Visst ska vi prata om sex!

Ibland träffar man på personer som är snabba att skriva en på näsan om att de minsann inte är intresserade av att höra om hur någon annan har det i sitt sexliv. Det är helt enkelt något som är väldigt intimt och därför något som ej bör yppas. Jag läste så sent som i förrgår just en sådan kommentar på en delning av mitt inlägg om avsugningarAmelias Facebooksida.

Många är nog nyfikna

Detta är såklart inte en speciellt förvånande åsikt. Jag är snarare förvånad över att jag inte fått höra den oftare. Att jag nu tar upp det som ett eget inlägg beror på att jag den här gången började fundera lite över det hela. För jag känner ju själv precis tvärtom. För mig är det en självklarhet att sex är ett viktigt samtalsämne av flera anledningar. För det första, det är ju väldigt spännande om man kan få nya intryck och lära sig något nytt eller att kunna få dela med sig av något ess man har i fickan som någon annan kan snappa upp.

Som vilket intresse som helst

Precis som när det gäller vilket annat intresse som helst som man vill bli bättre på så är det ju otroligt värdefullt att få ta del av andras erfarenheter. Är jag intresserad av trädgårdsodling då vill jag ju ta del av hur andra lyckas med sin trädgård. Om jag är intresserad av inredning då vill jag ju gärna se hur folk har det i sina hem för att få inspiration. Vad jag än är intresserad av så vill jag ju veta hur jag kan göra det bättre och lära mig av andras misstag. Vad är det som gör att sex skulle vara ett undantag? För att det är ”väldigt intimt”?

Inte för intimt för alla

Visst är det intimt och det finns vissa människor vars erfarenheter inom sex jag inte är helt bekväm att ta del av. Åtminstone inte speciellt ingående. Men det handlar om mina närmaste som föräldrar och syskon och kanske personer som jag måste relatera till i andra sammanhang som min chef eller dylikt. I övrigt så har jag inga problem med det. Speciellt inte om det handlar om personer jag inte har någon relation till i övrigt.

Vad är det egentliga problemet?

För vissa så är sex något som man inte bör tala om överhuvudtaget utanför sängkammaren med egna partnern. Jag hoppas man då åtminstone diskuterar det med sin partner där. På något sätt känns det som att vissa upplever det som hotfullt att andra, såsom jag själv, delar med sig av sina erfarenheter och diskuterar sex öppet. Det kan ju bero på att det anses rent moraliskt vara förkastligt enligt t ex deras tro eller att de blivit lärda att det som händer i sängkammaren stannar just där. Men kan det också bottna i en osäkerhet kring att inte vilja att ens egna sexliv ska hamna i dålig dager och verka fattigt i jämförelse?

Vill känna igen mig

I vilket fall så ser jag bara fördelar med att ta del av andras sexliv. Faktum är att jag hellre tar del av vanliga människors sexliv snarare än att jag tar del av information från sexproffs som pratar utifrån sin profession. Vanliga människor är personer som jag kan känna igen mig själv i. De har ofta liknande förutsättningar och fantasier som jag själv.

Det kända och okända

I regel så är man kanske mest intresserad av personer som lever likt en själv. Men ibland kan det även vara intressant att höra om de som är olika en själv, som i mitt fall t ex hur homosexuella tänker. Ett exempel är att höra om bögars bästa tips på avsugningar. De vet nog ofta bättre hur man bäst gör än vi tjejer. På samma sätt skulle säkert en lesbisk tjej vara den som bäst skulle kunna lära våra män mer om hur man bäst slickar oss kvinnor.

Intresse eller passion

Allt som ger kunskap och idéer som kan bidra till ett bättre sexliv är för mig av godo. Och även om man är nöjd med sitt sexliv idag så kan det kanske bli bättre. Sen förstår jag att många inte delar intresset för sex lika starkt som jag, för det är ju för mig nästan en passion. Precis som att jag inte delar andras passioner lika starkt. Men vid sidan om en passion kommer sex alltid vara ett grundbehov för människan i mina ögon. Men man kan ju vara intresserad av sex men vilja utforska det empiriskt på egen hand utan att ta inspiration utifrån. Då ska man såklart få göra det 😉


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Så sant som det är skrivet bästa Liw. Sex är just något som det är väldigt viktigt att prata om. Vi måste få slut på alla tabun. Våra ungdomar måste upplysas och vi får varandra att inte känna sig så annorlunda mot andra.

  1. Tack tillbaka för allt ditt läsande och givande kommentarer! En mystik får gärna finnas kvar men alla tabun får gärna sopas under mattan. Njutning är ju så intressant och specialvarianter finns ju till tusen 🤩

 2. Har man problem med att läsa om det finaste som finns, dvs sex, så behöver man ju inte göra det. Jag tänker på det du skrev om inläggen efter ditt inslag om avsugningar. Ett underbart skrivet inslag med både känsla, tips och sensualism.

  Alla är vi olika men att, som du skriver, få tips om det som intresserar en väldigt mycket är väl perfekt. Sedan spelar det ju ingen roll om det är sport, trädgårdsarbete, heminredning eller som i det här fallet sex.

  Jag och min sambo pratar väldigt öppet med varandra om sex och vi båda tar del av dina inlägg och just avsugningsinlägget och dina tips var något vi med glädje tog del av och praktiserade.

  Så Liw, fortsätt skriv som du gör. Vi är garanterat fler som gillar det jämfört med de som har svårt för det.

  1. Tack, kul att höra! Jag är ju som jag är och funderar ofta på saker från två håll av nyfikenhet. Varför folk tänker som de gör och inte tex 😉
   Ps: kul att ni uppskattade inlägget om avsugningar och tom praktiserade…😊

 3. Hej Liw!

  I stor utsträckning tror jag att du talar till de redan frälsta här men visst bör man prata om sex. Jag tror dock att det bland alla som håller med i sak tycker det är svårt att göra i praktik, särskilt då live – att prata anonymt på nätet är ju lättare.

  Att det är svårt att tala om live har säkert många förklaringar, men kanske främst för att människor i allmänhet är dömande skvallerbyttor: gillar man något som ligger utanför normen blir man i bästa fall utskrattad och i värsta fall fördömd, och man kan hur som helst lita på att ryktet kommer sprida sig. Det senare kan vara förödande för den som är singel och som hoppas träffa någon som är överseende när man först har fått visa vilken person man är först. Hårt som det må låta men jag tror inte att min mycket konventionella sambo hade blivit tillsammans med mig om hon hade vetat om alla mina egenheter i förväg.

  1. Intressant! Jag föredrar ju skrivandet framför live-snacket av flera anledningar. Jag är mer eftertänksam som person och när jag snackar sex live avslöjar jag ofta mer än jag är bekväm med.
   Som du skriver, som singel vill man ju inte bli bortvald pga ett rykte att man gillar det ena eller andra. Sex blir ju lätt en snackis. När man skriver på nätet kan alla skriva sin sanning lättare och kan också vara mer sig själva då det är okänd identitet. Det kommer alltid finnas en mystik kring sex vilket jag gillar. Så att folk ska sitta och snacka om det som man pratar om mode på ett cafe tror jag inte sker. Men jag gillar verkligen att höra om andra människors tips, knep och historier. Det är så intressant 😊

 4. Jag instämmer med dig. Det ÄR viktigt att samtal om sex blir av med sitt stigma att vi inte vill/vågar prata om det. Det kan ta ett tag innan vi är där. Men jag tror att jag gör ett gott jobb på min blogg/hemsida – där jag till och med är öppen med mitt namn och mitt liv. Även om inte alla detaljer kommer fram. Och jag är nyfiken på om du någonsin vågar kliva fram i all din kraft och stå med ditt ansikte och namn för en helt ny öppenhet om sex. Är du det? Kan du se dig själv i en framtid göra det?

  Jag kan se mig själv stå där och berätta allt, alla detaljer, men inte just nu. Det är inom räckhåll, men ändå ett avstånd innan alla får veta allt.

  Dock har min öppenhet redan fått två släktingar att blocka mig på sociala medier. Det är jag inte alls glad över. Särskilt som de inte vill prata om det när jag frågar. Så lite starkare i mig själv behöver jag bli innan jag blottar mer.

  Lycka till åt oss och vårt ”gemensamma” uppdrag! Och visst var det kul med tipset om bögarna – som jag faktiskt tror att du hittade hos mig….du får gärna länka en annan gång 😉

  Kram

  1. Åh ännu en intressant kommentar!
   Jag vet inte om jag kommer avslöja vem jag är. Jag gillar att inte ha bestämt mig på den punkten. Det gör allt mer levande.

   Saken är den att jag vill berätta allt när jag skriver om sex, det är min grej och det är det jag tycker är så roligt med bloggen. Här på bloggen kan jag vara ohämmad, helt ärlig och delge alla godbitar. Om jag skulle vara helt öppen med vem jag är så skulle jag sannolikt bli mer präktig och hämmad. Det här är ju mitt alter ego som jag älskar. Men jag har ju vid sidan av det min professionella roll där jag dagligen möter folk, och jag har en chef. Jag skulle ha svårt att förhålla mig professionellt om de jag möter i mitt arbete bara tänkte på sex när de såg mig (om de nu skulle veta men sånt sprider ju sig).

   Jag tycker du är jättemodig. Tråkigt med släktingarna. Det låter så dömande. Kanske blir det lättare för mig om jag också blir egen en dag och när mina barn är lite större. För jag står för allt vi gör och har egentligen inga problem att berätta det. Men jag vill nog i nuläget ha två sidor där den ena kan agera utan inblandning av den andra ibland.
   Ps: jag tänkte länka men blev inte av, men det ska jag såklart fixa 😉
   Go girl tillbaka❣️

 5. Jag håller (helt oväntat!) med dig, och har tänkt som du många gånger. Och jag har nog skrivit inlägg om det, och skrivit på tex familjeliv om det.

  Jag förstår om folk inte vill prata om sex med andra, ansikte mot ansikte. Det blir lätt genant, och det blir lätt att någon ser sig själv som trist, eller ser andra som skrytiga. Det skulle tex INTE vara lätt för mig att berätta om hur lätt och ofta min Anna kommer. Jag ser det inte som min förtjänst (även om hon kanske gör det), men det skulle ju tolkas så av de flesta. Som skryt, och som överdrifter/lögn. Så jag förstår om man inte vill sitta vid köksbordet och prata om sex med kompisar – något vi inte heller gör med någon vi känner (även om det finns ett par där det skulle funka).

  Men det stora problemet – som du också är inne på – det tror jag är att folk inte heller pratar med sin partner om sex. För så tror jag det är för de allra flesta.

  Det är bara att se till mig själv, av ”alla” (=inte så många) längre relationer jag haft, inte har vi pratat om sex. Om vad som blev bra, vad som blev sämre, vad som går att förbättra, vad vi tänker och känner. Inte ett ord.

  Näe, det där med sex, det ska liksom ”bara bli”. Där ska man vara tankeläsare. Man får prova, försiktigt så ingen blir arg, och försöka läsa av reaktioner. Och gör man fel (tex försöker dra lite i en bröstvårta), så blir det en arg reaktion till svar ”Vafan gör du?!” – i stället för ett mjukt ”Nej, det där funkar inte.”. Utom nu, med min Anna.

  Allt annat, som du skriver, det diskuteras glatt. Sport, semestrar, bygga om huset, vilken bil man ska ha – men hur man har sex, det är tabu. Och man planerar resor, man planerar ombyggnader, tittar i kataloger – men skriver man på (till och med) ett sexforum, att man tycker att man likväl kan planera sex – typ som ni gjort vid era träffar – då ses man som en idiot av många. Det är också det konstiga. Man tänker inte som man kanske gör om kompisar, lite lugnt: ”Men herregud, att de orkar diskutera golfklubbor i timtal.”, utan mer ”Vilken jävla idiot, tänker han inte på annat än sex? Och inte fan vill vi veta nåt om det!”.

  1. Tyckte vi lika, otippat…😉
   Ja det blir lätt ”skryt” när sex beskrivs som bra IRL med exempelvis en vän. Om man förenas i något speciellt tycker jag det dock är givande och roligt. Det är väl kanske känsligare om man får personliga tips live och sedan fungerar tipsen inte på en själv när vännen frågar. Får man tipsen anonymt på nätet är det lättare.

   Ja i förhållanden har man ju varit utan att prata sex alls. Konstigt nu när man känt på det motsatta. Men det är absolut inte ovanligt tror jag.
   Ja sex är inte som vilket intresse som helst, det kan vi iaf konstatera ☺️

 6. Bäste Liw!
  Det är väl ingen överraskning att somliga har avvikande uppfattning om det du skriver på bloggen. Det är ju till och med bra att folk reagerar och garanterat tar sig en funderare. Du och jag brukar ju kivas lite ibland om dina åsikter. Men majoriteten som följer dig uppskattar ju det du förmedlar. Jag har lärt mig massor och du har gett mig tankar både att fundera på och fantisera om (trots att jag är trädgårdsnörd) trots att jag är nästat tjugo år äldre. Aldrig försent att utveckla sig. Fortsätt bara så blir du en av dem som tillslut urholkar stenen.
  Gillar man inte det du skriver så är man ju bara ett tangentryck bort från att slippa se.

  Tess, jag anser att var sak har sin tid och alla gör sina val om anonymitet. Liw har ju små barn på dagis och i skola, och ett arbete där inte alla kanske är så road av hennes tankar runt sex. Jag tycker därför att det är klokt att Liw ligger lågt med sin person så att ingen oskyldig kommer i kläm. Ännu är vi som sagt inte där man pratar sex obekymrat.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Jag vet inte vad ni läsare har fått för bild av mig. Kanske att jag är ganska ohämmad och vågar och vill mer saker än de flesta. Eller inte. Men bakom en ”ohämmad fasad” finns en helt annan sida av ”mitt Liw”.

Curlande underbygger hämningar

När jag var yngre så var jag väldigt blyg. Mina föräldrar var så snälla att de anpassade min värld för min blyghet och det gjorde min uppväxt enklare. Men jag har önskat att jag hade utmanats mer som barn. Mina föräldrar gjorde det såklart i all välmening, men jag har fått jobba ikapp min blyghet hela mitt liv känns det som.

Tuff tröskel till vuxenlivet

Sommaren innan gymnasiet beslutade jag dock att börja tvinga mig själv att göra saker som jag ville våga, men som min blyghet hindrade mig från att göra. KBT kallas det ju för nuförtiden. 😉 Jag märkte då att om jag peppade mig själv mentalt med att det jag skulle göra skulle gå bra, ja då gick det oftast okej eller att det i alla fall blev lite mindre hemskt. Såklart var detta jättejobbigt men det gav mig ändå någon slags styrka.

Trygghet föder mod

För mig har nyckeln varit att jag träffat trygga personer längs vägen, och med åren mer och mer valt bort de otrygga/oschyssta kring mig. Jag tror jag hade haft kvar många lager av blyghet om det inte var för min man och hans föräldrar. Jag har via dem insett mycket. Bland annat hur jag i många år ”klätt ner mig” för att inte verka för mycket eller sticka någon i ögonen. Jag har förminskat mitt yttre för att jag ville dölja mitt inre driv.

Tog mig ur puppan

Alla har styrkor och alla kan blomma ut. Det är jag övertygad om. Jag vågade länge inte visa mina styrkor. Att släppa fram mitt driv, däribland mitt sexiga jag, kom på köpet med rätt människor omkring mig. Ju mer jag hittade mig själv desto mer sexuell blev jag. Och ju mer sexuell jag blev desto mer hittade jag mig själv. Det har funnits många tabun och bromsar kring det sexuella i mig genom åren. Och dessa tabun har nog egentligen speglat ett otryggt inre. Bildligt känns det som att jag tagit mig ur en puppa för att bli en vacker fjäril.

Behöver våga ta plats

Jag har funderat och tror det finns en koppling mellan den blyghet jag hade och att jag haft svårt att komma tillsammans med en annan människa. Ett visst egofokus är ju nödvändigt för att kunna komma. Jag tror ärligt talat inte jag visste hur jag skulle våga ta denna plats. Blyghet och ett tryggt ego går inte ihop. Ett tryggt ego tror jag behövs för att kunna komma. Eller var det bara så för mig.

Har gett mig så mycket

Som en bieffekt till att jag släppt en stor del av min blyghet och vågat gå mina egna vägar har jag också låtit mig hänföras av min sexuella sida. Vilket har lett till en mängd härliga upplevelser och nya intryck som har satt färg på sexlivet och livet som helhet. Att det dessutom vitaliserat och förstärkt mitt äktenskap med Love gör förstås den här sexuella resan till något jag är otroligt tacksam för och gärna delar med mig av.

Precis nykläckt

Det är kanske inte något som passar alla, men för mig är sex en otroligt viktig ingrediens i livet. Och jag tror det finns fler som skulle må bra av att lämna sin puppa och våga flyga. Vart man sen flyger är så klart individuellt. Själv vet jag inte vart jag hamnar till slut. Det känns som att jag har mycket kvar att lära och uppleva. För denna fjäril har precis lämnat sin puppa… 🙂


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Jag kan verkligen relatera till det där med blygheten. Herregud, jag var så smärtsamt osäker när jag var liten. Det är nästan jobbigt att tänka tillbaka på det och idag kan jag nästan inte förstå hur man kan vara SÅ blyg som jag var.
  Jag tror som dig att det hänger väldigt mycket på vilka man omger sig med. För mig så släppte det nog inte förrän jag var strax över 20 och började träna partner stunt (en del i cheerleading) Väldigt ”showigt” och det krävs att man tar plats och liksom utstrålar säkerhet. Helt galet ändå att jag faktiskt bestämde mig för att börja med det (och faktiskt tävlade i det!) haha. Det som jag tror verkligen hjälpte mig var att hamna i en situation där folk helt plötsligt förväntade sig att man skulle misslyckas en himla massa gånger innan man lyckades. Det tog bort så mycket prestationsångest och hela den där rädslan att ”göra bort sig”. Det har fått mig att reflektera väldigt mycket kring vilka jag har kring mig som jag låter mig påverkas av. Dömande, negativa personer som snackar skit och klankar ner går bort direkt.

  Jag kan verkligen föreställa mig hur hämmad jag skulle ha varit (i alla delar av livet) om jag var kvar där jag var när jag var 20…

  1. Vad modigt av dig att välja den sporten. Kanske var det ett forum som passade dig att våga ta mer plats i. Jag har också vågat ta min plats mycket genom idrott. Vissa som är blyga väljer ju teatervärlden. En del skådisar/komiker menar ju att de är blyga vilket man inte kan förstå. En del av livet innebär utmaningar vare sig man vill det eller inte. Men det känns ju oftast bättre efter man tagit sig igenom en. Inget ont som inte har något gott med sig. 😆

   Jag kan också tänka tanken om jag var kvar i denna blyghet, vilket hinder det hade varit…

 2. Åh vad jag kan känna igen mig vad gäller blyghet och att utmana mig själv. Jag har verkligen försökt börja med det de senaste åren, och klart det var mycket tuffare i början. Sen inser man/jag efteråt hur skönt det är att ha åstadkommit något man inte trott man kunde göra eller vågade. 🙂

  1. Ja belöningen man får är ju go. Ibland kan jag sucka och tänka, f..n för alla utmaningar livet innebär. Men ack det för något bra med sig också 😎 Man står på egna ben vilket är jäkla skönt…

 3. Väldigt fint beskrivit av din uppväxt och jag förstår att det varit en lång resa men genom att du växt och fått upptäcka så blev resan genom vuxen tröskeln väldigt tuff. Men ja tycker att du är tuff som delar med dig av dina erfarenheter och berättelser =)

 4. Det kan nog ligga mycket i din teori. Att om man är blyg så går det igenom alla plan. Härligt att läsa att du hittat en man som hjälpt dig på vägen ut ur puppan!
  Trevlig helg!

 5. Jättespännande läsning. Hur alla plan påverkas i ens liv, hur alla egenskaper hänger ihop och formar en, påverkar ens mod.
  Ja, att hänga med rätt människor är A och O tycker jag. Om en person tar ned din energi eller får dig att hålla tillbaka dig – då är det väl inte rätt? Längtan efter någon som kan ta emot hela en själv, såsom man är, där man slipper förminska sig – för det är inte bra för sexlivet, eller hur Liw! Och det är förlösande för partnern om jag är stabil och tar plats – eller hur? Tack för den mest givande bloggen just nu, ihop med andra självklart…

  1. Tack så mycket❣️Ja jag tror helt klart det gör enormt mycket när man utstrålar att man trivs med sig själv. Sexet kan ju inte annat än bli bättre då 😊 Älska bra med någon annan först när du kan älska bra med dig själv 😜

 6. För mig var det precis tvärtom, jag var helt ohämmad som barn/tonåring, gjorde precis vad jag ville, när jag ville, med vem jag ville för att sen växa upp och få känna på ”vad samhället förväntade sig” vilket gjorde mig till en tillbakadragen, blyg kvinna.

  1. Det finns ju alla varianter, det omvända såklart också. Om du varit ganska ohämmad tidigare har du nog detta i dig att plocka fram. Du får strunta i samhällets tysta ”vett och etikett” och blomma ut på nytt 🤩

 7. Jag är sjukt blyg i vissa situationer än idag, men tack vare min sambo börjar jag få mer självkänsla och bli mer modig. Dock är det nog något man måste jobba med hela tiden. Däremot har jag inga problem att stå inför 30-50 vuxna människor o hålla föredrag, lustigt det där.

 8. Vilken resa du har gjort! De flesta gör nog inte ens en millimeter av det du har åstadkommit. Från blyghet till att driva denna blogg och leva ut som du gör är en riktig bedrift!

  1. Tack vad fint skrivet! Jag har alltid varit mer oblyg på 2-6 personer. Det var när det blev fler än så jag hade svårast. Så föreläsningar var ju ingen hit i tex högstadiet. Sedan fick man ju tvingas lära sig….

 9. Vilken otroligt stor resa du har gjort i ditt liv. Att vara blyg är inte alltid det lättaste, så roligt att du har din sambo och hans föräldrar att tacka. Så roligt att få veta lite mer om dig 🙂

 10. Jag var tvärtom, var heeelt knas i tonåren och det är först nu jag börjat lugna ner mig hahah. Jag har också gått KBT men fullföljde aldrig behandlingen :/

  1. Bra att lugnet kom ikapp 😜
   Jag har aldrig testat KBT-terapi men det går ju ut på att i små doser utsätta sig för det man är rädd för eller som hämmar ens liv.

 11. Tänk jag har också alltid haft svårt att komma tillsammans med andra. Vid samlag är jag så fokuserad på att göra det som partnern njuter av att jag inte gör det som jag behöver för att själv ta mig över krönet…

  1. Ja jag vet, det är liksom en oförmåga jag också haft. Att man gör allt för den andra och tar inte platsen som krävs för att man själv ska kunna komma. Men med åren har jag ju förstått att det bästa för den andra är när man själv njuter som mest. Det kan bli så fel fast man velat så väl ☺️

 12. Inspirerande inlägg och jag var riktigt blyg när jag var yngre och har fått jobbat mycket och jobbar än i dag mycket med att inte skämmas, att våga säga vad jag tycker och tänker och att bjuda på mig själv, utan att bli tomatröd i ansiktet. Jag vet inte varför, men jag har en tendens även nu i vuxen ålder att bli jätteröd i ansiktet även fast jag inte tycker det är pinsamt.

  1. Det blir ju tydligare när man rodnar lätt. Jag kan också rodna dock kanske inte så himla mycket. Man känner sig ju så blottad när det ”lyser” generad om en. Jobbigt om det även kommer när du inte tycker något är pinsamt.

 13. Så kul att läsa om hur du tog dig på något sätt ur ditt skal. Var också otroligt blyg som mindre, är fortfarande lite blyg men har tagit mig ur de stora skalet som gjorde att jag inte kunde visa vem jag verkligen var

 14. Vilken resa du har gjort! För mig var det tvärtom när jag var yngre var jag väldigt framåt men ju äldre jag blivit ju mer ”blyg” har jag blivit eller rättare sagt försiktig..

  1. Det behöver ju inte bara vara negativt att man blir lite mer försiktig. Det beror ju på hur framåt/vågad man tidigare varit. Att man trivs med sig själv och är den man vill vara. Det är ju det viktigaste!

 15. Men åh vad kul att få lära känna denna sida av dig och få veta lite hur du har vart och hur du utvecklats! Jag har aldrig vart den blyga, har gillat att sticka ut lite så jag kan inte relatera till hur det känns, men oavsett så är det grymt bra jobbat av dig att komma ur det och vågat ta för dig och vara den du är! 💪

 16. Jag tror att min blyghet (när det gäller sex) förändrades när jag träffade min man som jag är trygg tillsammans med. Jag har haft en del trista relationer när det gäller sex, så jag märkte direkt vad skillnaden var, mannen som gav mig trygghet att våga.

 17. Finns nog ingen debatt som stundtals är så drivande som det här med att skydda, curla och vägleda sina barn i tid och otid. Jag och Fredrik pratade otroligt mycket om det innan vi fick barn, och det är ett ständigt ämne här hemma. Att ge vår dotter förutsättningarna till allt men också utmana henne och låta henne stå på skakiga ben. Tycker det är så häftigt att du tagit saken i egna händer och växer och utmanar dig själv! HEJA DIG!

  1. Ja det är ju ett intresssnt ämne. På ett sätt kanske mina föräldrar gjorde det rätta. Jag fick ju vara trygg som liten vilket kanske gjort att jag haft kvar mitt inre driv att våga det jag inte vågat. Eller hade det blivit lättare om jag portionsvis fått utmaningarna än alla på en gång som det nu kändes. Det är inte lätt att veta vad som är bäst för sina barn. Men man har ju också alltid en chans att ta tag i sina rädslor på egen hand…när i livet det nu blir…

 18. Trygghet är nog A och O för att utvecklas och våga mer för att växa som person. Tror även att det handlar om trygghet i sig själv för att kunna komma tillsammans med någon, då kan man slappna av mer och fokusera på njutningen snarare än hur man uppfattas av den andre för stunden.

  1. Ja om man mest ligger och tänker på hur man ser ut och om man duger går ju energin till detta och det blir ingen energi över som så väl behövs för att kunna komma.

  1. Det har jag också gjort. Som att andras tankar, vems som, är viktigare än vad man själv vill och känner. Huvudpersonen i ens liv borde väl ha en del att säga till om 😉

 19. åh du skriver så fint! Och jag tror du har rätt att blyghet—– kan leda till svårigheter till orgasm, ja…. det handlar väl om att släppa loss? 🙂

  trevlig helg

 20. Känner igen mig mycket, fast ändå inte. Jag är inte och har aldrig varit blyg, dock tror jg absolut som du skriver att ju mer man hittar sig själv, ju större sexlust får man. Jag har på vägen hit lite tappat både mig själv och min sexlust. Så det är kanske det jag får göra för att få tillbaka den, hitta mig själv. Tack!<33 Du är så himla inspirerande på alla sätt och vis, you go girl!<3

  1. Åh tack❣️ Ja det tror jag kan hjälpa. När jag mår riktigt bra i mig själv, med mig själv…då blir jag som lättast kåt och kan se bortom tröttheten när barnen lagt dig 😉

 21. Jag känner igen mig i mycket det du skriver om, jag är/var blyg men jag har jobbat med blygheten och det har blivit bättre och jag vågar göra saker. För jag tror också att blyghet kan göra det svårt. Och med tiden som det har blivit bättre med min blyghet har jag lättare att komma, tack! du är en inspirerande person!

 22. Var också jätteblyg som liten och fick successivt träna bort det med åren typ,inte lätt men vilken resa alltså! Tänker att man lär sig så mycket av det också, allt har väl format en lite till den vackra fjäril man är idag 🙂

  1. Jo så är det ju. Jag är tacksam för att man haft det lite svårigheter för man blir ju oftast klokare på kuppen. Även om det är jobbigt längs vägen så hade man ju som du skriver inte varit den man är idag utan de jobbiga erfarenheter…

 23. Jag tror absolut på att man måste lägga en stark, trygg grund för barnen. Men inte bara det utan också våga utmana dem – i viss mått. Att också se till att utmaningen inte är för svår/jobbig eller för lätt.. Den proximala utvecklingszonen pratar jag visst om nu :p

 24. Intressant att få veta lite om din historia. Så länge jag ”känt” dig så har jag inte upptäckt blyghet. Jag tycker dina hjärnspöken verkar tona bort samtidigt som du blommar och knoppar slår ut efterhand. Ibland kan jag dock ana lite oförtjänt dåligt självförtroende och svartsjuketendenser. Liw du är en kvinna som utifrån det jag vet välförtjänt kan ta all den plats du vill ha.
  Du brukar skriva inlägg som detta för att ge merförståelse/bakgrund inför nya äventyr. Anar och fantiserar lite vad som komma skall.

  1. Tack för orden❣️
   Jag ser mig själv som en person med bra självkänsla men inte alltid lika bra självförtroende. Det sista har dock förbättrats senaste åren 😉 Ett mynt har dock alltid två sidor. Starka sidor möter svagare. Så även hos mig.
   Haha så du tror det är saker på G. Kanske har du rätt…😎

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..

Jag vet att detta med avsugningar är intimt och kanske inte är något man brukar diskutera i ”grupp”. Men det är ack så intressant. Jag har massor av tankar kring detta ämne. Innan jag träffade min man var min starka övertygelse att män vid avsugningar ville ha en ”in och ut” rörelse, så var biffen klar. Sen träffade jag min man och min teori fick omvärderas lite…

Kunde inte komma vid avsugning

När min man Love och jag började dejta hade han aldrig kommit vid en avsugning. Han hade på något sätt haft en mental spärr vid avsugningar med tidigare flickvänner/dejter. När han sen första gången kom oralt med mig så kom han torrt, dvs utan att det kom någon sperma. Något varken han eller jag varit med om tidigare, men det var ändå ingen tvekan om att han kom enligt honom själv. Säkert var det en inre strid där vid orgasmen. Kroppen ville komma men hjärnan kämpade emot. Jag vet faktiskt inte riktigt vad som hände. Hur som helst så släppte spärren och Love har sedan dess kunnat komma av avsugningar. Och det har inte varit några fler torrorgasmer.

Svårt att hitta receptet

Det har tagit många år för mig att helt lista ut hur min man vill ha det vid en avsugning. Ganska ofta när vi fått utdelning vid en avsugning har jag tänkt: Nu måste jag komma ihåg hur jag gjorde för nu fick jag till det. Nästa gång har jag tappat känslan för vad som fungerade så där bra. Jag har väl dock efter så här många år äntligen hittat den teknik som verkar passa min man bäst.

Skillnad med en omskuren man?

Jag kan inte låta bli att reflektera kring följande då min man faktiskt är omskuren. Hade jag en lite förenklad bild av män och avsugningar när jag var yngre? Eller påverkar det så mycket att min man är omskuren? Bara upp och ner fungerar nämligen inte på min man, vilket som jag minns det har fungerat på andra. Men om jag ska vara ärlig vet jag inte hur många män jag tidigare sugit av tills de kom, tror mer jag gjort det som ett hett inslag. Jag har inte varit med en omskuren man tidigare. Fungerar avsugning extremt individuellt eller finns det mer generella tekniker som går hem, omskuren eller ej? Jag tror ju t ex det finns lite generella ”slickråd” även om alla har sina favoriter och specialvarianter. Men det får bli ett annat inlägg.

Inte alla som gillar att suga

För mig är det en väldig kick att ge min man något som han älskar. Jag har några väninnor som inte vill suga av sina män. De tycker det känns lite obehagligt typ. Jag tror i dessa fall att mannen känt kvinnans tveksamhet och därför inte heller velat propsa på det. Som min man brukar säga så är den bästa avsugning den som görs med inlevelse. Och det har man ju knappast om man har en motvilja mot att göra det. Jag skulle tro att A och O för dessa tveksamma avsugare är ett rent och nytvättat kön och eventuellt ett rakat kön. Kanske det hade förändrat saken. Eller så är det helt enkelt så att man tycker det är motbjudande oavsett vad av någon anledning.

Rent och fräscht ska det vara

Jag minns hur jag själv hade ett obehag inför avsugningar/slickningar med ett ex då det kunde ske lite när som utan en tanke på om det var ett rent kön eller inte. Jag minns att jag kände mig så nojig kring renlighet att jag aldrig propsade på full renlighet. Befrielsen var stor när jag insåg att min Love var som jag när det gäller detta med renlighet och oralsex.

Det bästa han vet

Min man Love tycker en avsugning är det bästa jag kan göra för att göra det skönt för honom. Det är ofta då han njuter som mest. Kanske är det extra speciellt för männen med avsugningar. De slipper ju då i regel jobba. Många andra ställningar och aktiviteter kräver ju att de pumpar på och jobbar samtidigt. Här kan de slappna av och bara känna efter och njuta. Om det inte handlar om så kallade munknull då.

Häftigt med munknull

Munknull var en avsugningsteknik som vi använde mycket förr och som jag även testade med Mr Utvald vid vår första träff. Det var också vid ett munknull som min man kom vid oralsex för första gången. Det handlar alltså om när jag ligger på rygg i sängen och mannen står gränsle över mig. Jag ligger still och han kan styra in och ut som han vill. En stor kudde under huvudet är att rekommendera så vinklingen blir rätt. Jag brukar hålla mina händer på min mans lår så jag kan bromsa ifall det blir för djupt/snabbt. Utan kontroll med händerna blir denna position lite ”läskig” men med händer älskar jag den. Det är riktigt läckert att låta mannen styra precis som han vill och bara vara ”passiv” och iakttagande. Dock är det inte så ofta vi praktiserar denna teknik längre. Love har också gillat den, men tyvärr har tänderna varit svåra att undvika i den här ställningen vilket gett lite skavsår på skaftet. Och det har väl gjort att han inte efterfrågar den så mycket längre.

Långt ner i halsen

Sen har ju min Love en fantasi som är lite närbesläktad. Nämligen den om att han skulle vilja uppleva en avsugning med ”deep throat”. Sedan han tog upp detta med mig i somras har vi testat detta några gånger. Tyvärr är jag känslig med kräkreflexen. Den ställningen som är tveklöst bäst för mig och minst framkallar någon reflex är jag liggandes på rygg med huvudet utanför sängen. Vi har inte lyckats mer än några sekunder där jag kanske har 90% inne. Att hålla kvar i djupaste läget har jag inte kunnat. Inte än i alla fall. 😉

Slutsprutet till sist

Till slut kommer ju satsen. Jag vet att många män vill höra att man fullkomligt älskar allt med detta moment. Jag älskar att se min man komma och jag vet att han njuter extra när jag tar satsen i munnen. Ibland tar jag den i munnen och sväljer. Och ibland får satsen komma i munnen, men jag sväljer den inte. Det smakar inte äckligt med sperma, men den lite mer oberäkneliga känslan när det sprutar in i munnen kan ibland vara lite överväldigande. Lite a la kräkreflexen och det håller mig tillbaka lite.

Delad glädje

Hur som helst så gillar jag verkligen att ge avsugningar. De är speciella för mig också. Mest för att jag vet hur mycket min man njuter i stunden. Det är ju väldigt speciellt att sitta på första parkett när den man älskar eller åtrår blir helt euforisk. Sen är det inte så att jag ger avsugningar dagligen. Det ska ju fortfarande vara något speciellt när det sker. 😉


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Det sägs ju att män älskar att få blowjobs som kvinnor älskar att få blommor… lite stereotypt så klart men inte helt fjärran från sanningen tror jag. Blowjobs med inlevelse är bland det bästa som finns, och för min del känns det viktigt att utföraren inte synbarligen äcklas av satsen. Helst ska man vilja svälja den – det är ju mitt ”bevis” på hur mycket jag uppskattade det – men det är okej att spotta så länge man inte beter sig som om man druckit avloppsvatten.

  1. Att suga av är inget jag älskar och har ej upptäckt charmen med det – blir ju inte alls kåt själv utan det handlar ju om att göra mannen kåt och komma! Däremot blir jag galen av åtrå av satsen och vill helst ha den i mig, dock ej i munnen. Tycker du det är häftigare att spruta i mun än i underliv?

   1. Hej Olivia,

    Jag är en sådan som tycker om att spruta i, men jag är inte så brydd var. Det är något med tanken att ha lämnat ett avtryck som hon sedan bär med sig under dagen som jag tycker är jättehett. Att komma i munnen är härligt för att det känns mer…hur säger man…personligt? men oavsett var man får komma är det ett privilegium.

    1. Intressant. Haha, ett sprut på magen är ok alltså. Håller med, satsen är grymt sexuell. Den är ju ett kärleksbevis, konsekvensen av den sexuella höjdpunkten. Att göra barn anser jag slår det mesta, inga hinder eller gränser. Nej men tanken på detta sprut gör mig vild! Ett privilegium – vackert uttryckt!

  2. Jo lite sanning ligger det nog i uttrycket om blommor och blowjobs 😊 även om det inte utesluter att vi uppskattar att bli skickade ibland också 😉 Om jag inte sväljer sperman får det bara rinna ut igen lite diskret på min man. Vet inte vad som avgör när jag sväljer eller inte. Inte tänkt på det…
   Fy vad avtändande om man beter sig som om det är avloppsvatten 🤭

   1. Är man riktigt kinky kan ju mottagaren kyssa tillbaka satsen till mannens mun, ”snowballing” som det kallas. Tycker ärligt att en man inte kan kräva att någon ska svälja något som man själv inte skulle ta i mun ☺

 2. Tack än en gång för ett relevant inlägg. Läser med intresse, du beskriver så bra. Jag har inte upptäckt charmen med att suga av min man. Handlar det alltså om att ge till den man älskar/åtrår? För min tanke är att jag själv inte alls blir upphetsad av att suga av en man, tvärtom finner jag det monotont och tråkigt. Men det handlar alltså om att ge, som jag förstår? Blir du kåt av att suga av din man?

  Jag föredrar ju penetration, in och ut – är jag konstig som inte älskar oralsex, varken på mig själv eller att göra det på min partner?

  1. Tack!!
   Om man inte alls gillar att få oralsex själv är det kanske svårare att sätta sig in i hur skönt den andra kan uppfatta det. Jo jag blir kåt/varm av att se min man så upphetsat och njuta så mycket. Han har faktiskt berättat att efter en fullbordad avsugning känner han som starkast att han älskar mig. Jag kan relatera till detta då jag efter skönt sex känner samma sak med honom. För mig är det dock inte starkare efter jag fått oralsex utan det är starkast efter vi båda kommit i en sexaktivitet. Bra sex binder samman i ett förhållande 😃

   1. Jag är glad att du ger mig perspektiv på detta med oralsex och vad det ger att suga av sin partner. Får väl testa och kanske få min uppfattning ändrad. Jomen visst är det så att bra sex binder, orgasmen har en bindande funktion. Och energin det ger till hela ens liv, lusten att leva och driva framåt!

    1. Ja att få komma gör ju att man känner sig levande och jag känner mig också väldigt älskad efter/vid en orgasm då jag haft problem med det tidigare 😊

     Ja jag tycker du ska testa igen och fokusera på din man och hans reaktion. Tänk vilken överraskning för honom om du nu inte gjort detta mycket tidigare 👍 Återkoppla gärna hur det blev 😜

     1. Du har fått mig att förstå mer om poängen med att suga av, besvarat frågor jag ställt till mig själv gällande detta. Så jag ska absolut testa Liw, ja, det blir verkligen en överraskning, haha! Men man behöver ju förstå poängen…
      Ja, orgasmen är lika med kärlek, ett kärleksbevis och kärlekskit. Inget kan väl få en att känna sig mer levande. Vem har inte haft problem med orgasm (ej vid självsex dock)?

 3. Jag har svårt att komma när tjejen suger mig. Fast när hon gör det är det helt underbart. Men efter ett tag när hon sugit mig så blir ollonet typ bedövat då känner jag inget.
  Och jag kan inte komma när hon suger.
  Men runkar hon mig då kommer jag.

  1. Det lät ju lite dubbelt att det är väldigt skönt men att det blir bedövat efter en stund. Men iof går det väl lika bra med avsugning som uppvärmning och sen avslutning med handen 👍😃

 4. Jag älskar att bli sugen – och min Anna älskar att suga mig – vilket gläder mig. 🙂 Det är väldigt… intimt, på något vis. Men även jag, som många andra, har ganska svårt att komma av att bli sugen (iofs helt beroende på hur länge det är sedan jag kom senast). Men det måste ju inte heller vara målet. För oss är det oftast en metod för att få mig hård.

  Svälja eller inte är oviktigt för mig. Det viktiga är att hon ser till att fixa avslutningen. Jag vill inte, just då, börja fundera på vart det kommer spruta. Det förtar ju en hel del av njutningen, och jag blundar helst när jag kommer. Jag visar att jag är på väg att komma, och så får hon fixa det, låta det komma var hon önskar. Likadant med hur djupt jag kommer, det får hon hålla koll på, tex med en hand runt skaftet, jag vill sippa tänka på det just då.

  1. Härligt att ni njuter av detta! Ja ligger man och njuter som mest och slappnar av vill man ju inte behöva agera och ta beslut mitt i finishen. Det kan jag förstå. Att ha det som ett hett inslag är ju också effektivt, men just att få komma vid avsugning, att jag sväljer eller ej, verkar vara ”the big thing” för min man.

 5. Liw detta är partnerskap när den är som bäst. Gemensam jakt på optimal njutning mmm. Anstränga sig för att nå och njuta av sin partners njutning. Bara erkänna. Jag är olyckligt förälskad i dig, åtminstone i din oförtröttliga strävan att nå nya nivåer i sexlivet.
  Självklart älskar jag att bli avsugen av en som kan har tyvärr också varit med om motsatsen. Ge Love en kyss och säg Grattis från mig till en glödhet fru.

  1. Haha 😎😘
   Ja när man älskar någon vill man ju se den verkligen njuta. En orgasm är ju det ultimata sättet att göra det på. Men även innan min man och med Mr U så är det ju en väldig kick att kunna få/hjälpa någon att komma 👍

   1. Tycker inlägget var så kärleksfullt formulerat så jag tappade tråden lite. Blir mer sällan hela avsugningar numera mest inspirationshöjande. Mitt no1 oraläventyr upplevde jag ett par gånger under korttid. Kvinnan är ännu oöverträffad. Hon inledde med att slicka ollonet och lite till med en livlig tunga och producerade mycket saliv. Sen tog hon in hela (ca 17 cm) och väl inne gjorde hon en rörelse runt ollonet liksom svalde och ibland små roterande rörelser. Sen lite grundare. Tre fyra sådana och det var orgasm. Detta knästående eller över sängkant som du. Längtar ibland efter detta. Svalde alltid. Testa.

    1. Kul att det kändes så.
     Oj det var snabbt jobbat. Ibland får man ju till en het stund med bra teknik men sådär fort går det inte. ☺️ Ibland om det går för fort kan det kanske vara negativt, att njutningen gick för snabbt över. Men såklart är det ju mäktigt också när någon lyckas få en att komma snabbt. När någon vet knepen för hur man lätt kommer blir man ju helt klart betagen…

     1. Nja så fort gick det inte inledningen tog ett tag sen var hon tvungen att vila och andas lite genom att återgå till grundslicket ett tag. Sen på igen.

 6. En riktigt bra avsugning kräver en hel del. Jag håller med din Love att utan inlevelse så blir en avsugning hur tråkig som helst.

  Finess och bra teknik samt att givaren gör det för att man vill få sin partner att njuta maximalt.

  Jag älskar att få en riktigt bra avsugning, men i bland vill man också munknulla. Min fru tar mig även deepthroat men jag uppskattar mer att hon leker med tungan då det ger mig mer njutning.

  Dock tar det längre tid för mig att komma vid oralsex än vid vanligt penetrerande sex vilket kan bli jobbigt för frugan.

  1. Spännande med deepthroat, har ju hört att man kan träna upp sig i denna teknik. Kunde din fru direkt eller har hon lärt sig? Vi får väl se hur det blir med det här vidare…

   Ja det tar ju lite längre tid att komma vid en avsugning (tror jag för ganska många) och det är väl oftast lite svårare att komma vid oralsex jämfört med vanlig penetrering för män…

   1. Min fru har inte så känslig kräkreflex så hon kan det naturligt och då har jag (inget skryt 😜) 19 cm vid erektion.

    Att ge oralsex är inte hennes favorit men hon vet att jag njuter så hon gör det ändå. Att hon sen sväljer när det går för mig är ju inte att klaga på. Vi är lite kinky så vi kysser väldigt mycket efter att ha gett varandra oralsex också.

    1. Ja vissa verkar ha mindre känslig kräkreflex. Och då är det ju lättare såklart. Vi är nog dåliga på att kyssas just efter sprutande. Inget vi har som en igångsättare sinsemellan iaf. Vet inte vad min man tycker om detta, får fråga 😉

 7. Jag tillhör de lyckliga som har en underbar fru som gillar att suga. Vi har oftast en stunds avsugning med när vi älskar. Min fru och jag har från början kunnat prata om hur vi vill ha det. Vad gäller avsugning gillar jag ögonkontakt och att se hur hon tar kuken i mun. Smårunk samtidigt som suger varvat med djupa lite långsammare sug. Dock inget deep då frun direkt får kräkreflekser. Hon vill inte ta sperman i mun vilket jag respekterar så när jag kommer oftast då frun runkar samtidigt som suger för jag bort hennes huvud, även om jag helst skulle vilja komma i mun men respekt som sagt.
  Att ligga i 69an o se frun suga samtidigt som jag har hennes mus framför ögonen är också en favorit.

  Visst…. att få en avsugning med jämna mellanrum är underbart….. att ge tillbaka får beskrivas i annat inlägg

  Tomas med fru

  1. Det låter som ni har ett härligt samspel med njutning och respekt. Ge och ta, lyhördhet för vad man gillar och inte gillar. Ja det sista får bli ett annat inlägg 😉

 8. Härligt Liw!
  Även jag älskar oralsex. Och ända sedan jag lärde mig deep throating för ett år sen så har vi fått mycket njutning båda två!
  Jag har ju som du vet lyckats med att få orgasm själv även när jag ger oralsex.
  Och så fann jag en otroligt härlig liten film häromdagen som jag tipsar om på min blogg 😉
  Njut vidare till er båda!

  1. Det är ju så häftigt att du tom kan få orgasm av att ge deepthroat.
   Filmen var intressant. Ffa det med att inte glömma pungen. Det är viktigt här hemma med 😉

  2. Låter underbart att du får orgasm när du ger oralsex 😊 Nyfiken på hur? Smeker du dig samtidig eller smeks? Nyfiken

 9. Oralsex är helt underbart, att få ligga där och ta emot den njutning hon ger mig, att få ge henne njutning. Det kravlösa under oralsexet.

  Sedan min sexdebut vid femton sextonårsåldern har oralsex varit ett inslag i sexakten, både givande och tagande men det dröjde ända tills jag var trettioett trettiotvå någonting innan jag själv fick orgasm av att bli avsugen.
  Det hela utspelades -92 -93 i ett ”grupprum” då jag gick komvux för att läsa upp mina betyg.
  Hon, den här härliga tjejen och jag hade haft en erotisk spänning mellan oss en längre tid och då vi nu denna gång blev ensamma i detta grupprum då de andra lämnat började vi surra lite tills hon ber mig ställa mig framför henne där hon satt i en sliten brunbetsad soffa al’a sjuttiotal.
  Jag gör som hon säger och hon börjar smeka och reta mig med ord och händer.

  För att göra denna historia kort. Hon drar ned mina jeans tar mig i sin mun samtidigt som hennes händer smeker både skaft, lår, pung och stjärt. Synen då hon med sina bruna kåt ögon tittar upp på mig med hennes läppar om.. ja min orgasm låter inte vänta på sig.
  Pulserande och högt stönande kommer jag i hennes mun och min svendom var tagen.
  Vi blev nu inget par och gick efter ett tag skilda vägar tills vi för fyra fem år sedan träffades igen.

  Under den långa tiden efter hade jag blivit avsugen ett flertal gånger men det krävdes relativ stor koncentration från mig, gärna då med fantasier i huvudet för att ens komma. Men som sagt så knöt vi åter kontakt denna brunögda kvinna och jag.

  Vi umgicks ett tag, träffades både på offentliga ställen som hemma hos varandra och hon hade alltid den fantastiska förmågan att få mig att komma både fort och njutningsfullt utan några som helst fantasier då hon sög av mig.

  Jag har funderat på detta både förr och senare, varför ”andra” inte fick/ får mig att komma på samma sätt och kan faktiskt inte lista ut det då ”teknikerna” sällan är annorlunda.
  Att hon nu tog min svendom i det är kanske en orsak men jag tror även, eller är rätt så säker på, att det är något i hennes sätt. Hon ger hela sig och njuter av att få ge.

  Tack för en underbar blogg.
  Med vänlig hälsning,
  Lasse.

  1. Wow vilken läsning, tack för att du delar med dig! 😃
   Det låter ju som ni hade en speciell kemi och att hon hade en speciell inlevelse när hon sög av dig. Jag tror helt klart att vissa har mer sexuell energi med varandra även om de inte blir ett par. Blir de ett par och fungerar på flera plan är det ju fantastiskt 😃

   1. Jo, kemin mellan oss var och, är, speciell. Hon, trots att jag är en som kan hålla mig länge, hon får mig att komma fort i vilken än ställning vi älskar i. Sedan så älskar jag hennes våta orgasmer, orgasmer jag gärna upplever igen 😉
    Lasse

 10. PS.
  Nämnde åt henne igår att jag skulle skriva om detta på din blogg, hon reagerade med 😱 och ett skratt 😂😂😂
  DS

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..