Avslutar ett kapitel

Jag och Alex håller på och packar ihop vårt Portugal-liv för den här gången. På lördag flyger vi nämligen till Wien! Första flygningen med Ella dessutom.

Som tur är, är det inte så lång resa till Wien. Och därifrån tar vi oss vidare till Sverige, så då blir den flygningen lite kortare också vilket känns skönt.

Jag är såå pepp även om det också känns lite hur-ska-det-gå att åka ifrån den vardag och de rutiner hon nu är van vid. Man har ju liksom ingen aning om det kommer bli kaos när vi ska flänga omkring i Österrike och Sverige och sova på massa olika ställen och allt sånt där. Eller om det kommer gå tipptopp? Det har varit så svårt att planera för den här sommaren, för allt blir liksom bara chansningar.

Hur som helst, Ella ska i alla fall få besöka sina hemländer (utöver Portugal) och fira midsommar för första gången! Hurra!

Älskar bilden till höger pga hon ser så ROLIG ut! Hur sitter hon liksom? Hon kan ju visserligen inte sitta utan stöd så inte så konstigt men ändå. Gulliga, gulliga lilla unge.

  1. Men så härligt. Det kommer säkert gå bra. Lugna föräldrar brukar ge lugna barn. =)

  2. Bor du någonstans permanent eller flyttar Ni runt allt eftersom??

  3. Sara skriver:

    Håller med, urgullig bild! Det kommer säkert gå jättebra alltsammans, flygning och flytt och allt!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..