Att ha umgänge och sex på fyra är något vi gjort nu i nästan ett år. Det har skett oväntat friktionsfritt. Vi har byggt upp en jättehäftig kontakt med detta par (Moa och Henrik), där vi outtalat blivit exklusiva med varandra. Att både den sociala och den sexuella kemin stämt så pass bra har gjort att Moa och Henrik i princip är det par vi står närmast av alla våra vänner. Jag vet att det låter jättekonstigt, men det är i praktiken sant. Sex förenar otroligt mycket. I alla fall på det sättet vi valt att göra detta, nämligen att vi velat lära känna våra lekkamrater. Och att vi gått in för att den sociala delen ska utgöra lika stor del som den sexuella delen vid våra möten.

Är vi ”ihop”?

Att släppa in någon eller några innanför underkläderna, på det sätt vi nu valt att göra det, innebär att vi blottat oss ganska mycket. Och just att vi känner oss exklusiva med varandra gör också att det känns lite som att vi har en relation där någon förr eller senare kan komma att behöva ”göra slut”. Jag resonerade kring just den här känslan av att vara ihop redan i våras/somras efter vår andra heta träff ihop. Att ha den här häftiga speciella exklusiva fyrgemenskapen har ju både sina för och nackdelar. Det är ju otroligt läckert men man blir ju också samtidigt bunden och om banden bryts så kan det bli känslomässigt. Och inte minst så är det lätt att bli nojig när saker och ting i ”förhållandet” förändras.

Förändrat beteende

En del av mig känner igen känslorna från singellivet och den perioden jag försökte träffa den rätta. Det där ni vet kring hur man noterade alla förändringar i beteende hos den man dejtade. Ofta kanske man övertolkade beteenden, men ingen rök utan eld som man brukar säga. Ett ändrat beteende betyder ju i regel nånting. Nu är ju detta en helt annan sak, då vi nu ”bara” varit ute efter lekkamrater vi tycker är trevliga och vill hänga med sådär varannan eller var tredje månad. Men jag får ändå lite flashbacks av de sköra känslor jag kunde ha som sökande singel.

Kontakten har ändrats

Vi kände i början av november att kontakten med Moa och Henrik förändrades. På något sätt kändes det som att de fjärmade sig lite och från att ha varit mer drivande och initiativtagande i kontakten har det känts som att de blivit mer avvaktande. Det kanske i sig inte är konstigt att man som par kan bli mer passiva till och från i livet. Men vi har noterat en markant skillnad. Att Moa och Henrik ställde in träffen är i sig inte så konstigt. Men det är svårt att komma ifrån att vissa frågetecken dyker upp.

Inte som vi förväntade oss

Det som framförallt fick oss att reagera var vår kontakt under förra helgens hotellövernattning. Vi skickade iväg ett meddelande till Moa och Henrik som en del i den kåta uppbyggnad vi ville ha inför vår övernattning. Och vi förväntade oss då en bra flirtig respons. De fanns ju liksom naturligt med i våra tankar. Detta blev dock ingen givande kommunikation utan det blev två korta svar från var och en av dem, helt osynkade med varandra. Vi vet inte vad de pysslade med denna kväll men vi kunde konstatera att skrivandet inte gav oss någon extra kåthet. Istället blev det ytterligare ett tecken på förändrat beteende.

Kanske inte är något konstigt

Detta kanske inte alls är något att oroa sig över. Och det är kanske helt naturligt att man inte är riktigt med på noterna när man går hemma i vardagen, och kanske är långt ifrån sexuella tankar. Vi kommer väl nu avvakta lite och låta dom ta nästa steg. Just nu har vi ingen ny träff inplanerad med dom.

Blir nog bra oavsett

Och skulle det vara så att det tar slut här så är det väl kanske ganska lägligt ändå. Då känns det som att vi i alla fall fick avsluta på topp. Och får istället låta fantasierna gå vidare. Det finns ju helt klart en del andra fantasier att lyfta till ytan igen. 😉

Men vi hoppas såklart på en fortsättning för vi gillar dessa två personer väldigt mycket. Vi tokgillar gemenskapen och att få ha detta likasinnade par att sväva ut med.

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Då var det dags att berätta om vår planerade träff med Moa och Henrik i helgen som var. Vi hade ju sett fram emot träffen sedan vår förra härliga helg tillsammans i slutet av september. I lördags skulle det så äntligen bli av. På torsdagen fick vi beskedet att Moa och Henrik tyvärr inte kunde närvara. De hade inte lyckats fixa barnvakt. Vilket de i och för sig flaggat lite för redan tidigare. Så nu fick vi ställa om siktet för helgen. För även om vi inte fick med våra två lekkamrater som sällskap så skulle vi ju själva åka iväg och ta en hotellövernattning på tu man hand.

Uppgraderade på hotellet

När vi kom till receptionen för att checka in påpekar plötsligt kvinnan bakom disken att vi verkar ha fått ett tråkigt rum. Hon berättar att hon kan fixa så att vi får ett betydligt trevligare rum. Och sedan tillägger hon att det är sen utcheckning dagen efter, kl 14. Där smälte vi direkt. Så vi bjöd in henne till vårt hotellrum…haha skojar bara. 😉 Men den twisten hade varit något. Glada blev vi i alla fall och studsade vidare mot vårt hotellrum, som visade sig vara väldigt charmigt och fräscht.

Ändå skönt att vara själva

När vi nu har varit i två sådana här omfattande sexuella äventyr, som sammanlagt pågått i nästan 1,5 år, måste jag erkänna att jag har blandade känslor. En sida längtar efter att bara få ha egna äventyr på tu man hand, bara Love och jag igen. En annan sida fumlar lite efter lysknappen och saknar det mer  äventyrliga och pirrigt busiga vi hade på flera. Vi kunde båda konstatera att vi tyckte det var både tråkigt, men samtidigt kanske behövligt att det bara var vi två på ”dejt”. Så ivern var stark och jag kände en härlig lättnad över att jag njöt så mycket.

Bäst att inviga rummet direkt

På vårt hotellrum fanns en chillhörna i ena änden och en inbjudande säng i den andra. Att inleda med sex vid en hotellövernattning är, enligt mig, verkligen det bästa. Att spara på godsakerna till senare på kvällen är inte min melodi. Då är risken att jag somnar någonstans efter vinglaset. Att rivstarta ger en busig känsla och då kan man slappna av efteråt och verkligen njuta av mat, dryck och samtal på en helt annan nivå.

Avslappnat blev det

Så vi rivstartade där på hotellrummet tidig eftermiddag och vi hade båda en extra iver att inviga hotellrummet denna gång. En ganska enkel sexakt som gav oss en uppfyllnad och fick oss på ett härligt humör. Sen blev vi på prat- och mys-humör och gick från kåta tonårsfasoner till pensionärsfasoner. Ni vet god mat, vin och sedan mys i sängen till tv:n. Så himla gott det är.

Morgonen börjar med edging

Morgonen efter bjöd sen på oanade upplevelser. Myset under täcket på morgonen slutade med lite edging, som numera är ett begrepp vi använder när vi inte kan komma eller t ex har en hotellfrukost som stressar runt hörnet. Så vi ”edgade” och hann med vår hotellfrukost, som vi verkligen inte vill missa när vi är iväg på hotellweekend utan barn.

3 timmar kvar med sen utcheckning

När vi kom tillbaka till rummet var det en så skön känsla att ha 3 timmar kvar på rummet innan hemfärd. Och det ville vi verkligen utnyttja. Mer eller mindre direkt när vi kommer in på rummet så börjar vi hångla och kläderna åker av. Plötsligt så lyfter min man upp mig och bär mig i sina armar. Han har tränat lite på att få in tekniken för detta. Så jag kände mig nu trygg med att han inte kommer tappa mig. Upplyft med mina ben över hans armar tränger han nu in i mig och vi börjar ha sex.

Lyftet gav deja-vu-orgasm

Det kändes verkligen jätteskönt direkt efter inträngandet och efter 3-4 stötar känner jag en väldigt skön känsla även om det inte exploderade. När vi avbryter ser jag att det visst var en explosion då heltäckningsmattan på golvet är nersprutad (!). Precis det som hände när vi gjorde det här första gången med hjälp av ribbstolarna när vi hade sex i gymnastiksalen. Så jäkla häftigt hann jag tänka när min man drog med mig mot sängen för fortsättningen.

Slutsprut

Love ville nu ta mig på vanligt vis, men jag kunde inte dölja min orgasmiver och hoppade åter upp i hans famn, nu hängande över sängen. Han var såklart med på noterna och efter 5-10 drag så kommer jag igen, starkare och tydligare denna gång, och det sprutar igen. Jag lovar att jag aldrig känt mig mer ”Queen of fucking” (ursäkta uttrycket).

Slutsatsen

Såklart fick Love också komma, men detta i en bekvämare ställning. Inte helt oväntat i de flestas favoritställning. 😉 Jag tror ni vid det här laget kan förstå min löjliga och smått tokiga orgasmlycka. Vi kunde upprepa ribbstolsorgasmen!! Orgasm utan händer. Även om det inte ger lika starka orgasmer som med händer så var det för mig ren magi. 🙂 🙂

Orosmoln finns

Så helgen blev bra trots att den inte blev som förväntat. Och visst var det lite oroskänslor kring Moa och Henrik som gnagde under helgen. Var det verkligen bara så att de inte lyckades fixa barnvakt? Eller har de kanske tröttnat på oss? Eller har de själva problem i relationen? Kommer vi att träffa dom igen? Eller var det här slutet på det här äventyret? Många frågor i luften just nu. Men det får jag ta och analysera i nästa inlägg. 😉

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Marie skriver:

  Låter som er hotellvistelse vart toppen ändå och härligt at ni på tu fick ha en härlig sexdejt

  1. Liw skriver:

   😊👍

 2. Amanda skriver:

  Vilken härlig och mysig helg ni fick. Håller med dig hotellfrukosten är viktig den vill man inte missa 😉 Härligt att ni hann med lite egentid sen 🙂

  1. Liw skriver:

   Ja den är superviktig, frukosten 😉👍😁

 3. Mina skriver:

  Verkar trots allt som att ni fick en fantastisk helg trots att era vänner inte kunde följa med. Kanske fanns en mening att ni skulle få uppleva samma sak som i ribbstolen och det kanske ni inte fått om era vänner varit med ❤

  1. Liw skriver:

   Sant det hade vi nog inte fått uppleva annars. Både tråkigt men betydelsefullt att det bara blev vi. Ibland kan man inte själv tänka ut vad som är det bästa…😊

 4. Niclas skriver:

  Synd att ni inte fick möjlighet att ligga med H & M i helgen och det är väl alltid det som är risken med att vara flera, att en förutsättning för en person ändras och hela gruppen blir drabbad. Det kan såklart också varit problem med barnvakt så måla inte fan på väggen än… 🙂

  Jag blev glad när jag läste att du sprutat på hotellgolvet. Inte för att man vill bo på ett hotell där någon okänd kvinna sprutat könsvätskor på golvet men att du blev så paff att det kom, och att du lyckades få det igen efter ribbstolen.

  Kan det vara så att du, genom att skriva sexblogg, utmana ditt sexliv genom att ha tre- och fyrkanter, diskutera sex med andra och testa nya saker helt enkelt utvecklat din förmåga att få orgasm och även att njuta mera nu än tidigare av sex? I så fall skulle du säga att vara öppen med att man är en sexuell varelse är en fördel mot det motsatta sett till egen njutning och välbefinnande? Sex på recept från husläkaren? 🙂

  1. Liw skriver:

   Ja anledningen till den inställda träffen kan vara många…

   Jag har alltid fascinerats av sex och kåthet, trots att jag hade en jobbig känsla för ämnet i många år. Min fascination bidrog nog till starten av bloggen. Jag tror att bloggen gjort mig busigare och öppnat upp mina ögon för sexuella äventyr och har gett mig ett ökat intresse för hur min man fungerar jämfört med mig. Ja och hur andra fungerar.

   Jag började tänka mer och mer på sex och det höjde mig. Både att driva en blogg, prata med min man och andra om sex och att tänka ut äventyrsupplägg. Jag håller nog på att släppa det sista stora tunga ”offer oket” jag haft på mina axlar i typ 20 år. Att ingen riktigt förstår mig sexuellt. Annat än min man. Att släppa in andra i vårt sexliv och därmed inse att jag är ganska normal sexuellt är otroligt befriande för mig. Så ja det har nog helt klart möjliggjort nya sätt för mig att komma. 😊

   Ps: Ja jag har alltid (innan min punkt hittades och nu lyftet) fått jobba mig till en orgasm. Så att det bara kommer plötsligt är i min värld lyx 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

För snart en månad sedan så skrev jag ett inlägg om att män och kvinnors sexfantasier i regel är väldigt olika. Detta var teorier som jag slängde ur mig utan att egentligen ha några större belägg för det. Därför ställde jag några enkla frågor för att se huruvida mina teorier stämmer eller inte. Det här inlägget kommer att presentera resultatet av min lilla undersökning.

Undersökningens frågor

De frågor som jag ställde var följande 2 frågor:

 1. Är dina sexfantasier i regel kopplade till verkligheten? (Med chans att hända på riktigt)
 2. Är din partner (om/när du har någon) i regel med i dina fantasier?

Mina teorier

Mina teorier var ju att män i regel har större koppling till verkligheten när de fantiserar om sex jämfört med kvinnor. Och att män oftast fantiserar om sin partner till skillnad från kvinnor som oftare kan fantisera om andra. Svaren från er läsare som svarade på min lilla undersökning ger faktiskt stöd för mina teorier. Det är en stor tydlig skillnad i hur män och kvinnor fantiserar. Kanske trodde jag att resultatet skulle vara ännu tydligare, men det är ändå väldigt tydligt.

Sexfantasiernas koppling till verkligheten

Man: Är dina sexfantasier i regel kopplade till verkligheten? (Med chans att hända på riktigt)

Om vi först tar och ser till hur männen fantiserar så uppger hela 95% att deras fantasier i regel är kopplade till verkligheten. Det är nog nästan fler än vad jag skulle ha gissat på. Men oavsett så kan vi nog dra slutsatsen att mäns sexfantasier oftast har koppling till verkligheten.

Kvinna: Är dina sexfantasier i regel kopplade till verkligheten? (Med chans att hända på riktigt)

Ser vi på hur kvinnorna svarar på samma fråga så är det inte lika entydigt. Men det är en tydlig skillnad på resultatet om man jämför med männens svar. Knappt 60% av kvinnorna uppger att deras sexfantasier har koppling till verkligheten. Mer än var tredje kvinna säger att de fantiserar utan någon koppling till verkligheten. Mindre än 5% säger att de aldrig fantiserar.

Kanske hade jag förväntat mig att skillnaden skulle vara lite större. Men oavsett så kan vi se en tydlig skillnad mellan könen. Kvinnor har en tendens att fly verkligheten mer än männen.

Män fantiserar om sin partner.

Den andra frågan är ännu lite mer spännande. Hela 85% av alla män påstår att de i regel fantiserar om sin partner, om/när de har någon.

Man: Är din partner (om/när du har någon) i regel med i dina fantasier?

Med andra ord så fick vi även här ett tydligt besked. Har du en man så är sannolikheten väldigt stor att han i regel fantiserar om dig.

Kvinnor inte så mycket

Hur är det då med kvinnornas svar på samma fråga? Jodå, även här är det en stor tydlig skillnad mellan könen. Skillnaden är t o m större här än på förra frågan. För enbart 45% av kvinnorna uppger att deras sexfantasier involverar egna partnern. Mer än hälften av alla kvinnor som svarade på frågan uppger att de i regel inte fantiserar om sin partner. Den gula tårtbiten på knappt 4% visar de som aldrig haft ett förhållande.

Kvinna: Är din partner (om/när du har någon) i regel med i dina fantasier?

Love som gjorde att jag fick upp ögonen

Nu ska jag i ärlighetens namn säga att teorierna kring mäns fantiserande från början kommer från Love. Själv hade jag ingen aning om att det var så stor skillnad i hur män och kvinnor fantiserar. För 15 år sedan hade jag nog haft svårt att tro på någon som påstod att 84% alla män fantiserar om egna partnern och att 95% av männen fantiserar verklighetsrelaterat. Att kvinnorna kunde fly verkligheten och fantisera om andra än sin partner visste jag ju baserat på mig själv. Men det trodde jag ju även män gjorde i stor utsträckning. Det är ju så lätt att tro att andra fungerar som en själv.

Mina funderingar kring undersökningen

Tydligen så verkar det i hög utsträckning vara så som jag trodde. Kan man lita på svaren? Eller är det kanske så att männen svarat att de fantiserar om sin partner för att de vet att det är det vi vill höra. Kanske är det så att en del kvinnor svarat att de fantiserar om sin partner för att det är så det borde vara och att man annars får lite dåligt samvete. Själv hade jag nog kunnat svara så för 15 år sedan trots att jag då sällan fantiserade om egna partnern. Oavsett så finner jag ingen orsak att tvivla på resultatet.

Kanske en ögonöppnare för en del

Nu är det inte så häpnadsväckande för mig. Jag har liksom haft några år på mig att landa i att skillnaden mellan män och kvinnors sexfantiserande faktiskt är stor. Men för några av er så kanske det är en ögonöppnare som kan vara en början till att förstå er partner mer.

Nästa inlägg:
Oväntat lyft

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Lasse skriver:

  Jag tror inte för en sekund att kvinnor har mindre grova fantasier än män, iallafall inte om de har några års erfarenhet av sex… men jag kan ha fel som jag ofta då har 😀

  Jag tycker det är härligt med fantasier, försöker fylla vår sexakt med sådana. Berätta hur skönt det är och det skulle vara och där håller jag mig själv, i den fantasin, vart hon då far i sin är för mig mindre viktig bara hon blir tänd och kåt. Känner mig efter din undersökning som en booster åt henne men jag gillar det. Älskar den fria tanken och den fria sexualiteten.

  1. Liw skriver:

   Ja fantasier är ju en frihet att få ha. Även om en del saker kan vara känsliga att berätta när det kommer till detta område.

   Hur grovt män och kvinnor fantiserar är intressant men svårt att kolla upp. Grovt för den ena är det kanske inte för den andre. Men i de lugnaste vatten…simmar ibland de fulaste fiskarna. Det stämmer iaf in på mig. 😊 Men för kvinnor som grupp är det svårt att få svar på.

   Jag tror den största skillnaden mellan könen (kring fantasier) är hur ofta man fantiserar.

 2. Hazze skriver:

  Jag kan fantisera om andra men när jag kommer så är det alltid i elr på min sambo.
  💋 till en suverän blogg

  1. Liw skriver:

   Tack!!
   Att du tänker på din sambo när du kommer? Eller att du kommer i din sambo…Kanske båda delarna 😉😁

 3. Peter skriver:

  Fantasier kan verkligen vara olika här hemma hos oss.

  Ibland är det mina fantasier som inte involverar henne utan andra, ibland är det hon som är huvudpunkten i fantasi som involverar båda.

  Flera fantasier har blivit verklighet det senaste året 😉

  Hennes fantasier skäms hon för att tala om ibland, särskilt efter våra sköna möten med en annan man, och jag kanske inte heller har talat om alla ännu 🙂

  Men när jag sa att det inte är farligt att berätta vad hon fantiserar om när hon är ensam hemma och ”leker” med sig själv så berättade hon om hur hon tänker på våra möten med honom och hur skönt det är när han tar henne hårt och att hon älskar att vara i centrum av oss två.

  1. Liw skriver:

   Intressant att höra. Det låter som ni har en bra kommunikation (och ett roligt sexliv 😉).
   Det kan ju såklart vara lite genant att erkänna att man fantiserar om andra. Det skulle ju vara jobbigt om partnern blev svartsjuk. Och även om inte så kan det vara lite samvetsprövande. Som om en fantasi med en annan inblandad skulle toucha otrohet.

   När båda känner att en fantasi är en fantasi och inte behöver hända vågar man ju berätta mer. Men visst kan det krocka om man fantiserar väldigt olika. Om den ena vill ha en känsla av verklighetsförankring med i fantiserandet och den andra vill sväva iväg i osannolika scenarios eller kanske inte släpper fram någon fantasi alls. Ja då kan det bli missförstånd. Men då får man nog plocka fram det vinnande konceptet som kallas kommunikation 👍😉😂

 4. Fnulan skriver:

  Oj, detta trodde jag inte skulle bli resultatet. Då är jag nog en man inombords =) Det hade varit kul att veta hur mannen tänker, jag ska minsann fråga honom!

  1. Liw skriver:

   Kul. Gör det 😊
   Som med det mesta är det ju individuellt men uppenbarligen finns det generella skillnader mellan könen.
   Tydligast bland männen.

 5. Amanda skriver:

  Vad kul att äntligen få se resultatet från denna undersökning. Tycker detta är så intressant hur vi människor fungerar. Man tror ju oftast att folk är som en själv som du säger. intressant 🙂

  1. Liw skriver:

   Ja visst är det intressant. Att lyfta olikheter. Och inte för att slå på några fingrar utan för att förstå andra bättre 👍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..