Därför är mindfulness en superpower

mindfulness video

Om man inte har förstått storheten i mindfulness är det mycket möjligt att man är lite (eller mycket) trött på ordet. Jag var det själv till ganska nyligen och har egentligen inte ”studerat” mindfulness på någon djup nivå, men mycket av den mindfulness som jag i dag använder mig av kommer från yogan.

Genom att jag började fråga mig själv ”Hur känns det i min kropp idag?” och andra frågor som fick det att bli en vana att observera vad som hände inom mig, så började jag liksom praktisera mindfulness utan att jag riktigt visste om det.

Den här videon hittade jag i början av min mindfulness-era och jag tycker fortfarande att den är himla bra och pedagogisk. Se själv och dela gärna om du känner att det här resonates with you:

Och här är en annan bra video som jag har skrivit om förut:
Den enda frågan du bör ställa dig i dag (och i morgon)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..