En sak jag börjat reflektera över sedan vi började umgås intimt med våra likasinnade nya vänner Moa och Henrik är våra olikheter sexuellt. För även om vi är likasinnade fungerar vi på olika sätt. Vilket såklart är helt naturligt, men det är ändå lite fascinerande. Och lärorikt.

Vi får orgasm på olika sätt

Till exempel så får Moa och jag orgasm på ganska olika sätt. För mig som har en fascination kring just orgasmer är det faktiskt väldigt spännande. Moa kommer mer på det “vanliga” sättet när hon, eller helst mannen, tar på hennes klitoris under samlag. Eller vid vanligt oralsex. Själv kommer jag ju på ett mer annorlunda sätt under äventyren, genom stimulering av G-punkten med fingrar, med eller utan samtidig stimulans av klitoris. Jag kan ju komma på de sätten som Moa gör också, men inte under dessa förutsättningar. Det krävs då mer tid och att jag verkligen kan slappna av med den jag har sex med. Jag behöver gå in i mig själv. Detta har jag svårt att göra med en ny älskare. Än så länge i alla fall.

Inget pill på mig

Jag har genom åren föredragit att pilla på mig själv eller nu på sistone inte alltid pilla på klitoris alls under samlag. Jag vet numera att jag lätt kan komma när min man eller en annan man tar på min G-punkt, ofta med fontänorgasm som följd. Därmed kan jag njuta betydligt mer av ett vanligt samlag än tidigare. Innan försökte jag närma mig en orgasm under samlaget med mina egna händer. Nu på senare tid har jag fokuserat bort från det, för att jag vet att jag får komma snart ändå. Och när jag väl fokuserat bort från detta har jag upplevt samlagen mycket intensivare och känsligare. Genom att bara vara i stunden och känna den vaginala stimuleringen än som tidigare att mentalt och fysiskt försöka uppnå något.

Pilla själv om jag vill

Jag har tidigare tyckt det varit smidigast att själv ta på mig för att man kommer åt bättre och vet vad man själv vill ha. Jag har haft en och annan väninna jag snackat sex med som beskrivit att det är en helt annan sak, och skönare, när mannen tar på henne än när hon själv gör det. Jag har verkligen inte förstått vad hon menar. Eftersom jag har behövt gå in i mig själv och anstränga mig när jag pillar. Hur ska då en man göra det bättre, har jag tänkt…

Love hittar en ny förmåga

I och med att Moa gillar att få sin klitoris stimulerad när hon har sex så har min man behövt att öva upp sin förmåga att pilla på klitoris. Det gör att Love numera tar mer på min klitoris än innan våra fyrkantsäventyr. Något som jag inte riktigt har gett min man chansen att göra tidigare. Jag har bara antagit att jag klarar det bäst själv. Men oj vad skönt det är när han nu mer är den som pillar på mig. Det kan vara bara pillande eller under samlag. Det är superupphetsande att han vet hur han ska göra och det är ofta skönare än när jag själv gör det. Jag kan gå in i full njutning och släppa kontrollen mer. Så på sikt tror jag att jag kommer kunna slappna av ännu mer vid sex under våra äventyr. Just för att jag mer och mer kopplar på kroppen och stänger av hjärnan.

Nu vill jag ha pill

Sedan jag började få orgasm via bara G-punkten har jag blivit lite lat och struntat mer och mer i att ta på klitoris innan jag “G-punkts-kommer”. Jag har dock upptäckt att det ger en djupare orgasm och är skönare om jag tar på klitoris lite också, om så bara i 15 sekunder, även när jag ska “snabbkomma”. Jag föredrar också numera att dra ut på orgasmen lite mer för att engagera klitoris mer. Allt baserat på att jag nu vet att jag kan komma och därav har ett ökat lugn i sexsituationerna. Hjärnspökena vid sex har börjat mattas av, vilket är såå skönt.

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Vår träff med Moa och Henrik på deras sommarställe var verkligen fantastiskt trevlig och ännu ett härligt minne för livet. Att det i efterhand gav upphov till svartsjukekänslor och orosfunderingar känns lite oväntat. Å ena sidan var jag smått euforisk över den lyckade träffen samtidigt som euforin stördes av ett mulet moln på himlen.

Min svartsjuka kom efteråt

Svartsjukekänslorna uppstod ju inte under träffen utan har kommit efteråt då min man och jag ventilerat våra upplevelser från dagen. Det som framförallt rörde upp mina känslor var när Love berättade hur mycket han uppskattade att sitta naken intill Moa när hon samtidigt pillade honom på snoppen. Såsom jag och Love brukar göra ihop sedan något halvår tillbaka. Detta sammantaget med situationen på båten då Love och Moa simmade iväg ihop efter att de kommit tillsammans. Medan Henrik och jag tappade lusten.

Love och jag fungerar olika

Love och jag tycker ganska lika vad gäller våra äventyr, i alla fall i det stora hela. Vi gillar dem verkligen! Men vi har längs vägen kommit fram till att vi fungerar ganska olika i vår inställning till “tillfälligt sex”. Kanske delvis pga att vi är man och kvinna, men också för att vi har olika erfarenheter sedan tidigare.

För mig fanns inte ”sex utan kärlek”

Jag har haft ganska lätt för att bli betuttad i en person genom mina singelår. Ja “kär i kärleken” var jag ganska ofta. Sex och så lite kemi därtill ledde ofta till detta för mig. Även om sexet inte alltid ens var bra. Jag har nog alltid varit romantiskt lagd och ville inte gärna sänka den ”love boat” jag gick ombord på. För mig fanns inte riktigt fenomenet “sex utan kärlek”. Det var åtminstone där jag befann mig när jag träffade min man.

Love ville bara ha sex

Love däremot har i perioder när han jobbat väldigt mycket, inte velat ha en flickvän, för att det då skulle riskera att begränsa hans arbetskapacitet. Han har då lätt fastnat i enmånaders “förhållanden” där han undvikit orden “jag älskar dig” som ofta var nästa naturliga steg. Men han har ju velat ha sex och därför inte kunnat hålla sig borta från såna här kortförhållanden. Det var hans utgångspunkt när vi träffades.

Få begränsningar för Loves skull

När det gäller trekants- eller fyrkants-äventyren har Love få gränser. Det som inte känns bra för mig är typ hans gräns, i övrigt är det så att ju mer jag går igång desto bättre. Han har svårt att greppa eller tro att jag skulle kära ner mig i någon jag bara har bra sex med och som jag tycker är trevlig. Inte så länge han och jag har det bra. Det är väl egentligen bara en sak som Love tyckt bör hållas som vår grej och det är fisting. Och såklart är kärleksfulla ord tabu (så även för mig). Men inget i övrigt. Han vill ha mig så igång, kåt och trygg som möjligt, då är han som mest nöjd.

Sex och känslor hör ihop för mig

Jag ser på känslor och sex mycket mer ihopkopplat. I vassen lurar det vi minst anar kan jag ofta tänka. Såklart minskar det ju självklart risken att något känslomässigt ska gå snett om Love och jag har det bra. Men risken kommer alltid finnas där enligt mig.

Gränser för vad Love får göra

Här kommer samtalets magiska kraft in. Genom att samtala uppstår betydligt färre om ens några missförstånd. Om båda parter vågar prata ut vill säga. För mig har jag sedan första stund hintat till Love att en gräns för mig är att han inte ska göra saker med en annan kvinna som han inte gör med mig, som t ex analsex. Uppenbarligen var det även känsligt att han och extratjejen gör något som är ett väldigt stort signum för mig och Love, som pillandet.

Snedvridet kanske, men så får det vara

Det är klart att jag reflekterat kring att det är lite snedvridet att vi har så olika gränser, men så får det vara. Jag kan inte gå förbi mina, för att vi tänker olika. Och han kräver heller inte alls att jag ska tänja på min gränser. Och vill inte heller sätta fler begränsningar för mig för att göra det mer lika. För då tappar han en igångsättning. Nämligen att se mig så kåt som jag möjligt kan bli.

Min svartsjuka blåste förbi

När vi i efterhand pratade om pillandet mellan Moa och Love insåg jag att svartsjukan ganska fort bara blossat upp för att sedan ganska snabbt mattas av. Vad som gjorde att den fort blåste bort är följande faktorer:

1) Moa och jag fungerar väldigt bra ihop. Jag gillar verkligen Moa!
2) Moa, hur söt och go hon än är, är inte Loves “typ”
3) Love skiljer på sex och känslor och det sker ganska naturligt för honom

Detta är även mina kriterier vid val av en extraman, när jag får tänka efter. Att han inte ska vara pojkvänsmaterial för mig och att han och Love ska fungera bra ihop.

Mina grundkänslor som spökar

Så det min grundläggande känsla för sex som är det som spökar till det lite. Inlärt och förverkligat sedan ungdomsben. Dvs att lustkänslor och kärlek hör väldigt tätt ihop. Jag har nämnt det förut. Jag har haft några enstaka one-night-stands. Att jag trodde att en man jag inte ens minns namnet på skulle ringa upp dagarna efteråt säger lite. Ja det är talande för mitt sätt att historiskt se på sex och känslor.

Öppnar ögonen för ett nytt tänk

Så nu lär jag mig sakta men säkert att öppna ögonen för ett annat tänk. Men bara så mycket som jag vill och för att jag gillar hur jag utvecklas och hur mitt sexuella självförtroende ökar. Jag tycker det är fint att sex och kärlek hör ihop. Jag gillar den naiva känslan kring detta.

Svartsjukan känns sund

Men att ha sex och få flirta utan kärlekskänslor med en trygghet nära har ju också visat sig vara fantastiskt. Ja riktigt jäkla urhäftigt faktiskt. Så mitt 40-åriga jag har mycket kvar att uppleva och erfara, var så säkra. Att det sen kommer att dyka upp lite gupp och gropar på vägen, som den här svartsjukan, det får jag nog räkna med. Men på något sätt så känns det ändå som ett sundhetstecken.

Nästa inlägg:
Få orgasm är inte universalt

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. fnulan skriver:

  Ni har en så stabil och bra grund att stå på, ni PRATAR. Det är nog A och O i ert kärleksliv för att det ska fungera för er båda. Kram

  1. Liw skriver:

   Ja att prata är verkligen A och O i mångt och mycket. Inte bara i ett förhållande utan i samhället i övrigt också…
   Det är så lätt att döma/anta/spekulera annars hur den andra tänker. 👍

 2. carro skriver:

  Vad skönt att du kan vara så pass öppen med att du blev lite svartsjuk en stund.Tror att det är oerhört viktigt att man talar öppet om det än hålla det för sig själv

  1. Liw skriver:

   Ja det är ju viktigt i ett förhållande och speciellt när man har sådana här äventyr. Sopa känslor under mattan har jag aldrig klarat. Men det är ju såklart lite svårare när det är jobbiga känslor.

 3. Lisen skriver:

  Hej!

  Skulle du säga att Love och Moa har bättre kemi/attraktionskraft mellan sig än du och Henrik har?

  Mvh
  Lisen

  1. Liw skriver:

   Hej.
   Jag skulle nog säga tvärtom men denna gång jämnades det ut mer 😊

 4. Matti skriver:

  Gillar verkligen att läsa din blogg och unnar er verkligen allt.
  Visst blir man avundsjuk att ”andra” har ett aktiv sexliv. För egen del blir det kanske 1 gång varannan månad alltid på mitt initiativ. Knappt något förspel att tala om och det ”roliga” varar sällan mer än typ 5 minuter sedan skall hon sova.
  På senare tid känner jag mig utkonkurerad av mobilen. Hon kan sitta långt in på kvällen med fb mm.
  En lite fråga hur ser det ut för er med egen tid onani mitt i alla ”äventyr”?

  1. Liw skriver:

   Vad tråkigt och jobbigt att det blir sex så sällan och ffa att kvalitén inte blir så bra när det väl sker. Känner igen det från ett av mina tidigare förhållanden. Jag kände mig på den tiden halvt asexuell.

   Jo onani är viktigt för oss även om det inte blir alls lika ofta för mig som för min man. Jag har verkligen behov av det men inte så ofta. Optimalt är 1 gång/v för mig men det blir det ofta inte.

 5. Jag har också alltid blandat ihop sex med kärlek och känslor. Och nu när jag för första gången i mitt liv har en riktig älskare – alltså att typ det enda vi gör är att ha härligt sex – så får jag korrigera mig själv för att inte falla in i mitt vanliga, kärlekskranka jag. För en del av mig vill skriva att jag saknar honom och säga gulliga och fina saker, för att det är sånt man ”gör” när man träffar nån. Men i detta fall är det nog bra att låta bli. Han är verkligen inget pojkvänsmaterial för mig what so ever så varför ens öppna upp för gulligull.

  Hur som helst. Intressant att läsa hur du resonerar. Kommer något av detta nämnas för det andra paret eller kommer Love på egen hand se till att det inte blir några framtida ”övertramp”?

  1. Liw skriver:

   Ja det är svårt att skilja på detta automatiskt om man har ett annat grundtänk. Man får använda hjärnan så det blir till det bästa 😉

   Nej inga regler är uppsatta. Troligen för att detta blåste förbi ganska fort. Tror det var de två händelserna efter varandra sammantaget som gjorde det. För jag är inte svartsjuk på Moa som person, utan blev det av dessa händelser. Det positiva under kvällen övervägde också.

   Men visst Love kommer kanske ha detta lite i bakhuvudet vid en kommande träff…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Det här är en direkt fortsättning på ”Sommarsex på fyra del 2 – Båtturen”.

När vi kom tillbaka till stugan efter båtturen var det dags att ta fram grillen. Det blev att jag och Moa stod och pratade över tillbehören medan grabbarna grillade och dukade bordet. Moa berättade att hon verkligen går igång på att se en annan kvinna åtrå Henrik. På denna punkt kunde jag ju bara hålla med henne. Det är en igångsättning för mig också att se att någon annan kvinna vill ha Love. Vi skrattade och förenades kring detta med ett glas vin i handen. Under våra träffar har alkoholen varit väldigt måttlig. Max ett glas eller två. Alla har velat vara fullt närvarande, även om ett glas vin kan kännas lite avslappnande.

Sugna på annat än godis

Efter maten slog vi oss ner i deras två gamla soffor med lite godis i skålar bredvid. Godisskålarna förblev dock tämligen orörda, då vi knappast var speciella hungriga på att äta längre. Däremot hade vi under middagen byggt upp en lite flirtig stämning vilket gjort att vi nu var hungriga på varandra. Igen. Och i mångt och mycket så var det ju därför vi var här. Det gällde ju att passa på.

Mer min typ av start

Nu satt vi med våra egna partners i varsin soffa. Och då blev det naturligt att jag började hångla med Love och Moa med Henrik. Det var häftigt att få starta med Love denna gång. Vi hade dock koll på varandra allihop. Jag gillar ju härligt förspel med mycket hångel, vilket det nu blev. Vilket gjorde mig mer kåt på djupet. Det snabba förspelet vi hade när vi för ett antal timmar sedan anlände till stugan var inte helt samma upphetsning för mig som det som nu skedde.

Nakna igen

Det dröjde inte så länge innan vi alla var helt nakna igen. Hade man sett det utifrån hade man nästan trott att att Love och Henrik trissade varandra lite om vem som kunde få igång sin fru mest. Nästan samtidigt kysste de sin väg ner mot våra underliv. Och snart låg både Moa och jag och njöt av att bli slickade av våra makar i varsin soffa. Det var ganska häftigt att se Moa njuta bara någon meter bort och vi utbytte kåta blickar som suktade efter mer.

Lite som följa John

Jag vet inte riktigt hur länge vi låg så här, men efter en stund avbröt Henrik slickandet och ställde sig intill mig. Tillräckligt nära för att vara en tydlig vink om att han ville att jag skulle ta honom i min mun. Moa å sin sida närmade sig Love och började smeka honom vilket gjorde att han satte sig upp i soffan och lät Moa suga av honom. Nu var snart alla i full gång. Det roliga var att vi där och då följdes åt lite som följa John. När Moa grenslade Love så grenslade jag Henrik och så vidare.

Chillande och pillande blir mer

Till slut valde vi att pausa och satte oss i varsin soffa med motsatt partner så att vi halvlåg nära varandra. Så här låg vi och och chillade och myste i mer än en halvtimme och pratade om ditt och datt. Och fyllde samtidigt på med snabb energi i form av en och annan godisbit. Mitt i allt snack så börjar vi tjejer på varsitt håll pilla på motsatt partners kön utan att sluta prata. Jag höll mest i Henriks snopp tills den så småningom började växa och då övergick jag till mer stimulerande behandling.

Kåtheten tog överhand igen

Vad Moa och Love exakt gjorde tänkte jag inte på där och då. Men snart satt vi där med varsitt ordentligt stånd i handen och kåtheten började återigen ta överhanden. Henrik och jag låg nu och skedade, så då blev det ganska naturligt att han trängde in bakifrån när vi båda var kåta och redo. Moa valde istället att börja rida Love bakvänt med ansiktet mot oss.

Hett hångel med Moa

Efter en stund var det som om Moa och jag drogs till varandra eller om det var våra män som sakta men säkert föste oss närmare varandra. Vi var nu alldeles intill varandra och jag och Moa förenades åter i en kyss. Denna gång välplacerade mellan våra män som nu sakta började ta oss bakifrån med samtidigt stora uppskattande ögon. Nu tog vi för oss lite mer Moa och jag och hånglet var lite mer grovt och hungrigt. Och det var riktigt hett. På ett eller annat sätt så kom vi till slut allihop där i sofforna. Även Love. Så alla var nöjda och glada när vi morgonen efter tog farväl av våra vänner och begav oss hemåt. Vi hade lovat våra barnvakter att vara hemma innan 10, så något morgonsex med våra vänner var det aldrig tal om.

Ivriga på att summera

Hela vägen hem i bilen pratade vi konstant om alla upplevelser vi hade fått vara med om under gårdagen. Återigen hade en träff med Moa och Henrik överträffat våra förväntningar och bjudit på överraskningar. I flera dagar efter så pratade vi om upplevelsen på ett eller annat sätt. Något vi gjort efter varje sexträff är att vi får säga våra topp tre från träffen vi precis haft. Vi har också sett till att ventilera eventuella olustiga tankar och räta ut frågetecken om det dykt upp några. Detta har vi också gjort efter varje träff och vi tycker det är viktigt och intressant. Inte för att det varit speciellt mycket som varit olustigt hittills.

Båtturen bjöd på delade känslor

Just när det gällde olustiga tankar så ville jag börja med att berätta för Love att båtturen var väldigt delad för mig. Fantastisk på många sätt, inte minst för den speciella ormgropen och nakenbadet. Friheten var häftig och det var ju en ny upplevelse att ha sex på en båt. Men det var också lite mentalt jobbig för mig. Detta berodde på kontrasten mellan att Love och Moa nästan kom samtidigt och därefter simmade mysigt därifrån. Medan jag och Henrik i nästa stund forcerade sex och sedan upplevde brist på lust för stunden.

Loves topp tre

Att båtturen var en av Loves topp tre var inte oväntat. Inte heller mitt heta hångel med Moa. Vad som däremot var mer oväntat vad den tredje och sista punkten på hans topp tre. Love tog nämligen upp stunden då vi låg och chillade i sofforna och just när Moa låg och pillande honom på snoppen som en av hans topp tre bästa stunder.

Pill under chill blev en thrill

Jag tänkte inte på det under kvällen, men Moa hade pillat på Love ungefär på samma sätt som jag börjat göra med Love på senare tid. Under Loves och mitt snack där i efterhand kände jag mig för första gången lite svartsjuk i samband med våra äventyr. Dessa två ovannämnda händelser avklädda och ventilerade efter varandra hade gjort mig det. Att höra Love berätta med halvt tindrande ögon om pillandet, som jag nyligen upptäckt att han älskar, var helt enkelt lite känsligt. Vilket jag också berättade för Love.

Väcker fler tankar hos mig

Jag har sedan dessa tankar dykt upp analyserat dem lite mer och tror att det jobbiga bottnar i att det var lite mer intimt mellan Moa och Love denna gång jämfört med tidigare. Och inte för att jag och Henrik inte var heta. Förutom fadäsen på båten eller vad man nu ska kalla det.

Allt detta eftertänk har väckt intressanta men känsliga tankar i mig om gränser som jag kommer behöva utveckla i ett eget inlägg. Som jag blir färdig med till helgen. 😉

Nästa inlägg:
Svartsjuka kom oväntat

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. janne.j skriver:

  Hittade hit genom bc och det var trevlig och intressant läsning.Vi började vår resa med andra för två år sedan och vi krockade lite och många och långa diskussioner krävdes för att hitta rätt.Vi ser till att våra äventyr är gemensamma och vi delar andra gemensamt och ser till att kolla med varandra nogrant att den andra är ok med det man gör.Alla är olika men för oss och för att vår kärlek ska fortsätta att växa så funkar det bäst.
  Tryckte följa direkt.Blir spännande och fortsätta följa. 🙂
  t(w)o hot BC

  1. Liw skriver:

   Kul att du/ni hittade hit!!
   Ja det är vår melodi också, att resonera längs hela vägen. Orostankar kan uppstå och det är gupp man nog måste räkna med.

   Att alltid utgå från oss i detta, att det är vi som gör det tillsammans och det är vi som ska komma närmare varandra i detta. Att ha det som utgångspunkt är A och O för oss också 😊

   Kul att du tryckte följa direkt 😉

 2. Jag som precis frågade om detta i föregående inlägg… här fick jag svar 😉 Ska bli intressant att läsa vad du kommer fram till vidare för framtiden.

  Men hett att du och Moa börjar känna på varandra.

  1. Liw skriver:

   Ja det var ju en ”tajmad” fråga 😜
   Ja att kyssa Moa mitt emellan männen var väldigt hett….
   Fortsättning på orostankarna kommer snart.

 3. Björn skriver:

  Dina rader fortsätter att vara sensuella och väldigt erotiska. När man själv blir kåt av att läsa en novell då har författaren lyckats 👍🏻.

  Tycker om er nakenhet i texten. Finns väl inget mysigare än att själv vara naken eller förstås ännu bättre tillsammans sin sambo. Det behöver inte vara under sexakt utan kan lika gärna vara vid frukostbordet, städningen, en ö i skärgården eller så fort tillfälle ges 🙂.

  Jag förstår din svartsjuka och kanske rentav oro när Love och Moa verkar haft det lite mysigare, haft lite mer intim och avslappnad sex. Men samtidigt är ju du och Love väldigt öppna med varandra och förstår att ni pratat igenom dina känslor och svartsjuka. Den öppenheten och er kärlek till varandra kommer leda till ett bra beslut hur ni ska fortsätta med Henrik och Moa. Något vi kanske får läsa om i nästa inlägg.

  Trevlig helg!

  1. Liw skriver:

   Tack❣️

   Ja när man kan vara naken och samtidigt trivas med en eller flera personer är man oftast ganska avslappnad. Vilket är en härlig känsla.

   Ja att lite jobbigare tankar kan dyka upp likväl som positiva får man nog helt enkelt räkna med. Det är väl hur man hanterar det och väljer att prata om det som är nyckeln…😊

 4. Hasse skriver:

  Hett skrivet, som vanligt.

  Ja, lite lustigt det där, vad man kan känna är mer intimt än annat. Jag tror de flesta skulle säga att samlag är mest intimt, om de fick frågan om vad de skulle tycka med ”en annan människa”, annan än sin partner. Men – kanske man sen kommer på att ”heta kyssar, då?”. Och sen ”Heta kyssar när vi inte har sex, som typ på morgonen efter, då?”. Eller, som du säger, att röra varandra lite förstrött. Och nästa steg, ”Heta kyssar när vi inte ens har sex, och jag inte är med dem, utan de är ensamma ute på stan?”. Då börjar det ju vara en annan sak, jämfört med vad som händer ”i stridens hetta”.

  Om ni har Netflix kan jag rekommendera serien ”You, me, her”. Det är om ett gift par som tappat bort varandra, men som fattar tycke för en annan tjej, som också blir kär i båda dem, så de börjar ha en relation, de tre. Vilket får alla möjliga konsekvenser, mellan dem, och mellan grannar. Den är inte superbra, men rätt okej. Alldeles för lite naket, men jaja, man kan inte få allt. 😉 De spelar trovärdigt i alla fall, vilket nästan är det mest förvånande.

  1. Liw skriver:

   Får kolla in serien 😉
   Ja vad som triggar olustiga känslor är inte givet att veta på förhand.
   Man lär så länge man lever och att få tänka till kring sexuella och mentala gränser är väldigt ovant men utvecklande för mig…☺️

 5. Martin skriver:

  Håller helt klart med om att lite pill och smek efter sexet kan vara mycket mer intimt än själva sexet i sig.

  Vi har först på senare år kännt oss bekväma med det, att vi även efter sexet ligger och pratar med andra, kanske har en hand på ett bröst, smeker en höft osv.

  Men det har inte väckt några negativa känslor, men om det gör det så är det ju superviktigt att lyfta dem direkt och prata om det som ni gjort.

  Men den här grejen med att man sitter nakna ihop som på vilken middag som helst, helt avslappnat är väldigt skön, och faktiskt bland det bästa med hela grejen tycker jag.

  1. Liw skriver:

   Ja lustigt nog är det väldigt befriande att sitta nakna med ett annat par (eller en extra man) och prata om livet.

   Jag tror inte alltid en obehaglig känsla i slutändan är något negativt. Det kan göra att man inser nya saker om sig själv. Eller om ens partner…hur man tänker lika och när man faktiskt tänker helt olika.

   Skönt att det bara känts bra för er 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..