Världens enklaste sätt att må lite bättre

Tisdag till torsdag var vi på Bonnier Tidskrifter Digitala Medier på konferens på Smådalarö Gård. Ljuvligt ställe. Rummet var kanske inte det finaste eller fräschaste jag skådat men maten var god och omgivningen supervacker. Jag hade tagit med mig yogamattan eftersom jag har gjort misstaget att resa utan den förut och sedan ångra mig kraftigt när jag väl är på plats. Man måste faktiskt ha en vettig yogamatta eller i alla fall en sandstrand för att kunna yoga, men mer om just yogamattor framöver.

Hur som helst, efter en god natts sömn i mitt rum ringde klockan strax efter sex i går morse. Jag tänker ofta att jag gärna vill göra lite yoga om morgnarna men av någon anledning gör jag det inte. Ofta på grund av mycket jobb, för sena kvällar och att jag prioriterar sömn. Häromveckan skrev jag faktiskt en lista på saker jag mår bra av och sånt som jag vill ta tid till i min vardag. Gjorde inget av det sen. Jaja, man får fler chanser.

Men nu gick jag alltså upp, tog yogamattan under armen och gick ner till bryggan. Det var mulet och inte ens helt ljust än, men fåglarna var vakna och fiskarna plaskade i vattnet. En kvinna gick en promenad med sin hund men i övrigt var det helt stilla.

Processed with Snapseed.

Efter 45 minuter av solhälsningar och diverse positioner satte jag mig med benen i kors och blundade. Tackade mig själv för att jag gått upp och gett mig själv lite yoga, tackade för naturen som är så vacker och att vädret fortfarande är tillräckligt varmt för att yoga utomhus innan klockan ens är sju. Och för mina fina kolleger som jag sedan fick äta en god frukost med.

Yoga backbend

Ibland är det bara så enkelt att må lite, lite bättre. Bara man faktiskt gör det där man behöver.

Murmaid pose yoga

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..