Som jag berättat tidigare så har jag aldrig riktigt sett tjusningen med analsex. Något som jag däremot gillar är att använda analplugg. Jag gillar att ha en analplugg där bak under samlag, och vi har därför köpt in några stycken i lite olika storlekar. Vi har ett set med 3 analpluggar i olika storlekar prydda med en ädelsten. De ser väldigt läckra ut.

Analplugg är bra för oss båda

Detta med analplugg tänder mig jättemycket och är väldigt skönt att använda vid samlag. Inte bara för mig utan även för min man,  vilket gör det hela extra härligt. Jag blir ju trängre och vi båda känner då mer.

Behandling med analplugg

Vi hade sex med analplugg häromkvällen och då upplevde jag något nytt. Jag fick en ensambehandling som fastbunden och det ena ledde till det andra och efter ett tag bad jag maken att han skulle ta fram analpluggarna. Jag trodde han förde in den minsta storleken, men han tog den mellersta då han tydligen inte hittade den minsta. När han sakta förde in den upplevde jag något jag inte upplevt vid analsex/plugganvändande tidigare.

Nästan som känslan vid fisting

Den stunden när han förde in pluggen var en närliggande känsla av den sensationella känsla jag fick när min man förde in sin hand första gången vi testade fisting på mig, även om detta var något light-version. Jag vet inte varför jag aldrig upplevt detta förut. Jag blev mer och mer upphetsad och efter en stund bad jag honom att ta en större storlek. Jag trodde ju då att han tog den mellersta och att vi skulle jobba oss uppåt. Men han var ju redan inne på den största modellen.

Obehag vid den större storleken

När han tog ut den mellersta kändes det lite obehag. Med den största modellen gjorde både inträngandet och utdragningen ont, men när den väl var på plats var det lika skönt som med den mellersta. Min man tyckte inte att han kände någon direkt skillnad mellan de två storlekarna vid samlag. Så vi kunde summera att lagom var bäst storleksmässigt…och jag blev lite tagen av den nyupptäckta känslan vid inträngandet av den mellersta pluggen.

Inte helt bekväm

Jag kommer dock inte ifrån att jag är obekväm när han ska dra ut något därbak även om det gick bra denna gång ☺ Det känns för mig så långt ifrån sexighet om det skulle komma lukt eller i värsta fall något annat. Att föra in något där bak har jag inga hämningar för. Det är att dra ut något jag inte är bekväm med. Vägen in upplever jag som skön, medan utvägen påminner för mycket om känslan när man är på toaletten. På toaletten vill jag vara själv. 😉

Hur ser det ut egentligen

Jag blev nyfiken häromkvällen hur en diamant-analplugg ser ut…där bak. Jag har ju själv inte sett hur det ser ut. Så vi tog helt enkelt ett kort.  Gå in på Glimtar av Liw om ni också är nyfikna. 😉 För övrigt så har jag också lagt upp en hel del inspirerande och upphetsande bilder på analpluggar på min Tumblr-blogg. Gå gärna in och kolla där, men var beredd på att bilderna där kan vara rena rama porren ibland.

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Vi delar nog åsikt i detta. Jag håller med dig om att det har sin charm men vägen UT är inte något jag tänder på utan tycker mest är pinsamt.. haha.. Gömmer alltid huvudet i kudden då..

  1. Liw skriver:

   Jo men det är lite kul att testa och se om det passar en eller inte. Man vet ju liksom inte förrän man testat 😉

 2. Hasse skriver:

  Har ni testat med nån plugg där man inte riktigt känner om den åker in eller ut, den bara mer som finns där? Jag tänker tex på satsen om tre som man hittar om man söker på ”licorice butt plug”, eller ”liqourice butt plug”.
  Jag har skrivit en recension här: https://hasseochanna.wordpress.com/2009/05/27/recension-liqourice-varning-sex/

  De har nackdelen att de inte stannar kvar inne av sig själva, men har fördelen att de glider lätt och är mjuka. De fungerar väldigt bra om man tar henne bakifrån. Den minsta känns knappt, men ger ändå märkbar effekt. Och nästa storlek är inte heller så himla stor. Det blir inte samma starka effekt som en stål-plugg, det går inte ens riktigt att jämföra. Jag använder dem inte jätteofta på Anna, men varje gång jag gör det blir det väldigt lyckat för henne.

  En annan som verkligen varit en favorit hos oss är ”Key to your butt”, märkvärdigt bra för att vara så liten: https://hasseochanna.wordpress.com/2009/05/20/recension-varning-sex/

  1. Liw skriver:

   Intressant! Vi har inte testat varken den ena eller den andra av de du skriver om. Jag gillar ju inte in och ut:et så mycket så den som inte har något stopp känner jag mig initialt lite mer tveksam till 😉 Den andra, sista, lät behändig 🙂
   Det verkar finnas en uppsjö med anala leksaker, tex analkulor….dock ej så lockad av just det. Gillar att få olika tips dock 🙂 🙂

   1. Hasse skriver:

    Grejen är att när de är smala och har bra yta och är lite mer jämntjocka så märks det inte på samma sätt om de åker lite in och ut. Det blir att de (kanske) glider ut lite helt på egen hand, och så puttas de in igen av mig när jag stöter inåt.

    Jag använde vår ”key to you butt” igår, den fungerade bra, som vanligt. 🙂 Så liten och billig, och så bra. Och den sitter kvar inne när man har den. Måste skaffa en ny sån nån gång, vår ring på den har spruckit efter lite för hårdhänt användning. Men vi har väl haft den i över 10 år också. Såg den för 99:- nu på ett ställe, med 5 nöjda användare. Rekommenderas. 🙂

    1. Liw skriver:

     Prisvärd med andra ord 🙂
     Det kanske inte är samma ”utdragskänsla” när det inte ska över en kant och kanske känns det då annorlunda…

     1. Hasse skriver:

      Precis så. Har ni testat med ett finger? Blir ju lite samma sak.

 3. Anna skriver:

  Spännande inlägg ☺️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..