Analsex är ett ämne som jag inte berört tidigare. Mycket beroende på att vi numera inte praktiserar analsex. Jag har dock haft analsex tidigare i livet. Både med min man och med någon tidigare pojkvän och faktiskt även med ett one-night-stand.

Kluven till analsex

Visst har jag uppskattat att ha analsex på sätt och vis, men också inte. Som ni märker så är jag lite kluven inför detta. Det är ju onekligen ganska upphetsade i och med att det är så förbjudet. Och skönt har det ju kunnat vara, men det har aldrig varit extraordinärt för mig.  Det som stört mig är delvis att jag känt mig toanödig och varit rädd att det ska synas något opassande.

Inte skönt nog för att väga upp olycksrisken

Jag vet att en del inte bryr sig alls om det skulle komma avföring vid analsex, men för mig blir det avtändande. Jag vet att man kan spola och göra rent och slippa något ovälkommet. Men i slutändan är det nog ändå så att analsex inte är nog skönt jämfört med vaginal stimulering i min mening. Jag har aldrig varit i närheten av att komma vid analsex. Jag kan liksom inte slappna av. Men ändå har jag oftast varit väldigt upphetsad vid de tillfällen då den förbjudna vägen varit öppen för trafik.

Inget analsex sedan vi fick barn

Numera är dock den förbjudna vägen stängd. Vi har inget analsex sedan vi fick barn. Det är ju trots allt så att hela underredet blir påverkat av förlossningar. För vissa mer än för andra. Nu tillhör jag säkert en av de som kommit ganska lindrigt undan. Men även jag har i viss mån fått förlossningsskador. Jag har ju märkt att om man haft problem när man gör nr 2 har det kunnat göra ont i några dagar efteråt. Så det är känsligare än förr. Jag är även jätterädd för att få hemorrojder som min mamma faktiskt fick efter hon fått barn. Peppar peppar har jag inte fått det. Det är jag evigt tacksam för.

Min man vill om jag vill

Min man har inte heller efterfrågat analsex speciellt mycket. Jag vet dock att han gärna skulle ha det ibland om jag hade velat. Men när jag inte vill så vill, påpassligt nog, inte han heller. Jag har väl inte direkt stängt dörren för analsex för evigt. Men som jag känner det idag så är jag tveksam till att/hur jag ska omvärdera min inställning till att ha analsex igen.

Svårt att förstå kvinnor som älskar analsex

Man kan ju inte älska allt med sex och jag vet att många män tänder på detta med analsex. Och en hel del del kvinnor också har jag förstått. Jag har en väninna som uppgett att hon verkligen älskar analsex. Med mina erfarenheter har jag ju svårt att sätta mig in i den förtjusningen.

Tänker vad mannen känner

Men samtidigt så kan jag ju också fantisera om analsex. Jag tänder t ex på att se det i en porrsekvenser. Men då föreställer jag mig det hela mycket från mannens perspektiv. Att det är extra trångt och skönt för mannen…och det är lite mer förbjudet än den vaginala varianten. Jag ser liksom mannens upphetsning i det.

Är en erogen zon även på mig

Nu är det ju inte så att jag är helt avigt inställd till att involvera rumpan i de sexuella lekarna. Det är ju onekligen fortfarande en erogen zon. Så även om jag inte vill ha något penetrerande sex där bak så finns det ju andra saker man kan använda där bak som jag gillar.

Gillar en hel del ändå

Min man brukar t ex smeka mig runt anus och kan ibland föra in ett finger lite lätt under sex, vilket är jätteskönt. Det pirrar i hela mig när han under förspel är där bak och stimulerar, som om han lovar hett och busigt sex. Dessutom så gillar jag verkligen att använda analplugg ibland. Men det får jag nog berätta mer om i ett helt annat inlägg. 😉

Sen finns ju fantasin om en DP men det är också ett helt annat kapitel…

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Hasse skriver:

  Min kära Anna är hård i magen, vilket gör att det ganska ofta finns kvar en eller fler små halv-centimeterstora hårda ”har-kluttar” hos henne. Och med glidmedel, och sedan friktion in/ut, så löser dessa upp sig, och skitar ned (så att säga).

  Det är lite intressant att se på tex Familjeliv att detta omöjligt kan ske, när vi VET att det visst kan ske. Många kan ju lätt vidhålla att saker inte kan ske trots att de som verkligen vet, de som råkat ut för det, berättar om det. Det är rätt märkligt. Det är ju en sak att inte ha varit med om det själv, en annan att hävda att det inte kan existera. Och det kan handla om vad som helst, om att få orgasmer på olika sätt eller något annat.

  Jaja, pga detta har vi inte analsex så ofta. Tyvärr. Anna kommer väldigt hårt av analsex, hon låter i princip konstant, och njuter något helt otroligt av det. Vilket är upphetsande för mig. Och absolut, jag njuter också, men det är också pyssligt, med glid, och att inte ”kontaminera” mer och mer när man håller på, så man får in bakterier i slidan. Men lite oftare kunde vi gärna ha analsex, det är lite speciellt. Men jag använder leksaker en del, det är lite enklare, och funkar också bra. Eller bara ett finger några cm in, kan ju också göra underverk. 🙂

  1. Liw skriver:

   Ja det finns ju fler saker att göra därbak förutom penetrering 😉
   Jag tror som du att det visst kan komma ut ngt, därav min känsla att inte kunna slappna av. Att det skulle vara helt rent utan spolning kan verkligen inte gälla alla 😛Spolning känns för mig lite bökigt men även onaturligt som att det kan störa hela systemet, men det kanske inte alls gör det…
   Jag förstår om ni vill göra det oftare om din Anna kommer så starkt av det 😃

 2. Sandra skriver:

  Har faktiskt inte vågat pröva det sen vi fick barn men nån gång ska bli den första även efter det 🙂

  1. Liw skriver:

   Ja det kommer nog jag också göra, någongång igen…

 3. Celine skriver:

  Jag har aldrig känt att analsex är förbjudet, eller upphetsande, pga detta. För mig är det själva njutningen som står i fokus. Vi har utforskat njutningen med analsex och den upplever jag lättast med mindre saker än kuken. (min karl har ganska grov) Ibland har vi dock haft analsex med kuk och det är jätteskönt, men det KAN göra lite ont, speciellt i början, om vi inte är noga och försiktiga. Min karl tappar dessutom lusten om jag får lite obehag.
  Därför njuter vi oftast av annan analsex. Med fingrar och leksaker. Då triggar det orgasmen väldigt.
  Han kan också njuta av prostatastimulans och det är häftigt. Jag ser tom på honom att njutningen blir lite extra. Tyvärr kan det påverka erektionen negativt.
  Vad gäller avföring har vi inte analsex om jag känner att magen är i olag. Om jag haft avföring som vanligt är nedre delen tom. Har faktiskt aldrig sett avföring, men känner inte att det är någon fara heller.

  1. Liw skriver:

   Ja sexleksaker där bak är bättre för mig också. Det förhöjer den vaginala stimulansen. Jag har dock inte fått orgasm med något där bak så det kan jag inte uttala mig om. Vad gäller avföring har det inte kommit ngt för mig heller, vad jag vet, men ibland när min man velat närma sig med ett finger har jag fått avböja för jag känt att magen ej är som den ska…

 4. Den delen har förut alltid varit ett stort NEJ TACK för min del. Men min man var under en lång tid väldigt nyfiken på analsex och har velat testa på det, hans önskan innan han dör *hehe* Har aldrig förstått hur man kan tycker det är skönt då min tanke är att jag kommer väl ha superont efteråt.
  Han har ändå varit tålmodig och hoppats och väntat på att jag ska ändra min åsikt och ändå ge det en chans.
  Tro mig, han fick vänta länge tills efter drygt 16 år tillsammans och efter 3 barn 🙂 Vi har testat ett par ggr och det har gått ok, men det är inget som hör till vardagen numera utan det kan gå nån enstaka gång så där. Men då har han iallafall fått testat det och vet nu hur det är 🙂

  1. Liw skriver:

   Han hade verkligen tålamod vilket betyder att han verkligen älskar dig. Det var fint av dig att låta hans önskan gå i uppfyllelse, kompromissa heter det ju så fint. Det är väl det ett förhållande handlar om, att ge och ta. Och att få se din partner få en sexuell önskan upplevd måste ju ha varit ganska häftigt 😉

 5. Kul att få läsa ditt inlägg, detta ämne kan vara känsligt för många men jag tycker det är bra att du tar upp det!

  1. Liw skriver:

   Jag beundrar de som berättar att de gillar mer udda saker med sex. Att man vågar berätta vad man gillar. Jag hade gärna velat gilla analsex mer för man blir ju nyfiken hur de som uppskattar det känner. Jag hade tex velat att alla fick känna hur en fisting-orgasm känns men alla hade ju inte uppskattat det som jag. Rädslan för att skada kanske hade tagit överhand eller hade det helt enkelt inte varit skönt och kanske bara gjort ont. Vi är ju alla olika helt enkelt och det är ju spännande och bara positivt tycker jag 😃

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..