De flesta människor har nog två sidor av sig själva, som är mer eller mindre varandras motsatser. Jag vet inte om jag har dessa ytterligheter mer än andra. Egentligen tror jag mer att det handlar om att jag aktivt valt att jag mår bra av att erkänna båda sidorna av mig själv. I mitt fall handlar det om att jag är den oskyldiga och pliktskyldiga mamman samtidigt som jag också har mitt mer frisläppta alter ego.

Den oskyldiga madonnan

Mitt oskyldiga jag kan vara väldigt generad inför tankar om t ex DP med två män eller att kyssa en tjej. Den delen av mig kan t o m göra att jag har svårt att gå på toaletten om det finns folk precis utanför dörren.

Mitt vilda alter ego

När mitt alter ego tar över svävar tankarna lätt iväg och jag kan fantisera om att vakna med två män och att de bara får ta för sig av mig. Med reservation för att de i fantasin vet HUR de ska röra vid mig. Att de då svältfödda får utforska och köra på med mig emellan sig. Jag kan fantisera om att jag, maken och en extra man sover över i en stuga och så gör vi frukost ihop. Mitt i förberedelserna blir jag upplyft på diskbänken och tagen av den ena medan den andra med spänning ser på. Sen byts de av. Två män och jag känns som den mest förbjudna fantasin.

Kul när man bjuder på sig själv

Så kommer blygsamma jag fram igen och skäms lite när jag på parmiddag med vänner nappar på en boll om huruvida jag gillar behåring på män ”down there” eller inte. Jag känner plötsligt att jag blev väl detaljerad i min utläggning och skäms lite. Men samtidigt märker jag vilket roligt samtal det resulterade i.

Ställer till det för mig själv ibland

Oftast så ställer inte mina två olika sidor till det för varandra. Men om det händer så är det ju oftast mitt oskyldiga jag som känner sig besvärad. Så var det när jag i veckan åkte med barnen till badhuset tillsammans med min kära mor. Av bara farten slänger jag med samma bikini som jag sist hade på mig, när vi var ute på äventyr och badade bubbelpool mm. Jag reflekterade inte alls över att jag faktiskt köpte just den bikinin för att den var extra sexig. Och tänkte heller inte på skillnaden mellan att bada som ett förspel och att bada lekandes med barnen. Bikinin gled på och in i badhuset kommer jag utan huvudbry. Tills min mamma skämtsamt säger:
– ”Oj vilken sexig bikini du har!”.
Inte i en negativ ton, utan snarare med glimten i ögat. Men det fick mig att komma på mig själv att jag försatt mitt oskyldiga jag i en lite bekymmersam sits. Resterande badtid bröstade jag inte upp mig om vi säger så, utan hade en hand framför brösten lite titt som tätt istället.

”Hora-madonna-komplexet”

Sen kan man ju fundera över varför jag har dessa två ”ytterligheter” i mig. Var kommer det ifrån? Det ligger ju ganska när till hands att skylla på ”Hora-madonna-komplexet”. Vilket kortfattat har att göra med mäns svårighet att ha samma kvinna som mål för både romantiska och sexuella begär. Att män vill gifta sig med madonnan och ha sex med horan. Enligt Freud kan vi kvinnor inte vara båda delarna. Vilket i sin tur får oss kvinnor att i första hand sträva efter att bli respekterade och sekundärt att bli eftertraktade.

Älskad just för att jag är som jag är

På något sätt så älskar jag verkligen dessa båda sidor av mig själv. Detta skiftande mellan roller gör mig härligt sårbar, tokigt busig och till och från även extra eftertänksam och lite blygsam. Nuförtiden skulle jag inte vilja ta bort varken den blygsamma madonnan eller den ohämmat sexiga delen av mig. För utan ”blyga jag” som den ena ytterligheten så hade ju inte mitt alter ego känts så speciellt. Och faktiskt så är det ju så att min man inte verkar lida av ”hora-madonna-komplexet” utan snarare går igång på att jag är som jag är. 🙂

Vill ni lära känna mig lite mer kan ni nu läsa en liten intervju på amelia om mig.

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Jag tror att det är där min fru kommer i dilemma. Hon skulle vilja vara mer fri till sitt sätt men tänker alldeles för mycket på vad som är ”rätt” beteende.
  Sen är hon nog inte tillräckligt bekväm i sin kropp heller.

  Men sen under en middag med ett par glas vin i kroppen så släpper hon på sina hämningar och visar sitt rätta jag.
  Hon har många gånger sagt att det är sån hon är egentligen men tycker att det till vardags är svårt att inte tänka på vad andra ska tycka eller tänka, speciellt våra tonårsbarn.

  1. Jag förstår din fru. Det är jättesvårt att helt koppla bort hur andra ska reagera på hur man beter sig. Jag har haft många vänner som vågat mycket och det har inspirerat mig.

   Jag har i perioder avskytt mitt blyga jag och utmanat denna del av mig själv konstant vilket har varit utmattande. Men numera tycker jag denna del av mig själv är lite charmig den också. Bara den inte får ta över och trycker ner den mer frisläppta delen av mig. Balansen är viktig. Då kan jag verkligen uppskatta båda delarna 😉

 2. Jag vet inte men jag tror att vi kvinnor blir ”lärda” från när vi är små att det är fult att gilla sex, att vara sexig är slampigt osv.
  Minns när jag gick i högstadiet och en tjej kom med en kort kjol och knästrumpor till skolan och från den dagen var hon ”horan” i allas ögon… detta hängde kvar till gymnasiet.

  Sen hänger det där kvar i bakhuvudet att bara ”dåliga kvinnor” har fantasier om flera män osv.
  Men jag tror att vi är fler som är som du än som inte fantiserar och har dessa två sidor.

  Kram kram

  1. Ja det ligger nog en del i det du skriver. En av mina vänner var hon med kjolen. Men hon sket i vad andra sa vilket ju var starkt.

   Jag är också övertygad om att många är som jag. Jag tror fantasin om två män med sig själv faktiskt är väldigt vanlig 😁 Kram

 3. Så spännande att få läsa om dina olika sidor hos dig. Jag tror att det är väldigt bra att accpetra alla sina sidor för att må bra som du skriver. Hoppas att det gick bra ändå på badhuset med en lite för sexig bikini 🙂

  1. Det gick bra och sista halvtimmen åkte handen för brösten bort för då lekte jag på en madrass med barnen och glömde vilken bikini jag valt att ta på mig 😜

 4. Tror också att man har olika sidor, en sida vill man visa och en sida stannar i familjen och en sida kanske t.o.m stannar för sig själv

  1. Ja en del saker vill man bara ha för sig själv. Så är det nog för alla. Vissa saker alla gör men ingen pratar med någon annan om. 🤫

 5. Tycker ändå det är kul hur du har två så olika sidor. Jag har tyvärr ingen sådan vågad sida längre men jag önskar att jag hade.

 6. Vilket intressant inlägg jag tror nog att vi har dessa sidor mer eller mindre. Jag växte upp med att det var lite ”fel” att gilla sex men vem gör inte de. Sex är ju även närhet 🙂

  1. Ja vem gör inte det? De flesta skulle jag tro. Mer eller mindre iaf. Det är tråkigt när man får lära sig att inte visa att man gillar sex.

 7. Jo men de är nog så att man har 2 sidor av sig själv 😊 Dock tror jag inte på det där med att en man skulle behöva 2 olika kvinnor för sina sexuella respektive romantiska begär.

 8. Vad intressant att läsa om dina två sidor. Jag tror att vi alla har våra mer eller mindre vågade sidor. Sen vågar en del av släppa fram den vågade sidan. Inte jag, jag kör på det trygga och bekanta. Men min man skulle nog inte klaga på om jag blev lite mer vågad i vår relation….

  1. Det är lätt att hålla sig till det trygga och bekväma, är ju inget ovanligt ☺️

   Kan bara tipsa om att det är roligt med små steg utanför trygghetszonen. Med små steg blir det lättare att hålla balansen..och ju mer jag har tränat min balans desto stoltare hållning har jag fått. Och det behöver ju definitivt inte vara extra personer i sängen utan räcker gott med lite extra sexuell busighet 😊
   Jag gillar symbolik som du förstår 😉

 9. Jag måste vara ärlig, hjälp. Jag är väldigt pryd och tyckte det var svårt att läsa ditt inlägg. När jag tittar på film och det blir lite för intimt så tittar jag bort, så blyg är jag. Om jag har två sidor så är dom lika pryda. Jag inser att jag har nåt att jobba med.

  1. Vad härligt ärlig du är 👍 Alla är vi ju olika men en liten busig del tror jag ändå finns hos de flesta, om så gömt under lager av blyghet och skämskuddar 😉 Att med riktigt het inlevelse oväntat hångla upp sin partner kanske är nog utmaning för vissa. Partnern blir nog avsett väldigt glad 😁

 10. Jag har faktiskt aldrig tänkt på detta innan och måste säga att det var en väldigt intressant läsning. Jag blev sittandes här en stund nu för att tänka efter men jag vet inte om det är riktigt så för mig, kanske är det så men jag har aldrig tänkt på det. Spännande 🙂 Man lär sig något nytt varje dag!

 11. Jag tror inte det är så ovanligt. Jag kan också fantisera mycket, titta på porrisar osv, men är en blyg människa i övrigt.
  Kan tänka mig att dina fantasier inte är helt ovanliga, sen det du gör…ja då har du ju maken med dig, ett slags stöd som ger dig kraften att utforska ditt innersta jag. Det blir liksom skillnad när ni är två och utforskar tillsammans i en terräng med nya människor ni inte känner, men lär känna på ett annat plan ihop. Hmm jag vet inte om du förstår hur jag menar, jag är så kass på att förklara mina tankar och istället blir det svammel 😉
  Jag tror ändå det blir skillnad på dina två jag och det är inget konstigt 🙂

  1. Du förklarar det bra! 😃
   Ja fantasierna är nog inte ovanliga. Det jag sedan gjort/gör hade jag aldrig gjort utan min man som du nämner. Med tryggheten vid min sida skulle jag aldrig känna mig billig, slampig eller något i den stilen. Snarare het och beundrad. Det är ganska stor skillnad på dessa ytterligheter och den självkänsla man får när man känner sig det ena jämfört med det andra.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

140. När är det läge för sex egentligen?

Förra helgen var en minst sagt uppbokad helg. Det bästa är nuförtiden, enligt min mening, en obokad helg där det är helt blankt i kalendern. Så var inte fallet nu, även om det var trevliga aktiviteter som stod på agendan. På fredagen var vi bortbjudna på fredagsmys hos en annan barnfamilj. Och på lördagen skulle vi ha årliga stora födelsedagskalaset för släkten, då vi är flera i familjen som fyllt år ungefär samtidigt.

Inte laddad

Jag var hur seg som helst på fredagseftermiddagen och kände mig inte alls laddad för fredagsmys på bortaplan. Klockan hann bli nära inpå tiden då vi skulle bege oss innan jag tog mig in i duschen. Barnen hade stimmat och det blev många hinder på vägen till duschen för det skulle kissas, ätas och allt där emellan. När jag stänger badrumsdörren bakom mig så får jag plötsligt ett infall och låser dörren om mig.

Min lilla lattjo-lajban-låda

Jag har sedan en tid tillbaka en liten gömma i vårt badrum (min man vet också om den). En liten ”lattjolajban-låda” för snabba infall. Ett slags första-hjälpen-kit kan man säga, haha. Ur den plockade jag nu fram en vibrator, första bästa, och började fundera på hur fort jag kan komma? Hinner jag? Det var värt att testa. Så jag gick in i duschen och brassade på med full styrka på vibratorn. Inom några minuter var jag igång, men om jag skulle komma skönt var jag tvungen att sakta ner styrkan på bekostnad av tiden. Så fick det bli och det resulterade i att jag några minuter senare kunde komma väldigt skönt. Jag tvättade snabbt av mig och när jag kom ut ur duschen möttes jag av min egen spegelbild med ett stort leende på läpparna. Allt som allt så var jag klar på dryga 10 minuter.

Min dunder-honung

Det var sedan faktiskt som om jag skulle ha fått i mig en energidryck där i duschen. Kanske med en skvätt lugnande medel också. Jag var nu lugn, glad, tillfredsställd…och full av positiv energi. Det första jag gjorde när jag formligen studsade ur badrummet var att hångla upp min man. Det var nu uppenbart, med den föregående stunden som bevis, att när jag får komma på egen hand blir jag smått förälskad och pilsk i min Love. Så onani är, för mig, ett klockrent smörjmedel för lusten till min man. Så kanske det är för många?

Bytte stil

Den outfit som jag hade tänkt att ta på mig för kvällen var ett tight linne under en fintröja med byxor och lite vardagssmink. Det passade den känsla jag hade i mig innan duschen. Men nu kom jag på mig själv att hämta en riktigt sexig bh, strumpbyxor och en klänning. Jag kände mig extra glad och ville helt plötsligt visa det bästa av mig själv. Festsminket åkte på och håret piffades det där lilla extra.

När vi gick ut till bilen sa Love:
-Vad du strålar, har du ett nytt inlägg på gång?
Kanske det svarade jag och kände mig förundrad över vad en orgasm kan göra för mig.

Stora kalaset

Sen på lördagen var det ju dags för födelsedagskalaset med drygt 20 gäster. Min man och jag började dagen med härligt morgonsex som ett resultat av mitt mer pigga jag efter onanerandet från gårdagen. Det blev en sexig och skön omgång, helt ostörda. Barnen sov länge för en gång skull. Efteråt var vi härligt nöjda och kvittrade glatt till varandra under förberedelserna inför kalaset. När ett lyckat, men stimmigt, kalas var över och vi röjt undan och dammsugit i flera timmar undrar min man om det blir något sex samma kväll. Nej, kände jag då bestämt.

Kalastrött

Efter att ha haft kalas så är jag helt slut. Mina känselspröt för vad som behöver fixas och donas med under kalaset är på helspänn. Allt medan min man nästan helt verkar sakna liknande känselspröt. Jag är här och jag är där och fixar och plockar när vi har kalas. Min man hjälper till han också, men han har inte samma koll och tar framförallt inte huvudansvaret. Ansvaret för helheten tar mycket energi. Efteråt har jag känslan att jag gett och gett. För mig är då att ha sex där på kvällen att fortsätta ge av mig själv, även om det så bara skulle vara min man som skulle se till mina behov. Jag behövde då bara få vara passiv. Och då menar jag helt passiv som i att bara ligga i soffan och slötitta på TV. Det var allt jag kände att jag kunde orka med. Och jag sög samtidigt på karamellen från morgonsexet.

Kvinnligt att styra och ställa

Jag tror många kvinnor vid egna kalas eller liknande tillfällen tar på sig ett överblicksansvar som gör att de förbrukar sin totala energi. Något som sedan gör att sex ofta inte orkas med efteråt. Många män backar nog lättare från helhetsansvaret, men kanske inte heller alltid släpps in för att kunna ta denna roll. Kvinnan vill nog ofta ha denna roll för att ha kontroll. Samtidigt så känner jag män som är som jag, så självklart kan det vara olika. Men min man är inte som jag i alla fall.

Balansgång

Att ha sex eller att onanera är inte alltid lägligt. Men ibland pushar man sig över kanten för att komma på sig själv att le i spegeln efteråt. Ibland finns dock inte energin där. Man kan t o m känna att sex nästan skulle bli ett övergrepp mot sitt mentala jag ibland. När all energi är slut och sex skulle kännas som att gnaga lite på sig själv. Det är en balansgång och individuellt såklart men något som mer kvinnor kan känna igen tror jag. För mig var det min förklaring i lördags när jag bara inte orkade ha sex. Men visst, om jag hade fått hoppa in i duschen och tagit 10 minuter till mig själv först så hade jag kanske fyllt på med den där välbehövliga energidrycken som fått mig utstudsande i hans famn. 😉

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Så olika det kan vara😎
  Jag tappar suget på sex efter onani, och får svårare att njuta och komma, så för mig är det ingen uppladdning. För övrigt onanerar jag aldrig, för jag tycker det är mycket roligare och skönare att ha sex.

  Vi brukar ofta ligga och mysa och jag känner ingen skillnad i mitt eget, eller min karls humör, beroende på om vi haft sex, eller inte. Mysstunderna och närheten gör oss glada och avslappnade oavsett.

  Vid kalas och bjudningar känner jag att vi delar kontroll och arbetsuppgifter. Det gällde även i min förra relation

  1. Ja visst kan det vara det…
   Helt olika lät det ju som. 😉
   Lite märkligt men kul att det kan vara just så olika.
   Jag hade inte mått bra utan onani ibland. ☺️ Eller utan sex med min man heller….Jag hade inte fått utlopp för en viss del av mig själv, hur bra jag än hade haft det i livet i övrigt. 😜

   1. Ja, uppenbarligen är man olika😉
    Jag måste poängtera att sex är viktigt för mig, och en väldigt stor del av mitt liv, så jag hade mått dåligt om sexlivet var dåligt, eller för sällan. Däremot märker jag inte skillnad på humöret de dagar vi inte har sex. Kan vara skönt att ha annan närhet ibland också. Jag njuter sjukt mycket mer av sex jämfört med onani, så jag riktar min lust direkt mot min man och formligen älskar att tända honom, på olika sätt. Det tänder dessutom mig, så det blir en härlig spiral av lust, men det blir ju samma sak för dig, bara att du ibland onanera igång lusten.

    1. Det är ju underbart att du älskar att tända din man!…och att sex är något du också diggar. 😉 Det låter som en härlig spiral av lust mellan er! 😎

 2. Härlig text. Bra skrivet Liw. Känner igen mig med kvinnors kontrollbehov. Vi har det liknande här. Jag är köksnisse kompletteringsfixare frun håller i det hela haha. Sen är jag ju diskgubbe också avskyr diskhögar. Du är nog ganska unik avseende hur mycket en onanistund ger och påverkar dig. Bara tacka och ta emot. Själv blir jag välmående och avslappnad men inte studsar jag omkring precis 😉

  1. Tack 😃
   Någon måste ju vara köksnisse och diskgubbe också 😜
   Onanikicken kan ju delvis bero på att jag inte gör det så ofta. Men även att stress släpper av, jag väcker kåtheten i mig och börjar fantisera. Vet inte hur unikt det är. Men visst alla studsar väl inte efter en egenstund. ☺️

 3. Känner igen det där hos min sambo i att orgasmer ger henne energi och mera sexlust. Går hon för länge utan orgasm tappar hon suget lite. De gånger vi är i ett flow och har sex ofta är hon också väldigt på. 🙂

  En liten vattentät vibrator för snabbt duschmys kan vara en idé som present vid tillfälle, tack för tipset! 🙂

  1. Ja. Det är lite som om kroppen glömmer hur det är att vara kåt om jag inte onanerar eller har sex på länge. En del kanske blir sprängkåta av uppehåll men jag blir då mer bekväm och ”orkar” sen inte alltid. En onanistund väcker behovet av sex och jag börjar fantisera mer vilt 😉

   Ja bra present! En vibrator låter ju lite så det är lättare att vara diskret med den i en dusch. Sen är hon kanske extra pigg efteråt 😜

 4. Hihi, lite kul när du skriver ”Lattjo- Lajban låda”. Ett namn som även vi döpt våran låda till. I den lådan har vi en mängd sexleksaker som dels är ämnade för mig, dels för min sambo och förstås gemensamma leksaker.

  Ämnet onani är intressant och om jag pratar för mig själv så blir jag inte kåtare o mer sugen på sex efter att jag onanerat. Tvärtom tror jag. Jag kan bli ganska trött efter en orgasm plus att ”kobran” inte är så alert på sex efter att den kommit 😉.

  Onani i sig, för mig och min sambo, är en naturlig sak. Vi pratar väldigt öppet om det och berättar oftast om när vi hade det senast, var vi var, hur vi gjorde osv….en sak som i sig kan egga upp oss och som känns bra att vi kan prata om.

  Inte heller helt ovanligt att vi i vårt sex hamnar i onani som ett avbrott i samlaget. Vi gillar båda att se när vi tar på oss själva.

  Och med dessa rader önskar jag dig en Glad Påsk 🐣

  1. Kul att ni använder samma namn! Ja vi har en stor ”lattjo-lajban låda” och jag har en liten. De är såklart kamouflerade så det är inget sexigt med dem, på utsidan iaf 😉

   Ja att diskutera onani och vad man gjorde och fantiserade om vid just den stunden tycker vi också är kul. Att ta på sig själva framför varandra är också en trevlig variant även om det hos oss mest blir inslag av detta.

   Glad påsk tillbaka! 🐣

  1. Ja det är extra behändigt just i duschen där man kan vara helt ostörd…gäller bara att hitta saker som tål vatten 💦

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Fortsättning på ”Vår intima parträff del 1”.

Från hissen gick vi mot rummen som om vi var två helt vanliga par. Nu bredvid våra respektive igen. Vi skiljdes åt vid vår dörr för att gå in och duscha av oss och göra oss i ordning var för sig. Tio minuter senare knackade Moa och Henrik på vår dörr. De var ivriga att komma igång och här och nu hade jag väl kanske tänkt att vi skulle fortsätta med lite förspel. Men nu gick det undan och innan jag visste ordet av det så låg mina kläder på golvet. Vi hade formligen slängt oss i armarna på varandra och satt igång att kyssas och grovhångla. Jag med Henrik och Love och med Moa.

Rivstart

Henrik var väl lite extra ivrig och rätt som det var låg vi nakna i sängen han och jag. Min man och Moa la sig strax bredvid oss men tog det lite lugnare och hade inte fått av sig alla kläder än. Jag kände att vi säkert stressade på dem lite och jag hade gärna varit kvar i deras fas lite längre. Men samtidigt var det ju väldigt upphetsande och det var ju ingen tvekan om att jag kände mig åtrådd. Istället för att jag och Henrik saktade ner så var det som att Love och Moa ökade sitt tempo för att ”hinna ifatt”.

Snoken sloknade

Allt gick snabbt och var väldigt omvälvande, men mitt i allt slaknade Henrik. Det var ingen tvekan om att han ville ha mig, men antagligen började han väl tänka för mycket. Samtidigt var han fortfarande ivrig att få till det. Jag gjorde så gott jag kunde för att få fjong på honom igen och vi hattade lite fram och tillbaka. Men till slut visste jag inte vad jag skulle göra så jag valde att pocka på min mans och Moas uppmärksamhet för att hon skulle ”hjälpa mig” med sin make. Jag tänkte väl att hon borde kunna ha några knep att ta till. Svårt fall det där att få fjong på en slak penis som inte vill på en kille som mer än gärna vill.

Snopen inledning

Hur som helst så gjorde vi så gott vi kunde och lyckades väl få igång honom till halvslakt tillstånd. Moa började nu rida honom och jag grenslade Henriks ansikte så att Moa och jag satt mittemot varandra. Men då kom nästa överraskning. Medan Moa rider honom ber Henrik henne hoppa av och sen kommer han. I det här läget måste jag väl säga att jag kände mig lite snopen och undrade om det här var allt. Samtidigt så hade jag förståelse för att sånt här kan hända i den här situationen och lite gulligt kändes det allt i vår trevande fyrkantsdebut.

Kom nästan fram

Det var dock inte slut här. Moa återgick till att kopulera med Love, som hade fått stå tillbaka en stund och istället fått njuta av vår lilla trekantsshow. Henrik tog nu något steg tillbaka och började ta hand om mig med fingrar och mun och det var jätteskönt. Jag kom väl upp på ungefär 90% nivå av att kunna komma, men kom inte riktigt fram hela vägen. Den mentala spärren fanns där och han kände ju inte till var min ”knapp” fanns.

Skrämd av egna tankar

Någonstans där mitt i allt, så fick jag en hemsk tanke om att fejka en orgasm. Jag förflyttades tillbaka till hur mitt osäkra jag tänkte förr om att göra mannen glad snarare än att se till min egen njutnings bästa. Även om tanken bara var i mitt huvud några sekunder och den bara stannade vid en tanke så skrämde den mig. Vilken blandad rivstart detta blev.

Varma utan kläder

Hur som helst var vi nu igång och körde på och även om det inte var någon direkt ormgrop så byttes vi av lite här och där. Så ibland var jag med Love och ibland med Henrik. Och allt eftersom vi blev varmare i kläderna (som vi inte hade på oss) så kändes allt mer och mer naturligt.

Rolig idé kläcks

Efter en stund tog vi alla en paus och började chillsnacka lite. Det var skönt att stanna upp lite och komma ikapp mentalt. Så här satt vi sedan alla i vår nakenhet och lyssnade på musik och umgicks i säkert en timme. Någon kläckte idén om att vi kunde testa lite olika trekanter. Alla nickade ivrigt. Kul lek! Lotten föll på mig att börja med de båda männen. Trekant har jag ju varit med om tidigare. Men det var ju lite annat att vara med två män med en åskådare.

Trekant med åskådare

Jag gick helt sonika bort till sängen och la mig. Efter kom Love och Henrik och lade sig på varsin sida. Allt medan Moa nyfiket tittade på. De började med att smeka och kyssa mig över hela kroppen från var sin sida. Det tog därifrån inte länge innan jag stod på alla fyra och blev tagen bakifrån av Love medan jag tog hand om Henrik med min mun. Nu hade uppenbarligen den initiala nervositeten lagt sig. För nu var det fjong på alla håll.

Trekantslek

Sedan skiftade vi runt så alla möjliga konstellationer av trekanter testades. Det var väldigt speciellt att ha rollen som betraktare och se på när andra har sex. Framförallt då min man var en av deltagarna. Episoden då jag skulle titta på blev lite för kort så jag hann inte njuta av det jag såg så mycket som jag velat. Efteråt var rummet fyllt av en avslappnad stämning.

Moa kom om

Både Henrik och Moa hade ju på förhand berättat att de hade ganska lätt för att komma. Vilket varken min man eller jag har, med undantag för min knapp som jag ändå fortfarande är väldigt osäker på utan min man. Moa kom säkert 4 gånger under kvällen och verkade njuta mycket. Några gånger med sin man, någon gång med min man. Nyckeln för henne verkade var att männen eller hon själv tog på klitoris under samlaget tills hon kom. Moa var väl inte den mest explosiva vid sina orgasmer, men man såg ändå tydligt när hon kom. Hennes häftigaste orgasm var när min man slickade henne. Även om jag var inne i det jag gjorde gillade jag att stanna upp och kolla varje gång hon kom. Jag gillade att hon hade så lätt för att komma. Det eggade mig och blev ett kvitto på att hon verkligen trivdes.

Kände oss inte klara

Någon gång i början när jag låg på mage tog min man mig till en halvfull orgasm med sina fingrar. Detta märkte nog bara vi två dock för det var en så kort stund. Men ett härligt inslag såklart. Moa och Henrik verkade till slut sexuellt nöjda men ville fortsätta hänga med oss. Vi kände oss dock inte klara, min man och jag. Love hade inte kommit än och jag var rejält pirrig mellan benen.

Min orgasmshow

Vi sa att vi kunde visa hur jag kommer genom att Love stimulerar g-punkten. Så jag ställde mig på alla fyra i sängen med rumpan mot Moa och Henrik. Jag blev ganska nervös när jag placerade mig på sängen. Tänk om hjärnspökena kommer. Är knappen immun mot hjärnspökena? Har jag nu “lovat” för mycket. Men på bara några minuter hade jag kommit två gånger. Yes, jag är fri från de hjärnspökena! Sen gjorde vi ett försök att få min man att komma, men det gick inte. Det blev väl liksom lite för mycket press när det nu bara var han kvar och det kändes som att alla väntade på att han skulle komma. Men han var väldigt nöjd ändå sa han.

Fortsatte i baren

Trots att vi nu var nöjda och glada och kände oss färdiga sexuellt så fortsatte vi att hänga. Jag gillade verkligen hänget. Det var jättehärligt att sitta där halvnakna och snacka, skratta och äta godis. Efter nån kvart eller nåt så kände sig Moa sugen på något salt och föreslog att vi kunde gå till baren alla fyra. Det kändes som en kul fortsättning på kvällen. Så vi tog på våra kläder och kammade ut knullrufset så gott det gick. Sen blev det lite vin i baren och fortsatt snack in på småtimmarna. Hur trevligt som helst.

Summering av kvällen

Sedan skildes vi för natten med leenden på läpparna alla fyra.
Trots att det hade varit långt ifrån perfekt och hade varit lite taffligt ibland så hade det verkligen varit en jättelyckad kväll. Rent orgasmmässigt var det nog bara Moa som hade fått full pott. Henrik hade ju lite problem med ståndet under kvällen. Min man Love hade inget problem med ståndet, men kunde inte komma. Och jag kom ju, men i en lite konstlad “uppvisningsshow” med min man. Jag kände att Henrik gärna ville få mig att komma och det gör mig lite nervös. Det kanske inte går? Hjärnspöken igen.

Alla nöjda och glada

MEN vi trivdes otroligt bra med detta par och attraheras mycket av dem. Vi kände absolut ingen svartsjuka från något håll och det var väldigt lättsamt och roligt. Vi vill jättegärna träffa dem igen och då kanske det kommer att kännas något mer avslappnat sexuellt. Debut är ju debut.
När kvällen var slut så somnade jag gott tillsammans med min käraste, Love.

Fulla av energi morgonen efter

På morgonen efter förenades Love och jag i en extra het halveuforisk kärleksstund. Min man hade ju inte kommit under gårdagen och var nu laddad till tusen. Och nu var det inga problem att komma, för någon av oss. Vi svävade iväg i tankarna under akten med gårdagen färskt i minnet men var ändå mer här och nu i varandra än på länge. Vi kände oss efteråt rejält energiboostade och hade bestämt träff för långfrukost med Moa och Henrik. Det strålade om dem när vi såg dom vid frukostbordet och de verkade lika fyllda av energi som vi. De undrade när vi ska ses igen och det blir nog snart igen kunde vi snabbt konstatera… 🙂

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Tack för att du delar med dig så öppet och ärligt om er träff. Det känns väldigt befriande att höra att allt inte behöver vara perfekt för att bli lyckat. Det är ju väldigt sällan sexet är fantastiskt första gången man ligger med någon. Samma sak får man nog räkna med första gången man ”ligger med” ett annat par. Tack för het läsning!

  1. Åh tack för din fina kommentar! Nä allt behöver verkligen inte vara perfekt för att bli lyckat, så sant som det är sagt❣️

 2. Spännande läsning, du skriver verkligen bra! En fyrkant är onekligen en pirrande fantasi som i mitt fall endast kommer att förbli en fantasi. Tror inte att jag skulle må bra av att se min man med en annan men fantisera om det kan man ju, och en text som denna hjälper till att skapa rum åt fantasin.
  Vet Moa och Henrik om att du skriver denna blogg?

  1. Tack! Kul att du kan sväva iväg i fantasin ibland trots att det inte behöver bli verklighet. I fantasin finns ju ingen svartsjuka. ☺️ Det var skönt att ingen kände detta på vår träff…

   Nej Moa och Henrik (som egentligen heter något annat) vet inget om bloggen…än iaf. Jag vill inte att de ska ligga och umgås med blogg-Liw utan med mig som finns där bakom. 😊

 3. Jag tycker det lät som att det gick riktigt bra för att vara första gången, hade ju kunnat bli hur awkward som helst! Tyckte synd om Henrik – det där kan ju bli ett ordentligt hjärnspöke eftersom det slår hårt på manligheten – men ni löste ju det på ett bra sätt och nästa gång går det säkert bättre! Precis som Love har jag inga problem att hålla mig hård men däremot kan jag inte komma om jag är alls spänd eller nervös, förhoppningsvis kommer det släppa för honom med över tid. Detta gäller så klart även dig!

  1. Ja vi hade alla våra hjärnspöken (utan Moa). Inte konstigt och inte så farligt i det stora hela. Jag ser det som att vi kan växa i detta lekande. Jag definitivt. Sexuell nervositet kan komma i alla åldrar och varje tillfälle är en ny upplevelse. Tror det blir lättare nästa gång 😊

 4. För att vara första sexet så var det väl ganska OK. Läste teasern inför dessa inlägg och då lät det ju lite mer positivt.
  Du verkar alltid vara den som längtar mest och går igång för fullt, så forcerat att du själv (och andra i leken) knappt hinner med. Tror det kan trigga prestationsångest hos din partner som kanske vill ha en liten ”erövrings/förförelsekänsla” (jag brukar iaf gå igång mer på den sensuella spänningen än snabbt in och vidöppna dörrar). Att Henrik slaknade kan ju bero på det särskilt när ni verkar ha kört oskyddat redan från start.
  Du bestämmer ju själv takten till det Du vill och du brukar ju ångra att det blev för forcerat. Så var det ju med mr U också.
  Sex brukar väl aldrig vara fulländat vid första tillfället. Brukar ju bli några träffar innan det synkar och ni verkar ju funka socialt så detta blir nog bra.

  Nå blev du extra varm av kärlek till Love nu när du såg honom ha sex med och ge en annan kvinna orgasmer – eller?

  1. Jag är fortfarande lika positiv då det med denna fyrkant var samvaron och kemin som var det viktigaste. Tro mig det var inte jag som drev på i starten. Men visst jag gillar ju känslan av att någon går igång på mig och det kanske lockade honom extra. Jag gillar också uppeggande spänning vilket vi fick mycket av i poolen ☺️

   Ja det var läckert, ffa att se Moa komma och njuta av min man. Min man njöt nog från två håll, delvis mycket med Moa och delvis av att titta på det som skedde runt honom.

   Ps. Jag har inte sagt att vi körde utan kondom. När vi bytte partner hade vi kondom. Men kondomerna var inte direkt orsak till problemen denna gång.

   1. Låter bra det men blev du nykär som du brukar av detta med partnerbyte och love med en annan? Vore som man kul att höra Loves syn på det hela. Be honom starta en blogg ”Loves Lust”…; )

    1. Ja tanken har slagit honom 😉 Så vi får väl se. När det kommer till min känsla av nyförälskelse är det nog bara jag som kan svara på dock. Sexet dagen efter talade sitt eget språk…😉

 5. Vilken spännande kväll ni hade. Jag har svårt att se min man ha sex med någon annan och jag vet inte om jag skulle vilja dela med mig av honom. Men visst blir jag nyfiken på en trekant när jag läser om hur ni hade det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..