ANNONS

På ett eller annat sätt

/

Hur mycket jag än gillar långa lite mer ”planerade” äventyr så finns det något lockande med lite kortare och intensivare äventyr också. Där man mer ger allt på en gång så att säga. Ungefär som då vi planerade att ha sex i en gympasal med Mr Utvald som gästspelare. Det skulle ju då ha varit ett intensivt möte på bara några timmar. Nu slutade det ju med ett hett möte på tu man hand bara Love och jag då Mr Utvald lämnade återbud.

Bekantskap skapar möjligheter

Känner jag bara extrapersonen ganska bra kan detta med kort och hett möte vara riktigt sexigt. Under rätt omständigheter och om ramarna känns bra. Det är ju som att att tillföra en ökad spänning till något som blivit mer bekant. Känns ungefär lika sexigt som det är ocharmigt om jag inte kände den extra inblandade. 

Från långkörare till kortkörare

Nu har vi ju träffat Henrik hela fem gånger. Fyra fyrkantsträffar toppat med den senaste övernattningsupplevelsen som var nästan ett helt dygn ihop. Vilket gör att jag lockas av kontrasten det skulle vara att ha ett lite intensivare och kortare möte. Utan övernattning, och mer som ett inslag i vardagen. Det skulle  ju även göra det lättare med barnvakt som inte växer på träd i dessa tider. Vi har väl föreställt oss detta som någon slags mellanträff för att sedan under tidiga hösten ha en lite mer specialträff. Då har vi tankar på vissa fantasier vi vill skulle vilja förverkliga. Men det får jag återkomma till när det blir aktuellt.

Några fantasier på menyn

Inför denna lite kortare träff har jag också lite fantasier jag är nyfiken på att uppleva. Den ena fantasin som lockar mig är att testa en DVP. Dvs en vaginal DP (dubbelpenetration). Vet inte riktigt vad jag förväntar mig av det men då jag inte egentligen är något större fan av analsex borde ju en DVP passa mig ännu bättre. Och då gillade jag ju verkligen en vanlig DP. Och det leder in på nästa fantasi jag vill testa vilket är en omvänd DP. Kanske framförallt också med fantasin att Henrik är där bak och Love samtidigt pillar mig till g-punktsorgasm vaginalt. Att få komma under samlag gör jag ju inte speciellt ofta. Och absolut inte tillsammans med en extraperson inblandad. Så denna fantasi är något som lockat mig mer och mer ju mer jag tänkt på det.

Ingen snabbis trots allt

Även om jag pratar om en kortare och intensivare träff så är det ju knappast någon snabbis det kommer handla om. Inte heller någon 2-timmars-träff utan kanske snarare 4-5 timmar. Vi vill ju gärna hinna med några omgångar i alla fall. Exakt dag det blir har vi inte bestämt än. Men det ligger runt knuten. Ska egentligen bara komma fram till vart vi ska vara. Det är något att se fram emot i alla fall. För oss alla. 😉

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.0
3

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Lovebuddy.se

De bästa vibratorerna – Vad de gör och hur de funkar

/

I samarbete med Lovebuddy.se.

Det finns ju numer en hel uppsjö av olika typer av vibratorer för oss tjejer. Inte bara att det är olika fabrikat utan även olika i funktion. Så det är ju ganska tacksamt om man kan få lite hjälp och guidning i denna djungel av vibratorer. Så i detta inlägg ska jag försöka reda ut begreppen och visa på vilka olika typer av vibratorer som finns och vad man ska välja. Och när man kommit fram till vilken typ av vibrator man är sugen på kan man få hjälp att hitta bästa vibratorköpet på Lovebuddy.se.

G-punktsvibrator

G-punktsorgasmer har jag ju på senare tid nästan blivit lite bortskämd med tack vare Loves ”magiska” fingrar.

Womanizer Duo Dubbel Stimulator
Men på egen hand har jag aldrig riktigt lyckats få till det. Och de g-punktsvibratorer jag har testat har inte heller lyckats. Men det har varit enklare och billigare modeller. Så det hade ju varit intressant att testa en g-punkts-vibrator som t ex testvinnaren Womanizer Duo som inte bara är en g-punktsvibrator utan även pulserande lufttrycksvibrator som stimulerar klitoris samtidigt.

Magic-wand-vibrator

Wand-vibratorer med stort vibrerande huvud har ju blivit en av mina favoritvibratorer som jag oftast använder när det är just en vibrator jag vill ha.

Magic Wand Vibrator
Det som är bra med en wand är ju att det stimulerar ett större område vilket kan vara väldigt skönt som omväxling till de mer punkt-inriktade vibratorerna. Även när det gäller wands så finns det ju en massa olika varianter. En del pluggar man in i eluttaget och då kan de ofta generera kraftigare vibrationer. Men i regel är det ju smidigare med batteridrivna och uppladdningsbara varianter. Bara man ser till att inte batteriet tar slut.

Vibratorägg

Vibratorägg har aldrig riktigt varit något jag fastnat för. Men jag har blivit väldigt sugen på att skaffa en Lovense Lush som är ett fjärrstyrt ägg.

Lovense Lush 2
Vi har ju en liten fantasi om att vi skulle gå på bröllop eller större tillställning där jag skulle ha en vibrerande trosa som Love skulle kunna styra med fjärrkontroll. Men sen jag fick upp ögonen för Lush-vibratorn har jag nog insett att det är en sån jag ska ha. Det är också den vibratorn som blivit testvinnare hos Lovebuddy i kategorin för vibratorägg.

Lufttrycksvibrator

Att en luftrycksvibrator är så gott som en orgasmgaranti har väl knappast gått någon förbi. För egen del så har ju min Satisfyer Pro 2 varit en favorit sen jag testade den för ett par år sedan.

Satisfyer Pro 2 Next Generation
Det är också den lufttrycksvibrator som blivit testvinnare bland lufttrycksvibratorer på Lovebuddy. Men även här så finns det ju en massa olika varianter. Och jag kan ju undra om det kan vara någon som faktiskt skulle kunna vara bättre än den lufttrycksvibrator jag redan har. Så skulle min Satisfyer nån gång gå sönder så skulle jag nog kanske testa någon annan variant med stor nyfikenhet.

Klitorisvibrator

Min första vibrator var en klitorisvibrator och det var också det enda som fick mig att komma när jag var yngre. Om jag ska bortse från vattenstrålen i duschen.

 Velve Chloe Lyxig Uppladdningsbar Klitorisvibrator
Den klitorisvibrator jag hade då var en ganska osexig variant utformad ungefär som ett läppstift. Men den funkade och jag körde hårt med den i många år. Till slut så tror jag att den gick sönder och jag har försökt att ersätta den men aldrig riktigt hittat någon klitorisvibrator som fungerat lika bra. Nu ser jag att den som blev testvinnare hos Lovebuddy vad gäller klitorisvibratorer var en ganska lyxig variant. Så kanske är det så att man får vad man betalar för även här. Får väl önska mig en sån i present nån gång.

Dildovibrator

Dildos har vi samlat på oss ett gäng under åren. Ibland med vibrator men kanske oftast utan. De som har haft vibrator har jag väl inte riktigt funnit tjusningen med.

Fun Factory Big Boss G5 Uppladdningsbar Dildovibrator
Det har väl varit lite skönt med vibrationerna men vad jag kan minnas är det inget som har gjort något succé. Något som inte gjort saken sämre heller i och för sig. Det känns som att det ofta är så att när man väl tagit fram dildovibratorn så har det varit ganska dåligt med kräm i batterierna också. Så kanske hade det varit bäst att skaffa en dildovibrator som är uppladdningsbar precis som testvinnaren hos Lovebuddy.

Rabbit-vibrator

Slutligen har vi kommit fram till Rabbit-vibratorn som är något som jag förstått varit en favorit hos många i många år. Och det låter ju genialt med några små vibrerande kaninöron som stimulerar klitoris kombinerat med en dildovibrator som simulerar hela underlivet inifrån.

Auto Rabbit
Jag har bara testat en variant men upplevde att den luktade väldigt mycket plast och var väl intensiv. Men jag har alltid kommit, även om jag fått ta bort stimulit när jag kommer. Samtidigt så måste jag nog erkänna att även vad gäller rabbit-vibratorer har jag varit snål och köpt billiga varianter. Så skulle jag på riktigt ge det en chans borde jag nog kosta på mig och köpa de rabbit-vibratorer som fått bäst betyg och omdömen.

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.14
9

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

273. Ansikte vs kropp

/

Nu kommer jag bli lite ytlig i detta inlägg. Jag kommer nämligen prata om utseende. I och med vårt inträde i den sexuella äventyrsvärlden har jag och Love diskuterat både kroppar och utseende, vad vi dras till och vad som är viktigast för oss hos en extra person i sängen. När det kommer till kropp och utseende.

Annan önskelista på sexpartner

När man ska träffa den rätta och den stora kärleken kan man lätt ha en hel lista på krav och vara ganska kräsen. Vilket såklart inte är speciellt konstigt då det är någon man ska leva med, kanske t o m livet ut. Men i swingersvärlden då? Där man mest bara ska ligga eller i vart fall inte har några som helst planer på att gifta sig. Då är det rimligtvis inte bara Love och jag som har en helt annan önskelista på motparten än i jakten på den rätta/rätte.

Jag och Love tänker olika

Jag och min man skiljer oss lite i vad vi tittar på och uppskattar mest hos en potentiell gästspelande sexpartner. För Love är kroppen viktigast på en kvinna. Medan det för mig är viktigast med ansiktet på mannen. På senare år har jag i och för sig börjat tända på långa män så pass att det numera mer eller mindre är ett önskemål om så inte ett måste att de är hyfsat långa. Men de kan vara smala, småmulliga eller muskulösa. Det spelar mig inte så stor roll. Och ja de kan kanske vara 1,70 också…om de har ett ansikte som jag attraheras av.

Ansiktet är viktigt för mig

Nu menar jag inte att de måste se ”fotomodell-snygga” ut. Utan de behöver ha något som jag gillar i deras ansikte. Detta har gjort att Love och jag, i våra raggningsprocesser, fått be manliga personer skicka ansiktsbilder ganska tidigt. Vilket ju såklart är känsligt och kan tyckas ytligt. Men samtidigt skulle det vara en dealbreaker om det visar sig att jag inte attraheras av ansiktet. Och låter vi det gå för lång tid innan vi får se en ansiktsbild så är ju risken att vi har slösat bort både vår och motpartens tid och energi i onödan.

Långa män är lite extra sexigt

Sen kan jag bli lite förvånad över mig själv att jag blivit så ”inne på” långa män. Det är inte så att jag alltid varit det. Jag har haft förhållande med män på 1,70 och aldrig reflekterat att de skulle vara för korta. Det är ju inte heller så att jag är speciellt lång själv. Men jag har väl känt att jag med en extraperson kan få ha denna ”fetisch” på långa män.

Kroppen viktig för Love

Love tycker inte ansiktet spelar lika stor roll på en extrakvinna. Men kroppen är desto viktigare. Och hon behöver verkligen inte ha perfekt kropp men hans kriterium är framförallt att hon inte ska vara större än honom. Eller vara typen som klär sig i ett tält. Han vill se kroppen. Det går han igång på.

Rätt blick kan göra mig kåt

För mig betyder en blick från min sexpartner mycket för min inre kåthet, lika mycket när jag nu har äventyrssex som när jag sökte stora kärleken. Och att jag älskar kyssar gör kanske att det blir lite extra fokus på ansiktet från min sida.

En glimt av Liw

Jag är ju dock själv noga med att inte visa mitt ansikte på bild i första taget. Men jag är förvånad och glad över hur många män som ändå vågar skicka bilder på sina ansikten. Min kropp däremot är för mig mindre känslig att visa upp och så har det alltid varit. Med tanke på det så har jag faktiskt precis lagt in en ny glimt av mig på ”Glimtar av Liw”. I en av mina kroppsstrumpor. 😉

Vad är viktigast för dig?

Det skulle vara intressant att höra hur ni andra tänker kring utseende. Om ni leker med tanken på att ta in en extra person i ert sexliv. Ingen livskamrat, utan för att ha häftigt sex med. Hur viktigt är kroppen kontra ansiktet för dig? Vad är din ”fetisch” vad gäller utseende? Vad går du extra igång på hos en partner rent utseendemässigt?

Svara gärna på nedanstående Google-enkät. Helt anonymt förstås.

Nästa inlägg:
De bästa vibratorerna – Vad de gör och hur de funkar

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.9
15

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00