När är det läge för sex egentligen?

Förra helgen var en minst sagt uppbokad helg. Det bästa är nuförtiden, enligt min mening, en obokad helg där det är helt blankt i kalendern. Så var inte fallet nu, även om det var trevliga aktiviteter som stod på agendan. På fredagen var vi bortbjudna på fredagsmys hos en annan barnfamilj. Och på lördagen skulle vi ha årliga stora födelsedagskalaset för släkten, då vi är flera i familjen som fyllt år ungefär samtidigt.

Inte laddad

Jag var hur seg som helst på fredagseftermiddagen och kände mig inte alls laddad för fredagsmys på bortaplan. Klockan hann bli nära inpå tiden då vi skulle bege oss innan jag tog mig in i duschen. Barnen hade stimmat och det blev många hinder på vägen till duschen för det skulle kissas, ätas och allt där emellan. När jag stänger badrumsdörren bakom mig så får jag plötsligt ett infall och låser dörren om mig.

Min lilla lattjo-lajban-låda

Jag har sedan en tid tillbaka en liten gömma i vårt badrum (min man vet också om den). En liten ”lattjolajban-låda” för snabba infall. Ett slags första-hjälpen-kit kan man säga, haha. Ur den plockade jag nu fram en vibrator, första bästa, och började fundera på hur fort jag kan komma? Hinner jag? Det var värt att testa. Så jag gick in i duschen och brassade på med full styrka på vibratorn. Inom några minuter var jag igång, men om jag skulle komma skönt var jag tvungen att sakta ner styrkan på bekostnad av tiden. Så fick det bli och det resulterade i att jag några minuter senare kunde komma väldigt skönt. Jag tvättade snabbt av mig och när jag kom ut ur duschen möttes jag av min egen spegelbild med ett stort leende på läpparna. Allt som allt så var jag klar på dryga 10 minuter.

Min dunder-honung

Det var sedan faktiskt som om jag skulle ha fått i mig en energidryck där i duschen. Kanske med en skvätt lugnande medel också. Jag var nu lugn, glad, tillfredsställd…och full av positiv energi. Det första jag gjorde när jag formligen studsade ur badrummet var att hångla upp min man. Det var nu uppenbart, med den föregående stunden som bevis, att när jag får komma på egen hand blir jag smått förälskad och pilsk i min Love. Så onani är, för mig, ett klockrent smörjmedel för lusten till min man. Så kanske det är för många?

Bytte stil

Den outfit som jag hade tänkt att ta på mig för kvällen var ett tight linne under en fintröja med byxor och lite vardagssmink. Det passade den känsla jag hade i mig innan duschen. Men nu kom jag på mig själv att hämta en riktigt sexig bh, strumpbyxor och en klänning. Jag kände mig extra glad och ville helt plötsligt visa det bästa av mig själv. Festsminket åkte på och håret piffades det där lilla extra.

När vi gick ut till bilen sa Love:
-Vad du strålar, har du ett nytt inlägg på gång?
Kanske det svarade jag och kände mig förundrad över vad en orgasm kan göra för mig.

Stora kalaset

Sen på lördagen var det ju dags för födelsedagskalaset med drygt 20 gäster. Min man och jag började dagen med härligt morgonsex som ett resultat av mitt mer pigga jag efter onanerandet från gårdagen. Det blev en sexig och skön omgång, helt ostörda. Barnen sov länge för en gång skull. Efteråt var vi härligt nöjda och kvittrade glatt till varandra under förberedelserna inför kalaset. När ett lyckat, men stimmigt, kalas var över och vi röjt undan och dammsugit i flera timmar undrar min man om det blir något sex samma kväll. Nej, kände jag då bestämt.

Kalastrött

Efter att ha haft kalas så är jag helt slut. Mina känselspröt för vad som behöver fixas och donas med under kalaset är på helspänn. Allt medan min man nästan helt verkar sakna liknande känselspröt. Jag är här och jag är där och fixar och plockar när vi har kalas. Min man hjälper till han också, men han har inte samma koll och tar framförallt inte huvudansvaret. Ansvaret för helheten tar mycket energi. Efteråt har jag känslan att jag gett och gett. För mig är då att ha sex där på kvällen att fortsätta ge av mig själv, även om det så bara skulle vara min man som skulle se till mina behov. Jag behövde då bara få vara passiv. Och då menar jag helt passiv som i att bara ligga i soffan och slötitta på TV. Det var allt jag kände att jag kunde orka med. Och jag sög samtidigt på karamellen från morgonsexet.

Kvinnligt att styra och ställa

Jag tror många kvinnor vid egna kalas eller liknande tillfällen tar på sig ett överblicksansvar som gör att de förbrukar sin totala energi. Något som sedan gör att sex ofta inte orkas med efteråt. Många män backar nog lättare från helhetsansvaret, men kanske inte heller alltid släpps in för att kunna ta denna roll. Kvinnan vill nog ofta ha denna roll för att ha kontroll. Samtidigt så känner jag män som är som jag, så självklart kan det vara olika. Men min man är inte som jag i alla fall.

Balansgång

Att ha sex eller att onanera är inte alltid lägligt. Men ibland pushar man sig över kanten för att komma på sig själv att le i spegeln efteråt. Ibland finns dock inte energin där. Man kan t o m känna att sex nästan skulle bli ett övergrepp mot sitt mentala jag ibland. När all energi är slut och sex skulle kännas som att gnaga lite på sig själv. Det är en balansgång och individuellt såklart men något som mer kvinnor kan känna igen tror jag. För mig var det min förklaring i lördags när jag bara inte orkade ha sex. Men visst, om jag hade fått hoppa in i duschen och tagit 10 minuter till mig själv först så hade jag kanske fyllt på med den där välbehövliga energidrycken som fått mig utstudsande i hans famn. 😉

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Så olika det kan vara😎
  Jag tappar suget på sex efter onani, och får svårare att njuta och komma, så för mig är det ingen uppladdning. För övrigt onanerar jag aldrig, för jag tycker det är mycket roligare och skönare att ha sex.

  Vi brukar ofta ligga och mysa och jag känner ingen skillnad i mitt eget, eller min karls humör, beroende på om vi haft sex, eller inte. Mysstunderna och närheten gör oss glada och avslappnade oavsett.

  Vid kalas och bjudningar känner jag att vi delar kontroll och arbetsuppgifter. Det gällde även i min förra relation

  1. Ja visst kan det vara det…
   Helt olika lät det ju som. 😉
   Lite märkligt men kul att det kan vara just så olika.
   Jag hade inte mått bra utan onani ibland. ☺️ Eller utan sex med min man heller….Jag hade inte fått utlopp för en viss del av mig själv, hur bra jag än hade haft det i livet i övrigt. 😜

   1. Ja, uppenbarligen är man olika😉
    Jag måste poängtera att sex är viktigt för mig, och en väldigt stor del av mitt liv, så jag hade mått dåligt om sexlivet var dåligt, eller för sällan. Däremot märker jag inte skillnad på humöret de dagar vi inte har sex. Kan vara skönt att ha annan närhet ibland också. Jag njuter sjukt mycket mer av sex jämfört med onani, så jag riktar min lust direkt mot min man och formligen älskar att tända honom, på olika sätt. Det tänder dessutom mig, så det blir en härlig spiral av lust, men det blir ju samma sak för dig, bara att du ibland onanera igång lusten.

    1. Det är ju underbart att du älskar att tända din man!…och att sex är något du också diggar. 😉 Det låter som en härlig spiral av lust mellan er! 😎

 2. Härlig text. Bra skrivet Liw. Känner igen mig med kvinnors kontrollbehov. Vi har det liknande här. Jag är köksnisse kompletteringsfixare frun håller i det hela haha. Sen är jag ju diskgubbe också avskyr diskhögar. Du är nog ganska unik avseende hur mycket en onanistund ger och påverkar dig. Bara tacka och ta emot. Själv blir jag välmående och avslappnad men inte studsar jag omkring precis 😉

  1. Tack 😃
   Någon måste ju vara köksnisse och diskgubbe också 😜
   Onanikicken kan ju delvis bero på att jag inte gör det så ofta. Men även att stress släpper av, jag väcker kåtheten i mig och börjar fantisera. Vet inte hur unikt det är. Men visst alla studsar väl inte efter en egenstund. ☺️

 3. Känner igen det där hos min sambo i att orgasmer ger henne energi och mera sexlust. Går hon för länge utan orgasm tappar hon suget lite. De gånger vi är i ett flow och har sex ofta är hon också väldigt på. 🙂

  En liten vattentät vibrator för snabbt duschmys kan vara en idé som present vid tillfälle, tack för tipset! 🙂

  1. Ja. Det är lite som om kroppen glömmer hur det är att vara kåt om jag inte onanerar eller har sex på länge. En del kanske blir sprängkåta av uppehåll men jag blir då mer bekväm och ”orkar” sen inte alltid. En onanistund väcker behovet av sex och jag börjar fantisera mer vilt 😉

   Ja bra present! En vibrator låter ju lite så det är lättare att vara diskret med den i en dusch. Sen är hon kanske extra pigg efteråt 😜

 4. Hihi, lite kul när du skriver ”Lattjo- Lajban låda”. Ett namn som även vi döpt våran låda till. I den lådan har vi en mängd sexleksaker som dels är ämnade för mig, dels för min sambo och förstås gemensamma leksaker.

  Ämnet onani är intressant och om jag pratar för mig själv så blir jag inte kåtare o mer sugen på sex efter att jag onanerat. Tvärtom tror jag. Jag kan bli ganska trött efter en orgasm plus att ”kobran” inte är så alert på sex efter att den kommit 😉.

  Onani i sig, för mig och min sambo, är en naturlig sak. Vi pratar väldigt öppet om det och berättar oftast om när vi hade det senast, var vi var, hur vi gjorde osv….en sak som i sig kan egga upp oss och som känns bra att vi kan prata om.

  Inte heller helt ovanligt att vi i vårt sex hamnar i onani som ett avbrott i samlaget. Vi gillar båda att se när vi tar på oss själva.

  Och med dessa rader önskar jag dig en Glad Påsk 🐣

  1. Kul att ni använder samma namn! Ja vi har en stor ”lattjo-lajban låda” och jag har en liten. De är såklart kamouflerade så det är inget sexigt med dem, på utsidan iaf 😉

   Ja att diskutera onani och vad man gjorde och fantiserade om vid just den stunden tycker vi också är kul. Att ta på sig själva framför varandra är också en trevlig variant även om det hos oss mest blir inslag av detta.

   Glad påsk tillbaka! 🐣

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Fortsättning på ”Vår intima parträff del 1”.

Från hissen gick vi mot rummen som om vi var två helt vanliga par. Nu bredvid våra respektive igen. Vi skiljdes åt vid vår dörr för att gå in och duscha av oss och göra oss i ordning var för sig. Tio minuter senare knackade Moa och Henrik på vår dörr. De var ivriga att komma igång och här och nu hade jag väl kanske tänkt att vi skulle fortsätta med lite förspel. Men nu gick det undan och innan jag visste ordet av det så låg mina kläder på golvet. Vi hade formligen slängt oss i armarna på varandra och satt igång att kyssas och grovhångla. Jag med Henrik och Love och med Moa.

Rivstart

Henrik var väl lite extra ivrig och rätt som det var låg vi nakna i sängen han och jag. Min man och Moa la sig strax bredvid oss men tog det lite lugnare och hade inte fått av sig alla kläder än. Jag kände att vi säkert stressade på dem lite och jag hade gärna varit kvar i deras fas lite längre. Men samtidigt var det ju väldigt upphetsande och det var ju ingen tvekan om att jag kände mig åtrådd. Istället för att jag och Henrik saktade ner så var det som att Love och Moa ökade sitt tempo för att ”hinna ifatt”.

Snoken sloknade

Allt gick snabbt och var väldigt omvälvande, men mitt i allt slaknade Henrik. Det var ingen tvekan om att han ville ha mig, men antagligen började han väl tänka för mycket. Samtidigt var han fortfarande ivrig att få till det. Jag gjorde så gott jag kunde för att få fjong på honom igen och vi hattade lite fram och tillbaka. Men till slut visste jag inte vad jag skulle göra så jag valde att pocka på min mans och Moas uppmärksamhet för att hon skulle ”hjälpa mig” med sin make. Jag tänkte väl att hon borde kunna ha några knep att ta till. Svårt fall det där att få fjong på en slak penis som inte vill på en kille som mer än gärna vill.

Snopen inledning

Hur som helst så gjorde vi så gott vi kunde och lyckades väl få igång honom till halvslakt tillstånd. Moa började nu rida honom och jag grenslade Henriks ansikte så att Moa och jag satt mittemot varandra. Men då kom nästa överraskning. Medan Moa rider honom ber Henrik henne hoppa av och sen kommer han. I det här läget måste jag väl säga att jag kände mig lite snopen och undrade om det här var allt. Samtidigt så hade jag förståelse för att sånt här kan hända i den här situationen och lite gulligt kändes det allt i vår trevande fyrkantsdebut.

Kom nästan fram

Det var dock inte slut här. Moa återgick till att kopulera med Love, som hade fått stå tillbaka en stund och istället fått njuta av vår lilla trekantsshow. Henrik tog nu något steg tillbaka och började ta hand om mig med fingrar och mun och det var jätteskönt. Jag kom väl upp på ungefär 90% nivå av att kunna komma, men kom inte riktigt fram hela vägen. Den mentala spärren fanns där och han kände ju inte till var min ”knapp” fanns.

Skrämd av egna tankar

Någonstans där mitt i allt, så fick jag en hemsk tanke om att fejka en orgasm. Jag förflyttades tillbaka till hur mitt osäkra jag tänkte förr om att göra mannen glad snarare än att se till min egen njutnings bästa. Även om tanken bara var i mitt huvud några sekunder och den bara stannade vid en tanke så skrämde den mig. Vilken blandad rivstart detta blev.

Varma utan kläder

Hur som helst var vi nu igång och körde på och även om det inte var någon direkt ormgrop så byttes vi av lite här och där. Så ibland var jag med Love och ibland med Henrik. Och allt eftersom vi blev varmare i kläderna (som vi inte hade på oss) så kändes allt mer och mer naturligt.

Rolig idé kläcks

Efter en stund tog vi alla en paus och började chillsnacka lite. Det var skönt att stanna upp lite och komma ikapp mentalt. Så här satt vi sedan alla i vår nakenhet och lyssnade på musik och umgicks i säkert en timme. Någon kläckte idén om att vi kunde testa lite olika trekanter. Alla nickade ivrigt. Kul lek! Lotten föll på mig att börja med de båda männen. Trekant har jag ju varit med om tidigare. Men det var ju lite annat att vara med två män med en åskådare.

Trekant med åskådare

Jag gick helt sonika bort till sängen och la mig. Efter kom Love och Henrik och lade sig på varsin sida. Allt medan Moa nyfiket tittade på. De började med att smeka och kyssa mig över hela kroppen från var sin sida. Det tog därifrån inte länge innan jag stod på alla fyra och blev tagen bakifrån av Love medan jag tog hand om Henrik med min mun. Nu hade uppenbarligen den initiala nervositeten lagt sig. För nu var det fjong på alla håll.

Trekantslek

Sedan skiftade vi runt så alla möjliga konstellationer av trekanter testades. Det var väldigt speciellt att ha rollen som betraktare och se på när andra har sex. Framförallt då min man var en av deltagarna. Episoden då jag skulle titta på blev lite för kort så jag hann inte njuta av det jag såg så mycket som jag velat. Efteråt var rummet fyllt av en avslappnad stämning.

Moa kom om

Både Henrik och Moa hade ju på förhand berättat att de hade ganska lätt för att komma. Vilket varken min man eller jag har, med undantag för min knapp som jag ändå fortfarande är väldigt osäker på utan min man. Moa kom säkert 4 gånger under kvällen och verkade njuta mycket. Några gånger med sin man, någon gång med min man. Nyckeln för henne verkade var att männen eller hon själv tog på klitoris under samlaget tills hon kom. Moa var väl inte den mest explosiva vid sina orgasmer, men man såg ändå tydligt när hon kom. Hennes häftigaste orgasm var när min man slickade henne. Även om jag var inne i det jag gjorde gillade jag att stanna upp och kolla varje gång hon kom. Jag gillade att hon hade så lätt för att komma. Det eggade mig och blev ett kvitto på att hon verkligen trivdes.

Kände oss inte klara

Någon gång i början när jag låg på mage tog min man mig till en halvfull orgasm med sina fingrar. Detta märkte nog bara vi två dock för det var en så kort stund. Men ett härligt inslag såklart. Moa och Henrik verkade till slut sexuellt nöjda men ville fortsätta hänga med oss. Vi kände oss dock inte klara, min man och jag. Love hade inte kommit än och jag var rejält pirrig mellan benen.

Min orgasmshow

Vi sa att vi kunde visa hur jag kommer genom att Love stimulerar g-punkten. Så jag ställde mig på alla fyra i sängen med rumpan mot Moa och Henrik. Jag blev ganska nervös när jag placerade mig på sängen. Tänk om hjärnspökena kommer. Är knappen immun mot hjärnspökena? Har jag nu “lovat” för mycket. Men på bara några minuter hade jag kommit två gånger. Yes, jag är fri från de hjärnspökena! Sen gjorde vi ett försök att få min man att komma, men det gick inte. Det blev väl liksom lite för mycket press när det nu bara var han kvar och det kändes som att alla väntade på att han skulle komma. Men han var väldigt nöjd ändå sa han.

Fortsatte i baren

Trots att vi nu var nöjda och glada och kände oss färdiga sexuellt så fortsatte vi att hänga. Jag gillade verkligen hänget. Det var jättehärligt att sitta där halvnakna och snacka, skratta och äta godis. Efter nån kvart eller nåt så kände sig Moa sugen på något salt och föreslog att vi kunde gå till baren alla fyra. Det kändes som en kul fortsättning på kvällen. Så vi tog på våra kläder och kammade ut knullrufset så gott det gick. Sen blev det lite vin i baren och fortsatt snack in på småtimmarna. Hur trevligt som helst.

Summering av kvällen

Sedan skildes vi för natten med leenden på läpparna alla fyra.
Trots att det hade varit långt ifrån perfekt och hade varit lite taffligt ibland så hade det verkligen varit en jättelyckad kväll. Rent orgasmmässigt var det nog bara Moa som hade fått full pott. Henrik hade ju lite problem med ståndet under kvällen. Min man Love hade inget problem med ståndet, men kunde inte komma. Och jag kom ju, men i en lite konstlad “uppvisningsshow” med min man. Jag kände att Henrik gärna ville få mig att komma och det gör mig lite nervös. Det kanske inte går? Hjärnspöken igen.

Alla nöjda och glada

MEN vi trivdes otroligt bra med detta par och attraheras mycket av dem. Vi kände absolut ingen svartsjuka från något håll och det var väldigt lättsamt och roligt. Vi vill jättegärna träffa dem igen och då kanske det kommer att kännas något mer avslappnat sexuellt. Debut är ju debut.
När kvällen var slut så somnade jag gott tillsammans med min käraste, Love.

Fulla av energi morgonen efter

På morgonen efter förenades Love och jag i en extra het halveuforisk kärleksstund. Min man hade ju inte kommit under gårdagen och var nu laddad till tusen. Och nu var det inga problem att komma, för någon av oss. Vi svävade iväg i tankarna under akten med gårdagen färskt i minnet men var ändå mer här och nu i varandra än på länge. Vi kände oss efteråt rejält energiboostade och hade bestämt träff för långfrukost med Moa och Henrik. Det strålade om dem när vi såg dom vid frukostbordet och de verkade lika fyllda av energi som vi. De undrade när vi ska ses igen och det blir nog snart igen kunde vi snabbt konstatera… 🙂

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Tack för att du delar med dig så öppet och ärligt om er träff. Det känns väldigt befriande att höra att allt inte behöver vara perfekt för att bli lyckat. Det är ju väldigt sällan sexet är fantastiskt första gången man ligger med någon. Samma sak får man nog räkna med första gången man ”ligger med” ett annat par. Tack för het läsning!

  1. Åh tack för din fina kommentar! Nä allt behöver verkligen inte vara perfekt för att bli lyckat, så sant som det är sagt❣️

 2. Spännande läsning, du skriver verkligen bra! En fyrkant är onekligen en pirrande fantasi som i mitt fall endast kommer att förbli en fantasi. Tror inte att jag skulle må bra av att se min man med en annan men fantisera om det kan man ju, och en text som denna hjälper till att skapa rum åt fantasin.
  Vet Moa och Henrik om att du skriver denna blogg?

  1. Tack! Kul att du kan sväva iväg i fantasin ibland trots att det inte behöver bli verklighet. I fantasin finns ju ingen svartsjuka. ☺️ Det var skönt att ingen kände detta på vår träff…

   Nej Moa och Henrik (som egentligen heter något annat) vet inget om bloggen…än iaf. Jag vill inte att de ska ligga och umgås med blogg-Liw utan med mig som finns där bakom. 😊

 3. Jag tycker det lät som att det gick riktigt bra för att vara första gången, hade ju kunnat bli hur awkward som helst! Tyckte synd om Henrik – det där kan ju bli ett ordentligt hjärnspöke eftersom det slår hårt på manligheten – men ni löste ju det på ett bra sätt och nästa gång går det säkert bättre! Precis som Love har jag inga problem att hålla mig hård men däremot kan jag inte komma om jag är alls spänd eller nervös, förhoppningsvis kommer det släppa för honom med över tid. Detta gäller så klart även dig!

  1. Ja vi hade alla våra hjärnspöken (utan Moa). Inte konstigt och inte så farligt i det stora hela. Jag ser det som att vi kan växa i detta lekande. Jag definitivt. Sexuell nervositet kan komma i alla åldrar och varje tillfälle är en ny upplevelse. Tror det blir lättare nästa gång 😊

 4. För att vara första sexet så var det väl ganska OK. Läste teasern inför dessa inlägg och då lät det ju lite mer positivt.
  Du verkar alltid vara den som längtar mest och går igång för fullt, så forcerat att du själv (och andra i leken) knappt hinner med. Tror det kan trigga prestationsångest hos din partner som kanske vill ha en liten ”erövrings/förförelsekänsla” (jag brukar iaf gå igång mer på den sensuella spänningen än snabbt in och vidöppna dörrar). Att Henrik slaknade kan ju bero på det särskilt när ni verkar ha kört oskyddat redan från start.
  Du bestämmer ju själv takten till det Du vill och du brukar ju ångra att det blev för forcerat. Så var det ju med mr U också.
  Sex brukar väl aldrig vara fulländat vid första tillfället. Brukar ju bli några träffar innan det synkar och ni verkar ju funka socialt så detta blir nog bra.

  Nå blev du extra varm av kärlek till Love nu när du såg honom ha sex med och ge en annan kvinna orgasmer – eller?

  1. Jag är fortfarande lika positiv då det med denna fyrkant var samvaron och kemin som var det viktigaste. Tro mig det var inte jag som drev på i starten. Men visst jag gillar ju känslan av att någon går igång på mig och det kanske lockade honom extra. Jag gillar också uppeggande spänning vilket vi fick mycket av i poolen ☺️

   Ja det var läckert, ffa att se Moa komma och njuta av min man. Min man njöt nog från två håll, delvis mycket med Moa och delvis av att titta på det som skedde runt honom.

   Ps. Jag har inte sagt att vi körde utan kondom. När vi bytte partner hade vi kondom. Men kondomerna var inte direkt orsak till problemen denna gång.

   1. Låter bra det men blev du nykär som du brukar av detta med partnerbyte och love med en annan? Vore som man kul att höra Loves syn på det hela. Be honom starta en blogg ”Loves Lust”…; )

    1. Ja tanken har slagit honom 😉 Så vi får väl se. När det kommer till min känsla av nyförälskelse är det nog bara jag som kan svara på dock. Sexet dagen efter talade sitt eget språk…😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Nu vet jag att det är några därute som väntat på att jag ska berätta om hur det gick när vi träffade ett annat par för intimt umgänge. Och jag ska försöka få med allt. Men jag ska berätta allt från början. Vilken historia mår inte bäst av det? 😉

Första gången för oss alla

Det här skulle bli första gången för både oss och för vårt utvalda par, Moa och Henrik. Aldrig tidigare har vi varit intima med något annat par. Vi har haft träffen inbokad sedan några veckor tillbaka, men vi har ju haft siktet inställt på detta tillfälle ända sedan vår kemiträff med Moa och Henrik. Nu var Helgen med stor H äntligen här.

Förspel i vårsolen

Redan på fredagen var min Love och jag märkbart uppspelta och kåta. Båda kunde vi sluta jobbet vid lunch och solen sken och det var vårvärme i luften. Barnen skulle vi hämta lite senare på eftermiddagen, vilket betydde att vi hade lite tid för oss själva. Så vi bestämde träff i skogen och kom från varsitt håll med varsin bil. Det lockade verkligen med lite sex i väntan på vårt kommande sexäventyr. Inte för att det skulle släcka elden som brann i oss. Snarare eldade det på oss ytterligare. Det var en väldigt trevlig invigning av våren. 😉

Utomhussex bäst på våren

Att ha sex utomhus i vårvärme med solens strålar som varma smekningar över kroppen älskar jag verkligen. Det är nog faktiskt bättre att ha sex utomhus på våren än på sommaren med tanke på att småkryp och insekter fortfarande lyser med sin frånvaro. Framförallt skönt att slippa myggen.

Komma till sak

Nog om detta. Det är ju vad som hände på lördagen som ni vill höra. 😉 När lördagen kom och vi lämnat barnen hos mor- och farföräldrarna så var vi om möjligt ännu pirrigare. På nåt sätt så var jag nog mer nervös nu än jag var inför första träffen med Mr Utvald. Men jag var nervös på ett positivt sätt. Min största nervositet var det första mötet, där jag hoppades att vi alla skulle våga hålla kvar kramen lite längre. I efterhand lite konstigt fokus då kramar var det oskyldigaste vi skulle komma att göra. Men det var kanske bra att fokusera på något mitt i all nervositet.

Ingen återvändo

Bilfärden dit på ett par timmar var precis vad vi behövde för att bli mer avslappnade. Vi älskar ju färden till våra resmål min man och jag. Detta för att vi gillar att diskutera saker vi upplevt och upplever, speciellt när det handlar om sex. Så det var inte en tyst minut på hela vägen till hotellet. När vi kom fram skulle vi bara checka in för att sedan träffa Moa och Henrik en halvtimme senare. Men redan innan vi hade hunnit checkat in, så möttes vi alla fyra på väg in från parkeringen. Så väntan blev inte lång. Nu är det ingen återvändo. 🙂

Lättsamt och laddat

Om mitt första intryck där på fiket för en månad sedan var väldigt glatt överraskande, var detta mer analyserande. De såg jättefina ut, men helt plötsligt, med lite förväntningar, började jag analysera dem med ett lite mer granskade öga. Det kändes dock direkt väldigt lättsamt och vi var på samma våglängd. Lite som om vi redan var goda vänner sedan gammalt, trots att vi inte träffats mer än en gång tidigare. Det fanns även en laddning i luften som vi nog alla kunde ta på. Vi hade åter igen en hemlig gemensam nämnare, vilket sammanbinder.

Börjar med en bit mat

Vi hade bestämt att äta en bit mat ihop och ta en promenad till och från restaurangen som låg några kvarter bort från hotellet. Vi satte oss på uteserveringen med filtar på oss. Vi pratade om allt mellan himmel och jord, t o m lite politik. Det var inte direkt flirtigt, men vi kom några gånger in på sex utan att det blev pinsamt. Alla var vi ju nybörjare i sammanhanget och visste väl inte riktigt hur vi skulle göra. Ingen vågade riktigt ta steget att flirta, men jag sneglade lite. Och det gjorde vi nog alla fyra.

Smyga på spa

Väl tillbaka på hotellet gick vi till våra rum och bytte om till badkläder och badrockar för att gå till hotellets spa-avdelning. Det var en ganska mysig spa-avdelning med olika bassänger och bastur. Där fanns även ett bubbelbad utomhus och våra nyfunna vänner föreslog att vi skulle testa den först. Vi var såklart inte ensamma på stället så tanken fanns hela tiden på om det syntes på oss vad vi hade för baktankar. Det var oväntat spännande.

Moa bekänner fantasier

Grabbarna gick raka vägen till utomhusbubbelpoolen medan jag och Moa tog vägen förbi baren och köpte en flaska vin. I baren drog hon mig till sig och sa att jag inte skulle vara blyg att ta för mig av hennes man. Det var något som hon gick igång på. Jag kontrade med att säga detsamma. Kul att vi fick till lite tjejsnack nu inför kände jag. 😉

Glider ner i bubbelpoolen

På vägen från baren smet Moa in på toaletten. Själv fortsätte jag till bubbelpoolen där min Love och Henrik väntade. Jag gled ner i det varma vattnet och det pirrade lite extra av att sitta där en kort stund med bara männen. Strax efter kom Moa och gjorde oss sällskap. Vi hade poolen helt för oss själva och även om det fanns plats för ytterligare några stycken så skulle det nog mycket till för att några skulle våga tränga sig på. För nu ville vi verkligen inte ha sällskap av andra. 🙂

Där hettar det till

Efter lite trevande med hur vi skulle sitta så satte vi oss med motsatt partner i varsitt hörn. Vi satt där alla fyra och liksom bara väntade på att något skulle hända medan vi pratade. Vem skulle våga ta första steget? Inledningsvis blev det lite kallprat och lite sneglande runt i ”ringen”. Henrik försökte fånga min blick för en kyss mest hela tiden där i poolen, så jag vågade inte titta på honom för länge. Jag kände mig som en blyg tonåring initialt. Efter en kort stund kom så tillfället jag väntade på. Medan Moa hade en utläggning om hur hon tänkt pimpa trädgården hemma så vände sig Henrik mot mig. Han tittade på mig med ett sug i blicken och jag höll nu kvar blicken i några sekunder extra. Som en magnet kom han mot mig och vi började kyssas. Jag märker hur Moa strax efter tystnar och nästa gång jag sneglar bort mot det motsatta hörnet ser jag att min käre make och Moa hånglar de också. Det var upphetsande att se.

Hett blev hetare

Vi sjunker ner lite i vattnet för att inte exponera oss för omgivningen mer än nödvändigt. På nåt sätt kändes det helt naturligt, men väldigt tonårsbusigt. Här ligger jag och Love och hånglar, ganska grovt, i en bubbelpool. Men inte med varandra utan med varsin man/kvinna från ett annat par. Vi pausar ibland för att titta på varandras andra hälft och vi snackar även lite mellan varven. Men vi fortsätter med partnerbytet. Det märks att alla går igång på att se sin äkta hälft hångla med någon annan. Själv har jag ju haft svårt att föreställa mig hur jag skulle känna, men det var verkligen en häftig känsla att se Love med Moa. Och jag kände ingen svartsjuka överhuvudtaget.

Tills det blir för hett

Här någonstans mellan hångelronderna börjar det bli riktigt hett i bubbelpoolen med händer lite varstans under vattenytan. Badkläderna är fortfarande på, men händerna har inte låtit sig hindras av dessa. Men då vi är på offentlig plats så känner vi att det nog börjar bli lite för hett, så vi bestämmer oss alla för att lämna poolen. Vi rättar till badkläderna och drar på oss badrockarna. När vi lämnar spaet går vi parvis, men ifall någon sett oss i badet så låter vi partnerbytet fortsätta hela vägen upp på rummet. Vi hinner även med ett litet snabbt men intensivt hångel i hotellhissen med den partner vi lämnade spat med. Oj så här mycket hade nog ingen av oss tänkt skulle hända redan i offentlig miljö. Hur ska det då bli när vi kommer in på rummet och stänger dörren och drar för fönstrena?

Fortsättning följer…
…i inlägget ”Vår intima parträff del 2” 😉

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Shit, jag blev lite upphetsad av att läsa detta. Förstår att även ni blev det 😉
  Längtar redan till del två…

 2. Mycket spännande äventyr. Ser fram emot del två. Du skriver bra, så det är lätt att skapa egna bilder av situationerna.

 3. Ojoj så spännande och ingående. Nästan så det känns som man är där (önsketänkande kanske 😉)

  Väntar med spänning på nästa avsnitt!

 4. Underbart het läsning och något jag går igång på. Dels för utomhussexet mellan dig och din man och dels för det heta i pool och hiss.
  Jag och min älskarinna går igång på att ”synas” att risk för upptäckt är stor. Senast var det bakifrån på min bro, hon med ett stadigt grepp om stolpknoppen och jag med ett stadigt grepp om hennes midja. Fullt synliga för omgivningen stod vi där i femgradig kyla, garanterat myggfritt 😄

  Ser fram mot fortsättningen av er hotellvistelse med era nya vänner där det ”förbjudna” så härliga bildligt berättas av dig.

   1. Men att det är ☺️ och lite av exhibionister som vi, min älskarinna tillika älskade är tänder det oss att någon ser, får en glimt av vår njutning.
    Vi har även försökt hitta ’vår’ ”Mr U” men tyvärr utan lyckat resultat… men nu har jag funnit inte bara en, utan två män som skall njuta med oss men det är så att hon tror det bara är en som skall möta oss.
    Jag kommer att vara en passiv åskådare till hur hon blir förförd, smekt och får njuta dessa mäns kåthet till hennes skönhet. Jag formligen älskar när hon njuter. Hennes njutning blir även min.
    Bör tillägga att detta är en av våra ”förbjudna” fantasier vi vill uppleva så jag tror inte det blir något problem för henne att slappna av och hänge sig åt dessa mäns lustar.

    1. Spännande överraskning du har på G. 😜
     Bra att det är en fantasi hon uttryckt och att ni pratat om det så det inte blir en negativ uppenbarelse för henne. Att betrakta gillar ju min man med, iaf som inslag…

 5. Det låter som ni haft det mysigt och fungerar bra ihop ☺️Jag tycker det sociala låter trevligt. Något jag gärna skulle göra med vänner, fast helt utan sex, flirt och hångel, men jag förstår att det passar er 😊

  1. Det sociala var väldigt trevligt! Något vi har gjort med vänner förut. Att lägga till denna extra dimension gör det dock till den i särklass roligaste ”parhelgen” ever. Men att det inte passar alla det förstår jag absolut inklusive mig själv för ett par år sedan 😉

 6. Hej!

  Jag ville bara tacka så mycket för att du delar med dig. Även om jag själv har ganska många erfarenheter av sex på flera (inte minst genom BC!) och även vanligtvis gillar betydligt grövre tag och ord än det du beskriver här, så tyckte jag väldigt mycket om att läsa om era erfarenheter på tre och fyra, samt dina tankar.

  Det känns alltid fint när vi människor gör varandra kåta, tycker jag. Och nu har jag haft förmånen att vara kåt till dina ord.

  1. Kul att jag kunde beröra dig 😊 Trots att det inte var så grovt. Det förbjudna och nyfiket tokiga behöver inte alltid vara så grovt beskrivet för att locka. Känslan av kåthet är för mig A och O när jag läser något erotiskt. Men lite smaskiga detaljer skadar ju inte heller 😉 Det kommer mer av det i nästa del…

   1. Vi är nog många som längtar efter nästa del 🙂

    Är du bekväm med att vi nog är den del personer som onanerar till dina inlägg? Både män och kvinnor, gissar jag.

    1. Jag beskriver ju min kåthet under träffarna så det är klart det glädjer mig att jag förmedlar kåthet ut i stugorna. Jag gläds åt att folk känner lust och kåthet när de läser om våra äventyr 😊
     Och vad gör man ofta när man är kåt…

 7. Men så här kan du inte sluta skriva vi alla kommer ju vänta så vi blir tokiga tills fortsättningen kommer. Det låter som ni haft det toppen så här långt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..