Fortsätter blogga på callmecupcake.se

Då var det dags att säga hejdå, kära vänner. Idag slutar jag blogga på Amelia men fortsätter såklart som vanligt på callmecupcake.se. Hoppas att ni vill följa med där!
Tusen miljoner tack till alla som har läst och kommenterat, och till alla här på Amelia. Det har varit en otroligt lärorik tid!

In English:
It’s time to say goodbye! I won’t be blogging here anymore, instead I will continue my journey on callmecupcake.se, like before. I hope you want continue following me there. A million thanks to everyone who has been reading and commenting, and thank you to everyone here at Amelia! 1. Vill bara säga…..Vilka fina bilder du tar….lyssnade nyss på Tomas Tengbys program med dig som gäst. Jätteintressant!
  Många hälningar Ann-Katrin

 2. Congrats on the decision, Linda. Can’t wait what will happen with Call Me Cupcake now that you put all your energy and creative mind in it. One question: what will happen with all the great recipes here on Amelia? Can I still find them here or will they disappear (please not!)?

  1. Linda skriver:

   Thank you for the support Sini!
   They will still be here, so don’t worry! :-) I also saved the whole blog on my computer so i have access to everything!

Comments are closed.

LOADING..