Min nya surfkarriär

Jag har kommit på något nytt jag ska bemästra.

Innan vi lämnade Wien åkte jag, Alex och en kompis till Alex till ett ställe utanför stan där det var Surf world cup.

Jag blev så sugen på att dels ha en egen stand up paddle board och dels att surfa longboard! Eller att kunna surfa överhuvudtaget. Samt bo på ett ställe där man stoppar in brädorna och bilen och kör till stranden när suget sätter in.

surf

Kolla här nedan i klippet vad chill det ser ut med longboarding. Där kunde jag glida omkring på vattnet, solbränd i en snygg baddräkt och trippa omkring fram och tillbaka på min bräda.

Och med detta i åtanke bjuder jag på en bild från när jag SUP:ade för första gången, och testade ett head stand på brädan. Det var för övrigt den helgen i Stockholms skärgård som Alex säger att han blev kär i mig. Själv behövde jag lite mer tid :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..