Det var fredag morgon och jag var sådär härligt pirrig och kände att det skulle bli så mysigt att få komma iväg. Först på tu man hand ett dygn, och sen den spännande fortsättningen då  Henrik och Moa skulle ansluta på lördagen. Känslan när vi rullade iväg hemifrån för att lämna barnen var helt underbar och det bubblade av fjärilar i magen.

Jag älskar roadtrips

På vägen till stugan skulle vi passa på att shoppa lite på Ullared. Kanske hinna fixa några julklappar till barnen. Men annars bara ta dagen som den kom med fikastopp och massa snack i bilen. Som småbarnsföräldrar är det ju en ynnest att kunna sitta i bilen själva och få prata ostört om vad som helst. Jag älskar verkligen roadtrips med min man.

Stugan var en riktig pärla

Stugan hade vi hittat på Airbnb. Vi hade inte haft någon direkt plan på vart vi skulle. Det kändes som att stugan och dess omgivning var viktigare än vart i Sverige den låg. Så vi sökte i ett ganska stort område och kände oss lyckliga över att hitta en sån pärla. Stugan hade en tillbyggnad med bastu och utsikt över en stor sjö. Själva huvudstugan verkade också väldigt mysig på bild. 

Äntligen framme

Det hade hunnit bli skymning innan vi nådde stugan som var upplyst med mysbelysning både invändigt och utvändigt. Och härligt uppvärmd. Vi blev helt betagna av stugan och gick bara runt och tittade och njöt en lång stund. Efter lite uppackning lagade vi till lite tacos och tog varsitt glas vin. Och även om vi efteråt var lite lagom fredagsmosiga och lite smått trötta efter resan så var vi så inställda på att inviga stugan genom att njuta av varandra.

Loves nya grepp

Inte visste jag då att jag skulle uppleva en topp 5 av sexakter med min man Love. I och med våra sexäventyr med Moa och Henrik så har Love börjat ta mer på mig (klitoris) under akten. Detta då han gjort det en del med Moa för att hon gillat det. Kanske är det också så att jag mer börjat tillåta och uppskatta detta.  Innan är det mest jag själv som valt att ta på mig själv. Men nu har jag släppt in honom till att mer vara den som tar på mig. Detta är i alla fall ett väldigt positivt inslag.

Invigde stugan

Efter lite ordinärt inledande förspel så hamnade jag med ryggen ner mot soffan liggandes på min man som låg under mig, också på rygg. Han var ömsom inne i mig och ömsom utanför. Samtidigt tog han på mig väldigt skönt och stimulerade klitoris med sin hand. Sen följde en säkert 20-30 minuter lång stund där jag för första gången i mitt liv under sex levde mig in i något slags rollspel med en väldigt upphetsande situation.

Underbart plågsamt utdraget

I mitt huvud kände jag att min man visste exakt vad han gjorde. För så fort jag var nära att komma sa jag det och då ändrade han smeksätt och så höll vi på i säkert 10-20 ”omgångar”. Det var så plågsamt härligt med denna fördröjning att jag nästan skakade av längtan efter orgasm. Jag bad verkligen sista 5 gångerna om att få komma…men inte. Till slut fick jag dock explodera och det var helt ljuvligt.

Var inte som jag trodde

Efteråt frågade jag min man om han hade haft full kontroll över situationen. Men det hade han inte haft som jag trott. Några gånger kunde han väl retas och styra bort orgasmen, men de flesta gångerna tappade han den orgasmsköna smekningen ändå. Jaja i mitt huvud var det så jäkla häftigt och i min hjärna hade han full kontroll. 😉

Härlig morgon i väntan på

Vi somnade till slut gott, även om jag sedan inte sov så gott. Så brukar det ju ofta vara när man är på bortaplan. Morgonen efter kändes det omöjligt att motstå lite morgonsex. Därefter tog vi en lång frukost och sedan en promenad i skogen. Och snart skulle Moa och Henrik komma.

Var är mitt smink?!

Varje gång vi träffat vårt likasinnade par, Moa och Henrik, så har jag varit nervös inför att träffa dom igen. Man vet ju aldrig riktigt hur det ska bli den här gången. Det är jobbigt, men samtidigt lite av charmen. Nu blev det inte bättre när jag en dryg timme innan de skulle komma upptäckte att jag hade glömt allt mitt smink och fix hemma. Och jag ville ju verkligen vara fin och lite sminkad när de kom. Panik! Vad göra?!

Ska vi hinna bli färdiga?

Love som hade kommit längst och hade minst att förbereda kastade sig in i bilen och åkte till närmsta by en kvart bort. Vi visste att det fanns ett ICA där i alla fall så det fick duga. Själv började jag duscha och fixa till mig. Love kom tillbaka när det var en kvart kvar tills de skulle komma och vi stressade för fullt för att hinna bli färdiga. Som tur var så fick vi ett meddelande om att det blivit en kvart sena. Annars hade vi aldrig hunnit.
Och nästan precis lagom till att vi stod färdiga så såg vi deras bil köra in på uppfarten.

Kärt återseende men blygt

Det blev ett kärt återseende med lite längre kramar denna gång. Vi inledde med en fika ihop och snackade. Jag och Henrik gick sedan ner för att sätta på bastun och vi utbytte väl en och annan hetare blick, men mer än så var vi för blyga för.
Min man och Moa var kvar i stugan och snackade på sitt håll. De hade inte heller vågat närma sig varandra. Och det var väl inte heller meningen just då, även om vårt tillfälliga partnerbyte kändes ganska givet. Men nu nalkades det bastu för alla fyra…

Hettade till i bastun

I sidobyggnaden fanns det förutom bastu och dusch även ett utrymme med lite sittmöbler och en soffa där man kunde chilla lite. Alla bastade vi nakna med handduk förutom jag som valt en sexig bikini som jag använde innan jag fick barn, som är ganska lite tyg i. Henrik som är den lite mer ivriga typen gick på offensiven redan efter en kvarts bastu. Våra blickar råkade mötas och när de hölls kvar några sekunder extra så drogs vi närmare varandra och vi började att kyssas…och nu gick det undan. Inom bara några minuter så satt jag grensle över honom och hånglade passionerat och hett. Och bäst vad det var så hade han slunkit in.

Love och Moa satt dock mitt i en diskussion om något så osexigt som vabb-dagar eller nåt när vi satte igång. Så det blev väl lite tagna på sängen och kände sig mer eller mindre tvingade att komma igång de också. De gjorde de så gärna såklart, men de fick väl kanske inte bästa inledningen på sitt håll. Love medgav också i efterhand att deras hångel kändes lite krystat i början.

Sen tog vi en paus

Ganska fort tog vi oss alla ut ur bastun och min man och Moa tog sig an soffan som fanns i ”chillutrymmet”. Nu hade de också kommit igång rejält. Jag och Henrik testade diverse ställningar på soffbordet och på stolar. Och det var hett, men inte helt bekvämt. Någonstans i allt det här så kommer både Moa och jag och därefter så tar vi en paus. Då har vi kanske hållit på i en 20 minuter eller nåt.

Men Henrik ville annat

Men i pausen visade det sig att Henrik var sugen på mer. Och min kåthet hade inte lagt sig så jag var inte så svårflirtad i det läget. Nu var ju också soffan ledig. Min man gillade vad han såg och satt kvar en stund för att se på, men valde sedan att följa med Moa in i bastun. De fick ganska snabbt gå ut igen dock då det var lite väl varmt. Min man ville heller inte missa att se vad vi hade för oss.

Love kände sig splittrad

Till Loves besvikelse så hade Henrik redan hunnit komma där i soffan innan min man och Moa kom ut från bastun igen. Och återigen är det bara Love som inte kommit. I efterhand har han berättat att han där och då blev lite splittrad av två olika anledningar. Dels pga att Henrik var lite väl ivrig (upphetsande men..). Love hann inte med i upphetsningen när han och Moa fortfarande snackade om livet och sedan fick stressa igång. Mer förspel hade varit önskvärt där.

”Don’t want to miss a thing”

Det andra som gjorde att han kände sig lite splittrad var att han missat en hel del av det som hände mellan Henrik och mig. Det vill han ju gärna se. Inte för att han har kontrollbehov eller nåt utan helt enkelt för att han går igång på det. Han vill gärna se på mig och Henrik som en del i hans upphetsning. Därför vill han inte gärna ha sex i olika rum. Dock känner han inte att Henrik förstår sig på det riktigt. Kanske för att de inte delar samma igångsättning.

Svalkade av oss

Hur som helst så var det en härlig start och stämningen var avslappnad och skön. Vi fortsatte att basta en stund och tog faktiskt även ett dopp i sjön som fanns utanför. Och som ni kanske anar var ju detta bara början… 😉

Nästa inlägg:
Avskilt och avklätt med nära vänner del 2

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Gillar hur du så ärligt lyfter fram splittringen, det måste ju ändå dyka upp tankar under en sån här trip. Känns ärligt 🙂

  1. Liw skriver:

   Tack!
   Ja det är ju inte bara positivt hela tiden, även om det njuts mycket. Tankar kommer och går, både positiva och negativa, och så måste det få vara tror jag. Spänningar måste få komma ut när och om de uppstår och det är viktigt att kunna vara ärlig med sin partner om något känns konstigt.

   Den mer romantiserade felfria storyn hör mer till sexnovellskrivande 😊

 2. Martin skriver:

  Hej Liw!

  Måste tacka för din blogg,inspirerande och spännande.

  Detta är min första kommentar trots att jag följt dig ett tag.

  Känner igen mig i den ambivalenta känslan som kan uppstå med denna typen av lekar/träffar.
  Jag och min fru höll under dryga två år på med lekar med extra män (mestadels med en långvarig men även några kortvariga).
  Jag är som Love och tänder på att se min fru med annan man, i trekant med mig eller att de setts själva och då skickat några filmsnuttar som bevis för vad som händer.

  Jag gillar hela förspelet inför träffarna, att planera om att ha träff, ha inspirerande diskussioner om lekar osv. både med min fru och med andra mannen.

  På träffdagarna var jag som ett barn inför julafton, superexalterad (detta är väl en nackdel, det tar något för mycket energi, blir svårt att koncentrera sig på jobbet m.m.)

  Vid ren trekant så är det inte lika pirrigt, då är det bara läcker sex!
  Vid dessa sexträffar då jag är med känns ingen som helst tillstymmelse till svartsjuka/skum känsla efteråt – det har bara varit gemensam härlig sex. Det värsta som kan hända på dessa träffar är att jag likt Love kunde bli sist med att komma och att det då kan kännas skumt att ”knulla vidare” och känna sig pressad att behöva komma, medans andra mannen är klar och stämningen börjat återgå till osexigare stämning. Då har jag vid flera tillfällen avslutat och väntat tills mannen lämnat och sedan kunna ”få mitt” i lugn och ro.

  Det som för mig varit mer ambivalent är ensamträffarna för henne. Superuppkåtande innan och jag njöt rejält av dem om jag kunde vara hemma och ostört vara lika kåt som dem på sin träff. Med hjälp av bilder och filmsnuttar, så jag såg och kunde fantisera om vad som hände – om hon sedan kom hem hyggligt omgående så var jag fortfarande rejält kåt och vi hade riktigt skön sex, toppenkänsla! Efter en sådan träff uppkom inte heller några eftertänksamheter.

  Mitt problem var de gånger hon träffade någon under t.ex. arbetstid, varpå jag inte kunde vara i ”samma kåta mode” som dem, utan jag var på kontoret. Då tog oftast svartsjukan över, kändes helt plötsligt väldigt konstigt att min älskade fru var iväg och hade sex med någon annan – då blev inte heller filmsnuttarna lockande, utan nästan mer äcklande att se. (Det man spontant kan tycka är att vi borde låtit bli ensamträffar helt och hållet. Men de ger mig än mer uppkåtande/längtande effekt innan så jag ville trots risken ändå uppleva den känslan då den var så stark)

  Vill med detta bara förmedla att det har sina för och nackdelar med sex på flera. Gäller att hitta fram till vad man gillar och inte – och som du skrivit tidigare, att ha en väldigt öppen dialog med sin partner!

  Nu har vi tyvärr slutat med dessa lekar, då det tog något för mycket av vår energi. Jag har dock inte gett upp hoppet helt, utan önskar att vi skulle kunna komma igång framöver igen.

  1. Liw skriver:

   Hej Martin. Tack för din långa intressanta kommentar!
   Spännande med någon som tänker likt Love.
   För oss har jag ju satt gränsen att jag vill ha med Love i allt, även om både jag och Love går igång på inslag där han bara tittar på och jag och extramannen gör saker. Och min man gillar ju att på sin kammare se det på film i efterhand. Träffarna från Mr U går fortfarande heta på hans kammare och det saknar han ju med vår fyrkant där det inte varit aktuellt att filma.

   Ja det är inte bara positivt att ta in flera i sexlivet. Att det är energikrävande och att man är som ett ”barn på julafton” känner vi verkligen igen. 🤪😁
   Det kräver också väldigt mycket snack, vilket vi iof gillar. Men det är nog en förutsättning att man som par gillar och prioriterar det när man går in i något sådant här.

   Vi gillar ju precis som ni konversationerna emellan träffarna och planeringen och idéerna. Det är halva grejen.

   Superintressant med din kommentar!! 😃👍

 3. Björn skriver:

  En stuga vid vattnet, bastu, morgonsex, vin o tacos, orgasmer, träffa Moa och Henrik osv…kan inte bli annat än succé . Jag tror jag hakar på nästa gång😉

  1. Liw skriver:

   Haha det vore något 😉
   Ja ska det firas så ska det eller hur…
   Bastu är verkligen sexigt. Att först ha en egenkväll och sedan en kväll med en extra spänning i form en eller två extra personer är helt klart att rekommendera 😜😎👍

 4. Kim skriver:

  Tack för att ni delar med er av era upplevelser. Kan nästan leva mig in i hur det var. Men är det så att det dykt upp lite mörka moln på den annars klarblå himmelen? Ser fram emot att få läsa fortsättningen.

  1. Liw skriver:

   Lite småmoln kanske. ☺️
   Förra gången hade jag ett litet orosmoln som blåste förbi. Nu hade min man det i det inledande skedet…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..