Signa upp för rabatterad yogaretreat!

Hörrni. Det var ju enkelt att konstatera att mitt förra inlägg som handlade om att göra något (typ skriva den här bloggen) ordentligt eller inte alls mynnade ut i: INTE ALLS. Jag skäms över att ha tagit upp bloggplats här och använt den så dåligt i flera månader nu. Det är bedrövligt av mig. Men allt har sin tid och tiden för den här bloggen är över – det tog bara lite väl lång tid för mig att konstatera. Slutgiltigt slå spiken i kistan, eller vad man säger.

Hur som helst, över till roligare saker.

Eftersom jag ändå kommer fortsätta med yoga och planerar att komma igång med undervisning igen under 2019 vill jag förstås träffa er på mattan, IRL! Jag tänker yogaklasser, workshops och retreats. Jag tänker motherhood yoga, babyyoga och hederlig vinyasa flow. Jag tänker välbehövlig paus i Stockholm med omnejd. Jag tänker portugisisk landsbygd, yoga i soluppgång och solnedgång, ljuvlig mat och gärna MINA favoritlärare på plats. Förutom mig själv alltså. Hur härligt?! Jätte.

För att hålla dig uppdaterad om detta, när jag har planerat mer, mejla mig på lisa.nas88@gmail.com och anmäl ditt intresse!

Och förstås, du som följt mig här innan bloggen totaldog får givetvis extra bra erbjudanden och specialpris. Mejla nu!

motherhood-yoga-lisa

baby-yoga-lisa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..