S’mores


Har ni testat s’mores någon gång?
Om inte, gör det!
Väldigt enkla att göra och väldigt amerikanska. Egentligen ska de göras över en lägereld/brasa, men eftersom jag sällan tänder brasor (hehe) så använder jag mikrovågsugnen och min lilla gasolbrännare istället.

S’mores

Ingredienser:
Fullkornskex, jag använder helst Kornmo men Digestive är ok (dock blir de mycket sötare)
Några bitar choklad, mjökchoklad eller mörk choklad
Marshmallows (egentligen ska man använda stora men jag hade bara små, man tager vad man haver)

Lägg choklad på ett kex, bränn försiktigt med creme bruleebrännaren så att chokladen smälter. Håll den inte för nära för då bränns chokladen! Värm marshmallows i mikrovågsugn några sekunder eller tills de är mjuka. Lägg dem på chokladen och bränn lite med creme bruleebrännare. Lägg på ett kex ovanpå.


In English:

Indoor s’mores

Ingredients:
Graham crackers
Chocolate, milk or dark
Marshmallows (I used minis because that’s what I had at home)

Put a piece of chocolate on a graham cracker. Use a blow torch to carefully (very carefully, or the chocolate will burn!) melt the chocolate. Put marshmallows in microwave for a few seconds or until soft. Put them on top of the chocolate and use a blow torch to give them some color. Put another graham cracker on top.

LOADING..