ANNONS

229. Är jag till besvär?

/

Allt sedan jag startade denna blogg har jag lite då och då fått till mig att en del kvinnor känner press av mitt skrivande om sex. Och visst kan jag nog förstå att jag kan upplevas ”obehaglig” för vissa. Jag har många gånger funderat på vad jag själv hade känt om jag läst min blogg som 25-åring, och hur jag hade jämfört mig. I mitt fall för att jag då upplevde sex som lite ångestladdat och misslyckat. Men det finns nog en rad anledningar till varför man kan se min blogg som lite “besvärlig”.

Lätt att hamna på piedestal

Det går nog inte att säga att det är en viss typ av människor som tycker min blogg kan vara lite pressande. I regel så är det väl framförallt kvinnor som jämför sig eller som blir jämförda. Det är ju lätt att sätta mig på en piedestal, då man inte ser hela bilden av mig. En del kvinnor skulle nog vilja komplettera bilden av mig med mer ”tråkiga sidor”. Givetvis så har även jag dessa sidor, men jag tycker inte de är så roliga att skriva om. I alla fall inte i nutid. Men saker som har varit jobbiga men där det jobbiga passerat berättar jag gärna om, ganska öppet.

Är vanligare än många tror

Att jämföras sexuellt med andra kan ju vara känsligt. Kanske framförallt med någon som jag som går i gång på trekanter och fyrkanter och andra sexuella ”tokigheter”. Man vill kanske inte att partnern ska förvänta sig något mer än vaniljsex. Ska det bli mer än så vill man kanske överraska med det själv i så fall. Ingen vill ju känna sig tråkig i sängen, vilket man kanske kan göra i jämförelse med den bild man kan ha av mig. Även om jag nog är mer vanlig vanilj vid sex i min vardag än vad många tror.

Jag är kanske inte helt normal

För några är jag kanske en symbol för den villiga kvinnan, som gör saker för mannens skull i första hand eller för att vara ”den perfekta frun”. Jag vet att jag troligtvis är lite mer mån om sexlivet jämfört med ”normalkvinnan”. Detta pga min erfarenhet av att känna mig onormal sexuellt i negativ mening. Så min tacksamhet för en orgasm med en annan person är…ovanligt stark och orgasmer fascinerar mig. Jag vet. Och ja, jag gillar min fascination och fixering av detta.

De indirekt besvärade

En del kommer alltid tycka det är lite jobbigt att läsa det jag skriver. För att den jag är eller det jag gör är utanför deras ”comfort zone”. Visst kan man då bara låta bli att läsa mig och det gör nog de som känner en press. Men en del kommer också indirekt besväras av det till följd av att deras män förväntar sig mer av dom än vad de kan/vill uppfylla. Och det kan jag ju tycka är lite olyckligt.

Vill dela med mig av livsglädje

Samtidigt så älskar jag att jag har hittat mitt mer sexuella jag, mitt alter ego. Som jag inte trodde fanns förut. Och jag önskar att många fler kvinnor kan hitta det jag funnit, på sitt eget sätt. Det är en nyckel till livsglädje som jag inte vill hålla för mig själv. Så jag kommer fortsätta att vara till besvär för några, och till glädje för andra. Jag varken kan eller vill låta bli nämligen. 🙂

Nästa inlägg:
Billigaste sexbutiken är utsedd

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.27
20

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00