Chokladtårta och kolatårta

Jag tror jag börjar med att visa bilder, eller vad säger ni?
Här är alltså tårtorna jag gjorde till min vän Linas och hennes lille son Marleys födelsedag(ar).
Jag skulle bara göra något enkelt, och egentligen bara en tårta, men det spårade ur snabbt som vanligt. Och så blev det två tårtor. Tur var väl det för när kalaset var slut var det bara en väldigt tunn bit kvar. Marley som fyllde fyra åt nog fyra bitar. Han verkade älska båda två (även om han påstod att han inte tyckte om dem sen..). Våningstårtan är en chokladtårta med mjölkchokladfrosting och den andra är chokladbottnar med kolafrosting och lite kola och havssalt ovanpå. Fina grejer.

Jag tror jag börjar med att visa bilder, eller vad säger ni?
Här är alltså tårtorna jag gjorde till min vän Linas och hennes lille son Marleys födelsedag(ar).
Jag skulle bara göra något enkelt, och egentligen bara en tårta, men det spårade ur snabbt som vanligt. Och så blev det två tårtor. Tur var väl det för när kalaset var slut var det bara en väldigt tunn bit kvar. Marley som fyllde fyra åt nog fyra bitar. Han verkade älska båda två (även om han påstod att han inte tyckte om dem sen..). Våningstårtan är en chokladtårta med mjölkchokladfrosting och den andra är chokladbottnar med kolafrosting och lite kola och havssalt ovanpå. Fina grejer.LOADING..