Chokladtårta och kolatårta

Jag tror jag börjar med att visa bilder, eller vad säger ni?
Här är alltså tårtorna jag gjorde till min vän Linas och hennes lille son Marleys födelsedag(ar).
Jag skulle bara göra något enkelt, och egentligen bara en tårta, men det spårade ur snabbt som vanligt. Och så blev det två tårtor. Tur var väl det för när kalaset var slut var det bara en väldigt tunn bit kvar. Marley som fyllde fyra åt nog fyra bitar. Han verkade älska båda två (även om han påstod att han inte tyckte om dem sen..). Våningstårtan är en chokladtårta med mjölkchokladfrosting och den andra är chokladbottnar med kolafrosting och lite kola och havssalt ovanpå. Fina grejer. 1. Sandra skriver:

  Hejsan, finns dessa recept på din blogg? Tycker jag letar och letar..

 2. sara skriver:

  Jag skulle gärna vilja ha receptet på kolatårtan. Love it!

 3. Men du är tokig på riktigt! :-)

  Kram Malin i Glommen

 4. Linn skriver:

  Finns recept nånstans på dessa godingar?

 5. Alltså, så himla fina! Hade gärna smakat en bit av den där kolatårtan…

Comments are closed.

LOADING..