Nu tänker jag inte känna mig dålig för allt som inte blev

Hej kära vänner. Vet ni vad? Jag har helt försummat den här bloggen på sistone. Och jag tänker faktiskt inte känna mig dålig för det. Ursäkta dubbel-negationen i rubriken förresten.

Jag har heller inte yogat på länge. Knappt rört mig mer än korta promenader. Men äh, så får det vara ibland.

I stället har jag myst järnet i Sommarsverige och träffat familj och vänner som jag inte sett på länge. Varit på stränder hela dagarna, rensat ogräs, utforskat Fårö och återsett mitt kära Sundsvall. Bilat hit och dit och njutit av vackra Dalarna.

Och det har varit så härligt! Särskilt att få visa Alex allt fint med Sverige (tänker detta som en PR-turné ifall vi eventuellt flyttar hit på heltid en vacker dag) och lära honom att fira midsommar, se Allsång på Skansen (som vi ska göra nu) och leva sommarstuge-liv.

Så från er något frånvarande bloggare (kanske säger jag detta mer till mig själv än till er?); se till att njuta av semestern och sommaren, skit i att allt inte hanns med eller kanske inte blev som det var tänkt. Det är ingen vits att slösa energi på det. Man kan ta upp yogan eller träningen eller bra matvanor i höst :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..