Att göra något ordentligt eller inte alls

Åh jag skäms över min dåliga uppdatering på sistone. Är i valet och kvalet om vad jag ska göra med den här bloggen.

Stundtals funderar jag på att stänga ner den och eventuellt pytsa ut min kreativitet i något annat. Kanske Instagram, Youtube eller typ poesi? Något som kanske motiverar mig mer i nuläget. Eller bara göra något för mig själv, som att sy något eller måla?

Andra gånger tänker jag på hur jag ändå gillar att skriva blogginlägg, varje gång jag gör det, och funderar över om jag ska sluta dutta och bara lägga i en högre växel i stället. Göra det ordentligt om det nu ska göras. Göra allt det där som jag tänker att min blogg ska vara: yogavideor, yogasekvenser, bra bilder och bra texter på ämnet osv.

Sedan tänker jag på min tid och om detta är rätt sätt att förbruka den på. När Ella sover har jag ju tid, men så vill man ju också göra annat. Och framför allt borde jag ta mig tid att göra yoga själv, det har blivit så lite sånt på sistone. Och jag och Alex har börjat plugga portugisiska, det kommer ta en del tid i höst.

Ja, så här håller jag på. Och så kommer jag inte fram till något alls.

Lisa ella lx

 1. Sofia skriver:

  Måste vara goodbye för den här bloggen väl? Händer ju absolut ingenting här. Nej mama, skaffa bloggare som bloggar.. det här är alldeles för tråkigt.

 2. Anna skriver:

  Kan du göra ett inlägg om yogamattor. Jag köpte mig en tjock från casall då jag annars får ont i leder (knä, bäckenfogar som hoppar runt om jag ligger på för hårt underlag osv) men nu halkar jag med händerna i downward faciing dog (vad heter det ens på svenska). Jag har sett över min foundation och alignment osv, rengjort mattan med tvål och vatten och med vinäger men inget hjälper. Jag halkar inte om jag är direkt på golvet. Tyvärr verkar inte mattan bli bättre med tiden utan snarare sämre (haft den i ca 6mån ) Jag har försökt kolla runt på mattor ö några tips sticker ut tex jade och yogirai sthira men vet inte hur jag ska välja. Har du något tips? Gärna för under 1000 kr för det blir lite dyrt annars. Tack på förhand
  Anna

 3. Man undrar hur du försörjer dig överhuvudtaget…

 4. Katja skriver:

  Jättefint foto på dig o Ella 😍😘

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..