Jag fick i förra veckan svara på lite frågor om mig själv i en intervju. Det handlade om mitt sexintresse, men även lite allmänna frågor om mig. Jag kom då att tänka på min anonymitet och vad den innebär för mig. Jag gillar verkligen den spänning som det innebär att leva ett dubbelliv, samtidigt som det kan vara lite jobbigt till och från.

Förändrat mig

Jag har senaste 10 åren förändrat mig lite. Från att ha varit som en öppen bok vad gäller mitt kärleksliv med vänner. Jag har tidigare lagt alla intima misslyckanden och förälskelser på bordet för mina vänner. I slutet av singelåren var det nästan en dålig vana att mer diskutera mina problem gällande männen med mina väninnor snarare än med mannen ifråga.

Större integritet

Det blev en naturlig utveckling när jag sedan träffade min man att ha en större integritet. Och ännu mer sedan jag startade denna blogg. Loves snoppstorlek vet ju t ex bara ni, inte mina väninnor. ☺️ Och även om denna förändring har varit en konstig och stor omställning, så har jag gillat den.

Två sidor av mig själv

Sedan jag startade bloggen har två ytterligheter i mig fått glänsa. Jag har i detalj berättat för hela Internet om mina sexuella äventyr, mina förlossningsskador och om mina innersta förbjudna fantasier. Samtidigt så har jag aldrig tidigare varit så tyst till vänner och bekanta om mitt privatliv. De måste tro att jag stängt butiken och slutat gilla sex. Men jag gillar väldigt mycket kontrasten mellan mitt mer slutna jag i mitt vanliga liv och öppenheten i Liw. Det får mig att känna mig fri och levande.

Vita lögner

Att sen ibland behöva ta till en vit lögn för min omgivning har tyvärr blivit nödvändigt i och med bloggen. Framförallt kanske för att hålla våra äventyr hemliga för de som står oss närmast. Kanske mest egentligen för att det skulle kunna vara jobbigare för dom att veta än för oss att de vet. Men varje gång jag tvingas till en vit lögn så tar det lite emot då jag i grund och botten gillar att vara öppen med saker.

Behövt tagga ner det sociala

Så utåt sett har den sociala delen av mig behövts taggas ner för att kunna få tid och energi till att lyfta fram de djupare mer frisläppta delarna av mig. Och framförallt för att få praktisera dem. Det tar mer energi än man kanske tror, även om det är roligt och spännande. Ämnet sex upplevs nog väldigt olika för alla men för mig tillhör det definitivt det djupaste, mest mystiska och hemligaste delarna av mig själv. Delar som ni alla har fått nyckeln till. 😉

Trivs som okänd ”kändis”

Sen är ju frågan om jag kommer att kunna hålla vattentäta skott mellan mitt vanliga jag och Liw i evighet. Jag börjar förbereda mig på att det kanske inte alltid kommer vara så. Och jag har kommit fram till att det nog skulle vara helt okej det också. Jag är ändå ganska stolt över den här bloggen och vad jag har åstadkommit med den. Så om någon skulle få veta att det faktiskt är jag som är Liw så hade det varit okej. Jag har inte gjort något som jag inte kan stå för. Men jag skulle nog ändå fortsätta att utåt sett vara samma dolda Liw som tidigare. Jag trivs ganska bra med att vara en okänd ”kändis”. 😉

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Sedan i höstas så har jag ju en topplista över de 10 bästa sexbutikerna på nätet där man kan köpa sexleksaker billigt och bra. Enligt mitt tycke och omdöme. Jag har även gjort en prisjämförelse av butikerna som jag delvis baserar topplistan på. Denna prisjämförelse jag har nu gjort om och tänkte att jag kunde redogöra lite för här. Vilka som är de billigaste och hur jag har gått till väga. Och så får ni räkna med att det kommer vara lite reklamlänkar i detta inlägg. Men det är inget som påverkat utfallet av undersökningen.

Resultatet direkt

För att inte tråka ut er så jag ska börja med att presentera resultatet direkt. Den absolut billigaste sexbutiken just nu är Lovebox.se vars prisnivå ligger ca 22% under snittet. Apotek365 är tätt efter på 20% under snitt, men i deras fall så är det enbart baserat på 3 av 14 jämförda produkter. Hos Lovebox hittade jag samtliga 14 produkter. På tredje plats hamnar Sexleksaker Outlet som ligger ca 18% under snittet. Dessa 3 sexbutiker är i särklass när det gäller den allmänna prisnivån.

Här är hela listan (prisnivån inom parentes):

 1. Lovebox (78%)
 2. Apotek365  (80%)
 3. Sexleksaker Outlet (82%)
 4. Sinful (89%)
 5. Intimera (89%)
 6. Joyland (92%)
 7. Vuxen (98%)
 8. Sinamatic (100%)
 9. Mshop (103%)
 10. Lovehoney (106%)
 11. Intima (108%)
 12. Passion of Sweden (111%)
 13. Lastbryggan (112%)
 14. Easylover (112%)
 15. Kino (112%)
 16. Oliver&Eva (116%)
 17. Vibrera (119%)
 18. Lustjakt (122%)
 19. Himmelriket (124%)

Tagit hjälp av Love

I min lilla prisjämförelse så har jag som ni ser inkluderat 19 olika sexbutiker på nätet. Det finns säkert fler sexbutiker, men jag fick dra en gräns nånstans. Jag tror ändå detta representerar större delen av den svenska marknaden. Och jag kanske ska säga vi i det här fallet egentligen för jag har tagit ganska mycket hjälp av min man Love när det gäller detta.

Så här gjorde jag

Själva prisjämförelsen har gått till så att jag har valt ut 14 olika populära produkter och som i ganska hög utsträckning återfinns i de flesta sexbutikerna. Exakt vilka produkter jag valt ut tänker jag inte avslöja eftersom jag nog vill återanvända samma lista av produkter nästa gång jag uppdaterar prisjämförelsen. Och om det är känt vilka produkter jag kollar på så kan ju sexbutikerna anpassa sina priser efter den. Nu tror jag väl inte att min prisjämförelse har någon större betydelse för sexbutikerna. Men i alla fall.

Olika utbud i sexbutikerna

Det har varit ganska skiftande hur pass vältäckande sexbutikerna har varit när det gäller produkterna jag tittat på. Vissa butiker som Lovebox, Joyland och Passion of Sweden har varit nästan heltäckande. Medan andra butiker som Easylover och Himmelriket bara haft några enstaka produkter. Så i deras fall är väl utfallet inte så väl underbyggt. Men i det stora hela så känns det som att jag fått en ganska bra prisbild på sexbutikerna.

Priset är inte allt

Sen är ju inte den allmänna prisnivån helt avgörande för om det är en bra sexbutik eller inte. Så jag har ju tagit med lite andra saker i beräkningen när jag satt ihop min topplista över de bästa sexbutikerna som jag nu har uppdaterat. Hoppas detta kan vara till hjälp för några av er.

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Detta var ju superbra! Finns ju så otroligt många olika butiker för sexleksaker nowadays, så en summering efter pris såhär var super 🙂

 2. Paulina skriver:

  Det var en bra lista 😊 Snart dags för lite span shopping så det var till hjälp. Finns ju massor butiker, så man vet inte vad man ska välja.

  1. Liw skriver:

   Ja det finns ju verkligen många sidor att välja mellan…🧐

 3. Madde skriver:

  Finns ju mycket som spelar in, inte bara priset. Oavsett vad jag vill ha handlar jag där det mesta finns 🙂

 4. Emma skriver:

  Så schysst av dig att jämföra och skriva upp till oss så man själv slipper sitta och kolla och jämföra. Tack!

  1. Liw skriver:

   You’re welcome!

 5. Tess skriver:

  Gud va bra tack för tipset 😍 Börja köpa in lite nytt kanske heheh

  1. Liw skriver:

   Ja!!! 😎

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..

Allt sedan jag startade denna blogg har jag lite då och då fått till mig att en del kvinnor känner press av mitt skrivande om sex. Och visst kan jag nog förstå att jag kan upplevas ”obehaglig” för vissa. Jag har många gånger funderat på vad jag själv hade känt om jag läst min blogg som 25-åring, och hur jag hade jämfört mig. I mitt fall för att jag då upplevde sex som lite ångestladdat och misslyckat. Men det finns nog en rad anledningar till varför man kan se min blogg som lite “besvärlig”.

Lätt att hamna på piedestal

Det går nog inte att säga att det är en viss typ av människor som tycker min blogg kan vara lite pressande. I regel så är det väl framförallt kvinnor som jämför sig eller som blir jämförda. Det är ju lätt att sätta mig på en piedestal, då man inte ser hela bilden av mig. En del kvinnor skulle nog vilja komplettera bilden av mig med mer ”tråkiga sidor”. Givetvis så har även jag dessa sidor, men jag tycker inte de är så roliga att skriva om. I alla fall inte i nutid. Men saker som har varit jobbiga men där det jobbiga passerat berättar jag gärna om, ganska öppet.

Är vanligare än många tror

Att jämföras sexuellt med andra kan ju vara känsligt. Kanske framförallt med någon som jag som går i gång på trekanter och fyrkanter och andra sexuella ”tokigheter”. Man vill kanske inte att partnern ska förvänta sig något mer än vaniljsex. Ska det bli mer än så vill man kanske överraska med det själv i så fall. Ingen vill ju känna sig tråkig i sängen, vilket man kanske kan göra i jämförelse med den bild man kan ha av mig. Även om jag nog är mer vanlig vanilj vid sex i min vardag än vad många tror.

Jag är kanske inte helt normal

För några är jag kanske en symbol för den villiga kvinnan, som gör saker för mannens skull i första hand eller för att vara ”den perfekta frun”. Jag vet att jag troligtvis är lite mer mån om sexlivet jämfört med ”normalkvinnan”. Detta pga min erfarenhet av att känna mig onormal sexuellt i negativ mening. Så min tacksamhet för en orgasm med en annan person är…ovanligt stark och orgasmer fascinerar mig. Jag vet. Och ja, jag gillar min fascination och fixering av detta.

De indirekt besvärade

En del kommer alltid tycka det är lite jobbigt att läsa det jag skriver. För att den jag är eller det jag gör är utanför deras ”comfort zone”. Visst kan man då bara låta bli att läsa mig och det gör nog de som känner en press. Men en del kommer också indirekt besväras av det till följd av att deras män förväntar sig mer av dom än vad de kan/vill uppfylla. Och det kan jag ju tycka är lite olyckligt.

Vill dela med mig av livsglädje

Samtidigt så älskar jag att jag har hittat mitt mer sexuella jag, mitt alter ego. Som jag inte trodde fanns förut. Och jag önskar att många fler kvinnor kan hitta det jag funnit, på sitt eget sätt. Det är en nyckel till livsglädje som jag inte vill hålla för mig själv. Så jag kommer fortsätta att vara till besvär för några, och till glädje för andra. Jag varken kan eller vill låta bli nämligen. 🙂

Nästa inlägg:
Billigaste sexbutiken är utsedd

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Amanda skriver:

  Jag tycker om din blogg och jag tycker det är bra att du skriver om detta ämne. Men förstår att det kan vara jobbigt ibland när du känner press 🙂

 2. Tess skriver:

  Ja älskar din blogg men förstår dig ang pressen osv

 3. Hasse skriver:

  Grejen är ju att även om du skrivit om frimärkssamlande, eller segling, så hade en del människor tyckt det varit provocerande. Samma sak med vilket sätt man har att uttrycka sig – det kommer alltid finnas folk som gillar det, och folk som ogillar det. Och tar man med ”jobbigare sidor” av sig själv, kommer en del gilla det, medan andra skulle tycka: ”Sånt där vill vi inte läsa, vi vill bli glada när vi läser här!”

  Så, man kan liksom inte göra mycket mer än att skriva på ett sätt som man vill skriva, och så får det vara så. Jag tror många inte har en tanke på att den som skriver en blogg, måste tycka att det är roligt, och att det är värt besväret. Annars slutar man skriva.

  1. Liw skriver:

   Du har så rätt. I flera saker. Att jag valt att skriva som jag gör är ju för att det ger mig positiv energi. Om jag skulle skriva om vardagliga jobbigheter i vart och vartannat inlägg så skulle inte mitt alter ego få blomma ut nog. Och det är ju denna del av mig som ffa ger mig energin till att skriva om sex. Jag har fortfarande kvar samma lust att skriva om detta område, efter flera år. Och utan glöden till att berätta/dela med mig blir det ju varken kul att skriva eller att läsa. 😊

 4. Jag kan mycket väl förstå att din blogg känns ”pressande”. Det är väldigt lätt att jämföra sig med andra och man väljer ofta att i jämförelserna fokusera på de bitar man själv inte har. Man missar då att se allt det man själv gör som de man jämför sig med inte gör, ofta naturligt eftersom väldigt få beskriver vad de inte gör. Att sex sedan är ett känsligt ämne för många och där fler nog skulle vinna på bättre dialog gör jämförelsen med beskrivningarna på en välutvecklad sexblogg än mer skeva.

  1. Liw skriver:

   Jo jag kan förstå det också även om det inte är menat så.
   Nä man nämner ju sällan vad man gör mer sällan/inte alls men skulle vilja göra/göra mer av tex…
   Kunde ju vara lite intressant. Kanske en idé till ett inlägg. 😉

 5. Ulrika skriver:

  Älskar din blogg! Ändra inget på den please ; )
  Vill man ej läsa den eller störs så är det väl så enkelt att inte gå in på din sida…?
  Ha det gott!

  1. Liw skriver:

   Tack, jag fortsätter 😉👍
   Jo du har en poäng där… 😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..