Mina favoriter bland porrscener – Plats 5 till 1

Så är det dags att avslöja plats 5 fram till plats 1 på min topp 10 lista över de bästa porrscenerna, enligt mig. Porrfilmerna på plats 6 till 10 har ni ju redan få ta del av. Men nu kommer det bästa till sist. 😉

Ett favoritklipp försvann

Jag stötte dock på lite problem på vägen eftersom ett av mina favoritklipp helt plötsligt försvann. Dessvärre är det ju lätt hänt och i och med att det handlar om klipp som ligger tillgängliga gratis så får vi leva med det. Men retfullt var det. Nog om det. Här kommer nu mina topp 5 bästa porrscener. Håll till godo! Precis som i förra inlägget vågar jag inte riktigt göra länkarna klickbara. Så vill ni se klippen får ni kopiera länken och klistra in i adressfältet i webbläsaren. Allt med hänsyn till känsliga tittare. För det här är hett! 🙂

5. The Good Girl av Erika Lust

Att jag verkligen gillar denna porrscen har jag berättat om tidigare när jag tagit upp ämnet bra porrfilm. Kanske är det för att jag gillar att skifta ställning en del under sex. Eller är det blandningen av ett hett möte med en okänd med passion, ja nästan kärlek, i luften. Sexigt är det i alla fall.
https://erikalust.com/lustclassics/the-good-girl/ (officiell länk med trailer)
https://xhamster.com/videos/the-good-girl-1375992 (hela porrscenen men i dålig bildkvalité)

4. Mamma lär ut sex

Vad vore en topp 10 lista på porrscener utan något lite mer förbjudet och tabu. Här kommer mitt lite mer ”förbjudna” klipp. Jag tycker det är hett med en mer erfaren kvinna och en yngre man. Och en FMF-trekant kan jag också gå igång på att se. Vilket jag definitivt gjorde av denna. Sen är det ju lite knepigt med tanken på att det ska föreställa vara en mamma och hennes styvson.  Men viktigt är ju att hon spelar just styvmamma då närmare relation än så går helt bort för mig, även om det bara är fiktivt. Hett är det i alla fall.
https://xhamster.com/videos/moms-teach-sex-mom-seduces-her-virgin-stepson-3064025

3. Trekant i boxningsringen

Här är en film där jag (och även den som tipsade om filmen) några gånger tycker det blir på gränsen för intimt männen emellan. Men ändå stör det inte helheten. De är ju inte med varandra, men samarbetar ibland väldigt nära för att göra det skönt för kvinnan. Men denna porrscen är så sexig. Jag har sett porrscenen i sin helhet (45 minuter), men länken går bara till en kortare version på 12 minuter. Kvinnan kommer genom att klitoris berörs, vilket känns naturligt och äkta. Och männen är sexiga. Helt enkelt grymt sexig porrscen!
https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5e202f7c6efde

2. Trekant med övernattning

Detta klipp väcker en stark lust i mig. En läsare hittade detta klipp efter att han läst om mina fantasier om övernattning på tre. Jag är ju så nyfiken hur det är att sova med två män där man haft sex kvällen innan och kommer ha det även när man vaknar. 😉
https://www.playvids.com/witewCOX5sT/the-white-boxxx-with-arteya-in-daydream-erotica-i-sucked-my-boyfriends-dick

1. Intim trekant

Min man Love letade också upp några filmklipp som han trodde jag skulle gilla. Detta var ett av dem. Sedan blev jag också tipsad om just denna porrscen av några andra. Men efter att jag redan hade bestämt att det var min nr 1. Så det verkar ju som att en del av er läsare lärt känna mig ganska bra.

Varför denna porrscen hamnar överst på min topplista är nog för att jag kan föreställa mig att vara i hennes kläder. Även om vi inte tagit in någon vän som extraman vid en trekant. I detta klipp är det blandningen av det mjuka ”kvinnofokuserade” halvvägs in, i kombination med att det lite oväntat blir en DP utav det. Den ordentliga tjejen som mer och mer blir sitt alter ego. Jag känner verkligen igen mig!!
https://xhamster.com/videos/sexy-wife-enjoy-dp-13837929

Hjälp mig hitta kvinnan på spaet

Sen var det ju det där klippet som försvann. Det grämer mig lite och jag undrar verkligen hur jag ska hitta det igen. Så om det är någon som kan ana vad det är för porrscen och vad det är hämtat från för porrfilm så får ni gärna tipsa mig. Jag hittade klippet på Sharesome men det är hämtat från någon gammal porrfilm från uppskattningsvis 70-talet eller 80-talet. Det var nog någon som där kommenterade att det var ”hon som var med i Emmanuelle-filmerna”. Men det vet jag inte om det stämmer. Handlingen i porrscenen var i alla fall att en kvinna går in på ett spa med sin man. Spaet i övrigt är fullt med enbart män som betraktar henne med lystna blickar när hon klär av sig badrocken och kliver naken ner i simbassängen där hon simmar ett par längder. Innan hon börjar hångla med en man som gått ner i bassängen efter henne. Och sedan har hon passionerat och hett sex på bassängkanten med honom och mannen hon kom dit med tror jag. Själva filmen var filmad som med ett blått skimmer har jag för mig.

Likt min läsarfantasi

Denna porrscen påminde mig mycket om min fantasi där mina läsare är inblandade. Jag föreställer mig att mannen som kvinnan i filmen kommer in med på spaet är Love och att jag är huvudrollsinnehavaren. Sedan är de andra männen som iakttar och mannen ”in action” mina utvalda läsare. Och att akten fortsätter efter filmklippets slut med fler personer inblandade, gärna en i taget eller i en trekant.

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Man50+ skriver:

  Hej jag har följt din blogg en längre tid och tycker att den är såväl spännande som välskriven. Så fortsätt i samma anda. Heja heja!

  Det här med porrfilmer är svårt. Och det säger jag som ändå ser mig själv som en konnässör inom området med lång och djuplodande erfarenhet.

  Det krävs en färdighet att navigera mellan all skit som finns därute. Men sen finns det ju guldkorn som är eggande.

  Svårigheten som jag tänker på är främst inte utmaningen att lära sig söka och undvika skiten utan snarare att dela med sig av sina favoritklipp till andra. Det här är så personligt vad man går i gång på när det gäller porr. Och då inte enbart genren utan även hur det utförs, hur det förmedlas och hur det tar sig ut i bild. Sen befinner jag mig i alla fall på en ständigt glidande preferensbana vad gäller det jag gillar. Det jag går igång på idag är inte alls sånt jag triggades av för två år sedan.

  Så när jag tar del av din rankning så konstaterar jag bara: Jaha. Så tycker hon. Något av klippen var väl ok men det gav inte mig något direkt. Som sagt…väldigt personligt. Och det här är inte menat som någon form av negativ kritik till din smak. Inte alls.

  Många föredrar amatörporr. Och jag kan också se en tjusning i det. Men det mesta som finns tillgängligt är inte upphetsande alls. När det gäller amatörporr så måste en äkta extas förmedlas genom ansiktsuttryck i bild. Annars tycker jag att amatörporr är rätt värdelöst. Sen har jag också noterat att det många menar på är amatörporr är inte alls amatörporr. Utan rätt tydligt inspelat av mer eller mindre proffs. Det framgår av ljussättning och kameraföring.

  Avslutningsvis så finns det en problematik också som jag ser runt amatörporr. Hur säker är ni där ute att det filmklipp som ni njuter av inte ligger ute mot någon av de medverkandes vilja?

  Jag skulle hemskt gärna vilja porrsurfa tillsammans med min fru men har insett att det är helt omöjligt. Hon triggas inte alls av det jag triggas av och det får dessvärre motsatt effekt på henne.

  1. Liw skriver:

   Jag håller med om att ren amatörporrfilm med en skakig kamera inte når mig helt heller. Min man tycker ju dock mycket om amatörporr. Det är väl verklighetskänslan antar jag. Ja porr är ju väldigt individuellt.

   Jag kan ju gå igång på ett favoritklipp som Love har bara för att det är just en favorit han har.
   Jag tror att halva grejen med att ta del av någon annans porrklippslista är att man går igång på att komma in i huvudet på den personens innersta rum. Ens innersta igångsättningar är ju väldigt personligt och säger en del om personen i fråga. 😊

   Vad är dina igångsättningar undrar jag ju då?

 2. Hasse skriver:

  Överlag trevliga filmer. Jag har inte tittat på någon av dem i sin helhet ännu, dock. Gör sällan det alls iofs. Kanske ska försöka göra det med Anna vid något bra tillfälle. 🙂

  1. Liw skriver:

   Rekommenderas att ta tiden för det. Kanske upptäcker ni en särskilt sexig detalj 😉👍

 3. Wow! Precis vad jag behövde för att komma ur den senaste tidens svacka! Det vinnande klippet var sjukt hett, och bastuscenen får mig att vilja elda upp bastun här och nu.

  Tack!

  1. Liw skriver:

   Härligt!! På med bastun vet ja…😜😁🔥

 4. judit skriver:

  Sitter i karantän i Syd-Europa med pojkvän på annan ort. Bra tid att skicka porrlänkar på;-) Jag går igång på rödhåriga gangbang-tjejen. Ofta när jag har sex med min kille behöver jag ”nedvärdera” mig själv typ tänka att jag är en billig hora med en massa hårda kukar omkring mig som bara väntar på mina hål, för att komma. Vid 40 fyllda har mina slemhinnor blivit lite torrare men samtidigt börjar jag uppleva fontänorgasmer som lubricerar härligheten naturligt, wow! Min kille är bi och går igång på gay/trans sex. Jag ser inte direkt kukar i baken som något upphetsande på vare sig tjej eller kille (är ingen stor analsex-tjej IRL) men däremot har jag börjat tända på crossover-sex (alltså killar som klär sig i sexiga kvinnokläder och har sex med andra killar) Plus den gamla klassikern mamma-(step)son! Mina gamla skådespelartalanger sitter i, tycker det är upphetsande att domdera och styra min kille att vara min son. Sex, intimitet, passion och kärlek är motvikten till allt det dystra vi upplever i dagens Spanien. Blev glad när jag läste en nyhetsartikel idag i den spanska rikstidningen att den genomsnittliga Spanjoren har sex två gånger om dagen (!) i karantän med sin partner. (Hur man nu lyckas klura ut det, men jag tror på det;-) Älska gott och mycket i Sverige! Det stärker immunförsvaret och lyfter humöret. Kram från Medelhavet

  1. Liw skriver:

   Åh tack för din fina kommentar❣️
   Karantän kan ju ha några fördelar även om det mesta säkert suger. Sex två gånger om dagen, det måste vara utan barn i den familjen isf 😉 Med barn hemma är det inte lika lätt. Men fint är det om det stämmer 👏
   Kul att ni är så öppna med och vet vad ni tänder på. Jag kan gå igång lite på förnedringssex i porrklipp. Bara jag känner att den som blir ”förnedrad” vill bli det. Skulle ni kunna ta in någon extra person i ett förhållande, rent sexuellt?

 5. T skriver:

  Vilken het lista du fått ihop! Jag älskar blandningen av ömt, mjukt, kärleksfullt, men också av den mer bestämda, djuriska kåtheten i vissa klipp. Sen tilltalas jag också massor av att kvinnorna verka njuta fullt ut OCH självklart av att många av dina klipp är tre- eller flerkanter 😉 Ett litet extra tack till Christian som lyckades gräva fram spa-klippet så jag inte behöver dö nyfiken pga det 👏😊

  1. Liw skriver:

   Tack! Och tack för dina bidrag! 😃😉
   Ja kul att mitt borttappade klipp hittades så fort. Jag letade ganska länge efter det nämligen.

   Det är kul med porrklipp och att ta del av andras favoriter. Man upptäcker ju nya saker vilket är så spännande 👏🔥

  1. Liw skriver:

   Vilken är din favorit bland dessa?

   1. T skriver:

    Jaa visst är det häftigt, både att få dela med sig och att se andras klipp som kanske lägger igång nya fantasier. Min favorit är utan tvekan din nummer 1…det är nog första gången nånsin som jag efteråt haft känslan att en scen innehöll allt, varken mer eller mindre. Såå upphetsande 🔥🔥😀

   1. T skriver:

    Och så blev Miss Universe-klippet en ny, lite oväntad favorit 😊

    1. Liw skriver:

     Det blev den för mig med, ”miss universe”. 😊
     Är ju väldigt mycket produktion men jag går oväntat mycket igång på den…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Först vill jag verkligen tacka alla som tipsat mig om porrfilmer efter min vädjan i inlägget ”Hjälp mig att hitta bra porrklipp”. Det har varit jätteroligt och jättespännande att gå igenom dem och hissa eller dissa. Eller bara konstatera att de rätt och slätt föll mig ganska neutralt i min smak. Ett bra tecken på när jag ser ett riktigt bra porrklipp, och kanske är det så för många andra också, är att jag inte spolar mig fram i filmen. Jag vill se varje sekund. Det har jag gjort med dessa nedanstående klipp. För de är riktigt heta enligt mig.

Vågar inte riktigt länka till porrklippen

Jag har nu en ”topp 10-lista” och börjar med att presentera porrfilmerna på plats nr 10 till plats nr 6 i detta inlägg. De 5 hetaste filmerna kommer jag presentera i nästa inlägg. Alla porrfilmer finns det länk till, men i och med att detta är ren och skär porr, som dessutom kan vara ganska grov, så vågar jag inte riktigt göra länkarna klickbara. Så vill ni se klippen får ni kopiera länken och klistra in i en webbläsare. Ni får ursäkta besväret, men det vore ju synd om någon oskyldig stackare skulle råka klicka in på länkarna av misstag. 😉

Intressant reflektion kring topplistan

Det som slår mig nu efter att jag satt ihop min lista är att det i huvudsak är riktiga porrproduktioner jag väljer som favoriter. Jag som pratat om att jag mer och mer kommit in på amatörporr. Vi hade en liten diskussion om det igår Love och jag. Love som definitivt hade valt huvudsak amatörporr om han fick välja sina favoriter. Är det möjligtvis så att det är ännu en skiljelinje mellan män och kvinnor här? Intressant. Så i slutet av detta inlägg kommer en liten kort undersökning som ni gärna får svara på.

Men här kommer nu plats 10 till 6 på min topplista över mina favoriter bland porrfilmer:

Plats 10. Sexig MFM-trekant

Det är något med detta klipp. Framförallt är det slutscenen i denna film som får igång mig mest. Men också att de samspelar så bra, är sexiga, att den innehåller dirty talk och att männen låter väldigt sexigt. Och här är bra exempel på när analsex hetsar upp mig det lilla extra. Dessutom är det nästan lite amatörkänsla över det även om så nog inte är fallet.
https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=953072862

Plats 9. ”Miss universe”

Den här filmen är uppbyggd med lite glamour och är inte speciellt verklighetstrogen. Men jag går igång på det också. Denna film skiljer sig väldigt mycket från plats nr 10.

Jag blir kåt av att männen i denna scen försöker dölja sin kåthet, i minspel och i kroppsspråk, men såklart inte kan. Och man får se mycket ansikten i bild, både kvinnans och männens. Det hela kryddas till av hennes fontänorgasmer. Och jag tycker också att hon är väldigt sexig.

Det hetaste i denna scen är när två av de tre männen lyfter upp henne mellan sig och sedan får den tredje henne först att komma med sina fingrar och sedan ett par gånger med sin kuk i samma position. Riktigt sexigt. Jag gillar att de skiftar mycket mellan in och utzoomat.
https://www.vporn.com/anal/adriana-chechik-center-of-attention/3040764/

Plats 8. Gangbang med rödhårig

Även om jag inte lockas av ett gangbang IRL, så är detta klipp sååå sexigt. Kvinnan är galet kåt och är i fullt fokus i denna scen. Männen är bestämda och lite hårdare men vet hur de ska göra det skönt för henne.
https://www.xozilla.com/videos/145375/anna-bell-peaks-gangbanged/

Plats 7. Make överraskar frun med vän

Intimiteten i detta klipp är väldigt upphetsande. Detta klipp är raka motsatsen till det på plats 8. Här är det mer älska än knulla på tre. Överraskningen med ögonbindel är en riktigt läcker krydda enligt mig. Det känns verkligen som världens finaste present från maken, fylld av kärlek. Och oralsex för kvinnan ges det lite extra utrymme för.
https://www.youporn.com/watch/15189799/x-art-caprice-in-the-blind-mp4/

Plats 6. Oplanerad amatörfyrkant

När jag fick på denna film ville jag verkligen inte missa en minut. När man inte kan lista ut vad som ska hända härnäst är det läcker porr för mig. Jag gillar när man varierar lite i händelseförlopp, vilket det gör här. Jag kan ju också känna igen mig i situationen lite i och med att vi testat att ha fyrkant. Glädjen och gemenskapen är något som jag känner väl igen.

En hel del manliga läten förekommer, då en av männen är bakom kameran hela tiden och därför hörs lite extra. Det gillar jag. Det lättsamma på fyra och allas samarbete och vilja att uppleva härligheter på fyra är jättesexigt. Och så lite kvinnosmek och kyssar på det, utan att det tar över. Det passar mig helt perfekt och jag kan därför leva mig in i denna scen mycket.
https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph585913a4df562

Fortsättning följer

De 5 hetaste klippen kommer jag att avslöja i nästa inlägg. Men i väntan på det så får ni gärna svara på min lilla undersökning nedan om vilken typ av porrklipp som du gillar. Det hade varit väldigt intressant att veta. Helt anonymt såklart. 🙂

Nästa inlägg:
Mina favoriter bland porrscener – Plats 5 till 1

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Tidigare har du nämnt ett porr-klipp som JAG verkligen gillar! Jag är förvånad att du inte nämner det nu?

  Du tipsade då om ett klipp som jag tror benämns – ”Czech Gloryhole Gangbang” – där ett gäng tjejer ligger på britsar bakom en plankvägg och det är hål i väggen, så nedre delen av britsen sticker ut genom hålet och på britsen tjejernas ben och underliv!

  Så – inifrån rummet kan männen BARA SE tjejerna från naveln och ner – så tjejerna och männen är helt anonyma för varandra och kan INTE se varandras ansikten! Vissa (alla?) tjejer är bundna – åtminstone i benen – utanför planket – så fittan och röven är exponerade och till fullt förfogande!

  DETTA tycker jag är ett häftigt scenario! Speciellt för den eller de tjejer som gärna vill, men inte vågar prova på ett Gangbang!
  De kanske gärna vill vara anonyma.

  Jag har snackat lite med en kompis som har en gård, med en ledig lokal om att vi kanske skulle kunna arrangera ett sånt här evenemang – i centrala Skåne.

  Om evenemanget blir populärt, så har vi redan byggt plankväggarna och skaffat in bänkarna! Då skulle vi kunna arrangera detta evenemang regelbundet – kanske en gång i månaden.

  xhamster.com/videos/real-public-glory-hole-house-9029499

  1. Liw skriver:

   Jag förstår att du undrar detta. Dessa klipp/filmer fick verkligen igång min fantasi som gjorde att jag utvecklade en variant av dessa i mitt huvud. Med folk jag visste vem de var. Men med helt okända ger det inte mig full igångsättning. Och att det tas betalt ger en billig känsla. Det är bra att man på filmerna får se kvinnornas ansikten och reaktioner. I mitt fantiserande huvud kunde jag se allas ansikten trots positionerna. Det var inte helt verklighetstroget. Jag är mer för ögonkontakt även om dessa filmer hetsar upp mig på ett väldigt förbjudet sätt. 😇

 2. Tomas skriver:

  #9 verkar tyvärr vara borttagen

  1. Liw skriver:

   Ajdå. Det är ju ett problem jag stöter på allt som oftast att man hittar ett bra klipp och sen är det helt plötsligt borta. Men nu lyckades jag hitta klippet på ett annat ställe så det löste sig den här gången i alla fall. Tack för påpekandet!

 3. Tomas skriver:

  Titta på #10, härlig film utan hårdporr inslag. En film man skulle vilja uppleva i verkligheten. Snygga skådisar. Fantiserar det är min fru som är med mig o en nätvän
  Ser snart på nästa här i hemma officet
  Tack för en bra blogg 🙂

  1. Liw skriver:

   Ja den är verkligen sexig!! Skrattade lite åt pausen i mitten. Även om vi inte rökte så hade vi (med Mr U) en paus i mitten vilket var väldigt härligt och lättade upp stämningen och det förenade. Att dra ut på förloppet lite så att säga 😉

  1. Tomas skriver:

   Nu fungerade det fint

   Hade filmen på under ett skypemöte nu😎
   #9 Härlig film med, glamour är fint och gillar när kvinnan behandlas gentlemannamässig mässigt.

   1. Liw skriver:

    Det är riktigt sexigt tycker jag med! Ja det finns allt fördelar med att jobba hemifrån 😎😉

 4. Maggie skriver:

  Häftiga klipp måste jag säga. Gillade verkligen bastu-filmen. Den var härligt uppsluppen. Filmen med den tatuerade rödhåriga tjejen var nog lite för mycket för mig, men visst såg hon ut att njuta. Jag undrar vad som ska toppa listan. Kul att få lite tips på porr från en kvinna. Tack!

  1. Liw skriver:

   Ja jag är ivrig att få posta nästa del! 😜 Men det kom lite strul på vägen. Det gäller ju att man hittar alla klipp man valt ut (!).

   Ja bastufilmen känns och är nog äkta amatör även om den nog är mer planerad än den ska framstå att vara. Klippet med den rödhåriga är ju inget jag kan identifiera mig med, heller inte ”miss universe”. Men jag kan ibland gilla och gå igång på sådant som jag bara vågar/vill uppleva i fantasin men inte IRL. De andra tre filmerna kan jag se mig själv uppleva. För mig behöver det inte vara antingen eller. Det spelar på olika strängar hos mig helt enkelt. 😊

 5. curt skriver:

  Hej kul att läsa en kvinnas syn på porr.. ‘Jag gillar inte den råa porren som finns. Jag vill ha mjuk å lite sensuell porr..
  Har en liten dragning åt shemails,,,, Det är ibland lite fint..
  men tack för din lista några var fina..
  Väntar med spänning på nästa lista..
  mvh

  1. Liw skriver:

   Jag gillar inte heller, generellt sätt, rå porr. Om det är lite hårdare tag så ska det kompenseras med känsla och kvinnan i fokus tycker jag. Och ibland är jag faktiskt mer på humör för att kolla på lite vildare sex. Och mer ”förbjudna” saker. Men bäst är ändå sex med mycket kyssar och intimitet. 😊👍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Som jag nämnt tidigare gillar jag verkligen TV-serien Helt perfekt  med Eva Röse och Johan Petersson. Säsong 3 körs just nu på Kanal 5 och börjar närma sig slutet. Och igår bjöds både Love och jag på skratt så vi nästan kiknade. Det var längesen vi skrattade så mycket.

Oväntat avsnitt om Swingers

Grejen är den att vi dels såg söndagskvällens avsnitt i förtid, vilket man kan göra på Dplay. Dels såg vi också ett par avsnitt från säsong 2 som vi hade missat att se. Avsnitt 10 som körs på Kanal 5 ikväll handlar om swingers och vi skrattade sjukt gott. De hade gjort det så bra. En blandning av fördomar om swingers, lockelsen eller nyfikenheten till det hela och sedan att allt bara går fel. Fast på ett sätt som vi inte riktigt kunde förutse.

Ett dråpligt swingers-äventyr

Handlingen är att huvudpersonerna Eva och Johan börjar umgås med ett nytt par och det visar sig att de klickar direkt i kemin dem fyra emellan. Men vad de inte vet är att paret de nyss har träffat är swingers. Efter hand uppdagas det dock och Eva och Johan blir bjudna till det nyfunna vänparets sommarstuga. Lite trevande bestämmer de sig alla för att ha partnerbyte men det trilskas såklart på vägen. Det är ju så härligt att få skratta ihop med sin partner och det gjorde Love och jag verkligen till detta. Helt underbart roligt. Kanske framförallt för att vi själva efter våra erfarenheter senaste året kunde sätta oss in i situationen.

Hade missat det bästa avsnittet

Sedan upptäckte vi att vi missat de sista avsnitten på säsong 2 och ett av dom handlade om analsex. Om vi skrattade till swingers-avsnittet så skrattade vi så vi nästan grät i detta avsnitt om analsex. Johan och Eva firar 10 år tillsammans när Johan hittar ett gammalt kontrakt mellan dom om att de ska ha analsex om de fortfarande är ihop efter 10 år. Men det går såklart inte som Johan föreställt sig. Och problemet är inte Eva som visar sig älska just analsex.

Helt perfekt i Corona-tider

Mitt i allt får Johan tips av kompisarna att testa att utforska analen på sig själv. Såklart går det käpprätt åt skogen.
Det slutar med att Johan får ”föda ut” en dildo ur rumpan. Och mitt i allt friar han till Eva. Dessa två avsnitt är nog de roligaste från alla 3 säsonger. Så vill ni skratta och gillar sexhumor så måste ni kolla på denna tv-serie. Helt perfekt att ta till om ni är i karantän för Corona.

I veckan som kommer…

För övrigt så är det en del som undrar när inlägget om mina bästa porrklipp kommer. Ni får ge er till tål i några dagar till, men det är nästa inlägg. 😉 Det är också en del som undrar hur det går med Hemligg.se. Och planen där är att vi i veckan som kommer ska välja ut folk till användarpanelen som vill vara med och testa och diskutera utvecklingen av sajten. Det kommer inte att vara så lätt att välja. Det är många som anmält intresse för att få vara med och många som har bra idéer om hur vi ska göra sajten så bra som möjligt. Kul att det verkar finnas ett så stort intresse och engagemang!

Nästa inlägg:
Porrfilmer på min topp 10 – Plats 10 till 6

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Jag älskar den där serien, humor på hög nivå.. Ibland låg🤣😅

 2. Amanda skriver:

  Hahaha den här serien måsta man ju se älakar den typen av humor haha måste kolla in dessa två avsnitt

 3. Haha aldrig kollat på, men lät ju lite kul, bra med serie tips i dessa tider ❤️

 4. Ulrika skriver:

  Vi viker oss av skratt varje söndagskväll! Alltså Johans mimik är obetalbar!
  Tror vi har sett ”dildoavsnittet” 10 ggr och lika roligt varje gång! Lättsam humor när den är som bäst!

  Vi önskar er en fin vecka som ligger framför oss och tack för BRA blogg ; )

  M & U i Gbg

  1. Liw skriver:

   Ja hans mimik är halva nöjet. Han spelar så tafatt och osäker och han gör det så bra. Jag gillar att serien vågar prata ta upp sex på ett öppet och enkelt sätt. Vännerna Adam och Johan U är ju raka motsatsen till huvudpersonen. Och han följer deras förslag hela tiden. Det gör det hela extra roligt. 👌🏻😂

   Tack. Önskar er en fin vecka tillbaka!

 5. Hanna skriver:

  Jag har helt missat den serien. Blev väldigt nyfiken på att se avsnitten du tipsar om. Låter verkligen helt galet kul!.

  1. Liw skriver:

   Ja dessa båda avsnitt var speciellt roliga. Om man gillar humor med sex vill säga. I do!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..