En bra och enkel fråga att ställa sig

I dag var en sån dag när allt bara kändes trist och dåligt och oroligt. Jag grät nog fem gånger (hormoner <3) innan jag bestämde mig för att inte behöva göra något mer vettigt den här dagen. Spara jobb och tyskaplugg tills i morgon och bara göra något som kändes lite bra mitt i allt elände.

Så jag tänkte på kuratorn i gymnasiet som skrev ner en mening på en lapp och bad mig fundera över den. ”Vad behöver jag just nu?” stod det med hennes snirkliga handstil. Den gången sket jag i resten av skoldagen, köpte en Marabou-choklad och tog bussen hem.

I dag fällde jag ihop datorn, gick ut till poolen och läste lite i solen innan den gick ner bakom häcken. Sedan gjorde jag gröt till middag åt mig och Alex och tittade på Bonde söker fru.

Ibland behöver man inte göra så mycket vettigt som man tror. Och jag är så tacksam för att jag faktiskt kunde göra på det här viset i dag. Bestämma själv över min tid och mitt jobb. Man får komma igen en annan dag helt enkelt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..