Nu är hösten verkligen här och ingen njuter mer än jag. Eller jo det är kanske många som gör. Men jag är i alla fall en av dem som njuter till fullo av hösten. För mig är hösten och förvintern en riktigt sexig tid. Mer än våren och sommaren är för mig. Alla årstider har väl i och för sig sin charm på sitt sätt.

Vår årliga höstliga weekend på tu man hand

Att hösten/förvintern blir lite extra sexig för mig kanske beror ganska mycket på att vi då brukar ha vår årliga hotellweekend på tu man hand. Som i praktiken innebär att vi flyttar in på ett hotell och har sex hela helgen. Helt utan att behöva tänka på något annat än oss själva och att njuta av sex. En riktig sexweekend med andra ord.

När avklätt är mer ”förbjudet”

Det som kanske också bidrar till min förtjusning är det mer ”förbjudna” med att vara avklädd som hösten och vintern innebär. Man börjar ju pulsa på sig massa ytterkläder igen. Eller så myser jag helt enkelt mer på hösten när lugnet lägger sig. När man är mer avslappnad är i alla fall jag mer mottaglig för min kåthet.

Dags för nya sexnoveller

Nu vet jag inte om det blivit så speciellt lugnt i och för sig. För nu i början av oktober fick jag åter en förfrågan om att skriva ett par sexnoveller. Denna gång två fristående sexnoveller för Amelias julnummer. Min hjärna började snurra på högvarv. Vad har jag mer för storys i huvudet? Helst ska det ju kanske vara något sexigt med jul-/vintertema.

Förra gången gick det ju lätt

Förra gången kunde jag skriva sexnovellerna nästan direkt hämtat från mina egna fantasier kring det här med att bjuda in en extraman och ha trekant. Och det blev ju faktiskt riktigt sexiga noveller som jag verkligen gick igång på att läsa (och skriva) själv. Men vad ska jag skriva om nu? Jodå det finns fler sexiga historier att berätta. Fantasier har jag gott om.  Så jag har antagit utmaningen.

Första sexnovellen är klar

Och nu är första sexnovellen färdigskriven och ivägskickad. Den blev jag faktiskt riktigt nöjd med. En lite udda historia med en liten touch av Fifty shades of Grey. Inte på något sätt vulgär. Tror knappt jag använde några grövre könsord alls. Jag har ju lite svårt för att ta könsord i min mun, som ni vet. Men ändå så prövar den lite gränser. Jag hoppas den kommer att uppskattas.

Vad ska nästa handla om?

Nu var det ju det att jag ska få ihop en het historia till. Jag är inte helt klar på vilket scenario jag ska köra på. Men tanken är att det ska vara en vinterlik historia. Har ni några heta vinterlika scenarios som ni skulle vilja läsa om i en sexnovell? Då har ni chansen att influera mig nu. 😉

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Lasse skriver:

  Du kanske redan har ett uppslag om en ny novell men ville bara tipsa om detta, något som jag vaknade ut ur för en stund sedan, en dröm. Att du vaknar upp ur en enormt erotisk dröm där allt precis ‘allt’ var som det skulle i en trekant med dig, din man och en man till, för just i drömmar kan allt hända och vara hur underbart som helst. Så var det iallafall i min som jag vaknade upp ur nyss, inget som kommer till att ske i verkligheten men helt otroligt erotiskt laddad.

 2. Anna skriver:

  Det var en liten passus i din förra Amelianovell som lyfte den till en helt annan nivå av sexighet för mig- en liten reva mellan fantasin och verkligheten. Du skrev nåt om att de rensat bilens baksäte från bilbarnstolar. Just den lilla detaljen gjorde att jag kunde identifiera mig med kvinnan i novellen. Hon är ingen Superwoman som lever ett superspännande liv i lyx i någon världsmetropol. Hon är en vanlig småbarnsförälder som ser till att få in lite spänning och erotik i sitt liv. En känsla av att det skulle vara möjligt för mig med- om jag vågade ta steget.
  Jag önskar mig mer av de små glimtar av verklighet, vardagsträning, disk som ska plockas bort eller namnet på hotellet i Skövde de tar in på eller liknande.
  Jag tycker att det skulle vara kittlade att läsa om hur två gamla vänninor tex kommer hem till den ena helt genomförusna och blöta av regnet efter julshopping, eller efter julfesten på jobbet eller nåt annat. Den ena hämtar handdukar, de hjälper varandra av med de våta kläderna och en vardaglig situation blir plötsligt laddad och de utforskar varandra för första gången.
  Vad de än kommer handla om så är jag säker på att de kommer att bli mycket läsvärda 🙂

  1. Liw skriver:

   Kloka tankar! Jag gillar också det där med små påminnelser om att man tex är mamma också, eller att man lever ett vanligt svenssonliv också. Kan absolut va lite mer inslag av detta. Igenkänning är viktigt för att få full feeling. Tack 👍😃

 3. Mika skriver:

  Ett par på julweekend på hotell där de råkar träffa ett annat par på träningspasset/i spat? Eller en kille? Och kanske vågar killarna testa lite gränser med varandra också?

  En sen jobbkväll på kontoret, nåt som måste bli klart innan ledigheten. Och två kollegor blir fast på kontoret, när snöstormen lamslår staden och de inte kan ta sig hem…

  1. Liw skriver:

   Spännande förslag! Tack för dina tips. Gillar det där med snöstormen. Får en riktig vinterkänsla och upphetsad känsla av ett sådant ”instängt” scenario. 😊

 4. R skriver:

  Skriv om en kvinna som möter en kille vid en julmarknad. Ögonen möts och stark attraktion uppstår. De tar en öl ihop innan de bestämmer sig för att gå hem till den ena och älska passionerat (typ sliter av varandra kläderna etc) Som en tvist på slutet visa sig att de egentligen redan känner varandra och är ett par…

  1. Liw skriver:

   Tack för tipset! Fick till en tvist i första novellen men det kan ju upprepas 😉

 5. Er senaste stughelg på fyra är ju som en novell, skriv om den till vintertid och lägg till lite mera snö och vintermys med bastu och brasa. Eller kanske Du inte vill ”förvanska” detta fina minne genom att tillägga vintriga fantasier. Härlig blogg du har och trevlig att läsa för en gammal man.

  1. Liw skriver:

   Tack!
   Jag vill väl skilja lite på verklighet och novell ☺️
   Jag skriver lite olika när det kommer till det ena eller det andra.
   Men superkul att du gillade den läsningen 😃

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Jag tycker det är väldigt kul att jag har läsare bland både kvinnor och män. Och det är spännande att följa statistiken över vilka som läser vad jag skriver. Ser man till att det är just ämnet sex jag skriver om så tänker man nog att det främst är män som är mina läsare. Men om man istället tänker på att det är amelia.se som jag bloggar hos så blir det ju istället kvinnor som är den målgrupp som känns som de givna läsarna.

En sexblogg för kvinnor

Nu var det ju så att jag faktiskt startade den här bloggen för att jag tyckte det saknades en sexblogg som skrev utifrån en kvinnas perspektiv. Så gott som alla sexbloggar jag läst har antingen varit skrivna av män eller för män. Och det kände jag inte riktigt igen mig i. Så min utgångspunkt var att skriva en blogg riktat till kvinnor från mitt perspektiv. Och för att jag också tycker det är väldigt kul att skriva och dela med mig av mitt liv.

Flest män först, sen flest kvinnor

Nu blev det dock så att jag under mitt första år som bloggerska ändå lockade flest män. Men jag tror ändå att andelen kvinnor på min sexblogg var högre än på andra sexbloggar. Snittet under första året var att jag hade ungefär 40-45% kvinnor och följaktligen 55-60% män. När jag sen började blogga för amelia.se för snart ett år sedan så ökande andelen kvinnor till nästan 65%. Men sen har andelen män ökat sakta men säkert. Så nu är det 55% kvinnor och 45% män. Det är inte att det blivit färre kvinnor utan snarare att antalet män ökat mer än antalet kvinnor.

Män mer sökande än kvinnor

Jag tror det är ganska naturligt ändå. Då det känns som att män är mer sökande efter sex på nätet än vad kvinnor är. Det känns lite som att vi kvinnor gärna går in och läser om sex när det råkar komma inom vårt synfält. Men vi kanske inte sätter oss och googlar efter det och verkligen söker upp. Jag kan i alla fall känna igen det lite när det kommer till min man och mig. Love söker gärna efter information om saker och ting och gärna när det gäller sex. Själv är jag egentligen minst lika intresserad av sex, och läser gärna om sex, men det är ganska sällan jag söker upp det. Ser jag däremot en artikel eller en länk till något intressant som har med sex att göra så klickar jag gärna in mig på det och läser.

Flest män som kommenterar

Sen har jag också märkt att män är mer benägna att kommentera och skriva och fråga om sex på min blogg. Det är helt enkelt flest män som kommenterar trots att det faktiskt är flest kvinnor bland mina läsare. Det gör att jag kan undra lite över vad kvinnor är nyfikna på när det kommer till sex. Om nu flest kvinnor läser min blogg så är det ändå betydligt fler män som vill/vågar/gillar att kommentera.

Kvinnor vill ha mer dilemman?

Något som jag inbillar mig är att lite fler kvinnor kanske hade kommenterat på min blogg om jag tagit upp fler problem och dilemma. Kvinnor vill nog kanske se mer av den vardagliga och slitna mamman som jag också är. Männen gillar mer att höra om min sexiga sida, och min problemlösande sida. Det är bara en liten teori jag har. Sen kan jag också tänka mig att kvinnor i högre grad drar sig för att ge sig till känna på en sexblogg, även om man kan vara helt anonym.

Tack till er alla

Hur som helst så tycker jag det är så kul med denna blogg. Jag är jättenöjd med att jag når båda könen ungefär lika mycket. Och jag älskar verkligen när det uppstår lite diskussioner och att jag får veta hur andra ser på saker och ting kring sex. Diskussionerna blir ju också som bäst när man får input både från män och kvinnor. Och så uppskattar jag ju såklart också att få feedback. Positiv som negativ. Stort tack till alla er läsare. Det känns ju såklart så mycket mer värt att skriva när det finns några som vill läsa det man skriver. 😉

Nästa inlägg:
Höstmys med sexnoveller

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Anna skriver:

  Hej
  Jag är en medelålders kvinna som hittade din blogg via Amelia för någon månad sedan. Jag älskar att läsa om era erotiska äventyr från ditt, en kvinnas perspektiv, och om dina tankar, funderingar, analyser av främst vilka känslor som dyker upp inom dig före, under och efter. Själva sexet är kittlade att läsa om men också att få läsa om vad som sker i ditt huvud. Det är det som gör att det skiljer sig från andra sexbloggar och typ sexnoveller. Det gör att jag på ett helt annat sätt kan leva mig in i det du skriver. Älskar att du är så ärlig med det du skriver, du skriver om känslor som skaver och om situationer som inte är helt perfekta också. Det gör att det känns väldigt äkta.

  1. Liw skriver:

   Tack Anna!!
   Vilken fin kommentar.😊
   Jag blir jätteglad att du uppskattar att läsa om våra äventyr. Jag har väl alltid varit lite överärlig och därför blir det vad som sker som skrivs. Inget är ju helt perfekt, så konstigt vore om jag skrev det så.

   Det är ju annat med sexnoveller. För mig är det viktigt att det jag skriver från äventyren skiljer sig från novellskrivande 😊

 2. Janne skriver:

  Hej Liw. Ytterligare en man som gillar din blogg=). Hittade den av en slump. Eller slump och slump, man har ju ögonen öppna för detta ämne som ju är en favorit. För att fatta mig kort så fastnade jag mest för ditt, som mitt, enkla förhållningssätt till allt som har med sex att göra. Meningar som ’tycker min man om det, så varför inte’, eller ’har aldrig testat det, men kommer absolut att göra det’ samt att alla dina fantasier (eller nästan iaf) innefattar din man. Såå bra. Jag fantiserar mycket och i alla mina fantasier är hon med. Bara hon eller hon och nån mer, man eller kvinna. Mina tankar får nästan noll respons hos henne vilket ju är OERHÖRT frustrerande då min fru är fantastiskt vacker, sexig och rolig på alla sätt. Suck, vad roligt man skulle kunna ha=). Men jag har fått henne att läsa din blogg iaf, så kanske kanske=)

  1. Liw skriver:

   Kul att du gillar min blogg. 😊
   Hemligheten är egentligen att det är min man som låtit mina igångsättningar lyftas fram=jag blir mer kåt=jag blir mer öppen för att öppna upp för flera fantasier. Att han låter mig styra nästa steg är en stor del i det hela. Även om det tillslut visade sig att hans stora fantasi var något som även tände mig mycket. Men det var inte min mans mål längs vägen. Det var att göra mig kåtare 😊

   Tråkigt med dig och frun, att ni krockar. Kanske är det hennes igångsättningar som behöver lyftas fram? Så vet man aldrig vart det slutar 😊

 3. Amanda skriver:

  Vad kul och höra att det går så bra för dig och att båda könen läser. Angående din teori kan det också va så att vi kvinnor kanske inte vågar kommentera, trots att vi läser din blogg, rädd för att kanske inte ses ”som den fina flickan” Och att vi gärna inte vill visa att vi är intresserade av sex lika mycket som män? Vad tror du? Jag tycker du har en grym blogg och älskar att läsa den 🙂

  1. Liw skriver:

   Tack Amanda❣️
   Jo så kan det nog absolut vara. Att tjejer är mer pryda för att avslöja saker om sitt sexliv än vad män är. Även om vi är intresserade. 😉

   Tack för ditt inlägg där du nämner min blogg 😘

   1. Camilla skriver:

    Hej!
    Jag är övertygad om att det är många tjejer som läser din blogg. Jag är ju en av dem.😁 Jag tycker om att läsa om era ”sexäventyr”, fantasier och era egna upplevelser. Jag skrev till dig sommaren 2018 om er kontakt med Mr U (och hade trassel med min mailadress). Mitt mail blev din första ”läsarfråga” i två delar…
    Det känns som vi skulle kunna göra en ”copy paste” på hur ni tänker och känner. Lite läskigt.😳🙈
    Fortsätt skriv! Längtar efter varje inlägg. Kan till och med spara dem olästa för att kunna läsa flera på raken. 🙊😜🤗
    Stort tack och kram!
    C

    1. Liw skriver:

     Åh tack för din fina kommentar Camilla❣️
     Så roligt att höra ifrån dig igen. Det är häftigt att vi tänker så lika som par!!

     Vad härligt att du sparar flera inlägg för att läsa dem i rad 😊🥰
     Trevlig helg!

 4. Sandra skriver:

  Jaha, ja det är väl det jag alltid sagt, det gömmer sig en man i mig. Kanske för att jag har lite mer testeron än andra pga min pcos. Älskar hockey, dricka öl, letar upp info om sex och hatar att gå i affärer. Sen älskar jag att läsa om era sexäventyr.
  Härligt att både män och kvinnor kikar in hos dig ❤

  1. Liw skriver:

   Haha vad härlig du är 😍
   Kul att du gillar att läsa om våra äventyr 😉😁😊

 5. Madde skriver:

  Det där är intressant. Tror att det mest är kvinnor hos mig, och trodde, jag kanske har fel, så är det mest kvinnor som läser bloggar?

  1. Liw skriver:

   Jo så verkar det vara. Så det är roligt att männen tittar in här också 😎

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Köpa sexleksaker och sexhjälpmedel är något som vi gjort en hel del genom åren min man och jag. Och när det gäller sexbutiker på nätet så finns det ju massor att välja bland. Men vilket ställe är egentligen bäst? Vart köper man bäst sina sexleksaker? Jag har själv undrat över detta och har därför nu gjort en topplista över de 15 bästa sexbutikerna online. Denna lista tänker jag se till att underhålla och uppdatera här på bloggen.

Viktigt när man ska köpa sexleksaker

När man ska köpa sexleksaker så är det ju vissa saker som är viktiga. Åtminstone för mig. Priset har ju såklart en viss betydelse. Jag vill ju såklart aldrig betala mer än jag behöver. Samtidigt så uppskattar jag kundservice och att kunna få köpråd och se andras omdömen om produkten. Sen vill jag ju såklart också hitta den produkt jag vill ha. Så utbudet har ju också betydelse. Och när det gäller sexbutiker så känns det extra viktigt att känna mig så trygg som möjligt med butiken. Att köpa sexleksaker från en helt okänd butik eller som fått dåliga kundomdömen drar jag mig för. Så kort och gott är det i huvudsak 4 faktorer som är viktiga för mig när jag ska handla i en sexbutiken på nätet: Pris, Utbud, Kundservice och Trygghet.

Andra jämförelser är fejk

Nu tycker man ju att det borde finnas en del andra jämförelser av sexbutiker på nätet. Och det finns det. Men de är väldigt bristfälliga och i regel så är det någon sexbutik som själva ligger bakom sidan har jag upptäckt. Inte oväntat får ju just den sexbutiken högsta betyg då. Det känns ju inte speciellt ärligt och nyttan med den jämförelsen blir ju då inte så stor.

Gjorde en egen jämförelse

Därför kände jag att jag ville göra en jämförelse av alla sexbutiker och sätta ihop en topplista över de bästa. Det är något jag tänkt på ganska länge, men eftersom jag velat göra något riktigt bra av det så har det dragit ut på tiden. Det ju svårt att göra en heltäckande lista och få med alla. Men jag har nu i alla fall gjort ett gott försök. Jag tog hjälp av Love och plockade ut 17 sexbutiker på nätet och började jämföra dem. I huvudsak avseende faktorerna pris, utbud, kundservice och trygghet. Men det blir ju såklart också ett visst mått av tycke och smak.

Jämfört pris på sexleksakerna

När det gäller prisjämförelsen så har jag valt ut 10-15 produkter och sen jämfört prisnivån mellan de olika sexbutikerna på dessa produkter. Sen räknade jag ut ett medelvärde och jämförde de olika sexbutikernas prisnivåer utifrån det snittvärdet. Jag tycker själv att resultat blev ganska bra och hyfsat rättvisande även om sortimentet inte alltid överensstämde. Men jag jämförde enbart om produkterna var exakta samma.

Topplistan ska hållas uppdaterad

Så nu har jag fått ihop min topplista över de 15 bästa sexbutikerna online. Ta gärna en titt på den. Förhoppningsvis så kan hjälpa till att hitta rätt i djungeln av sexbutiker på nätet när du ska köpa sexleksaker. Jag kommer att försöka se till att hålla listan uppdaterad kontinuerligt så att den hålls aktuell. Ungefär som min topplista över sexbloggar som jag också försöker hålla uppdaterad och aktuell. Och skulle det vara någon bra sexbutik ni saknar på listan, så får ni såklart gärna tipsa mig om den så kanske den kan komma med senare.

Nästa inlägg:
Könsskillnader på sexbloggen

 
Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Frida skriver:

  Intressant inlägg! Jag tycker många sajter som jämför produkter är lite luriga och tillhör företag. Ska helt klart spana in din lista istället 🙂

  1. Liw skriver:

   Ja så är det ju oftast. Håll tillgodo 😉👍

 2. Anna skriver:

  Men vilken bra grej! Det är ju en hel djungel det där och kanske inte någonting som det pratas om vitt och brett som med andra typer av webbutiker som ger tips om var man ska vända sig.

  1. Liw skriver:

   Ja dessa är ju lika intressanta och matnyttiga att jämföra som andra mer ”pratvänliga” produkter. ☺️

 3. Fnulan skriver:

  AH vilken service =) Jag ska genast kolla och se om man kanske ska köpa något nytt kul. På Aftonbladet tog dom upp om något nytt fantastiskt.. lufttrycksvibrator. Vet du något om dom?

 4. Vilken bra och användbar lista. Själv sålde jag för lustjakt förr och där får jag lite billigare produkter pga min tidigare tjänst hos dem. Sist köpte jag däremot från en annan sida (minns inte vilken just nu) och var nöjd.
  Ganska många av de som du radade upp har jag däremot inte hört talas om.

  1. Liw skriver:

   Tack. Det känns värt att nämna flera i sammanhanget. Finns ju ganska många 😉👍

 5. Amanda skriver:

  Vad du är duktig som har lagt ner så mycket jobb på att skapa listan. Tycker det är så bra att du har gjort det.
  Angående din fråga på min blogg så är B min kille 🙂

  1. Liw skriver:

   Tack Amanda! Kul med din B 😉🥰

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..