Amningsbehå för stor byst?

Vi har några vänner till Alex här just nu och i går efter att jag hade lagt Ella och duschat efter en dag på stranden tog jag på mig vanliga kläder när jag gick ner till de andra för att umgås. Alltså ej pyjamas eller träningskläder som jag annars går runt i här hemma. Så skönt att känna sig som en vanlig människa och inte som en slashas (slas-has?) med läckande bröst.

Eftersom jag oftast inte behöver amma Ella på kvällen längre satte jag i går också på mig en vanlig behå. Med bygel! Halleluja vad skönt det var att ha lite stöd för brösten för första gången på fyra månader. Och så satt de ju plötsligt i normal brösthöjd igen och inte halvvägs till naveln som de gör i mina slappa amningsbehåar. När jag gick och la mig hade dock brösten både fyllt upp sig med mjölk och blivit lite klämda i behån.

Så nu undrar jag, vet någon av er var (förslagsvis i Stockholm) jag kan köpa en amningsbehå som också ger lite stöd utan att för den skull orsaka mjölkstockning?

Jag har bara mjuka varianter utan bygel men mina troligtvis E-kupor vid det här laget, skulle gärna ha lite mer support dagtid. Obs! Måste finnas att testa i en fysisk affär då behåköp är bland det knepigaste jag vet :(

Någon som har tips?

 1. lisa skriver:

  Ja! Jag har VÄRLDENS bästa, livräddande amningsbh-tips. Lindex. Dessa: https://www.lindex.com/se/7464072/?gclid=EAIaIQobChMImKDK8c6e2wIVzB0YCh1xRgHQEAQYAiABEgJX3PD_BwE

  Jag har 75E så I feel your pain…. :) Dessa håller dock allt på plats och lyckas dessutom vara sjukt bekväma. Hade kunnat springa i dem. Dessutom både bra pris och bra kvalitet, tvättar dem väldigt ofta.

  Löp och köp! :) De ÄR bygellösa men ger seriöst mer stöd än mina pre pregancy, ”normala” bh:ar som alla hade byglar :)

  1. Lisa skriver:

   Åh underbart! Tusen tack för tips, ska definitivt testa!

   1. lisa skriver:

    Hoppas att du gillar! Själv klickade jag precis hem ytterligare två nya av samma sort, vill inte ha några andra :))) Förutom att sova i eller glida runt hemma, då kör jag mjukare varianter :)

 2. Hej!
  Jag köpte mina på glammom.se bra utbud och många storlekar.
  Trivdes jättebra med dem.
  /Therese

  1. Lisa skriver:

   Har också kollat där men tycker det är krångligt om det blir fel storlek och så ska man skicka tillbaka och greja. Men de har fina saker! Tack för tips :)

 3. Åsa skriver:

  Jag har köpt mina på Change (verkar finnas en butik på Drottninggatan) men även online om man vill fylla på förråden sen). Där finns alla tänkbara storlekar i alla fall. Lycka till!

  1. Bea skriver:

   Gustav Mellbin har bra utbud generellt och proffsig personal.
   Ligger en butik i Gamla stan och en någon annan stans i Stockholm.
   Bea

   1. Lisa skriver:

    Tack för tips Bea! Har inte koll på den butiken, ska kolla :)

  1. Lisa skriver:

   Har köpt behåar där innan men inte amningsbehå. Ska kolla! Tack för tips :)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..