ANNONS

Stressigt inför insläpp på Hemligg.se

/

Nu vet jag att många av er hade önskat läsa fortsättningen på min berättelse om vår övernattning med Henrik. Men jag bryter istället in med lite aktuell information om vårt nya projekt Hemligg. Det har varit lite stressigt sista dagarna så jag har inte hunnit skriva färdigt del 3. Det har liksom kommit en massa emellan som tagit upp min och Loves tid. Vi har ju nämligen lovat att börja släppa in folk på Hemligg.se på fredag.

Insläppet på Hemligg

Nu på fredag den 10:e juli så har vi lovat att skicka ut 150 inbjudningar till särskilt utvalda som satt upp sig på väntelistan. För att sedan 2 veckor senare skicka ut inbjudningar till ytterligare 1500 särskilt utvalda från väntelistan. Och nu gäller det verkligen. Det är lite samma stress som när vi bjudit hem gäster till middag och vi försöker se till att allt är städat och färdigt innan gästerna kommer. Det kommer lösa sig, men det är stressigt. Framförallt för Love som håller i det mesta av utvecklingen av sajten. Men det spiller över även på mig som får göra mitt bästa för att avlasta honom och göra vad jag kan med blogg, barn och hushåll.

Het långläsning väntar till helgen

Så ni får ge er till tåls vad gäller slutet på min historia om övernattningen. Men ni kommer nog inte bli besvikna, hoppas jag. 😊 Man kan kanske tro att berättelsen nästan är slut, men det är faktiskt ganska mycket kvar att berätta. Och om jag nu inte delar upp den i ytterligare 2 delar så blir det en långläsning som heter duga till helgen. Förhoppningsvis så ska ni kunna få den på lördag.

Hoppas på Hemligg som mysigt tillhåll

Vad gäller Hemligg så ser det himla bra ut måste jag säga. Jag hoppas verkligen att det kan bli ett familjärt och mysigt tillhåll för alla oss som gillar sex, oavsett om man är intresserad av att träffa någon eller några IRL eller om man bara vill ha ett sexuellt andningshål att hänga på. Rent funktionsmässigt är det snarlikt Facebook och det kan man väl tycka vad man vill om. Men det gör också att det borde vara ganska lätt att förstå hur det funkar.

Släpper inte in vilka som helst

För att se till att det är hög kvalité på profilerna så kommer vi att granska alla användare som skapas på sajten. Då slipper vi förhoppningsvis spamkonton, fejkkonton och andra oseriösa användare i hög utsträckning. Vi kommer också att ha ganska gott om funktioner och möjligheter som försvårar för de som vi missbruka sajten på olika sätt.

Hemligg kan kittla fantasier

Överhuvudtaget så tycker jag det ser väldigt trevligt ut. Och jag hoppas verkligen att många tjejer också ska våga sig på att vara med. Man behöver ju som sagt inte vara ute efter att träffa någon eller några på sajten. Men bara genom att vara med på sajten kan ju få fantasierna att bli lite mer verkliga. Och det brukar göra susen för sexlusten även om man aldrig skulle förverkliga fantasierna.

I väntan på avslutningen

Så i väntan på den avslutande delen av min heta historia så kan ni gå in på Hemligg.se och sätta upp er på väntelistan om ni inte redan gjort det. För nu är insläppet nära. Om inte annat kan ni också följa bloggen på Hemligg så kommer ni nog snart kunna se lite förhandstittar från Hemligg. Även om ni inte kommer med bland de första insläppta.

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.4
9

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Min övernattning med två män – Samspelet

/

Detta är fortsättningen på min berättelse om min övernattning med två män. Första delen om förspelet beskrev en lite halvguppig start som pga mens kunde tagit ett slut med förskräckelse. Men när del 1 slutade fann jag mig själv med en kuk i varje hand som jag kunde ta för mig av som jag behagade. Jag var kåtare än nånsin och de inledande störande momenten var som bortblåsta. Och jag ska nu fortsätta precis där vi slutade.

Gäller att passa på

Kanske var jag lite svältfödd på sexuella äventyr. Det var ju längesedan sist och känslan av att vara i centrum mellan två härliga män var otroligt upphetsande. Jag ber nu Henrik att lägga sig ner på rygg i soffan. Ivrig att få testa en DP. Något jag senaste månaden varit lite nervös för. Jag hade dock de senaste dagarna känt att jag nu verkligen ville testa en DP och nu hade jag chansen. Kanske hade jag en undermedveten tanke att det var bäst att passa på redan nu utifall det skulle bli några ytterligare missöden som i värsta fall skulle kunna göra att vi fick avbryta alltihop. Men just här och nu gav jag mig fullständigt hän åt kåtheten utan att tänka på om eller men.

Lite riskabelt i efterhand

Så utan att tänka sänker jag mig ner över Henriks härligt ståndaktiga kuk och låter honom tränga in i mig. Vi befinner oss nu i en beige soffa. Inte helt genomtänkt med tanke på vad som hände när min Femcap-pessar lossnade tidigare och med tanke på att vi inte var helt säkra på om vi hade lyckats sätta den rätt den här gången heller. Men dessa tankar kom först senare. Nu var jag så inne i vad som skulle hända att jag bara körde på i all härlig upphetsning.

Min första DP

Love förstår direkt vad jag vill ska hända. Så utan närmare uppmaning från mig ställer han sig sig bakom mig i soffan och börjar förbereda mig där bak med ett finger och ganska mycket glidmedel. Sen känner jag hur han drar sitt väl insmorda ollon mellan mina skinkor. Själv vill jag nu inget hellre än att han ska tränga in. Så jag lutar mig framåt över Henrik och stannar upp varpå Love lägger lite tryck med sitt ollon mot det förbjudna hålet. Sakta men säkert tränger han in mig samtidigt som Henrik är inne i mig vaginalt. Det är första gången på mer än 10 år som min man får ta mig analt. Det gör inte ont på något sätt, utan känns väldigt skönt direkt och centrumkänslan gör det extra intensivt där mitt emellan dessa båda läckra män.

Får Love att komma

Jag börjar sedan röra mig i det tempo jag vill ha och killarna spelar med i mitt tempo. Jag känner mig väldigt omhuldad och det är tydligt berusande. Efter inte så länge, mitt i denna nya häftiga och härliga upplevelse märker jag att Love är nära. Vilket han snart bekräftar med orden ”Jag kommer” och låter släppa satsen med hela kuken omsluten av mitt bakre hål. Love, som aldrig annars kommer snabbt, kom nu på bara några minuter. Vi sjunker ihop alla tre och skrattar efter Love kommit. Första spänningen har släppt. Och pessaren, ja den sitter fortfarande på plats. Det snurrar fortsatt berusande i mitt huvud. Jag har nu testat en DP. Vill jag göra detta igen? Jag konstaterar ett rungande ja på den frågan i mitt inre. Känslan av att bli tagen i en DP motsvarade faktiskt mina förväntningar, eller kanske snarare förhoppningar, som mitt fantiserande byggt upp.

Paus med kvällsdopp och hångelpromenad

Nu blev det en naturlig paus och snacksen och godiset åkte fram. Efter en stund föreslår Henrik en promenad ner till sjön för ett kvällsdopp. Vi snackar på allihop och jag inser att vi verkligen har en härlig kemi på tre. Nere vid sjön börjar jag och Henrik spontant att hångla och efter en stund övergår jag hungrigt till att kyssa Love. Det är så förbjudet läckert att vara på hångelpromenad med två män. Badplatsen vid sjön har vi för oss själva och en efter en springer vi ut på bryggan och slänger oss i vattnet helt nakna. Efter dagens aktiviteter och sommarvärme är det otroligt svalkande och skönt och det är härligt att simma omkring och känna vattnet virvla runt alla delar av ens kropp.

Så börjar vi igen

Väl hemma i stugan fortsätter vi hänga och snacka om allt mellan himmel och jord. Jag passar på att gå in mot vårt sovrum där vi lagt ut våra skyddslakan över sängarna till skillnad från den beigea soffan.  Den svalkande AC:n blåser i rummet och behåller min kropp sval. Henrik kommer in i rummet och lägger sig bredvid mig och tar några godisbitar. Vi tittar lite studerande på varandra och efter lite ögonflirt närmar han sig för en kyss. Det är tydligt att han känner sig avslappnad och bekväm med att ta för sig. Henrik söker sig nu ned mot min nedre region och börjar slicka mig. Jag känner mig så pass bekväm med att min Femcap-pessar nu sitter ordentligt på plats att jag kan njuta fullt ut. För är det något jag lärt mig är det att när koppen väl sitter rätt så sitter den. Jag märker hur mycket han gillar att slicka mig och hur mycket han vill att jag ska komma och spruta i hans mun. Detta vet jag ju sedan tidigare att Henrik gillar.

Henrik får sitt lystmäte tillfredsställt

Vi roterar med mig först på rygg och sedan jag på alla fyra med honom under mig i en 69:a. Han har några fingrar inne i mig samtidigt som han slickar. Jag känner att jag kommer att komma om han fortsätter och det är ju en väldigt underbar känsla när orgasmen kommer. Jag känner hur det sprutar lite grand i samband med att jag kommer, till Henriks stora förtjusning. Henrik lägger sig nu på mig och glider sakta men bestämt in i mig. Jag böjer upp benen och lägger dem på hans axlar och känner hur skön denna position är med min Femcap inne. Den förhöjer sexet även denna gång. Det är riktigt riktigt skönt. Efter en stund tar jag ner benen och har dem böjda över mig medan Henrik håller i ena benet och tar mig på klitoris med andra handen. Även denna ställning är grymt skön.

Min andra DP

I ögonvrån ser jag nu Love stå med upphetsad blick och fullt stånd i dörröppningen. Jag ber att han ska lägga sig på sängen. Medan Henrik drar sig tillbaka lite gränslar jag Love istället och låter honom tränga in. Sedan väntar jag på Henrik som jag via ögonkontakt låter förstå att jag vill att han nu tar mig analt. Han skiner upp och gör sig redo. När han först tränger in gör det lite ont och jag får be honom ta mer glidmedel. Han öser på mer glidmedel och nu gör det inte alls ont. De sammanstrålar från två olika håll, i mig, och det är otroligt mäktigt. Väldigt skönt, om än inte direkt orgasmskönt. Stundtals håller Henrik mina armar bakom kroppen och det får mig att känna mig extra sexig. Jag märker dock efter en stund att Henrik får böka med ställningen då det verkar vara svårare att få till DP-ställningen bakifrån i sängen än det var i soffan. Så vi avbryter efter en stund och Henrik springer och tvättar av sig. Detta är något vi betonat inför träffen är viktigt efter anala aktiviteter.

Flashback från tidigare äventyr

Väl tillbaka börjar Henrik kyssa mig. Han kysser bra med inlevelse och han gör härliga rörelser med sin tunga. Love letar samtidigt upp min G-punkt med sina fingrar och börjar massera den, som han numera är expert på. Jag får en deja-vu-känsla från det jag i efterhand fantiserar mest om från våra äventyr med Mr Utvald. Inom några minuter har jag kommit och sprutat flera gånger medan jag samtidigt kysser Henrik. Och det är såå ljuvligt…

Fortsättning följer…

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.24
43

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Min övernattning med två män – Förspelet

/

Så var vår trekantsträff med övernattning äntligen här. Corona till trots och hela två år sedan vi testade en trekant första gången. Denna gång kändes det dock mer tryggt då extramannen var Henrik som vi redan umgåtts intimt med under våra fyrkantsäventyr. Men ändå var spänningen hög inför vad vi hade planerat.

Enda helgen som passade

Datumet vi valt att lägga träffen på råkade vara farligt nära min mens, vilket ur preventivskyddsperspektiv ju var perfekt. Även om vi nu skulle kunna använda pessaren Femcap, så kändes det extra bra att vara i en väldigt säker period nu när vi inte testat koppen så mycket. Det var inte helt lätt att pricka in ett datum då Henrik har sina barn varannan vecka vilket skulle matchas med när det passar med min menscykel och när vi själva kunde lösa barnvakt. Detta var den enda helgen vi kunde om det skulle bli en träff i början av sommaren. Någon liten baktanke kring att försöka hinna med ytterligare en träff innan sommaren är slut fanns ju också.

Flytta fram mensen lite, tack

Just det här att det fanns risk att mensen skulle kunna bli ett störande moment oroade mig lite. Men så snappade Love upp någonstans att jag kunde ta och skjuta fram mensen några dagar genom att ta ”skjut-upp-mensen-piller”. Det skulle vara ganska okomplicerat och ofarligt och används tydligen av många som t ex idrottar för att slippa mens just vid tävlingstillfällen. Och möjligheten att kunna försäkra mig om att mensen skulle hålla sig borta vid vår trekantsträff avgjorde saken. Pillren var receptbelagda, men gick att få utskrivna lätt genom bara ett samtal med en app-doktor. Så jag började stoppa i mig pillren 4-5 dagar innan träffen och allt var frid och fröjd.

Panik kvällen innan

Ja allt var frid och fröjd fram tills kvällen innan träffen, vid nästan midnatt. När jag skulle dra ut mina knipkulor, som jag frekvent använt nu inför träffen, så kom det lite blod. Precis som det brukar kunna vara så smög mensen igång två dagar innan den på fullo skulle börja. Med andra ord så hade inte skjuta-upp-mensen-pillren fungerat!! Skit! Vad gör jag!? Halvpanik. Efter en stund sansar jag mig och tänker att det brukar bara vara lite grann första dagarna innan det sätter igång. Jag kunde ju använda Femcap, som jag i princip ändå tänkt använda bara för att det var extra skönt med denna på. Då borde ju allt vara frid och fröjd ändå och så lyckades jag lugna ner mig.

Ordning på torpet

Så var dagen här och jag var rejält pirrig. Vår gameplan var ju att vi skulle landa själva först i stugan. Där skulle vi göra oss i ordning och se över stället lite och se var/om vi kunde sova på tre. Vi kom ganska snart fram till att ett av rummen var perfekt för att få in tre 90-sängar i bredd. Vi möblerade om lite och fixade så Henrik antingen kunde sova med oss eller om han av någon anledning skulle ha ångrat sig kunde sova i en säng i rummet bredvid. På plats fanns också en portabel AC, vilket var väldigt skönt. Inget vi tänkt på men att ha sex på tre i 30 graders värme hade nog varit i svettigaste laget. För som ni vet så bjöd ju helgen som var på högsommarvärme.

Uppklädd för att bli avklädd

Jag hade inför helgen köpt in en läcker, stilren och sexig klänning som gick till knäna och bara hade tunna axelband. Om ni hade koll på mig på Twitter, Facebook eller Instagram i helgen så har ni redan sett den. 😉 Under denna klänning bar jag inga underkläder. Jag kände mig uppklädd, men inte överklädd. Vi hann också slappna av och sitta och småprata lite Love och jag innan Henrik dök upp. Love mötte upp honom vid bilen och sedan var det min tur att få en kram och se en vältränad man som efter skilsmässan kommit i betydligt bättre form än tidigare. Här stod en riktig läckerbit. 😉

Så börjar det

Medan Love gick ut och förberedde grillen så fick Henrik och jag en pratstund för oss själva i köket. Vi blandar allvarligt och lättsamt snack med mer och mer flirtiga blickar. När en blick mellan Henrik och mig blir aningen lång närmar vi oss varandra och förenas i en het kyss. De uttalade förutsättningarna för träffen var ju att jag skulle vara lika mycket Henriks som Loves. Något Love tydligt påtalat för Henrik inför träffen för att han verkligen skulle våga ta för sig. Och det verkade ju gått hem. För han vågade absolut ta för sig.

Upplyft på diskbänken

Rätt som det är lyfter han upp mig på diskbänken och vi kysser varandra intensivt. Klänningen har nu åkt upp och blottlagt mitt kön. Och snart försvinner hans huvud ner mellan mina ben och han börjar slicka mig. Ett litet oväntat, men uppskattat drag. Efter att ha njutit av detta i någon minut drar jag upp honom för ytterligare en kyss och sedan återgår vi till att förbereda maten. Love hade kommit in i köket någon gång under hånglandet på diskbänken och såg nöjd ut och gav mig en uppskattande kåt blick.

Allt klart

När maten var klar någon timme senare hade vi alla tre snackat om både skilsmässan och uppdaterat oss om våra respektive liv. Vi satte oss för att äta och fortsatte att snacka och dricka lite vin. Jag hade innan middagen förberett mig med både Femcap och med att spola mig där bak, vilket är en förutsättning för att jag ska känna mig trygg med analsex. Och spolningen hade faktiskt gått riktigt bra. Så där var ytterligare ett orosmoment borta.

En härlig start

Vi går nu in mot vardagsrummet alla tre och efter lite chillsnack går Love iväg på toaletten. Jag och Henrik närmar oss varandra och börjar passionerat att kyssas. Han lyfter upp mig och håller mig i luften samtidigt som han klär av mig. Sedan tar han tag om sin kuk och drar ollonet över och mellan mina fuktiga blygdläppar för att sedan tränga in. Hur han lyckas med allt är mig förundrat och jag kan konstatera att träningen har gett resultat. Just att bli upplyft och påsatt är ju en av mina favoriter bland sexställningar. Efter en härlig akrobatisk och hångelfylld ridtur med benen om Henriks midja släpper han ner mig. Därefter vänder jag mig om med rumpan mot Henrik och han är inte sen med att ta tillfället i akt att sätta på mig bakifrån. Efter en stund med sköna drag för han mig bort mot Love som står och tar på sig själv en bit bort. Jag börjar hungrigt suga av min käre make medan Henrik fortsätter att ta mig bakifrån, samtidigt som han håller ett bestämt men sexigt tag om mitt hår. Detta gillar jag. Vilken härlig start hinner jag tänka.

Så händer det som inte får hända

Men rätt som det är avbryter Henrik och går med raska steg mot toaletten. Först fattar jag ingenting tills det går upp för mig att det kan vara koppen (pessaren) som lossnat. Jag känner mellan benen och där är BLOD. Jag halvdör där och då av pinsamma känslor och när Henrik tvättat av sig och sagt några lugnande ord stormar jag in på toaletten och drar ut koppen. Jag tvättar av mig och Love kommer. Han får hjälpa mig att sätta dit pessaren igen, trots att man ju inte ska sätta in den när man redan är upphetsad. Allt sker lite i slow motion och jag undrar bekymrat hur allt ska fortgå. Love får den på plats igen, men kan inte skilja på om han lyckats bättre denna gång jämfört med innan. Och jag som innan träffen inte lyckades få den på plats på egen hand vågar inte experimentera med detta nu. När vi är färdiga går vi ut till Henrik som verkligen bedyrar att det inte gör något. Det lugnar ner mig då det känns äkta. Jag berättar att koppen måste sitta inne i en halvtimme, innan vi börjar igen och att vi hoppas på bättre tur denna gång.

Mitt i en fantasi

Vi småsnackar sen i max 10 minuter om ens det innan vi är på varandra igen. Jag har helt plötsligt en kuk i varje hand som jag ömsom suger på och ömsom runkar av. Jag kommer på mig själv att jag nu faktiskt kör dubbelt med mun och händer vilket är lite av en fantasi som jag haft.  Något vi aldrig riktigt gjorde med Mr Utvald. Själva situationen gör mig nu rejält kåt och jag känner att nu kan vad som helst hända. Jag är i mitt esse och känner mig som en sexgudinna. Inget kan stoppa oss nu…

Fortsättning följer…

Nästa inlägg:
Min övernattning med två män – Samspelet

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.25
50

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00