Uppe i ottan

I dag är jag uppe med tuppen igen. Efter nattens andra kisspaus (klockan fyra) kunde jag inte somna om och låg och läste en stund innan jag gick upp. Var dessutom hungrig, så nu har jag ätit frukost och gjort en tyskauppgift jag var sen med och klockan är inte ens sju.

Häromdagen gjorde jag misstaget att ligga kvar i sängen när jag inte kunde sova, vilket resulterade i två timmars läsning och sedan en timmes sömn innan klockan ringde och jag behövde gå upp. Var såklart suuupertrött när jag vaknade igen. Då är det bättre att gå upp och göra lite nytta tycker jag, särskilt eftersom det här är min bästa tid på dygnet. Har så lätt för att fokusera och få saker gjorda på morgonen. Sedan känner jag mig alltid duktig resten av dagen – och kan ta en tupplur senare om tröttheten kommer ifatt.

För några år sedan när jag pluggade och hade ångest över livet titt som tätt vaknade jag ofta tidigt och lyckades inte somna om. Det var faktiskt det som gjorde att jag fastnade för yoga. Mer om det har jag skrivit tidigare i det här inlägget: Vad ingen visste när de sa ”vad bra du blivit på yoga”. Läs gärna om du inte hängt med från början i den här bloggen!

Men i dag är det ingen ångest i kroppen. Tack livet för det. Nu ska jag fortsätta med mitt tyskaplugg. Bis bald!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..