Världens bästa 30-årsdag

Åh, jag hade en ljuvlig födelsedag i går! Alex hade fixat så fint och skämde bort mig med den godaste maten jag ätit i hela mitt liv.

Men dagen började med att jag fick sovmorgon. När jag gick upp strax efter nio hade Alex fixat frukost och plockat blommor till mig. Och på terassen stod en surfbräda, också till mig! Jag hade trott att jag kanske skulle få en våtdräkt, för vi har pratat om att jag ska köpa en, men inte en helt egen bräda!? Nu ska jag banne mig lära mig att surfa ordentligt!

Sedan gjorde vi oss i ordning och åkte och åt lunch. Jag och Ella körde på randig outfit.

Maten var perfekt. Utsikten var perfekt. Vädret var perfekt. Alex behövde bara ägna en ganska lång stund åt att gå en sväng med en trött Ella i vagnen, medan jag satt och väntade, men i övrigt gick det bra att ha med bebis.

Fy vad jag är lyckligt lottad. Och nu är jag 30 barre. Frågan är bara, HUR ska jag kunna ge Alex en lika bra födelsedag när det är hans tur i augusti?!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..