Det här med att ha en levande dildo eller extraman att leka med ibland har visat sig vara fantastiskt kul och givande. Och vi har aldrig haft någon sexleksak som gett så mycket njutning och nöje och samtidigt stärkt vårt förhållande så mycket. Men så är det inte heller någon vanlig sexleksak. Eller såklart egentligen inte någon sexleksak överhuvudtaget. Den lever bokstavligt talat sitt eget liv.

Sexleksak till låns

Det gör ju att det är en sexleksak man har till låns. Och man kan aldrig riktigt veta hur länge. I regel kan man väl kanske räkna med att desto bättre exemplar man hittar desto större är risken att nöjet blir kortvarigt. I alla fall om personen i fråga är singel.

Att vara singel var ett krav

Vi hade som krav att vi skulle hitta en singelkille. Framförallt för att slippa eventuella orosmoment i förbindelse med extramannen. Och vi ville ju inte gärna bidra till otrohet på något sätt. Dessutom hade vi som utgångspunkt att det här med trekant bara var något som vi skulle testa en gång. Att det skulle innebära att vi skulle inleda en ”relation” med personen i fråga fanns inte på kartan i början.

Många ville ha mer

Vi insåg dock ganska snart dels att många extramanskandidater faktiskt var ute efter längre ”relationer” än bara en träff. Och dels kände vi själva vikten av att kunna känna oss trygga och bekväma med personen. Det gjorde därmed att vi ville lära känna personen och känna för personen som blev vår levande dildo. Eller extraman som nog är ett mer passande epitet.

Mr Utvald var perfekt

Mr Utvald visade sig vara perfekt för ”jobbet” redan vid vår kemiträff. Egentligen visade han sin lämplighet redan innan i våra mejlkonversationer på Bodycontact. Men precis som vid vanlig nätdejting är det först när man ses i verkligheten som man kan veta om den nödvändiga attraktionen finns. Och resten är ju historia. Bokstavligt talat historia nu.

Svårt att ställa krav på singelkille

Det är ju detta som är baksidan när man träffar en singelkille. Vi kan ju inte begära att han ska vara helt exklusiv och avstå sex med andra. Det hade så klart varit önskvärt från vår sida med tanke på sjukdomar och så, men så funkar det ju inte. Vi hade i och för sig en överenskommelse om att vi skulle vara öppna med om vi hade sex med några andra. Men längre än så sträckte sig inte förpliktelserna.

Vad gör vi nu?

Att Mr Utvald till slut skulle hitta sin Miss Utvald var ju bara en tidsfråga. Vi är så enormt tacksamma för de två otroligt coola träffarna vi ändå lyckats få till med Mr U. De är och förblir minnen för livet. Frågan är nu bara hur vi går vidare efter det här. Ska vi hitta någon ny levande dildo? Eller är vi nöjda så här? Eller ska vi kanske testa något annat? Kanske ett par?

Optimala trekanten känns omöjlig

Just nu vet jag inte riktigt. Det optimala hade ju varit att träffa en extraman som man kunde känna sig trygg med och den ”relationen” kunde bibehållas under en längre tid. Detta eftersom det är ju denna lek som vi går mest i gång på i tanken. Att hålla på och byta extraman hela tiden är jag dock inte så lockad av. Så den optimala situationen känns mer eller mindre omöjlig.

Nyfikna på att testa fyrkant

Därför börjar vi bli mer och mer nyfikna på om vi kanske skulle ta och testa att försöka hitta ett annat par att busa med. Detta har vi börjat diskutera lite grann och det finns en hel del fördelar med detta. En betydande sak är ju att det känns betydligt tryggare när det gäller sjukdomar då man ändå borde kunna anta att de inte träffar ytterligare personer vid sidan av. Och risken att vi blir dumpade för att de träffar någon annan är ju inte heller lika stor.

Socialt överlägset

En annan faktor som är av stor betydelse är ju också den sociala aspekten. Och skulle man träffa ett par som vi båda funkar bra med så hade man ju kunnat umgås på ett helt annat plan som skulle kunna vara väldigt häftigt. Och inte minst så skulle det kunna bli en hel del tjejsnack som jag också kan sakna i trekantskonstellationen.

Inte lätt att hitta rätt

Problemet är väl bara att det känns svårt att hitta ett par som vi båda skulle funka avslappnat med. Och dessutom vid sidan om personkemin också finna en fysisk attraktion. Jag är ju själv också lite osäker på hur jag skulle reagera på att se min man med en annan kvinna. Jag tror att jag skulle kunna tycka det vore häftigt och riktigt upphetsande. Men då gäller det att jag verkligen känner mig trygg med det paret. Finns många aspekter att fundera över här. Men spännande är det.

På något sätt så kommer vi säkert att gå vidare. För vi har knappast blivit avskräckta även om vi fortfarande knappast känner oss som några swingers. 🙂

Läs också:


Mata in din emejl nedan så mejlas du när det finns nåt nytt. 1. Får väl säga grattis till herr o fru utvald, men tråkigt för er som haft en bra relation. Och tråkigt för oss som inte får läsa fler historier och äventyr kring detta 😉 men som sagt det kanske kommer en ny, o då blir det ju helt andra upptåg.

 2. Vad roligt att ni kom så bra överens med Mr U men så tråkigt att ni nu inte kan ha med honom i ert liv men jag hoppas ni hittar någon ny. Dock är det ju inte så lätt som det är när man köper en riktigt dildo, ”bara att införskaffa en ny” men jag tror ni löser det där så småningom, du och din man verkar ju ha en riktigt härlig relation =)

  1. Tack 😊 Ja en levande dildo är betydligt mer pålitlig och ersättlig 😉 Och den kan vara riktigt häftig att ta till. Men en levande dildo är definitivt mer spännande 😃

 3. Haha förlåt men din beskrivning, ”Levande dildo” är ju helt klockren. Han har säkert njutit lika mycket som ni även om han nu har funnit sin exklusiva. Du skriver att ni inte känner er som Swingers. Vad är det som utgör att man ÄR eller INTE är det egentligen? Fyrkant, är det att swinga eller är det ”bara” en fyrkant?
  Kram

  1. Ja det kan man undra. Jag ville testa en trekant och jag vill nog testa en fyrkant. Men jag har inte för avsikt att min man och jag ska fortsätta såhär hela livet. Kanske är det här några års äventyr som jag ser det. Men det vet jag ju inte. En swingers tänker jag har detta levene som livsstil, kanske en gång i månaden och har svårt att leva utan detta levene.

 4. Tänkte först skriva att ni kan ju hitta en ny, men som du skriver är det inte det lättaste och inte så roligt om en Miss Utvald återigen skulle dyka upp. Känns som du ändå är inne på nåt när du pratar om att hitta ett annat par – låter ju mest som fördelar med det!

 5. Huff og huff, jeg føler meg så gammeldags, kunne ikke vært med på dette. Uansett hvor mye jeg strekker sinnet så er dette ikke noe for meg, men funker det for dere så hvorfor ikke.

 6. Jag kan tänka mig att det är svårt att hitta rätt person. Jag vet inte om jag skulle vilja ha en trekant (eller fyrkant) men visst blir jag nyfiken och funderar över hur det skulle vara.

 7. Man behöver ju inte vara analytiskt begåvad för att anta att relationen med MrU nog blev mer en romans eller tom en förälskelse som blev ett begär. Jag som följt din blogg sen start känner att ni är i det klassiska stadiet av falnand låga i er relation som ni försöker nytända.
  För att nå den kåthet du pratade om i ett tidigare inlägg behöver du/ni nått mer än Love. Han är nog medveten om detta och (även om han inte sagt det) genom att ge dig mer än till sig själv. Att han är med dövar nog ditt samvetet lite eftersom han inte får motsvarande förmåner.
  Läs bara hur du återger trekanten och Gympahallen så ser du lite av vad jag menar. Det ena hot beskrivet med så forserat hångel så Love inte ens hann bli med, passonerad sex, orgasmer och utlösningar beskrivet med kåthet. Gympahallen återgiven med en ton av besvikelse, inte mycket om passionerat hångel, njutning, inget om orgasmer eller sprut, vardagligt som du konstaterade själv men genomfört. Anar också att love är strategen som vad det lider nog ser sig själv med en annan kvinna när du inser vad grunden till era äventyr beror på och inser att han behöver också njutning utifrån.
  Se inte detta som kritik utan som en betraktelse utifrån. Du gillar ju olika infallsvinklar.

  1. Ja jag gillar olika infallsvinklar och jag har full förståelse att man kan se på detta som du beskriver det. Jag hade nog tänkt liknande för några år sedan. Jag var på den tiden rädd för att något sådant här faktiskt skulle visa sig kunna fördjupa en relation. För det har man ju ”lärt sig” att det inte kan göra.

   Jag kan ju bara vara ärlig med vad jag har upplevt och inte vad andra har upplevt. Men om jag tänker tillbaka på när jag och min man började tänka dessa ”förbjudna” tankar så kan jag inte beskriva vårt förhållande annat än i sina bästa år och stunder. Denna process är skapad i kärlek. Iaf som jag och min man ser det.
   MEN jag tror liknande äventyr som det vi upplevt kan uppstå i relationer som är på hal is som ett sista försök att rädda glöden i förhållandet. Men så är det inte här hemma❣️

   Jag har med detta äventyr lärt mig tänka utanför boxen. Det som är sanning för den ena behöver inte vara det för den andra 😉

   1. Du är outstanding med att svara upp på din blogg. Förväntade mig svar till veckan kanske inte samtidigt som du och Love har egentid. Mycket ambitiöst. Tack. Fattade dock inte första stycket men resten gör mig trygg. Myyyyys på.

 8. Vad tråkigt för er att mr utvald inte kan vara med er längre. Jag hoppas att ni hittar något som passar er bra. Rätt som det är så kanske ni hittar någon ny

 9. Men va härligt ändå att man fick till de träffarna innan han hittade sitt. Jag tycker själv det där med kemin är otroligt viktigt så det med kemiträff var ju en superbra grej 👌🏻☺️

 10. Trekant pratade vi mycket förr om, men inte längre. Tufft av er att pröva på, hos oss skulle det i såfall ha varit en tjej till, men som sagt vi valde att avstå. Efter ett par år kändes det inte lika spännande längre.

 11. Oj vad spännande, hoppas verkligen på en ny extra person, eller ett par? Så intressant att läsa om ditt sexliv då jag aldrig skulle klara av att se min sambo med någon Annan, även om det var en man. Tur att smaken är som baken och jag kan få inblick i hur det är utan att själv prova på det;) Kramar <3

 12. Kul och sexigt att läsa om era äventyr, även om det inte gick riktigt som planerat denna gången. När ni njuter med ett par vill vi gärna höra om! 😉 vi fantiserar lite om att mysa bredvid ett annat par, får se om vi lever ut det nån gång.

  1. Tack! Ja om vi träffar ett par får ni absolut läsa om det 😊
   Det lät ju som en sexig fantasi att ha sex i samma rum som ett annat par. Hoppas ni får leva ut det någongång 👍

 13. Man lever ju bara en gång så varför inte pröva ett par liksom? Tänker att sett från mitt perspektiv så kan du nog känna dig helt trygg även om ni bjuder in en till kvinna, se bara till att vara tydlig direkt om det blir obekvämt för dig. Hoppas att du får en fin helg!

 14. Ja ett par låter ju ändå som en sak som är värt att testa för eran del! Att hitta några som tänker och känner som er med att hålla sig till varandra och kanske inte ”ligga runt” så man kan känna sig trygga och inte behöver oroa sig 🙂

  1. Ja grattis till honom, det är alltid roligt när kärleken slår till.
   Gympasalen blev av med min man och mig. Mr Utvald var sjuk. Finns att läsa om i bloggen 😉

 15. Så roligt för honom men tråkigt för er att han MR hittade någon att knyta ihop sig med. Men man får väl tänka som ni gör två ggr är mkt mer och bättre än ingen gång.

 16. Grattis till honom men förstår ju att det känns tråkigt för er då det fungerade så bra mellan er 3. Att man ska hitta någon ny är ju lite svårt som du säger då allt ska stämma med kemin och fungera mellan er alla. Men jag tror nog allt ni kommer på nya äventyr 🙂

 17. Intressant inlägg, man måste ju prova det mesta för att inte dö nyfiken. Sen så länge det finns en trygghet och tillit så är det väl bara fantasin som sätter stopp 😉

 18. Skrattar högt när jag läser ”levande dildo”. En klockren benämning ju. Och apropå dildos så finns det ju massor av olika som tillfredsställer er kvinnor. Blir lite avis ju 😉

  Visst kan även vi män använda dem men kanske på ett litet annat sätt. Tycker själv det är skönt när min sambo använder någon av sina och gör mig upphetsad eller när jag använder dem o tiifredställer henne.

  Däremot tycker jag det finns få manliga hjälpmedel som passar mig. Har provat några men inte hittat någon 10-poängare.

  Det här med trekant är väl något de flesta killar någon gång fantiserat om. Läste dina inlägg med Mr U med spänning och blev själv lite upphetsad.

  Jag har aldrig provat själv men önskar jag fått tillfälle. Nu har sambon och jag pratat om det här med fyrkant och visst vore det spännande. Det svåra är ju att hitta de rätta, kemin måste verkligen kännas rätt och bekvämt. Nog så svårt. Framtiden får utvisa om vi får till det 😀

  1. Ja tanken på fyrkant är ju väldigt spännande men det känns inte som det lättaste att hitta ”IRL” 😆 Man vill ju som du skriver att kemi ska finnas både här och där. 😊

   Det här med sexhjälpmedel för män är något min man och jag har diskuterat. Ni får ju i slutändan göra de mesta jobbet själva ändå till skillnad från oss kvinnor som bara kan blunda och njuta och luta oss tillbaka med ett hjälpmedel…

 19. Hej! När du öppnat upp dörren med trekant och verkar tänka en del på fyrkant och eventuellt hur du skulle känna när din man är med en annan kvinna. Jag tror att ni ”aldrig” kommer att nöja er med enbart sex mellan er två längre. Det kommer kännas ”fattigt”. Är rätt säker på att ni kommer bli ett swingerspar inom något år.

  1. Det är det som jag hittills tycker är det fina och oväntade med dessa äventyr. Sexet med min man utan Mr. U är underbart. Sen är det klart att vi mentalt eggar varandra med både det ena och andra men fantasier har jag alltid gillat.

   Jag har ett sug att testa vidare…Jag vill dock inte känna att mitt och min mans sexliv är ”fattigt”. Skulle jag känna antydan till det skulle jag dra i handbromsen och lägga allt fokus på att hitta varandra. Så viktiga får aldrig dessa äventyr bli.

   Men det roliga är att det känns precis tvärtom. Min man och jag har det mycket bra bara vi två, och ser dessa äventyr mer som en krydda 😊

 20. Ojoj. Det är intressant att följa dina tankar och resonemang. Och att se hur de ändras med tiden. Det där med att träffa ett par, det var väl inte så länge sedan det var helt uteslutet, om jag minns rätt? Men, jag säger inget om det, det är bara intressant. De flesta har väl varit med om att ändra åsikt, när saker och ting får ligga till sig lite, och när förutsättningar ändras.

  1. Jo så känns det lite för mig. Jag har blivit mer öppen för tanken på ett annat par. Jag kan se fördelar med det jämfört med att ta in en extra man. Jag är nyfiken på att se hur/om det skiljer sig på de olika koncepten 😊 Man ska aldrig säga aldrig heter det ju så fint 😆

 21. Kan starkt rekommendera att träffa andra par! Jag och min sambo har träffat både ensamma killar, ensamma tjejer och par. Det är en fantastiskt värld som ger så mycket mer än bara sex 🙂 Ett par vi träffade/träffar är även på listan bland våra bästa vänner idag. De bor även bara ca 2-3 km från oss! Det svårare när man träffar par är ju dock att kemin ska stämma mellan fyra personer, vilket kan vara en utmaning ibland. Det gäller att ha tålamod för när det slår rätt då jäklar är det underbart!

  1. Kul att höra en positiv kvinna till detta❣️ Att ha ett par så nära känner jag mig lite skeptisk till men det är inspirerande att höra dig skriva. Ja två par där alla klickar ok/bra känns som en utmaning…☺️
   Vad började ni med, en extra man, kvinna eller ett par. Sprang det på fort?

 22. Jag har ju viss erfarenhet av att vara en ”Mr Utvald”, så jag tar mig friheten att uttala mig å hans vägnar.

  Enkelt uttryckt, det är hur spännande som helst! Och berikande! Givet att paret kommunicerar lika öppet, förnuftigt och respektfullt som ni gör. Då är det synnerligen enkelt att vara ”utvald”, vilket samtidigt ger anledning till viss ödmjukhet inför och i situationen. Jag är ju en gäst, som metaforiskt och bokstavligt träder in i parets sängkammare. Det kan gå hur fel som helst om ramarna inte sätts i förväg. Men, innanför ramarna har det blivit väldigt lekfullt, uppsluppet och upphetsande. För att jag hittat och blivit hittad av par som uppskattar just det lekfulla.

  Men det är förstås en helt annan historia. Ville ju bara tacka för en utmärkt blogg och önska er lycka till med kommande Mr/Mrs Utvald 🙂

  1. Tack!!
   Det låter som du är en mycket nöjd Mr U 😎 Att det finns ramar när ett par med fler inblandade har sex eller där fler par är inblandade är nog ganska nödvändigt, iaf som jag ser det. Men att inte få leva ut innanför ramarna och vara spontan kring vad man känner och upplever i stunden, det hade jag haft lika svårt för.

   Men är det inte så med mycket i livet egentligen. Att veta vad man i stort ska förhålla sig till, de yttre ramarna, ger ju en trygghet. Att sedan där innanför få vara både busig, halvgalen och ohämmad ibland, är inte det livet? 🍿🍸

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..