När yoga för en närmare sig själv – och andra

När jag var i Sverige pratade jag med en vän som precis hade varit på ett yogaretreat en vecka. De flesta andra yogisarna kände han igen från sin yogastudio hemma i Stockholm eftersom det var så resan arrangerades, men han kanske inte kände personerna så bra innan resan.

Han uttryckte det så fint, vad som kan hända under en veckas yoga på samma plats med samma människor. ”Man kommer liksom så nära sig själv vid ett sådant tillfälle, och då kommer man också nära andra”. Så vackert formulerat, tycker jag. Han pratade också om hur man plötsligt verkligen har tid att lyssna på varandra och ställa frågor som ”Vad är du rädd för?”. När gör man det annars liksom? Typ aldrig.

Men exakt samma gjorde jag och en av de andra tjejerna här igår. Pratade rädsla och oro och vad yogan har kunnat ge oss för att deala med sådant. Så fint.

Här håller vi i alla fall till:

Här är vår yogashala (med två kaminer, såå mysigt!):

Jag har faktiskt badat, trots att poolen antagligen inte var mer än 17 grader. Uppfriskande ändå.

En liten uppmaning på väg till yogan:

Nu ska jag fortsätta lära mig om babyyoga. Hejhej!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..