Något som jag insett på senare år är att jag gillar att bli dominerad. Kanske är det så att jag alltid gillat det men inte riktigt vågat erkänna det för mig själv förrän nu. Men nu har det ändå visat sig att jag verkligen går igång på att bli dominerad i sängen.

Det mesta är okej

Det mesta som inte innehåller tydlig smärta eller förnedring är nog egentligen okej. Inte heller lekar med stryptag eller där jag inte får luft. Det går bort. Men jag gillar när den jag har sex med tar tag i mitt hår och drar det bakåt vid sex bakifrån. Jag gillar också att bli upptryckt mot en vägg eller att bli helt fasthållen under sex med mannen över mig. Detta fungerar med vem jag än har sex med. De är mina allmänna igångsättningar. Att den jag är med vet vad han vill och vågar ta för sig är en sexig egenskap tycker jag. Om han dessutom vet hur man styr en kvinnans eller min njutning blir det extra hett.

Min man dominerar

Sen finns det ju saker som min man gör som bygger på att vi känner varandra. Min man har mer visat lite dominerande sidor sista åren. Mycket för att han har förstått att jag går i gång på det. Som t ex lite BDSM-light och bondage-lekar med mig på mage där jag är helt i hans händer. Då kan han styra mig att suga eller positionera mig som han vill. Det hetsar verkligen upp mig.

Naturligt dominant Mr Utvald

Sen är inte min man naturligt dominant. Det var däremot Mr Utvald vilket jag uppskattade. Det handlade inte om att han var speciellt hårdhänt på något sätt. Men han kunde ta för sig på ett sätt som kändes bestämt och naturligt och som gjorde att man verkligen kände sig tagen. Och jag har förstått att min man också gillade att han hade den egenskapen, som åskådare.

Jag vill inte själv dominera

Att själv vara den som styr har jag inte alls samma igångsättning kring. När jag läser om kvinnors dominerande drag som t ex ”Skrivdivans” så inser jag att det inte är jag. Även om det låter häftigt.

Varvat med mjukt

När man känner en trygghet med sin partner är det nog mer okej med rent hårdhänt sex. Fast jag föredrar inte detta utan jag vill ha det varierat. Här blir kyssarna min nyckel. Om det först är mer hårdhänt och dominerande sex och sedan kommer en kyss. Då smälter mitt hjärta och i kombination med en mer bestämd man med tag i så eggar det mig väldigt. Tror det var denna kombon som gjorde ”Fifty shades” till en sådan succé hos så många kvinnor. När en man blandar mer hårdhänt/dominerande sex med långsamt inkännande, då är jag helt klart såld.

Nästa inlägg:
Liw idag och igår – Olika Liw

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Jag älskar att ha sex med ”naturligt” dominanta män som verkligen tar för sig av min kropp. Men självklart alltid med stark grundläggande inkänning och sensibilitet. Sen är nog inte jag den bästa undergivna personen om man ska dra det steget längre… som med mig och min väldigt dominanta älskare, han vill gärna leka sub/dom lekar utanför sovrummet också, lite som jag gör med mina slavar. Han prövar mig genom att säga hur han vill att jag ska klä mig etc. Men då blir jag bara förbannad och trotsar genom att göra tvärtom. Så min undergivna sida är strikt begränsad till sovrummet. Utanför sovrummet är det jag som är dominant… haha ;D

  1. Liw skriver:

   Ja utanför sängen skulle inte jag heller vilja att någon styrde mig eller tog hela kommandot. Men i sängen är det sexigt, iaf som inslag.
   Jag har det inte naturligt i mig att dominera varken i eller utanför sängen…
   Det måste vara häftigt, som för dig, med sådana ytterligheter i och utanför sängen. 😉😎

 2. Sandra skriver:

  Att bli dominerad är bara underbart!! Jag älskar det och är det jag och sambon så är jag trygg och då finns det inga gränser. Det är mer avtändande att få frågan om vi ska testa något än att testa och att jag säger ifrån om det blir fel.

  Problemet här är att nu vill min sambo ha lite ombytta roller och det låser sig för mig!! Från att ha varit vild och kåt när jag blir dominerad tvärvänder det och jag blir tafatt. Det stör mig för jag vill ge min sambo samma upplevelse som han ger mig. I huvudet är jag ”där” och kan göra vad som helst. Men så fort det ska bli omsatt till handling i verkligheten tar det stopp.

  Sidospår där… men något du kanske hade kunnat skriva om?

  1. Liw skriver:

   Intressant sidospår 👍
   Jag förstår vad du menar och det låser sig lätt för mig med i det omvända…även om vi testat litegrann. Kanske blir något att skriva om 👏😁

 3. Martin skriver:

  Har fått uppfattningen att de flesta kvinnor faktiskt uppskattar att bli just ”tagna” under sexet.

  Tog många år innan jag insåg det.

  Levde förr lite i världen att sex skulle vara som på film, dvs alltid ögonkontakt, mjuk sex där man håller varandras händer osv.

  Men de riktigt heta sextunder är ju dem där man verkligen tar kvinnan, trycker ner henne i sängen och använder min tyngd och styrka för hålla fast henne.

  Vårt sexliv har blivet mycket bättre sen vi båda upptäckt och utforskat hennes undergivna sida, och min dominanta

  Har upplevt samma med de flesta andra kvinnor jag haft sex med. Att aktivt styra sexet är väldigt uppskattat.

  1. Liw skriver:

   Ja jag vet inte vad det beror på men så tror jag också det är. Känslan av att mannen vet vad han ska göra och samtidigt tar för sig av det han vill ha är helt enkelt läckert.

   Vad spännande att ni båda tycker att sexet tagits till en annan nivå iom att ni experimenterat med dessa olika sidor hos er. Jag känner mig nyfiken att göra det mer också, med min man och med en extraman. 😊

 4. Björn skriver:

  Hos mig finns det en tydlig tråd. Ju kåtare jag blir desto ”vildare” blir jag i sängen, vill dominera mer, lite mer ”dirty talk”.

  Speciellt hårdhänt blir jag däremot inte även om det kan bli lite smisk ibland och vid stående sex kan det allt bli att jag trycker upp sambon mot väggen, dock på ett lite snällare sätt.

  Sedan kan jag inte sticka under stol med att jag blir lite mer dominerande och mer hårdhänt de gånger jag haft några glas innanför västen 🙂.

  Ibland är ”fylllesexet” riktigt läckert och min dominerande stil gillas av min sambo. Blir jag för hårdhänt så säger hon ifrån.

  Sexet slutar oftast med att båda fått orgasm (sambon dock flera) och vi ligger på rygg och bara njuter av det vi nyss haft 😀

  Trevlig helg!

  1. Liw skriver:

   Det låter som en härlig balans mellan hårt och mjukt. Dominant och inlyssnande. 👍

   Fyllesex är jag inte så glad i mer än på passions och kyssnivå. Då är det verkligen extra hett och det snurrar av berusning både kroppsligt och i huvudet.

   Men jag känner mindre vid sexet och jag är heller inte alls lika närvarande eller inkännande vid samlag i lite berusning.

   Kan väl hålla med om att det dock lättare blir lite mer naturligt dominant…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..