Snart ensam med skräckfilmsminnen

Förlåt hörrni för kass uppdatering senaste veckan! Min kära kusin Michelle kom hit med sin sambo och jag hann inte lyckas tidsinställa något, och sedan carpade jag så mycket med dem att bloggande liksom inte fick plats under en dag.

I dag åker de tillbaka till Sverige och jag kommer att vara själv här i huset i tre dagar. Alex åkte nämligen på snabbvisit till Wien i går. Jag hoppas att det inte blir allt för läskigt att vara ensam hemma om kvällarna, här ute på mörka landsbygden 😬 Är redan lite nervös för att behöva släcka på nedervåningen och sedan gå till vårt sovrum en trappa upp, med bara mörker bakom mig. Det är vanligtvis Alex uppgift eftersom jag alltid går och lägger mig först.

Det verkar ju onekligen som att jag är ganska mörkrädd. Jag brukar tänka att jag nästan inte är rädd för något men det är ju så lätt att, typ tvångsmässigt, börja gräva fram skräckfilmsscenarier ur minnet så fort det är kväll och mörkt.

Jaja, ingen vits att skrämma upp sig själv i förväg. Får väl lämna en lampa tänd i värsta fall. 

Vi konstaterade att vi var ganska lika på den här bilden. Tagen vid stranden i Portimao.

  1. Kicki skriver:

    LIKA, och fina! <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..