När jag tittar tillbaka på året 2019 och allt jag har skrivit om på bloggen så slås jag av att det hänt så mycket att det känns som att vissa saker hänt längre tillbaka än så.

Min första läsarfråga

Året började med min första läsarfråga om råd inför en trekant. Detta var den första läsarfrågan av totalt fem under året. Nu känner jag mig ju inte som någon expert. Men i den mån jag kan hjälpa någon på ett eller annat sätt genom att dela med mig av mina erfarenheter och funderingar så gör jag ju gärna det. Jag känner också väldigt mycket för de som har sexuella problem i en relation i och med att jag själv upplevt hur det är att trycka undan den sexiga delen av mig själv.

Sökande efter par inleds

Sökandet efter ett par att ha sex med började redan i denna första månad av året och vi kände verkligen för att vidga våra vyer vad gäller sex på flera. Vi snubblade över några par som inte kändes rätt på vägen. Och under tiden vi letade berörde jag både dickpics, som jag fått väldigt lite av genom åren, och fontänorgasmer som jag fått desto mer av.

Skilsmässor oroar

Efter att vi valt ut vårt par där kvinnan i paret, Moa, var lite binyfiken snurrade tankarna kring detta och vi hade även allmänna funderingar inför att ha sex på flera. Mitt i allt fick vi besked att två av våra vänpar skulle skilja sig och det tog ganska hårt på mig. Samhörigheter bröts och även en del gemensamma traditioner.

Sex som intresse

Jag kom också in på huruvida sex är ett intresse eller inte och meningarna gick isär. Man ser uppenbarligen olika på ämnet sex. Jag avslöjade mina ”no-nos” som aldrig kommer hända, men även mina hemliga nyfikna fantasier jag i smyg absolut vill testa.

Vår första fyrkant

Så i april hade vi vår första fyrkant. Det blev lite trevande, men vi kunde konstatera att sexuell och social kemi fanns. Så det gav mersmak och redan en månad senare hade vi haft en ny träff på fyra som blev en riktig fullträff. Så bra att jag började fundera över om fyrkanten var lite för bra. Jag kände ganska fort att jag hittat en likasinnad i Moa.

Statistik och topplistor

I maj postade jag mitt första statistikinlägg och inte förvånande handlade det om orgasmer. Senare på året gjorde jag undersökningar om bästa sexställning och skillnaderna mellan mäns och kvinnors fantasier. Dessutom blev det topplistor över både bästa lustbloggarna och bästa sexbutikerna.

Sexigt med sexnoveller

Under våren fick jag skriva sexnoveller för amelia i tysthet, vilket var en ny upplevelse, men jätteroligt. Det blev en het historia om en trekant med inspiration från det jag själv upplevt året innan. I samband med detta fick jag brottas med problemet med att jag har svårt att ta vissa ord i min mun. Samtidigt som dirty-talk gör mig riktigt kåt när jag har sex.

Sju tips och sommarsex på fyra

Under sommaren bjöd jag på sju tips till småbarnsföräldrar som vill hålla sexlivet levande. Vårt sommarsex med Moa och Henrik blev ett härligt sommarminne som jag summerade i tre delar. Men där ett mörkt moln i form av en viss svartsjuka oväntat flög förbi.

Porrig och het höst

På hösten avslöjade jag att man kan urskilja en hotwife genom en fotlänk på foten. Såklart så har jag en. 😉 Jag testade också Sharesome som ett alternativ till Tumblr som varit en inspirationskälla med heta porrklipp och bilder. I oktober hade vi vår fjärde träff med Moa och Henrik. En helg som inleddes med fördröjd orgasm på tu man hand och avslutades med ormgrop och tjejpillande med orgasmer.

Bondagefantasier om hotell

När vintern närmade sig blev det på nytt lite sexnovellskrivande för amelia. Denna gång resulterade det bland annat i en historia med lite bondage-tema, där jag fantiserade om sexanpassade hotell. Jag kom för övrigt in i en jobbig period där livet bjöd på utmaningar på flera håll, vilket tog ner mig lite. Detta visade sig fortsätta ligga som en blöt filt i flera månader.

Huvudbry och lyft

I början av december åkte vi själva iväg på en hotellweekend efter att våra lekkamrater Moa och Henrik ställde in sin medverkan. Vilket resulterade i ett oväntat lyft. Men annars har jag fått lite flashbacks från singellivet och huvudbry kring Moa och Henriks fortsatta äventyrslust.

Gott nytt år!

Avslutningsvis ville jag veta vad Du vill ha mer av på bloggen och med det som utgångspunkt har jag siktat framåt 2020. Om jag nu summerar året i antal läsare så kan jag konstatera att jag nu har mer än fördubblat antalet läsare jämfört med för ett år sedan. Vilket värmer mitt hjärta enormt och peppar mig inför fortsättningen.
Ett gott nytt år kära läsare!

Nästa inlägg:
Mina bästa sexhjälpmedel

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. C skriver:

  Hej Liw,
  Det var länge sen jag skrev till dig. Jag är C från din första läsarfråga. Vi la ut en BC-annons förra året, men fick så många svar att det bara blev stressande. Allt rann ut i sanden…
  Nu har vi lagt upp en ny profil (men ingen annons!!!) och har på kort tid fått nästan 80 svar. Vi har idag träffat en av killarna för en kemiträff och måste först smälta intrycken *rodnar*, men det känns bra om än i kombination av både otroligt spännande och läskigt.
  Du och Love är våra största inspirationskällor även om vi pratat om hotwifeträff själva innan dess.
  Stort TACK och Gott Nytt År! ❤️
  /C

  1. Liw skriver:

   Hej C❣️
   Kul att höra från dig och att få höra hur allt gått. Ja en annons kan göra det lite halvtokigt och väl djuriskt även om det tillfälligt kan vara lite roligt. Kul med alla svar ni fått denna gång. Och att ni nu hittat en man för kemiträff. Det är ju precis som du beskriver, både spännande och läskigt på en och samma gång. Och det är väl lite tjusningen med ”första gången” saker. Det verkar ju känts bra för er på er första träff vilket är ett steg. Sen behöver man ju inte pricka rätt med första försöket även om det såklart är skönt.

   Jag blir så glad att vi kunnat vara inspirationskällor. Det är kul att prata/skriva med en likasinnad 😉
   En liten nyfiken fråga. Har ni tänkt att boka in någon mer träff med denna man eller vill ni kemiträffa med fler? 😊

   1. C skriver:

    Hej Liw,
    Vi hade två intressanta svar som (vi läst och) vi var nyfikna på, men nöjer oss med att ”gå vidare” med vår första kemiträff. Vi har nu fått bekräftat att den killen tycker att det kändes bra och att vi är överens om att träffas igen.
    Pga det får vi nog skicka ett meddelande till den andra killen om att vi ”ligger lågt” där. Det är fortfarande många brev vi inte ens läst än….
    Jag (nåja, vi båda!) följer din blogg troget. Jag vet dock att min man gärna skulle vilja veta mer hur Love har upplevt alla situationer ni varit i – och kanske inte upplevt än. ;P
    Kram C

    1. Liw skriver:

     Så kul att ni vill gå vidare med han ni träffat. Spännande att höra längre fram hur allt gått, om du väljer att berätta något 😉😜

     Det är flera som undrar om Loves tankar och jag förstår er. Det är jätteroligt att det intresset finns. Man är ju liksom två som dansar tango, och vi är ju olika individer som är ganska olika och det finns såklart ett mer manligt perspektiv att se på allt vi varit med om eller funderar på att uppleva. Så ett Love-perspektiv kanske kommer framöver 😉😊

     1. C skriver:

      Min man hälsar att han ser fram emot Loves kommentarer… 😉

      1. Liw skriver:

       😃👍

 2. Fnulan skriver:

  Vilket härligt år vi fått tillsammans via våra bloggar! Älskar att komma in till dig och kommer att fortsätta med det i all oändlighet. KRAM och gott allt nytt!

  1. Liw skriver:

   Åh tack för dina fina ord! Jag kommer följa dig i oändlighet också 😘
   Blir så glad av dina inlägg 😃
   Stor kram och gott nytt år!

 3. Amanda skriver:

  Gott nytt år till dej och kul med en tillbaka blick på bloggåret ❤️ hoppas du får ett fint nyår

  1. Liw skriver:

   Detsamma! 😃🥳

 4. Mina skriver:

  Gott Nytt år till dig och så härligt att sammanfatta året som gått. Grattis till upplevda fantasier och även till nya läsare ❤

  1. Liw skriver:

   Tack! Ja det värmer att folk läser min blogg. Gott nytt! 🥳

 5. T skriver:

  Kul att få en överblick över årets toppar och dalar, du/ni har verkligen varit med om en hel del 😊 Tack för detta år, det har varit otroligt inspirerande att följa din resa och jag ser ivrigt fram emot ett nytt oskrivet blad 2020. Gott nytt år!

  1. Liw skriver:

   Gott nytt år tillbaka T och kul att du följer våra äventyr!! 👍😃
   Har ni kommit närmare en trekant du och din kära? (som jag vet att du fantiserar om). Eller är det fortsatt ”bara” en kittlande härlig fantasi (som inte är helt fel det heller). 😊😉

   1. T skriver:

    Tack, tack! 😀 Det är fortsättningsvis bara en fantasi, men en stark, gemensam sådan. Hon var länge tveksam till att ta steget från fantasi till verklighet. Eller tveksam kanske är fel ord…men det var mycket ett steg fram och två tillbaka osv. så då backade jag och lät det vara endast en skön fantasi. Men de senaste månaderna har nåt hänt, för idag är det faktiskt hon som oftast tar upp det till diskussion och klurar på hur, när och var vi kunde förverkliga den – till min stora glädje. Så även om mycket ännu ska falla på plats känns det nu mer verkligt än nånsin 🤗 Kanske 2020 är året då det blir av?

    1. Liw skriver:

     Spännande!…och smart att ta ett steg tillbaka och låta det bli hennes fantasi också. Hon kanske precis som jag behövde lite tid för att känna att denna fantasi kittlar även henne 😉😛

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..