Det här med att ha en levande dildo eller extraman att leka med ibland har visat sig vara fantastiskt kul och givande. Och vi har aldrig haft någon sexleksak som gett så mycket njutning och nöje och samtidigt stärkt vårt förhållande så mycket. Men så är det inte heller någon vanlig sexleksak. Eller såklart egentligen inte någon sexleksak överhuvudtaget. Den lever bokstavligt talat sitt eget liv.

Sexleksak till låns

Det gör ju att det är en sexleksak man har till låns. Och man kan aldrig riktigt veta hur länge. I regel kan man väl kanske räkna med att desto bättre exemplar man hittar desto större är risken att nöjet blir kortvarigt. I alla fall om personen i fråga är singel.

Att vara singel var ett krav

Vi hade som krav att vi skulle hitta en singelkille. Framförallt för att slippa eventuella orosmoment i förbindelse med extramannen. Och vi ville ju inte gärna bidra till otrohet på något sätt. Dessutom hade vi som utgångspunkt att det här med trekant bara var något som vi skulle testa en gång. Att det skulle innebära att vi skulle inleda en ”relation” med personen i fråga fanns inte på kartan i början.

Många ville ha mer

Vi insåg dock ganska snart dels att många extramanskandidater faktiskt var ute efter längre ”relationer” än bara en träff. Och dels kände vi själva vikten av att vi kunna känna oss trygga och bekväma med personen. Det gjorde därmed att vi ville lära känna personen och känna för personen som blev vår levande dildo. Eller extraman som nog är ett mer passande epitet.

Mr Utvald var perfekt

Mr Utvald visade sig vara perfekt för ”jobbet” redan vid vår kemiträff. Egentligen visade han sin lämplighet redan innan i våra mejlkonversationer på Bodycontact. Men precis som vid vanlig nätdejting är det först när man ses i verkligheten som man kan veta om den nödvändiga attraktionen finns. Och resten är ju historia. Bokstavligt talat historia nu.

Svårt att ställa krav på singelkille

Det är ju detta som är baksidan när man träffar en singelkille. Vi kan ju inte begära att han ska vara helt exklusiv och avstå sex med andra. Det hade så klart varit önskvärt från vår sida med tanke på sjukdomar och så, men så funkar det ju inte. Vi hade i och för sig en överenskommelse om att vi skulle vara öppna med om vi hade sex med några andra. Men längre än så sträckte sig inte förpliktelserna.

Vad gör vi nu?

Att Mr Utvald till slut skulle hitta sin Miss Utvald var ju bara en tidsfråga. Vi är så enormt tacksamma för de två otroligt coola träffarna vi ändå lyckats få till med Mr U. De är och förblir minnen för livet. Frågan är nu bara hur vi går vidare efter det här. Ska vi hitta någon ny levande dildo? Eller är vi nöjda så här? Eller ska vi kanske testa något annat? Kanske ett par?

Optimala trekanten känns omöjlig

Just nu vet jag inte riktigt. Det optimala hade ju varit att träffa en extraman som man kunde känna sig trygg med och den ”relationen” kunde bibehållas under en längre tid. Detta eftersom det är ju denna lek som vi går mest i gång på i tanken. Att hålla på och byta extraman hela tiden är jag dock inte så lockad av. Så den optimala situationen känns mer eller mindre omöjlig.

Nyfikna på att testa fyrkant

Därför börjar vi bli mer och mer nyfikna på om vi kanske skulle ta och testa att försöka hitta ett annat par att busa med. Detta har vi börjat diskutera lite grann och det finns en hel del fördelar med detta. En betydande sak är ju att det känns betydligt tryggare när det gäller sjukdomar då man ändå borde kunna anta att de inte träffar ytterligare personer vid sidan av. Och risken att vi blir dumpade för att de träffar någon annan är ju inte heller lika stor.

Socialt överlägset

En annan faktor som är av stor betydelse är ju också den sociala aspekten. Och skulle man träffa ett par som vi båda funkar bra med så hade man ju kunnat umgås på ett helt annat plan som skulle kunna vara väldigt häftigt. Och inte minst så skulle det kunna bli en hel del tjejsnack som jag också kan sakna i trekantskonstellationen.

Inte lätt att hitta rätt

Problemet är väl bara att det känns svårt att hitta ett par som vi båda skulle funka avslappnat med. Och dessutom vid sidan om personkemin också finna en fysisk attraktion. Jag är ju själv också lite osäker på hur jag skulle reagera på att se min man med en annan kvinna. Jag tror att jag skulle kunna tycka det vore häftigt och riktigt upphetsande. Men då gäller det att jag verkligen känner mig trygg med det paret. Finns många aspekter att fundera över här. Men spännande är det.

På något sätt så kommer vi säkert att gå vidare. För vi har knappast blivit avskräckta även om vi fortfarande knappast känner oss som några swingers. 🙂


Mata in din emejl nedan så mejlas du när det finns nåt nytt.Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Nästa helg så är det dax för vår årliga hotellweekend som varit vårt stora andningshål från allt som kväver friheten i vardagslivet. För att göra det extra spännande i år har vi ju valt att bjuda in Mr Utvald för ett gästspel på lördagen.

Får oss ”in-the-mood”

Det, som min man Love och jag tänkt ut, är något vi själva verkligen går igång på. Mr U verkade också ordentligt förtjust över upplägget. Så nu har vi fått en pirrande känsla i kroppen inför helgen alla tre. Just inför speciella tillfällen som en sån här helg och en sån här träff så känns det bra att ha en tanke och plan som skapar längtan och upphetsning. Det känns som att vi mentalt kommer att ha gett oss perfekta förutsättningar för en lyckad helg och träff. Och om inte annat så har vi haft en härlig känsla i kroppen hela vägen dit.

Hotwife-fantasin som grund

Hela grejen med att vi börjat träffa Mr Utvald grundar sig ju i min mans fantasier om att se mig som sin hotwife. I och med att jag blivit trygg med tanken på det hela så har även jag till stor del gått igång på min mans fantasier. Det upplägget som vi nu kommit fram till är min man huvudsakligen upphovsman till även om vi har format det tillsammans. Jag gillar centrumkänslan i vår plan och att den kittlar mitt allmänna filmintresse.

”Where no one knows your name”

Hotellet vi ska bo på i helgen ligger hyfsat nära där Mr U bor. Faktum är att vi valt att lyxa till det med en svit denna gången med jacuzzi på rummet. Men själva rummet har egentligen ingen direkt betydelse för vår plan. En stor del av planen utspelar sig istället på offentlig plats. Närmare bestämt på en bar. Så det känns bra att vi nu kommer att vara på en ort där vi knappast lär träffa några vi känner.

Barscenen

Baren vi har sett ut ska vara ett ganska klassigt ställe. Love kommer att anlända till baren själv först och beställa en drink och sätta sig en bit bort från baren. Sedan kommer Mr U och sätter sig i baren och är till synes på spaning för kvällen. Då entrar jag scenen iförd en sexig men elegant klänning precis lagom lång. Vi får kontakt där i baren som vanligt flirtande okända människor. Detta bygger upp spänningen för oss, definitivt för mig. Tanken är sen att vi ska slå oss ner vid ett barbord och prata och bygga upp mer spänning i 15-30 minuter över en drink. Med tanke på att det nu var ett par månader sedan vi sågs känns det som en bra inledning. En annan tanke är också att jag någon gång under tiden ska gå till damernas och ta av mig trosorna. För att sedan när jag återkommer låta Mr U bli medveten om det genom att på Fifty-Shades-of-Grey-manér överlämna trosorna till honom. Det är inget som vi berättat för Mr U. Han vet bara de grova dragen.

Hångel i bilen

När det sen känns lagom så går Love ut och startar upp bilen och kör fram den så att vi bara kan hoppa in i baksätet när vi kommer ut från baren. Vi har nu en ca 5-10 minuter lång bilfärd där vi kan hångla loss i baksätet a la vårt tidigare hisshångel. Min man kommer att ha uppsikt över oss i backspegeln, en scen som han eggas mycket av i tanken. Helst skulle han vilja få det på film på något sätt eftersom han ändå måste ha ögonen på vägen. Men det kan nog vara svårt att få till. Sen åker vi till sviten och fortsätter alla tre…lagom uppladdade. 🙂

Skillnad på rollspel och ett hett upplägg

Jag har aldrig gillat påhittade rollspel. Ni vet där t ex kvinnan i förhållandet klär sig i sjuksköterske-utstyrsel och sedan leker doktor och ”behandlar” sin man. Eller att mannen låtsas vara en granne som knackar på dörren för att låna lite mjölk och det ena leder till det andra. Jag hade varit urusel i ett sådant konstlat skådespel med någon jag känner innan och utan. Men verkliga sexiga scenarier tycker jag är urläckra i fantasin. Frågan är hur häftiga de är i verkligheten. Det vill vi prova.

Hoppsan

Så hade vi alltså tänkt upplägget i helgen. Men tyvärr så har nu en av huvudrollsinnehavarna hoppat av projektet. Vi har väl senaste veckorna reagerat på att Mr U varit lite mer frånvarande. Men allt var ändå frid och fröjd…fram till sms:et kom där han ursäktande meddelar att han börjat träffa en tjej sedan en kortare tid och nu känner att han vill satsa på henne. Han vill därför dra sig ur vårt äventyr ihop, och vi vill ju inte heller ha några parallella historier pågående.

Blir en helt vanlig sexweekend

Risken för att detta skulle hända har vi ju varit medvetna om så länge detta äventyr pågått. Och vi har haft det lite som en stående replik…om Mr U fortfarande är singel…
Planen har nu blivit struken och nu laddar vi istället för en vanlig sexweekend. Men med den extra guldkanten att vi har en svit till förfogande. Det har vi aldrig tidigare lyxat till det med. Så även om vi inte får förverkliga vår fantasi den här gången så kommer vi i alla fall att ha en jacuzzi på rummet. Och det kommer inte gå någon nöd på oss. 😉


Mata in din emejl nedan så mejlas du när det finns nåt nytt. 1. Men va trist känner jag spontant!
  Ni som klickat så bra, och vilket sexigt upplägg dessutom!😍
  Men å andra sidan kommer ni säkert få en härlig helg iaf!

  1. Ja så känner vi ju också även om en helg på tu man hand kan vara nog så behövlig och härlig. Men kanske får vi testa denna fantasi någon annan gång 😊

 2. Ajajaj, inte bra. Men ni kommer säkert få till en häftig helg ändå. Varför inte försöka överraska Love på nått sätt i stället?

 3. Synd att MrU är ute ur leken. Blir nog mycket njutbart ändå. Din mans fantasilista går ju, förutom hotwifeprylen mer ut på att utveckla ert parvisa sexliv och där finns ju en del spännande saker att testa. Sen får ni väl söka vidare efter par eller Bulls till din fantasilista där sex med utomstående dominerar. Hotwife har ni ju också testat så det är väl ingen fantasi längre. Testa parklubb, tror du skulle gilla det trots allt som det verkar. Hoppas ni får en underbar helg som vi får återberättad med glöd.

  1. Tack!
   Ja det finns en hel del fantasier att testa framöver, kanske någon i helgen. Det är klart lite nya tankar snurrar i huvudet. Men nu tänker vi dock mer se vilka infall vi får. Så från planerat till oplanerat 😊
   När du summerar våra fantasilistor blir jag lite nyfiken att plocka fram dem och kolla…

 4. Nej, vad synd att Mr U träffat någon, ja eller vad kul för honom. 😉

  Jag blev riktigt upphettsad över er plan med att du skulle ragga upp Mr U där i baren och räcka över trosor och sedan låta manen skjutsa er till hotellet samtidigt som ni förlustar er och hånglar loss bak i bilen. Jag tänkte mig in i din mans situation, lite som en voyager – en häftig känsla. 🙂

  Hoppas ni hittar någon ny man som uppfyller era krav så ni båda får uppleva detta igen.

  1. Kul att upplägget tilltalade dig 😜 Ja det är ett riktigt hett fantasiupplägg enligt mig och maken 😊 Fantasin får helt enkelt leva vidare…

 5. Nej vad synd att upplägget ni planerat inte blev som ni hade tänkt er, men ni verkar få en härlig helg ändå.

  Vi står här inför vår vår första träff med någon som kanske blir vår ”Mr U”
  På torsdagkväll ska vi ses alla tre för en kopp fika och blott det tänder oss två till max med många härliga fantasier ☺️

  1. Vad spännande! Kemiträff var underskattat för mig. Jag gillade att första staget var så oskyldigt men inte mindre hett för det. Stort lycka till över fikan och hoppas det känns bra. Återkoppla om du vill 👍

 6. Vad tråkigt att upplägget ”förstördes” men roligt för honom att han träffat någon som det känns bra med!
  Lät som en väldigt spännande plan ni hade framför er och hoppas ni får utföra den en annan gång med kanske en ny utvald😊

 7. Men va tråkigt att Mr U är ute ur bilden, har gillat dina berättelser om era planer osv.
  Nu när jag läste så såg jag redan fram emot att du skulle berätta hur hotellvistelsen blev efteråt… tills jag kom fram till att han drar sig ur… haha..

  Ni får nog en fantastisk weekend utan Mr U, det har jag ingen tvekan om 🙂

  Ha en fin kväll,

  Kram kram

  1. Jo vi gillar ju det 😊 Läste någonstans att ett av de mest stärkande saker för en relation är att ha ett projekt ihop. Det kan ju vara en fritidsaktivitet, att resa eller tex detta. Det ett projekt gör med ett par är ju att man pratar och kommunicerar mycket. 👍

 8. Låter ju ändå som ni kommer få en underbar helg tillsammans att få rå om varandra och skönt sex. Tror att helger där man har tid med varann och hettar upp sexlivet behövs för att hålla en relation igång 🙂

  1. Att ha en plan i stora drag går min man och jag igång på att ha. Att styra förutsättningarna för förspelet. Men att planera själva sexet gillar vi inte att göra. Det måste få kännas att det blir som det blir. För oss är det stor skillnad mellan dessa båda saker ☺️

 9. Intressant upplägg! Vilken besvikelse att sen komma till att han backat ur! Så synd, hade det inte kunnat bli en träff till med honom innan det skedde iaf.

  Men, kan ni inte köra samma inlägg men utan en känd man? Ragga upp en okänd? Visst ja, det var det där med säkerhet också… Jaja, tanken är iaf eggande. 🙂

  1. Ja den tanken är ju verkligen eggande! Jo men en sista trekantsträff kunde man ju tycka det kunde blivit 😆 Men men vi får fundera vidare mot nya äventyr…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Jag har funderat en del över manlig och kvinnlig kåthet och vilka likheter och olikheter som finns kring vår inställning till sex i olika situationer. Självfallet utgår jag ju mycket från mig själv och mina tankar om och erfarenheter av män. Men jag har också fått mycket input från min man genom åren vad gäller mäns tankar om sex och relationer.

Gillar att veta vad män går igång på

Jag nämnde i ett tidigare inlägg om min sexblogg att de flesta existerande sexbloggar var gjorda för män som målgrupp och att jag saknade något som gjorde att jag skapade denna blogg. Jag gillar dock att veta vad män tänker kring sex och vad de attraheras av. Och även om jag (läs kvinnor) ofta har en något längre och en något mer romantisk väg för att komma till upphetsning så är det ju grymt sexigt och nyttigt att veta vad män gillar och går igång på. När det kommer till porr tror jag mycket utgår från en stereotyp av vad män förväntas tycka om. Men när väl upphetsningen är nådd är vi nog mer lika än vi tror, män och kvinnor.

Könsskillnader

Skillnaden mellan könen handlar mer om, som jag uppfattar det, vägen till upphetsning. En man kan nog hetsas upp i tanken av samma saker när han är i sin vardag som när han är sprängkåt. En kvinna däremot kan nog mer vilja vara ”fina flickan” på ytan och visa en helt annan sida i sängen. Och därmed finna upphetsning i helt andra saker i vardagssituationer än när kåtheten redan slagit till.

Jag tror också att trygghet är mer viktigt för oss kvinnor för att nå total upphetsning och ha bra sex. Detta till skillnad från män som knappast har lika stort behov av att känna trygghet för att bli riktigt kåta. Givetvis så behöver män också känna en viss trygghet. Men för männen handlar det nog mer om trygghet i situationen snarare än trygghet i relationen som kanske är det vi kvinnor har störst behov av.

Riktigt kåt först när jag är trygg

I inlägget om vägen till vår trekant så skrev jag att jag blev riktigt kåt på trekantstanken först när jag kände att jag visste upplägget för allt och att min man verkligen genuint ville göra det för att se mig njuta. Den riktiga kåtheten kom alltså först när jag visste att jag skulle känna mig trygg. Kanske är en trygg kvinna en kåtare kvinna? Så är det i alla fall för mig.

Trygghet viktigt inte bara för mig

Kan inte låta bli att dra en parallell till Bachelorette Australien som jag följer för närvarande. Jag gillar huvudpersonen Sophie skarpt och jag känner någon slags emotionell samhörighet med henne. Hon känns ärlig, rak och skön att hänga med. Hittills har hon gjort väldigt sunda val i mina ögon. Det som verkar vara en stor grej för henne är just trygghet. Hon vill helt enkelt känna sig trygg med den person som hon ska inleda en relation med och känna att han står upp för henne. Just den här tryggheten tror jag är betydligt mer viktig för oss kvinnor för att släppa alla hämningar och möjliggöra total upphetsning och busighet.

Mina trekanter som dag och natt

Jag har haft trekant i två olika konstellationer. En tillsammans med en väninna under singelåren och nu i år tillsammans med min man och Mr U. Jag vet inte hur jag ska beskriva skillnaden mellan dessa. Men ni vet det gamla vedertagna uttrycket ”som dag och natt”. Detta kan nog inte beskrivas bättre. Det första tillfället var såklart grymt coolt och en urhäftig upplevelse, men det var inte tryggt för fem öre för mig. Om jag kom? Nej! Om jag var avslappnad? Nej! Under trekanten tillsammans med min man var jag nästan lika trygg som hemma i min egen säng. Och busigare (och kåtare) än då har jag knappast aldrig känt mig.

Mäns kåthet tar en enklare väg

Män är nog inte hälften så kräsna som kvinnor när det kommer till kåthet. Kopplingen mellan kåthet och hjärnan verkar ligga närmare för en man. Kanske är banan däremellan kortare eller finns det en genväg? Kvinnans kopplingssystem verkar nämligen behöva ta några varv runt i kroppen och göra ett besök i både magen, munnen och en sväng ut i fingertopparna innan den kan landa i hjärnan som sedan kan pumpa blod till könet 😊

Jag kommer återkomma i detta ämne då det fascinerar mig. Har väldigt mycket tankar kring detta.

 1. Här är jag nog i så fall undantaget av man som bekräftar regeln. Jag vill gärna ha trygghet i relationen för att jag ska fungera fullt ut sexuellt. De få one night stands jag haft har jag bara kommit vid ett tillfälle och det var med ett ex. Men i nuvarande förhållande sedan 23 år så blir jag snabbare kåt än min fru som dock tänder snabbt utan förspel om det bara är så.

  Men visst vill hon oftast ha lite mer kel för att verkligen gå i gång för mer avancerade lekar.

  1. Ja ni verkar ju ha ett tryggt och bra förhållande där ni lever ut er busiga sida, av det jag förstått 😉
   Men när du var yngre och ev dejtade/träffade tjejer. Blev du då mer kåt på en tjej när hon sa att det var ni eller blev du lika kåt utan den bekräftelsen?

 2. Faktiskt väldigt intressant att läsa! Tycker det är jätteintressant att fundera över mäns attraktion och eventuella skillnader med kvinnors. 💏 är helt besatt av bachelorette! Hoppas finalen är nästa vecka och att hon väjer Apollo 😍😍😍

  1. Tack❣️ Ja visst är det intressant med mäns och kvinnors likheter och olikheter kring sex 👍
   Jag hoppas också på Apollo, ingen tvekan. Han har kombon att se bra ut och ha ett fint inre på ett genuint sätt. Han Jarrod är nog äkta och är fin han också men han går in i det för mycket, kan nästan gå över lik, och det blir till hans nackdel tycker jag. Den tredje kom ju med värsta chocken sist så det faller nog han på ☺️

 3. Det låter logiskt det du säger! Tänker nog som dig när det gäller skillnader och likheter. Jag är en sån som behöver känna mig bekväm och trygg för att kunna komma och det verkar vara så för de flesta känns det som! Intressant att läsa 😀

 4. Det ligger säkert massa i det du skriver. Jag känner väl att här är det så att jag behöver mer tid på mig och gärna också haft en bra dag hahah =)

  1. Jo det är precis samma här. Egentligen borde man ju tänka/fungera precis motsatt. Bra sex en dålig dag kan ju ge väldigt mycket. Men det är som om man stänger sexdörren mer eller mindre efter en dålig dag. Sen kan man ju komma på andra tankar men då måste humöret vända först 😉

  1. Tack!! Jag tror också vi kvinnor är lite svårare att få igång än de flesta män ☺️ Det känns som att män har lättare att bli kåta snabbt…

 5. Det är så intressant att läsa dina tankar om sex. Glad att jag hittade din blogg. Jag tror definitivt att trygghet är en viktig del för att ha bra sex. Sen är det stor skillnad mellan mig och min man vad gäller sexlusten. Han går igång mycket snabbare än mig. Jag behöver en lång startsträcka.

  1. Tack roligt att höra 😃
   Ja den där startsträckan är intressant. För mig är det känslan av att min man, eller den jag dejtade förr i tiden, visar att han verkligen går igång på just mig.. och på ett lite djupare plan än bara att han vill dra av mig kläderna. Lite engagemang 😉

 6. Så intressant läsning, kan inte heller slappna av ordentligt och njuta när jag inte känner mig 100 % trygg med någon. Tror det är så stor skillnad med killar dock, varför är det så? ://

  1. Ja det kan man verkligen undra…Jag tror det är en viss skillnad mellan könen i utgångsläge men sen är vi ju också lärda olika…

  1. Ja både och. Ibland kör nog bara mannen på. Men jag kunde ofta visa mig tydligt kåt vid första dejten medan jag tror männen ibland fick hålla igen av artighet ☺️

 7. Rätt intressanta tankar du har skrivit ned, när det gäller trygghet håller jag med dig. Känslan av trygghet är superviktig för mig.

  Apropå trygghet, kan inte du skriva ett inlägg med dina egna tankar runt otrohet, min hjärna associerade vidare dit från trygghet/otrygghet.

 8. Jag lyssnar på podden i sanningens namn och det är väldigt mycket snack om sex där, och jag har märkt att många kvinnor är ofta kåtare än killar. Enligt podden då och dess gäster,

  1. Intressant, har inte hört denna. Får kolla in. Vi kvinnor kan nog vara minst lika kåta som männen. Frågan är bara om vägen till kåthet är olika ☺️

 9. Jag håller med om att tryggheten är viktig och att han även finner mig attraktiv och inte bara vill ha mig för han är kåt och vill dra av mig kläderna. Gärna en man som vet vad han vill. Och så gillar jag att bli förförd och inte bara att han ska ta av mig kläderna och in med den. 🙂

  1. Att bli förförd är intressant att du nämner. Det vill ju jag också bli. Jag tror definitionen av att bli förförd kan vara nyckeln till skillnaden jag är ute efter i detta inlägg.
   Jag tror en kvinna med ordet förförd menar att mannen ska ge komplimanger och visa att just hon är speciell och utvald.
   En man tror jag mer tycker att bli förförd innebär att kvinnan spelar med sin kropp, rör sig sexigt, retas med den att hon vill ha mannen.

  1. Tack, så roligt att du tycker det!

   Det är ju självklart skillnad från person till person men jag envisas med att jag tror det finns en viss skillnad mellan könen, genetisk eller inlärd, men att vi är lite olika när det kommer till sexuell uppvärmning ☺️

 10. Min erfarenhet är exakt densamma. När jag träffar en ny kille så måste jag lära känna honom och bli trygg med honom innan jag känner kåthet. Män verkar oftast bli kåta bara de ser en attraktiv kvinna. Undantag finns såklart men det är så brukar se ut.

  Som biolog (forskarstuderande) är jag helt övertygad om att det är biologiskt. Tyvärr är det rätt kontroversiellt att prata om. Det ser likadant ut hos andra djur. Hanarna måste ofta uppvakta honan en lång tid och göra flera försök innan honan går med på att para sig.

  Män har ju under evolutionen bara kunnat ha sex med en kvinna och sticka utan att bry sig ifall hon är gravid eller ej. Vi kvinnor har riskerat bli lämnade ensamma med en bebis i magen så därför har vi lite högre krav.

  1. Tack för långt och intressant svar! Jag tror också att det biologiska spelar in. Vi kvinnor är ofta mer kräsna för att komma ”i humör” eller för att bli kåta på en okänd. För män är kroppens signaler lite viktigare tror jag än för oss kvinnor. Vi lägger mer vikt vid knoppen och sättet vi blir tilltalade och behandlade 😉

   1. Ja det är synd att det är så kontroversiellt att prata om. Samtidigt är det viktigt att komma ihåg att alla är individer, det finns kvinnor som är längre än de flesta män men som grupp är män längre. Samma kan sägas om könsskillnader i sexualitet. Sant på gruppnivå men individer varierar såklart.

    Här en jättebra artikel om den evolutionära orsaken till den här skillnaden mellan män och kvinnor
    https://quillette.com/2018/10/14/keeping-it-casual/

    1. Ja det är på gruppnivå jag också pratar om. Jag gillar ju de som skiljer sig från mängden och som inte är som den stora massan. Men hur individuella vi än vill vara har vi vissa drag som är lika i en grupp vi tillhör. Tex den stora massan av kvinnor eller män, den stora massan av de som bor på en bondgård eller den stora massan av de som har en viss utbildning. Vissa likheter på gruppnivå kommer sannolikt alltid att finnas. Är ju inget konstigt i det ☺️

     1. Precis, tror kunskap om gruppskillnader hjälper män och kvinnor att förstå varandra. Unga killar förstår inte att tjejer ofta vill vänta innan de har sex, unga tjejer förstår inte att unga killar bara vill ha sex och inte är intresserade av en relation. Då ser du massa missförstånd och tjejer som klagar på ”fuckboys”. Det leder till osämja och splittring mellan könen tror jag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..