Hur många trosor packar en normal människa?

De senaste dagarna har allt gått i ett, ungefär så här:

 • Flög Rishikesh-Delhi-Kathmandu
 • Checkade in på hotel i Kathmandu 
 • Hade migrän i Kathmandu, såg inget förutom hotellrummet
 • Åkte buss Kathmandu-Pokhara, 20 mil som tog sju timmar.
 • Checkade in på nytt hotell.
 • Shoppade sovsäck, pannlampa, strumpor och andra nödvändigheter för vandring i Himalaya.
 • Mådde illa och trodde jag var på väg att bli matförgiftad mest hela tiden.
 • Är ännu inte matförgiftad trots allt.
 • Jobbade för att vara förberedd inför radioskugga.
 • Packade inför två veckors vandring på Annapurna circuit.

Vandringen ska alltså ta 12-18 dagar. Jag tippar att vi gör det på 15. Inför detta har jag packat alla mina trosor som fanns rena, 15 st. Alex har packat 3 (!) kalsonger. Förstår ej hur han tänker och han tycker jag är hilarious som använder hela locket på ryggsäcken som ”underwear section”. Det är ju jag som är rimlig i detta, visst? 

I morgon bitti bär det av. Det kommer att finnas wifi längs vägen så då kan jag uppdatera er om vår underklädesstatus och annat intressant. Namaste så länge!

 1. Jontul skriver:

  Tycker Alex verkar hur skön som helst. Tre par kalsonger för 15 dagars vandring. Egentligen är det väl fullständigt onödigt att byta underkläder ute i vildmarken? Ni kommer väl inte ha tillgång till dusch ändå. Samtidigt får han en lättare ryggsäck vilket gör vandringen mindre ansträngande. Worst case kan han ju vända kalsongerna både ut och in och sedan fram och bak 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..