Bebis i grekisk sallad

Vi har åkt till Grekland. Antiparos närmare bestämt. Förra sommaren var vi också här i krokarna och då var jag gravid men mådde rätt bra om jag inte minns fel. Nu är Ella med och har dessutom nyligen blivit jättemobil, så det är lite annorlunda den här gången.

Förra sommaren åkte vi moppe, utforskade stränder och tog dagen som den kom. I år bor vi på ett familjevänligt ställe med pool, mat och några minuters promenad från stranden. Det är ju så sjukt svårt att föreställa sig hur en semester blir med en 6-månaders-bebis när man aldrig haft någon förut, men hittills går det okej. Bra ibland.

I går var vi på stranden och det var väl cirka 90 % jobbigt och 10 % skönt, men mycket av det hade nog att göra med att Ella bara vill vara med mig just nu och jag var trött och lättretlig efter resan hit. Och så värmen på det. Inte direkt avslappnande. Och så vill hon krypa omkring och äta sand och dra i växter och sticka iväg när man byter blöja. Men det är väl så det är med en bebis i den här åldern. Jag försöker tänka att nu är vi här och får göra det bästa av situationen. Kanske tar det ett par dagar innan vi har kommit in i rytmen.

Annars har jag mest sett fram emot maten här. I natt drömde jag att Ella satt i sin nya resevagn och var täckt i grekisk sallad. Med fetaost-tärningar stora som tegelstenar. Det säger väl en del om vad som pågår i mitt huvud just nu.

Har inga bilder härifrån att bjuda på än så här kommer ett par från Sverige:

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..