5 bästa grejerna jag gjorde 2016

I dag började jag och Alex dagen med att summera året som gått innan vi gick upp och gjorde lite yoga. Jag konstaterade att följande fem saker var det absolut bästa jag gjorde i år (ej rangordnat):

1. Min teacher training

Jag hade velat utbilda mig till yogalärare i två år innan jag hade möjlighet att göra verklighet av min önskan. Och det blev så jävla bra när jag gjorde mina 200 timmar på Bali i april. Eller det blev jättejobbigt också, för jag fick så många insikter om hur jag vill leva mitt liv, hur jag vill ha det i en kärleksrelation etc att saker var tvungna att förändras. Men det här året hade definitivt inte varit lika bra – och jag hade inte mått lika bra – om det inte hade varit för den.

2. Åkte till en stuga i Dalarna med Alex

Eftersom det var en så höstig och mysig helg och jag insåg att jag ville vara med honom mer. Sen blev jag kär :)

3. Lyssnade på min kropp och prioriterade min hälsa

Vilket var en ständig utmaning och ganska klurig balansgång, när så mycket annat i mitt liv upprätthöll det höga tempot som var på väg att stressa mig till utmattning (eller gjorde det lite också i perioder). 

4. Sa upp mig från mitt jobb

Eftersom det kändes som det säkraste sättet att behålla min hälsa, och dessutom få en chans att göra något som går bättre ihop med hur jag vill leva mitt liv och det jag tycker är viktigt.

5. Åkte till Sydamerika

Fri som en fågel efter att ha sagt upp mig mötte jag upp Alex i Chile. Och vilken lyx det är att kunna resa runt och se spännande platser OCH få vara med den en är helt nykär i, varje dag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..