Massera dig själv!

Självmassage är extremt viktigt för mig. Jag blev introducerad för Theracane av min käre vän Stefan Thorslund som alltid har bra tips och nya tankar att dela med sig av. Jag blev helt kär i min gröna pinne och den följde med mig överallt som en trogen hund. Med min pinne masserar jag triggerpunkter och ömma muskler. Effekten är otrolig, men som alltid gäller det att vara enträgen och massera så ofta som möjligt.

Lucas provar en en annan variant av pinne som är i trä och den fungerar också väldigt bra. Lucas härmar Mammas ansiktsutryck:).

Här har vi min verktygslåda. Med dessa två kan jag massera och behandla triggerpunkter som gör att musklerna slappnar av. Förutom dessa två använder jag tennisbollar och min älskade rulle.

Mycket träning ger också stela muskler vilket dessa älsklingar hjälper mig med.

Kram Leila

 1. Hej !
  Var kan man köpa den ” gröna pinnen ” ??

  Med vänliga hälsningar
  Håkan

 2. Är sittande musiker med shower på ca 3 tim/tillfälle samt många mils körningar i såväl Sverige som USA.
  Var finner jag en sådan förlösande pinne och till vilket pris ??
  Mvh
  Thomas

 3. Hej,vart kan man köpa den gröna pinnen?

Comments are closed.

LOADING..