Vecka 39: En halvtimme i taget

Oj, så dålig uppdatering det blev här senaste dagarna. Jag har känt att jag inte har haft någon inspiration till något intressant.

Det enda som pågår just nu i mitt huvud är ju den här bebisen och jag börjar till och med bli lite less på att det är det enda jag vill prata och skriva om? Inte för att jag tycker det är trist, jag tycker ju att det är jätteintressant, men jag tycker att jag börjar bli lite tjatig. Har jag inget annat att säga, liksom?

Och utöver denna tjatighet har jag haft ont mest överallt. Kan liksom inte gå, inte stå och inte sitta för länge. Ligga går bra, om det är på vänster sida och i sängen. Dock har jag sovit riktigt bra senaste veckan så det får man ju ändå tacka för. Men på dagarna måste jag liksom byta position minst varje halvtimme, blir ett himla roterande.

I dag kom Alex på en lösning dock. Efter att ha suttit ner och ätit lunch på vår terass spelade vi två omgångar boule (vi köpte ett boulespel häromdagen) för att stå upp en liten stund. Man får vara lite kreativ minsann.

  1. S skriver:

    Håller med, helt naturligt att du är inne i din bubbla! Boule haha :)

  2. Petra skriver:

    Åh det är så förståligt! Och du är inte tjatig! SJÄLVKLART är det enda som snurra i huvudet bebisen just nu! Så så länge du orkar uppdatera och skriva, så vill i varje fall jag läsa! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..