Laddar mig själv med ny yogainspiration

Åh jag är så glad över att vara här i Indien. Vi har köpt lite nya indiska outfits så klädkoden är inget issue längre, jag som var lite osäker innan över vad jag skulle ha på mig här. Vi har hyrt en moppe och har lärt oss hitta så nu känns allt bara bra här. Det enda störiga är det eviga tutandet, om jag nu måste klaga på något, men som tur är hörs inte det upp till vår lägenhet som ligger lite avsides från allt stoj. 

Vi har också hittat till en fantastisk yogalärare som håller klasser klockan nio varje morgon och varje eftermiddag. I dag varade morgonklassen två timmar och 45 minuter! Detta till ett pris av cirka 30 kr! 

Jag som hade varit vaken sen klockan sju och bara ätit lite frukt innan klassen var vrålhungrig när vi kom ut. Men så nöjd, för även om jag vet hur många yogapositioner ska göras så lär jag mig så mycket bra tips och trix av den här indiske läraren (Mitra på Yoga Vini om nån vill ha tips!). Småsaker som jag inte har lärt mig förut – och det är så roligt och inspirerande! 

Jag har känt ett tag nu att jag har törstat efter mer kunskap och därför är det så härligt att få det, i väntan på att jag har möjlighet att gå ytterligare en teacher training någonstans. 

Nu ska jag spela lite gitarr, hörs!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..