Kvinnans 7 orgasmer – enligt tantra

Häromdagen när jag var på Ica såg jag att min artikel om sju olika orgasmer har publicerats i Womens Health & Wellness. Dessutom har jag ett supertips till er som vill lära er mer om detta spännande ämne!

Det senaste året har jag dykt ner lite i tantrans värld, som ju inte bara handlar om sex (som många tror). Jag och Alex har tillsammans lyssnat på ett par ljudböcker om tantrans filosofi och om relationer medan vi bilat runt om i världen.

Och dessutom har jag lärt mig ett och annat om tantric love making, yonis och orgasmer. Såå intressant! Om det senare har jag alltså skrivit denna artikel i Womens Health:

sju-orgasmer-tantra

Om en av dessa orgasmer har jag ju faktiskt skrivit om förut, nämligen livmoderhalsorgasmen, som ska vara den allra bästa. Jag jobbar fortfarande på den :)

womens-health-sverige

På tal om detta kommer här också ett väldigt passande tips till alla er i Stockholm!

Jenny, som såg till att jag fick kontakt med ”tantragurun” Justine till min artikel, håller i massa spännande tantraföreläsningar tillsammans med sin partner Ram – med start IDAG!

Vad sägs till exempel om ”Conscious Relationships” eller ”The Mysterious Orgasm”? Måndag 18:e september är datumet att lägga på minnet om man vill lära sig mer om orgasmerna jag har skrivit om. Se mer om alla föreläsningar och workshops här!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..