Jag vet inte vad ni läsare har fått för bild av mig. Kanske att jag är ganska ohämmad och vågar och vill mer saker än de flesta. Eller inte. Men bakom en ”ohämmad fasad” finns en helt annan sida av ”mitt Liw”.

Curlande underbygger hämningar

När jag var yngre så var jag väldigt blyg. Mina föräldrar var så snälla att de anpassade min värld för min blyghet och det gjorde min uppväxt enklare. Men jag har önskat att jag hade utmanats mer som barn. Mina föräldrar gjorde det såklart i all välmening, men jag har fått jobba ikapp min blyghet hela mitt liv känns det som.

Tuff tröskel till vuxenlivet

Sommaren innan gymnasiet beslutade jag dock att börja tvinga mig själv att göra saker som jag ville våga, men som min blyghet hindrade mig från att göra. KBT kallas det ju för nuförtiden. 😉 Jag märkte då att om jag peppade mig själv mentalt med att det jag skulle göra skulle gå bra, ja då gick det oftast okej eller att det i alla fall blev lite mindre hemskt. Såklart var detta jättejobbigt men det gav mig ändå någon slags styrka.

Trygghet föder mod

För mig har nyckeln varit att jag träffat trygga personer längs vägen, och med åren mer och mer valt bort de otrygga/oschyssta kring mig. Jag tror jag hade haft kvar många lager av blyghet om det inte var för min man och hans föräldrar. Jag har via dem insett mycket. Bland annat hur jag i många år ”klätt ner mig” för att inte verka för mycket eller sticka någon i ögonen. Jag har förminskat mitt yttre för att jag ville dölja mitt inre driv.

Tog mig ur puppan

Alla har styrkor och alla kan blomma ut. Det är jag övertygad om. Jag vågade länge inte visa mina styrkor. Att släppa fram mitt driv, däribland mitt sexiga jag, kom på köpet med rätt människor omkring mig. Ju mer jag hittade mig själv desto mer sexuell blev jag. Och ju mer sexuell jag blev desto mer hittade jag mig själv. Det har funnits många tabun och bromsar kring det sexuella i mig genom åren. Och dessa tabun har nog egentligen speglat ett otryggt inre. Bildligt känns det som att jag tagit mig ur en puppa för att bli en vacker fjäril.

Behöver våga ta plats

Jag har funderat och tror det finns en koppling mellan den blyghet jag hade och att jag haft svårt att komma tillsammans med en annan människa. Ett visst egofokus är ju nödvändigt för att kunna komma. Jag tror ärligt talat inte jag visste hur jag skulle våga ta denna plats. Blyghet och ett tryggt ego går inte ihop. Ett tryggt ego tror jag behövs för att kunna komma. Eller var det bara så för mig.

Har gett mig så mycket

Som en bieffekt till att jag släppt en stor del av min blyghet och vågat gå mina egna vägar har jag också låtit mig hänföras av min sexuella sida. Vilket har lett till en mängd härliga upplevelser och nya intryck som har satt färg på sexlivet och livet som helhet. Att det dessutom vitaliserat och förstärkt mitt äktenskap med Love gör förstås den här sexuella resan till något jag är otroligt tacksam för och gärna delar med mig av.

Precis nykläckt

Det är kanske inte något som passar alla, men för mig är sex en otroligt viktig ingrediens i livet. Och jag tror det finns fler som skulle må bra av att lämna sin puppa och våga flyga. Vart man sen flyger är så klart individuellt. Själv vet jag inte vart jag hamnar till slut. Det känns som att jag har mycket kvar att lära och uppleva. För denna fjäril har precis lämnat sin puppa… 🙂


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Jag kan verkligen relatera till det där med blygheten. Herregud, jag var så smärtsamt osäker när jag var liten. Det är nästan jobbigt att tänka tillbaka på det och idag kan jag nästan inte förstå hur man kan vara SÅ blyg som jag var.
  Jag tror som dig att det hänger väldigt mycket på vilka man omger sig med. För mig så släppte det nog inte förrän jag var strax över 20 och började träna partner stunt (en del i cheerleading) Väldigt ”showigt” och det krävs att man tar plats och liksom utstrålar säkerhet. Helt galet ändå att jag faktiskt bestämde mig för att börja med det (och faktiskt tävlade i det!) haha. Det som jag tror verkligen hjälpte mig var att hamna i en situation där folk helt plötsligt förväntade sig att man skulle misslyckas en himla massa gånger innan man lyckades. Det tog bort så mycket prestationsångest och hela den där rädslan att ”göra bort sig”. Det har fått mig att reflektera väldigt mycket kring vilka jag har kring mig som jag låter mig påverkas av. Dömande, negativa personer som snackar skit och klankar ner går bort direkt.

  Jag kan verkligen föreställa mig hur hämmad jag skulle ha varit (i alla delar av livet) om jag var kvar där jag var när jag var 20…

  1. Vad modigt av dig att välja den sporten. Kanske var det ett forum som passade dig att våga ta mer plats i. Jag har också vågat ta min plats mycket genom idrott. Vissa som är blyga väljer ju teatervärlden. En del skådisar/komiker menar ju att de är blyga vilket man inte kan förstå. En del av livet innebär utmaningar vare sig man vill det eller inte. Men det känns ju oftast bättre efter man tagit sig igenom en. Inget ont som inte har något gott med sig. 😆

   Jag kan också tänka tanken om jag var kvar i denna blyghet, vilket hinder det hade varit…

 2. Åh vad jag kan känna igen mig vad gäller blyghet och att utmana mig själv. Jag har verkligen försökt börja med det de senaste åren, och klart det var mycket tuffare i början. Sen inser man/jag efteråt hur skönt det är att ha åstadkommit något man inte trott man kunde göra eller vågade. 🙂

  1. Ja belöningen man får är ju go. Ibland kan jag sucka och tänka, f..n för alla utmaningar livet innebär. Men ack det för något bra med sig också 😎 Man står på egna ben vilket är jäkla skönt…

 3. Väldigt fint beskrivit av din uppväxt och jag förstår att det varit en lång resa men genom att du växt och fått upptäcka så blev resan genom vuxen tröskeln väldigt tuff. Men ja tycker att du är tuff som delar med dig av dina erfarenheter och berättelser =)

 4. Jättespännande läsning. Hur alla plan påverkas i ens liv, hur alla egenskaper hänger ihop och formar en, påverkar ens mod.
  Ja, att hänga med rätt människor är A och O tycker jag. Om en person tar ned din energi eller får dig att hålla tillbaka dig – då är det väl inte rätt? Längtan efter någon som kan ta emot hela en själv, såsom man är, där man slipper förminska sig – för det är inte bra för sexlivet, eller hur Liw! Och det är förlösande för partnern om jag är stabil och tar plats – eller hur? Tack för den mest givande bloggen just nu, ihop med andra självklart…

 5. För mig var det precis tvärtom, jag var helt ohämmad som barn/tonåring, gjorde precis vad jag ville, när jag ville, med vem jag ville för att sen växa upp och få känna på ”vad samhället förväntade sig” vilket gjorde mig till en tillbakadragen, blyg kvinna.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Jag vet att detta med avsugningar är intimt och kanske inte är något man brukar diskutera i ”grupp”. Men det är ack så intressant. Jag har massor av tankar kring detta ämne. Innan jag träffade min man var min starka övertygelse att män vid avsugningar ville ha en ”in och ut” rörelse, så var biffen klar. Sen träffade jag min man och min teori fick omvärderas lite…

Kunde inte komma vid avsugning

När min man Love och jag började dejta hade han aldrig kommit vid en avsugning. Han hade på något sätt haft en mental spärr vid avsugningar med tidigare flickvänner/dejter. När han sen första gången kom oralt med mig så kom han torrt, dvs utan att det kom någon sperma. Något varken han eller jag varit med om tidigare, men det var ändå ingen tvekan om att han kom enligt honom själv. Säkert var det en inre strid där vid orgasmen. Kroppen ville komma men hjärnan kämpade emot. Jag vet faktiskt inte riktigt vad som hände. Hur som helst så släppte spärren och Love har sedan dess kunnat komma av avsugningar. Och det har inte varit några fler torrorgasmer.

Svårt att hitta receptet

Det har tagit många år för mig att helt lista ut hur min man vill ha det vid en avsugning. Ganska ofta när vi fått utdelning vid en avsugning har jag tänkt: Nu måste jag komma ihåg hur jag gjorde för nu fick jag till det. Nästa gång har jag tappat känslan för vad som fungerade så där bra. Jag har väl dock efter så här många år äntligen hittat den teknik som verkar passa min man bäst.

Skillnad med en omskuren man?

Jag kan inte låta bli att reflektera kring följande då min man faktiskt är omskuren. Hade jag en lite förenklad bild av män och avsugningar när jag var yngre? Eller påverkar det så mycket att min man är omskuren? Bara upp och ner fungerar nämligen inte på min man, vilket som jag minns det har fungerat på andra. Men om jag ska vara ärlig vet jag inte hur många män jag tidigare sugit av tills de kom, tror mer jag gjort det som ett hett inslag. Jag har inte varit med en omskuren man tidigare. Fungerar avsugning extremt individuellt eller finns det mer generella tekniker som går hem, omskuren eller ej? Jag tror ju t ex det finns lite generella ”slickråd” även om alla har sina favoriter och specialvarianter. Men det får bli ett annat inlägg.

Inte alla som gillar att suga

För mig är det en väldig kick att ge min man något som han älskar. Jag har några väninnor som inte vill suga av sina män. De tycker det känns lite obehagligt typ. Jag tror i dessa fall att mannen känt kvinnans tveksamhet och därför inte heller velat propsa på det. Som min man brukar säga så är den bästa avsugning den som görs med inlevelse. Och det har man ju knappast om man har en motvilja mot att göra det. Jag skulle tro att A och O för dessa tveksamma avsugare är ett rent och nytvättat kön och eventuellt ett rakat kön. Kanske det hade förändrat saken. Eller så är det helt enkelt så att man tycker det är motbjudande oavsett vad av någon anledning.

Rent och fräscht ska det vara

Jag minns hur jag själv hade ett obehag inför avsugningar/slickningar med ett ex då det kunde ske lite när som utan en tanke på om det var ett rent kön eller inte. Jag minns att jag kände mig så nojig kring renlighet att jag aldrig propsade på full renlighet. Befrielsen var stor när jag insåg att min Love var som jag när det gäller detta med renlighet och oralsex.

Det bästa han vet

Min man Love tycker en avsugning är det bästa jag kan göra för att göra det skönt för honom. Det är ofta då han njuter som mest. Kanske är det extra speciellt för männen med avsugningar. De slipper ju då i regel jobba. Många andra ställningar och aktiviteter kräver ju att de pumpar på och jobbar samtidigt. Här kan de slappna av och bara känna efter och njuta. Om det inte handlar om så kallade munknull då.

Häftigt med munknull

Munknull var en avsugningsteknik som vi använde mycket förr och som jag även testade med Mr Utvald vid vår första träff. Det var också vid ett munknull som min man kom vid oralsex för första gången. Det handlar alltså om när jag ligger på rygg i sängen och mannen står gränsle över mig. Jag ligger still och han kan styra in och ut som han vill. En stor kudde under huvudet är att rekommendera så vinklingen blir rätt. Jag brukar hålla mina händer på min mans lår så jag kan bromsa ifall det blir för djupt/snabbt. Utan kontroll med händerna blir denna position lite ”läskig” men med händer älskar jag den. Det är riktigt läckert att låta mannen styra precis som han vill och bara vara ”passiv” och iakttagande. Dock är det inte så ofta vi praktiserar denna teknik längre. Love har också gillat den, men tyvärr har tänderna varit svåra att undvika i den här ställningen vilket gett lite skavsår på skaftet. Och det har väl gjort att han inte efterfrågar den så mycket längre.

Långt ner i halsen

Sen har ju min Love en fantasi som är lite närbesläktad. Nämligen den om att han skulle vilja uppleva en avsugning med ”deep throat”. Sedan han tog upp detta med mig i somras har vi testat detta några gånger. Tyvärr är jag känslig med kräkreflexen. Den ställningen som är tveklöst bäst för mig och minst framkallar någon reflex är jag liggandes på rygg med huvudet utanför sängen. Vi har inte lyckats mer än några sekunder där jag kanske har 90% inne. Att hålla kvar i djupaste läget har jag inte kunnat. Inte än i alla fall. 😉

Slutsprutet till sist

Till slut kommer ju satsen. Jag vet att många män vill höra att man fullkomligt älskar allt med detta moment. Jag älskar att se min man komma och jag vet att han njuter extra när jag tar satsen i munnen. Ibland tar jag den i munnen och sväljer. Och ibland får satsen komma i munnen, men jag sväljer den inte. Det smakar inte äckligt med sperma, men den lite mer oberäkneliga känslan när det sprutar in i munnen kan ibland vara lite överväldigande. Lite a la kräkreflexen och det håller mig tillbaka lite.

Delad glädje

Hur som helst så gillar jag verkligen att ge avsugningar. De är speciella för mig också. Mest för att jag vet hur mycket min man njuter i stunden. Det är ju väldigt speciellt att sitta på första parkett när den man älskar eller åtrår blir helt euforisk. Sen är det inte så att jag ger avsugningar dagligen. Det ska ju fortfarande vara något speciellt när det sker. 😉


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Det sägs ju att män älskar att få blowjobs som kvinnor älskar att få blommor… lite stereotypt så klart men inte helt fjärran från sanningen tror jag. Blowjobs med inlevelse är bland det bästa som finns, och för min del känns det viktigt att utföraren inte synbarligen äcklas av satsen. Helst ska man vilja svälja den – det är ju mitt ”bevis” på hur mycket jag uppskattade det – men det är okej att spotta så länge man inte beter sig som om man druckit avloppsvatten.

  1. Att suga av är inget jag älskar och har ej upptäckt charmen med det – blir ju inte alls kåt själv utan det handlar ju om att göra mannen kåt och komma! Däremot blir jag galen av åtrå av satsen och vill helst ha den i mig, dock ej i munnen. Tycker du det är häftigare att spruta i mun än i underliv?

   1. Hej Olivia,

    Jag är en sådan som tycker om att spruta i, men jag är inte så brydd var. Det är något med tanken att ha lämnat ett avtryck som hon sedan bär med sig under dagen som jag tycker är jättehett. Att komma i munnen är härligt för att det känns mer…hur säger man…personligt? men oavsett var man får komma är det ett privilegium.

    1. Intressant. Haha, ett sprut på magen är ok alltså. Håller med, satsen är grymt sexuell. Den är ju ett kärleksbevis, konsekvensen av den sexuella höjdpunkten. Att göra barn anser jag slår det mesta, inga hinder eller gränser. Nej men tanken på detta sprut gör mig vild! Ett privilegium – vackert uttryckt!

  2. Jo lite sanning ligger det nog i uttrycket om blommor och blowjobs 😊 även om det inte utesluter att vi uppskattar att bli skickade ibland också 😉 Om jag inte sväljer sperman får det bara rinna ut igen lite diskret på min man. Vet inte vad som avgör när jag sväljer eller inte. Inte tänkt på det…
   Fy vad avtändande om man beter sig som om det är avloppsvatten 🤭

   1. Är man riktigt kinky kan ju mottagaren kyssa tillbaka satsen till mannens mun, ”snowballing” som det kallas. Tycker ärligt att en man inte kan kräva att någon ska svälja något som man själv inte skulle ta i mun ☺

 2. Tack än en gång för ett relevant inlägg. Läser med intresse, du beskriver så bra. Jag har inte upptäckt charmen med att suga av min man. Handlar det alltså om att ge till den man älskar/åtrår? För min tanke är att jag själv inte alls blir upphetsad av att suga av en man, tvärtom finner jag det monotont och tråkigt. Men det handlar alltså om att ge, som jag förstår? Blir du kåt av att suga av din man?

  Jag föredrar ju penetration, in och ut – är jag konstig som inte älskar oralsex, varken på mig själv eller att göra det på min partner?

  1. Tack!!
   Om man inte alls gillar att få oralsex själv är det kanske svårare att sätta sig in i hur skönt den andra kan uppfatta det. Jo jag blir kåt/varm av att se min man så upphetsat och njuta så mycket. Han har faktiskt berättat att efter en fullbordad avsugning känner han som starkast att han älskar mig. Jag kan relatera till detta då jag efter skönt sex känner samma sak med honom. För mig är det dock inte starkare efter jag fått oralsex utan det är starkast efter vi båda kommit i en sexaktivitet. Bra sex binder samman i ett förhållande 😃

   1. Jag är glad att du ger mig perspektiv på detta med oralsex och vad det ger att suga av sin partner. Får väl testa och kanske få min uppfattning ändrad. Jomen visst är det så att bra sex binder, orgasmen har en bindande funktion. Och energin det ger till hela ens liv, lusten att leva och driva framåt!

    1. Ja att få komma gör ju att man känner sig levande och jag känner mig också väldigt älskad efter/vid en orgasm då jag haft problem med det tidigare 😊

     Ja jag tycker du ska testa igen och fokusera på din man och hans reaktion. Tänk vilken överraskning för honom om du nu inte gjort detta mycket tidigare 👍 Återkoppla gärna hur det blev 😜

     1. Du har fått mig att förstå mer om poängen med att suga av, besvarat frågor jag ställt till mig själv gällande detta. Så jag ska absolut testa Liw, ja, det blir verkligen en överraskning, haha! Men man behöver ju förstå poängen…
      Ja, orgasmen är lika med kärlek, ett kärleksbevis och kärlekskit. Inget kan väl få en att känna sig mer levande. Vem har inte haft problem med orgasm (ej vid självsex dock)?

 3. Jag har svårt att komma när tjejen suger mig. Fast när hon gör det är det helt underbart. Men efter ett tag när hon sugit mig så blir ollonet typ bedövat då känner jag inget.
  Och jag kan inte komma när hon suger.
  Men runkar hon mig då kommer jag.

  1. Det lät ju lite dubbelt att det är väldigt skönt men att det blir bedövat efter en stund. Men iof går det väl lika bra med avsugning som uppvärmning och sen avslutning med handen 👍😃

 4. Jag älskar att bli sugen – och min Anna älskar att suga mig – vilket gläder mig. 🙂 Det är väldigt… intimt, på något vis. Men även jag, som många andra, har ganska svårt att komma av att bli sugen (iofs helt beroende på hur länge det är sedan jag kom senast). Men det måste ju inte heller vara målet. För oss är det oftast en metod för att få mig hård.

  Svälja eller inte är oviktigt för mig. Det viktiga är att hon ser till att fixa avslutningen. Jag vill inte, just då, börja fundera på vart det kommer spruta. Det förtar ju en hel del av njutningen, och jag blundar helst när jag kommer. Jag visar att jag är på väg att komma, och så får hon fixa det, låta det komma var hon önskar. Likadant med hur djupt jag kommer, det får hon hålla koll på, tex med en hand runt skaftet, jag vill sippa tänka på det just då.

  1. Härligt att ni njuter av detta! Ja ligger man och njuter som mest och slappnar av vill man ju inte behöva agera och ta beslut mitt i finishen. Det kan jag förstå. Att ha det som ett hett inslag är ju också effektivt, men just att få komma vid avsugning, att jag sväljer eller ej, verkar vara ”the big thing” för min man.

 5. Liw detta är partnerskap när den är som bäst. Gemensam jakt på optimal njutning mmm. Anstränga sig för att nå och njuta av sin partners njutning. Bara erkänna. Jag är olyckligt förälskad i dig, åtminstone i din oförtröttliga strävan att nå nya nivåer i sexlivet.
  Självklart älskar jag att bli avsugen av en som kan har tyvärr också varit med om motsatsen. Ge Love en kyss och säg Grattis från mig till en glödhet fru.

  1. Haha 😎😘
   Ja när man älskar någon vill man ju se den verkligen njuta. En orgasm är ju det ultimata sättet att göra det på. Men även innan min man och med Mr U så är det ju en väldig kick att kunna få/hjälpa någon att komma 👍

   1. Tycker inlägget var så kärleksfullt formulerat så jag tappade tråden lite. Blir mer sällan hela avsugningar numera mest inspirationshöjande. Mitt no1 oraläventyr upplevde jag ett par gånger under korttid. Kvinnan är ännu oöverträffad. Hon inledde med att slicka ollonet och lite till med en livlig tunga och producerade mycket saliv. Sen tog hon in hela (ca 17 cm) och väl inne gjorde hon en rörelse runt ollonet liksom svalde och ibland små roterande rörelser. Sen lite grundare. Tre fyra sådana och det var orgasm. Detta knästående eller över sängkant som du. Längtar ibland efter detta. Svalde alltid. Testa.

    1. Kul att det kändes så.
     Oj det var snabbt jobbat. Ibland får man ju till en het stund med bra teknik men sådär fort går det inte. ☺️ Ibland om det går för fort kan det kanske vara negativt, att njutningen gick för snabbt över. Men såklart är det ju mäktigt också när någon lyckas få en att komma snabbt. När någon vet knepen för hur man lätt kommer blir man ju helt klart betagen…

     1. Nja så fort gick det inte inledningen tog ett tag sen var hon tvungen att vila och andas lite genom att återgå till grundslicket ett tag. Sen på igen.

 6. En riktigt bra avsugning kräver en hel del. Jag håller med din Love att utan inlevelse så blir en avsugning hur tråkig som helst.

  Finess och bra teknik samt att givaren gör det för att man vill få sin partner att njuta maximalt.

  Jag älskar att få en riktigt bra avsugning, men i bland vill man också munknulla. Min fru tar mig även deepthroat men jag uppskattar mer att hon leker med tungan då det ger mig mer njutning.

  Dock tar det längre tid för mig att komma vid oralsex än vid vanligt penetrerande sex vilket kan bli jobbigt för frugan.

  1. Spännande med deepthroat, har ju hört att man kan träna upp sig i denna teknik. Kunde din fru direkt eller har hon lärt sig? Vi får väl se hur det blir med det här vidare…

   Ja det tar ju lite längre tid att komma vid en avsugning (tror jag för ganska många) och det är väl oftast lite svårare att komma vid oralsex jämfört med vanlig penetrering för män…

   1. Min fru har inte så känslig kräkreflex så hon kan det naturligt och då har jag (inget skryt 😜) 19 cm vid erektion.

    Att ge oralsex är inte hennes favorit men hon vet att jag njuter så hon gör det ändå. Att hon sen sväljer när det går för mig är ju inte att klaga på. Vi är lite kinky så vi kysser väldigt mycket efter att ha gett varandra oralsex också.

    1. Ja vissa verkar ha mindre känslig kräkreflex. Och då är det ju lättare såklart. Vi är nog dåliga på att kyssas just efter sprutande. Inget vi har som en igångsättare sinsemellan iaf. Vet inte vad min man tycker om detta, får fråga 😉

 7. Jag tillhör de lyckliga som har en underbar fru som gillar att suga. Vi har oftast en stunds avsugning med när vi älskar. Min fru och jag har från början kunnat prata om hur vi vill ha det. Vad gäller avsugning gillar jag ögonkontakt och att se hur hon tar kuken i mun. Smårunk samtidigt som suger varvat med djupa lite långsammare sug. Dock inget deep då frun direkt får kräkreflekser. Hon vill inte ta sperman i mun vilket jag respekterar så när jag kommer oftast då frun runkar samtidigt som suger för jag bort hennes huvud, även om jag helst skulle vilja komma i mun men respekt som sagt.
  Att ligga i 69an o se frun suga samtidigt som jag har hennes mus framför ögonen är också en favorit.

  Visst…. att få en avsugning med jämna mellanrum är underbart….. att ge tillbaka får beskrivas i annat inlägg

  Tomas med fru

  1. Det låter som ni har ett härligt samspel med njutning och respekt. Ge och ta, lyhördhet för vad man gillar och inte gillar. Ja det sista får bli ett annat inlägg 😉

 8. Härligt Liw!
  Även jag älskar oralsex. Och ända sedan jag lärde mig deep throating för ett år sen så har vi fått mycket njutning båda två!
  Jag har ju som du vet lyckats med att få orgasm själv även när jag ger oralsex.
  Och så fann jag en otroligt härlig liten film häromdagen som jag tipsar om på min blogg 😉
  Njut vidare till er båda!

  1. Det är ju så häftigt att du tom kan få orgasm av att ge deepthroat.
   Filmen var intressant. Ffa det med att inte glömma pungen. Det är viktigt här hemma med 😉

  2. Låter underbart att du får orgasm när du ger oralsex 😊 Nyfiken på hur? Smeker du dig samtidig eller smeks? Nyfiken

 9. Oralsex är helt underbart, att få ligga där och ta emot den njutning hon ger mig, att få ge henne njutning. Det kravlösa under oralsexet.

  Sedan min sexdebut vid femton sextonårsåldern har oralsex varit ett inslag i sexakten, både givande och tagande men det dröjde ända tills jag var trettioett trettiotvå någonting innan jag själv fick orgasm av att bli avsugen.
  Det hela utspelades -92 -93 i ett ”grupprum” då jag gick komvux för att läsa upp mina betyg.
  Hon, den här härliga tjejen och jag hade haft en erotisk spänning mellan oss en längre tid och då vi nu denna gång blev ensamma i detta grupprum då de andra lämnat började vi surra lite tills hon ber mig ställa mig framför henne där hon satt i en sliten brunbetsad soffa al’a sjuttiotal.
  Jag gör som hon säger och hon börjar smeka och reta mig med ord och händer.

  För att göra denna historia kort. Hon drar ned mina jeans tar mig i sin mun samtidigt som hennes händer smeker både skaft, lår, pung och stjärt. Synen då hon med sina bruna kåt ögon tittar upp på mig med hennes läppar om.. ja min orgasm låter inte vänta på sig.
  Pulserande och högt stönande kommer jag i hennes mun och min svendom var tagen.
  Vi blev nu inget par och gick efter ett tag skilda vägar tills vi för fyra fem år sedan träffades igen.

  Under den långa tiden efter hade jag blivit avsugen ett flertal gånger men det krävdes relativ stor koncentration från mig, gärna då med fantasier i huvudet för att ens komma. Men som sagt så knöt vi åter kontakt denna brunögda kvinna och jag.

  Vi umgicks ett tag, träffades både på offentliga ställen som hemma hos varandra och hon hade alltid den fantastiska förmågan att få mig att komma både fort och njutningsfullt utan några som helst fantasier då hon sög av mig.

  Jag har funderat på detta både förr och senare, varför ”andra” inte fick/ får mig att komma på samma sätt och kan faktiskt inte lista ut det då ”teknikerna” sällan är annorlunda.
  Att hon nu tog min svendom i det är kanske en orsak men jag tror även, eller är rätt så säker på, att det är något i hennes sätt. Hon ger hela sig och njuter av att få ge.

  Tack för en underbar blogg.
  Med vänlig hälsning,
  Lasse.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Min man har ofta poängterat hur vissa personer har sex appeal, dvs en sexuell utstrålning. Själv har jag väl inte tänkt så mycket på det. Men vad är egentligen sex appeal och vad är det som gör det? Det är ju onekligen så att vissa har det medan andra inte har det. Men är det medfött eller är det något som alla kan skaffa sig?

Finns mest hos kvinnor?

Min Love har väl mest kunnat identifiera den här egenskapen hos  kvinnor. Inte nödvändigtvis IRL utan även hos vissa skådespelare. Män har han inte kunnat uttalat sig om. Hans standardexempel bland kända personer som har sex appeal är Scarlet Johanson, vilket också är den som han har valt som sitt frikort. Och att hon har sex appeal kan jag nog hålla med om.

Sex appeal i vår omgivning

Sista åren har vi sinsemellan haft ganska roliga snack omkring det här ämnet. Och framförallt då när det handlar om personer i vår omgivning och i verkliga livet. Det började med att vi träffade en mamma till en skolkamrat till ett av våra barn, som alltid, i nästan alla sammanhang, hade en väldigt stark sex appeal. Detta utan att egentligen ha de klassiska egenskaperna för att anses snygg. Hon är lite kraftig med ganska markanta ansiktsdrag, men det är nog framförallt hennes hållning som gör det. I viss mån kanske hur hon är klädd, men i princip så har hon sexuell utstrålning även i mjukisbyxor och T-shirt.

Hållningen är viktig

Jag är inte säker på att hon själv är riktigt medveten om den sex appeal som hon utstrålar. Hon utstrålar på något sett just det omedvetna självförtroendet som kännetecknar personer med sex appeal. Det gör väldigt mycket när en person vågar sträcka på sig. Som ett brev på posten (och kanske en anledning till att inte fler rätar på dig) bröstar man ju upp sig när man har en bra hållning.

Sex appeal för mig

När det gäller män så är det nog inte lika tydligt med sexuell utstrålning. Men när jag bland kändisar ska försöka sålla ut vilka som har sex appeal så blir det ju ganska färgat av vilka roller de haft. Jag har t ex en favoritfilm som heter  Crazy Stupid Love där Steve Carell och Ryan Gosling är med och de två tycker jag har sex appeal. En annan som kanske lite oväntat dyker upp i mitt huvud i sammanhanget är Seth Rogen från filmen ”Zack and Miri makes a porno”. Min man bara skakar på huvudet när jag drar mina exempel, speciellt det sista. Men jag gick ärligt talat mer igång på scenen när Zack och Miri hade ”sex” i denna sistnämnda filmen än på Mr Grey i Fifty shades of Grey-filmerna. Så det understryker att utseende och kropp inte spelar så stor roll när det gäller sex appeal.

Sexuell utstrålning hos män IRL

Vad är då sex appeal hos en man jag möter? Jag skulle beskriva honom som en man med en omedveten mystik. Han vet vem han är men har inget behov av att skylta med det. Det sitter hos en man lite mer i hans sätt att vara än i bara hans uppenbarelse. Han ska vara mer observerande i sin uppsyn än ”too much”. Ja i ärlighetens namn kan jag inte helt sätta ord på vad sex appeal är hos en man jag möter. Du kanske bättre kan sätta fingret på det?

Fler som kan ha det

Frågan är väl sen bara om det är något medfött eller om man kan skaffa sig sex appeal. I viss mån så tror jag att man behöver ha det naturligt i sig. Men samtidigt så tror jag att det är många fler som skulle kunna ha det än de som faktiskt har det idag. Det handlar mycket om det där omedvetna självförtroendet. Kanske framförallt också ett sexuellt självförtroende.

Svårt att se sin egen sex appeal

Såklart börjar man fundera lite över sin egen sex appeal. Jag tror den hos mig är väldigt upp och ner. Senaste åren har jag ändå försökt att tänka på hur viktigt det är med hållningen när det gäller hur man uppfattas av andra. När jag känner mig het, självsäker och nöjd så kommer det nog nästan automatiskt. Jag vågar då sträcka på mig och struntar fullkomligt i om jag bröstar ut mig. Jag möter folks blick och ger dem tid. Den utveckling som jag har haft sexuellt senaste året har också gjort att jag utstrålar mer självförtroende. Samtidigt så finns ju också motsatta jag, med myskläder, dåligt tålamod och en pinsamt dålig hållning…

Mer färgklickar i vardagen

Hur som helst så är det ändå så att de som har sex appeal är färgklickar i vardagen och de verkar upplyftande på sin omgivning. Så se till att brösta upp er lite och tänk på hur heta och coola ni faktiskt kan vara i era bästa stunder! 🙂


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Liw, du är fenomenal på att hitta spännande ämnen. Vanligtvis blir de ahaupplevelser som jag aldrig reflekterat över, kanske för att jag är man men intresserad att lära för att förstå kvinnor bättre.
  Just detta med omedveten sexig utstrålning har jag dock stött på och funderat mycket på vad som är den gemensamma nämnaren och vilka signaler det egentligen handlar om. Många alldagliga kvinnliga bekanta som man återsett efter årtionden har mognat fram till åtråvärda kvinnor med stark integritet. Det bara osar sexighet om dem utan att det anstränger sig. Håller med Love om Scarlet Johansson men exemplen bland skådisar är ju oändlig. För mig som är lite äldre, är bl a Cate Blanchett , Kim Basinger, Michelle Pfeiffer pulshöjande bara av att skriva deras namn för att inte tala om Jessica Lange.
  Ett annat område jag fascineras en hel del av är en kvinnas/mans kroppsliga doft och hur den triggar vår lilla hjärna att höja pulsen och kåtas upp oss. Vilka är de? Har du funderat i dessa banorna?

  1. Tack 😊
   Det är helt klart sexiga kvinnor du nämner. Intressant att du också nämner kvinnor som du upplevt har sex appeal på äldre dagar och inte direkt alls haft det i yngre ålder. Jag tror många kvinnor hittar sin sexuella njutning i 35-60 års åldern och med detta även förmågan att kunna komma starkare/enklare/oftare och då kommer ett sexuellt självförtroende på köpet som ger ett allmänt bättre självförtroende och så är sex appealen där….en härlig sexcirkel 😎

   Så det är klart att man kan få sex appeal med ålder och erfarenhet. Det är egentligen häftigt. Yngre personer anses ju ofta mer virila och attraktiva. Men allt detta understryker ju att det finns så himla mycket att uppskatta med ålder och erfarenhet, bättre sex är en sådan sak…

    1. Absolut! Det är ett jättebra förslag och ett intressant ämne där jag har en hel del tankar. Så det kommer jag garanterat skriva om…
     👍🤫😉

 2. Sex appeal kan vara så mycket.
  Men män med sex appeal är i min åsikt
  Sam Elliot
  Sam Niell
  Patrick Swazey
  Timothy Dalton (Mama Mia)
  Sean Connery
  Män som redan i i yngre år var riktiga män utan att bli übermacho.
  Jason Statham är också en bra kandidat.

  Det finns liksom en elegans, ödmjukhet och sofistikering hos dessa män som jag tycker fler män borde eftersträva.

  Kvinnor med detsamma för mig är
  Kate Beckinsale
  Debra Winger (Will and Grace)
  Jill Johnsson
  Emily Blunt
  Noomi Rapace

  1. Ja de männen känns väldigt fina, sexiga och manliga även om några av dem är väl gamla nu ☺️ Ubermacho är väl typ Tom Cruise de senaste 10 åren…Han känns mer som ett skal och mindre själ (förlåt uttrycket).
   Kvinnorna fina med. Rollerna de tar spelar ju ibland in på hur man ser på dem och Emily Blunt har jag bara sett i en väldigt ocharmig roll i ”The devil wears Prada”…men söt är hon ju. På tal om den filmen. Meryl Streep har ”DET”. Hon var superhet även som bitch och nästan 60 år i denna film.

   Det är kul att diskutera sex appeal 👍

   1. Ja nog är dom till åren komna men är väldigt bra exempel på vad jag anser är sex appeal hos män.
    Hos yngre män ser man inte den typen av utstrålning i samma utsträckning numera. För mainstream på nått sätt. För mycket egoism och för lite gentlemannaskap.

    1. Nåt som jag tycker är avtändande är självmedvetna unga män som går in för att flirta in sig hos alla typer av kvinnor, medvetet, för att få ett bra C.V. vilket också förutsätter att jag som äldre kvinnor underkastar mig den unge mannens rov. Fy, jag flyr (men många kvinnor blir smickrade, de flesta skulle jag säga)

     Minns jag blev vrålkär i Kevin Costner, se filmen ”No way out” – grym!

     Mel Gibson

     Big NO NO
     Tom Cruise
     Brad Pitt

     Haha, avslöjar nog både min ålder samt att jag inte ser mkt på film dessa dagar, hahaha

    2. Jag förstår vad du menar. Och det klingar ju bra med ditt namn ”a gentle man”. Det är sexigt med män med artighet, ett lugn och ett inlyssnande= en gentleman 😎

     Olivia. Varje kvinna vill ju känna sig speciell så de som flirtar till höger och vänster, oavsett ålder, går bort. 😉

 3. Wow Timglas och A Gentle Man, tycker att era val av skådisar med sex appeal är väldigt sexiga och det gör er sexiga. Själv anser jag att mognad och faderskap ger otrolig sex appeal. Har faktiskt aldrig gått igång på Brad Pitt, han är för omystisk för mig.

  Ja Liw, håller med, har du själv gott självförtroende, har mycket sex, går omkring och är erotiskt upphetsad – så får du nog sex appeal som märks i din blick, din utstrålning, hela ditt sätt. Det erotiska, romantiska vibrerar.

  1. Ja, Brad Pit blir lite som jag beskrev Tom Cruise ovan. För perfekt yttre men mer som ett skal i personlighet.

   Jag håller med om att ansvar, tålamod och omhändertagande som fadersrollen innebär kan vara sexigt. Vet inte om män känner detsamma med mammarollen? Lite mer tveksam där. Tror isf mer det är kontrasten mellan mammarollen och den sexiga delen i kvinnan som kan egga männen…

   1. Håller med!!! För perfekt och för mig tom och omystisk. Mystik, tystnad, lite vid sidan av kan ge väldig sex appeal tycker jag.

    Javisst är det sexigt! Jag har fattat det som att många går igång på mammor idag, gärna 40 +, därav uttrycket MILF. Jo kära Liw, jag tror att vi har en jäkla sex appeal, vi morsor.

    KRAM!!

    1. Jomen du kan ha rätt. Kontasten mammarollen och den sexiga, kvinnliga delen.

     Jag måste säga att jag går igång på både mammor och pappor. När de uttrycker omhändertagande, tålamod, ansvar – menar allvar med sitt föräldraskap – sex appeeal.

     älskar denna diskussion, detta ämne Liw!

 4. Passar på att fråga alla män, inte kan väl byststorlek avgöra en kvinnas sex appeal? Nog kan en kvinna med väldigt liten byst, nästan platt, vara sexig ändå? Det handlar ju om flera faktorer, inte minst hjärnan, personlighet, humor, IQ osv. Bröst är sexiga, absolut, men de kan ju inte få dominerande betydelse.

  När det gäller män så har jag alltid tänt på abstrakta ting även om jag också kan falla pladask för ett vackert utseende. Men sex appeal kan verkligen utstråla från en kort, en tjock, en äldre, en ung. Handlar om energivågor inifrån, en passionerad person som ger allt har ofta mycket sex appeal …

  1. Nä bröststorlek har aldrig spelat större roll som så för mig men för stora bröst tilltalar mig inte rent fysiskt.
   Min fru hade a-kupa när vi träffades, mindre välformade bröst får nog mer min uppmärksamhet i så fall.

   Jag kan tända till på fysiska attribut och på porrfilm och dylikt men det har inte med sex appeal att göra.
   Sex appeal är personlig och har mer med auran som en person har. Liw har sec appeal bara genom sitt sätt här i bloggen t.ex.

   Jill Johnsson har jag träffat efter en spelning och pratat med lite grann. Vilken kvinna!!! Där snackar vi 100% sex appeal.

   1. Märkt att jag faktiskt attraheras av män som resonerar som du, tycker att det är sexigt med män som ser helheten och inte bara det hårda, sexualiserade, t ex gällande bröst. Vidsynt, erotiskt…

    Ja, fysiska attribut kan ge omedelbar kåthet som Timglas var inne på…

    Berätta, vad är det som gör Jill Johnsson så het, alla män säger det! Berätta!

   2. Nja kan inte bedöma om Liw har Det bara genom text och glimtar. Men Liw triggar ju min fantasi genom sina intelligent formulerade sexfunderingar. Skulle vara spännande att ovetande vistas i samma lokal och se om man fäste blicken.

    1. Jag tror jag i en lokal, osminkad och i intetsägande kläder hade du inte märkt nämnvärt ☺️
     Men jag uppsminkad i en för mig utvald klädsel hade nog uppmärksammats desto mer 😎 Jag tror det är så med de flesta egentligen. Inkl Scarlet Johansson 😉 Vissa är bara bättre på att göra det bästa av sig själv…

  2. Byststorlek är ju en del av helheten, men nej, inte är den avgörande för sex appeal, inte alls. Jag tycker om lite större bröst, men en av de jag tycker har mest sex appeal är Nicole Kidman, som ju inte har stora bröst alls.

   1. Ja, Hasse, Nicole Kidman har sex appeal, eller hade i alla fall, hon verkar ha gjort något med ansiktet, botox eller liknande – inte snyggt enligt mig…
    Du gillar större bröst kanske går att dra en parallell med att jag som ung var otroligt svag för män kring 1.90, tror jag avverkade 4 st i den längden, på ett år. Händer fortfarande, med rätt proportioner så är attraktionen stark. Men inte avgörande, har blivit kär i killar som är ett huvud kortare och måste säga att nästan lika lång, han kanske 5 cm längre, är otroligt härligt…inte minst praktiskt. Kram!

 5. Olivia visst kan jag gå igång på bröst, rumpor samt förbjudet unga kvinnor etc men då är det kåtheten som talar för stunden. En kvinna med sex appeal för mig är en erfaren och självsäker kvinna/mamma med en sorts aura av oåtkomlighet runt sig. Det tänder min åtrå och fantasi som liksom bränner till och stannar kvar i minnet för evigt.

  1. Wow Timglas, var bor du? Ska vi ses, haha? Skämtar men mycket erotiskt uttryckt. I höst har jag faktiskt tänt på en kille som bör vara ca 18 år yngre än mig. Där var det energin och utseendet i kombination. Nån slags känslighet, intensitet (högpresterande) i kombination med ett lugn. Så även jag kan gå igång på förbjudet unga:).

 6. Kan det inte vara så att sex appeal är väldigt subjektivt och att någon därför inte behöver ha det medfött? Sen är det klart att utstrålning gör mycket. Jag kan egentligen inte heller sätta fingret på det, för mig är det något abstrakt jag inte alltid kan förstå men finns där och drar. 🙂

  1. Jo det är ju olika med sex appeal beroende på vem som är betraktaren. Men vissa personer tror jag har det så tydligt att många i omgivningen uppfattar likadant…

 7. Jag tycker nog att sex appeal handlar mycket om att ha självförtroende ovh känna sig bekväm i sin personlighet och kropp utan att framhäva sig för mycket.

 8. Jag tror det sitter i betraktarens ögon och att man kan vara sexig på olika sätt, att det inte nödvändigtvis behöver handla just om utseendet, utan vara på grund av hållningen eller sättet personen är på!

 9. Jag tycker att den där omedvetna är mer åtråvärd än den där medvetna, tror att dom flesta tycker desamma. Det omedvetna drar mig mer än det medvetna. Hoppas att du förstår vad jag menar.

 10. Vilken spännande ämne du tar upp, jag fick mig dagens funderare över mig själv. Ja på en del syns det mer medans en del andra inte visar det!

  1. Ja och det kan ju komma med ålder, erfarenhet och bättre och bättre sexliv…Man vet mer vad man vill ha och är mer nöjd med livet. Det syns ju ofta på en person om de är tacksamma och nöjda med livet 😃

  1. Jag hade inte heller tänkt på detta för några år sedan. Nu är mina antenner ute dock. Det är kul att ha med sig detta tänk. 😊

 11. Intressant läsning o detta måste jag nog fråga min sambo om. Började direkt tänka på mina kollegor på jobbet men tycker nog inte att ngn där har sex apparel. Lite tråkigt kanske

 12. Jag tror att jag hade en mer sex appeal förut men inte nu. Har också tänkt på den utstrålningen bara att jag aldrig haft ett namn på det! Ibland kan man ju se en person som man inte tycker är så snygg men den utstrålar ändå något. Och då menar jag inte att man blir attraherad utan att det bara är något som utstrålas 🙂

 13. Jag funderar nog väldigt lite på sådant här faktiskt. När du nämnde sex appeal hos män kunde jag inte alls komma på hur det skulle utstrålas. När du skriver om den observerande uppsynen kan jag ändå hålla med.

 14. Jag tycker att man kan känna det lite i sig själv, det där med hur man attraherar folk och precis som du säger så är det långtifrån bara utseende som avgör. Attityden i sig är viktig..

  1. Ja inställning, ödmjukhet osv. Min man tycker jag fokuserar lite mycket på egenskaper och tycker mer det är auran, uppsynen och hållningen…

 15. MILF är sexappeal, har tyckt det sen jag var i 20 årsåldern är 40+ nu.
  Hade en kompis/chef som är 12år äldre än mej och 2 barn.
  Jag var 23 hon 35.
  Ojojoj vilken lärare hon var.
  Haft mycket nytta av det hela livet, OBS inte bara i sängen utan mer i det alldagliga livet.
  Nu i dag är det min sambo å mamma till mina barn som är the one and only MILF.
  Hon är 3 år yngre än mej men fortfarande en milf och bara MIN milf.
  PS jag å den första milfen är fortfarande vänner m bara vänner .
  Som nån tidigare åxå skrev så är DU LIW åxå sexappeal utan att ha träffat dig
  Glöm aldrig det
  Älskar din blogg👍💪

  1. Tack för de fina komplimangerna! Kan tänka mig att det var ”coolt” som 23 åring med en 35 årig sexlärare ☺️ Ännu häftigare dock med en egen MILF-fru 😎

 16. Så intressant läsning. Man lär sig alltid något nytt och bra när man tittar in hos dig. Jag har aldrig tänkt på sexuell utstrålning

 17. Vilket intressant ämne, haha, jag har aldrig tänkt på de, att man kan utstråla sex, men kommer nog helt klart börja tänka på det mer nu, haha <3 Kram

 18. Vilket intressant ämne! Jag hoppas att mina åsikter inte är provocerande, men jag vill inte ljuga om vad jag tycker. Jag tycker nämligen det är ganska sällsynt att män har sexappeal. (Kvinnor kan jag inte uttala mig om). De män som jag tycker har denna appeal är män som är manliga. I dagens samhälle är män ofta så omanliga att dom nästan framstår som kastrater – eller kanske feminina. Strävan efter att utplåna könsrollerna har skapat en massa osexiga män. En man som jag tycker har sexappeal utstrålar ett naturligt självförtroende och trygghet, samt har en slags aura av mystik och gärna en humoristisk glimt i ögonen. Han kan flirta på ett så subtilt sätt att det knappt går att uppfatta. Hållningen är väldigt viktig. En hösäck är aldrig sexig. För min del spelar det yttre en viss roll, men mannen får inte vara självgod, sliskig eller prålig. Påfågeltypen går bort.

  1. Du har en
   bra poäng. Ordet manligt är sexigt, hett, mysigt och tryggt. Kvinnligt och manligt måste få finnas kvar. Det skapar en bra spänning och ska inte plånas ut tycker jag. Vad tråkigt livet skulle vara då 🤥

 19. Kan verkligen hålla med dig. Det handlar inte om utseende utan mer om självkänsla eller något. Tillbakadragna män kan jag se det hos. De tysta, lite mystiska.

 20. Jag håller med om att Scarlett Johansson har sex appeal. Hon behöver inte göra något för att vara het. Hon bara är. I vardagen har jag ärligt talat inte funderat så mycket över sex appeal. Nu kommer jag däremot göra det. Intressant att fundera över. 🙂

  1. Ja har man väl öppnat denna dörr är den svår att stänga. Det blir en intressant diskussion med ens partner dock vilket är jätteroligt 😜

 21. Oh ja, där sa du nåt Madde. Det är så sexigt med män som vågar stå i skuggan, som sitter bredvid i förarsätet medan kvinnan kör, som tar hand om barnen medan kvinnan gör karriär. Apsexigt. Sex appeal.

  1. Jo men det är sexigt med dagens män som hjälper till med barnen på ett helt annat sätt än förr. Man smälter lite då…och det betyder ju inte att de är mindre manliga. Mindre manlig tycker jag är att tex inte våga säga sin åsikt utan bli överkörd av sin fru. Det går jag inte igång på.

   1. Haha, inte jag heller! Faktum är att konflikträdsla är nåt jag tycker är avtändande. menar nog att en man som är trygg i sig själv och ej känner sig hotad av en aktiv kvinna är grymt sexig. Tänder enormt på manlig trygghet, lugn – dör av det, blir vild 🙌

 22. Förstår vad din man menar. Jag själv kan också tycka mig se sånt eller hur jag ska säga men jag skäms nästan när jag tänker tanken att ”wow”… Förstår du vad jag menar? Kanske för de är så tabu om sex osv fortfartande.

  1. Nummer ett (tror jag) är att våga se sig själv som sexig ibland. Se sig i spegeln men lite fina underkläder och tycka man är ok. Ta på sig själv och tycka man gör det bra 😉 Ju mer sexuellt självförtroende desto mer ökat allmänt självförtroende är min erfarenhet 👍

 23. Hahaha började tänka på den där ”big dick energy” som florerade över sociala medier för någon månad sedan. Nä men bra inlägg, förstår verkligen vad du menar. Tycker det är viktigt att man känner sig sexig och trygg i sig själv 🙂

 24. Jag vet inte men jag tycker att kvinnor kan ha mer sex appeal än män. Ibland när man får blickar från män ute, då kanske man ska tänka att man faktiskt har något som gör att dom tittar. Då måste man utsända något dom attraheras av väl?

  1. Ja då är det bara att suga åt dig som en sockerbit! 😎
   Alla har ju sina glansstunder, någongång har nog de flesta känt det om så bara en kort stund. Då tror jag man har sex appeal, just i den stunden. En ”kåt glad och tacksam” stund 😜

 25. Det är som dom säger i kommentarerna man lär sig alltid något nytt hos dig. Men jag tycker att en man som är trygg, självsäker men inte bara tänker på sig själv är rätt sexigt och även har ett lugn i sig, gäller nog samma hos kvinnor kan jag tycka :)är bi 😉

 26. Tycker faktiskt att det är mest män som har sex appeal i dagens samhälle, men det kan ju i och för sig ha och göra med att det är just män som jag tänder på.

  1. Härligt att höra! Jag tycker det är svårare att se på män. Kvinnor kan mer ”spela med sina kroppar” genom tex sitt klädval, hur de går, sitt hår…vi har också mer attribut där våra bröst är i ögonhöjd 😊 Män behöver mer visa vem han är innan jag som kvinna känner om han har sex appeal eller inte tycker nog jag.

 27. Det där är verkligen så intressant och så sant! Vissa har det och vissa inte. Jag tror också det har lite med hållning att göra. Och självförtroende. Man ser ju bättre ut ifall man bär sig själv med självförtroende och stolthet. undra hur man själv framstår i andras ögon 🙂 // Petra Elisabeth

  1. Ja det hade ju varit jätteintressant att veta, men inget man skulle komma sig för att fråga någon om ☺️
   Man får lära sig att känna vibbarna om någon verkar tycka det 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..