Födelsedagstårta

Nu ska jag snart sluta tråka ut er med mina pavlovor. Här kommer en sista, på ett tag åtminstone.
Christian önskade något med maräng, choklad och kaffe till sin födelsedag och då passade det ju bara så bra.
Det är precis samma recept som senast, fast den här gången blandade jag i lite megastarkt kaffe i grädden (jag blandade cirka en matsked hett vatten med ett par teskedar snabbkaffepulver, lät det svalna och vispade sedan ned det i grädden). Sedan slängde jag på lite hackad daim och maltesers, och ett gäng körsbär. Jag kan verkligen rekommendera att vispa äggvitorna när de är rumsvarma. Denna gången använde jag kalla äggvitor och det blir helt enkelt inte lika bra. Och inte lika snyggt, jämför bara med den förra pavlovan!


In English:
This is pretty much the same recipe as last time except I used maltesers, daim/heath bar and a few cherries on top, and added some super strong coffee to the cream! I’ll quit boring you with my pavlovas now!

LOADING..