ANNONS

158. Är avsugningar mer mentala än man tror?

/

Som jag nämnde i förra inlägget om dirty talk råkade jag och Love komma in på en väldigt intressant diskussion häromkvällen som till att börja med handlade om snuskigt snackande men som tillslut mer handlade om avsugningar. På sätt och vis var det ett uppvaknande för mig som resulterade i att jag kunde se avsugningar från ett vidare perspektiv.

Jag gillar att ge oralsex

Ärligt talat så kan jag utan tvekan säga att jag gillar att suga! Det jag insåg under promenaden var att jag genom åren varit lite dålig på att verkligen visa att jag gillar det. För enligt min Love har många män nog lite svårt att tro att vi kvinnor verkligen kan älska att suga av en man. Ofta kan mannen känna att det bara är något som vi ställer upp på.

Betydelsen av avsugningar

Min man har ju genom åren berättat hur mycket en avsugning betyder för honom. Att han blir som nyförälskad av detta. Så jag VET hur mycket det betyder för honom. Men jag har liksom mest fokuserat på teknik inser jag och trott att män fungerar mer som maskiner än vi kvinnor. Så teknikmässigt har jag lagt ner min själ för att hitta rätt teknik, men det har nog varit en del på bekostnad av känslan.

Lika mentalt för män som för kvinnor?

Jag vet ju hur mentalt laddat vissa kvinnor tycker det är att bli slickade. Ja, inklusive mig själv när det kommer till orgasmen. Jag har förvisso aldrig betvivlat att en man som slickar mig verkligen vill ligga där, utan mer fokuserat på tiden han måste ligga där. En hårfin skillnad bara. Min man menar att det är av stor betydelse att han känner att jag verkligen gillar att suga av honom om jag nu gör det. Han har ju själv väldigt svårt att förstå det eftersom han själv inte kan tänka sig att ge oralsex till en man. Våra diskussioner nu under promenaden har ju också gjort att Love blivit mer övertygad om att jag verkligen älskar att suga av honom. Och ju mer övertygad han är om det desto lättare kommer det vara för honom att verkligen njuta av det.

Man som inte gillar avsugningar

Jag har en väninna vars man är väldigt sexuell och gillar att både snacka om och utöva sex med sin fru. Men han menar på att avsugningar inte är hans grej. Vi vet att han har beröringsskräck med andra män och Love tror att detta hör ihop med inställningen till oralsex. Han kan inte för sitt liv föreställa sig att någon verkligen kan gilla att suga kuk. Och det gör att han inte kan njuta av det. Detta är lite intressant. Sen kan det ju också vara så att min väninna faktiskt inte gillar att ge oralsex och att det är därför han inte heller vill ge sken av att det är något som han saknar. För när det gäller sex så vill man ju aldrig be någon att göra något som de bara ställer upp på utan att egentligen vilja det själv.

Oralsex när inget annat funkade

När man är med en ny person är detta om möjligt än mer viktigt kan jag tro. Under första träffen med Mr U blev det väldigt mycket oralsex, eftersom inget annat fungerade då. Min man berättade på vår promenad häromdagen att dessa avsugningar till höger och vänster under denna träff var superupphetsande för honom. Det gjorde honom också mer övertygad om att jag faktiskt verkligen gillar att suga. Och det är ju det jag gör. Det är nog faktiskt i nivå med hur mycket jag uppskattar att min man älskar att ge mig orgasmer via G-punkten.

Alltid lär man sig nåt nytt

Min man hade aldrig kommit via en avsugning innan vi träffades. Så det är klart att jag blivit bättre på tekniken. Men jag har aldrig riktigt förstått att Love kan tvivla på att jag verkligen vill suga av honom. Samtidigt så kan jag på något sätt förstå och relatera till det själv. Även om jag tror att Love nu blivit ganska övertygad om att jag verkligen gillar att suga av honom så kommer jag i fortsättningen att tänka på att fortsätta övertyga honom. 😉

Är alla män som min man?

Att jag på djupet inte har förstått detta med avsugningar och hur män tänker kring det förrän nu när jag är över 40 är väldigt märkligt…men häftigt. Alltid lär man sig något nytt. Nu drar jag i och för sig kanske en förhastad slutsats om att detta är en mer generell regel som gäller för de flesta män. Men det kanske bara gäller min omskurna oralsexälskande man? 😉 Lite undrar man ju. Kanske får ta och göra en liten undersökning om det här…

Nästa inlägg:
Stressande Liw

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.23
10

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00