Sexbutiker - Topp 15

Här följer min topplista över de 15 bästa sexbutikerna online. Sexbutikerna listas helt utefter mitt eget subjektiva betyg. Till stor del baserat på tycke och smak, men också på en grundlig genomgång. Ingen sexbutik på denna topplista betalar för att vara med på listan. Utan denna lista är helt och hållet gjord på mitt eget initiativ. Dock så innehåller listan reklamlänkar.

Jag kommer successivt att uppdatera sidan för att hålla den aktuell. Sidan uppdaterades senast 27 oktober och prisjämförelsen gjordes 6 oktober.

Håll tillgodo!

Vänlig hälsning,
Liw


1. Sinful.se
https://www.sinful.se/

Snygg och proffsig med låga priser.

Sinful har en snygg och proffsig sida med mycket recensioner på sina produkter. Mycket goda kundomdömen. Prisnivån är mycket bra och de ligger drygt 20% under snittet. Nyhetsbrev skickas minst 2 gånger i veckan med specialerbjudanden på specifika produkter.

Utbud

>>

Användarvänlig

>>

Bra priser

>>

Gott rykte

>>

+ Fri frakt över 699 kr

Bra kampanj hos Sinful.se just nu:
Slutspurt på höstrean – Spara upp till 70%


2. Joyland
https://www.joyland.se/

Användarvänlig butik med bra priser

Joyland är en ganska enkel och tydlig sida med en hel del recensioner. De har även fått goda kundomdömen på bl a Trustpilot. I jämförelse med övriga butiker så är deras priser ca 6% lägre än snittet. Nyhetsbrev verkar dock saknas. Så vad gäller specialerbjudanden så kommuniceras det på hemsidan. Joyland driver även sexbutiken Intimera längre ner på listan.

Utbud

>>

Användarvänlig

>>

Bra priser

>>

Gott rykte

>>

+ Fri frakt över 700 kr

Bra kampanj hos Joyland just nu:
Höst-Outlet – Upp till 70% rabatt! Fynda nu!


3. Lovehoney
https://www.lovehoney.eu

Internationell med bra specialerbjudanden.

Lovehoney är den sexbutik online som jag själv oftast handlat ifrån. De är en väldigt stor aktör med massor av recensioner på sina produkter. Och de själva har också fått väldigt bra kundomdömen på Trustpilot från ca 130 000 kunder. De lyfter i hög grad fram sina egna varumärken men säljer även andra varumärken. Prisnivån varierar ju lite med valutakursen, men ligger just nu ca 6% över snittet. Det som dock är väldigt bra hos Lovehoney är deras specialerbjudanden i nyhetsbreven. Du kan där få väldigt fina erbjudanden och rabattkoder som andra inte får tillgång till.

Utbud

>>

Användarvänlig

>>

Bra priser

>>

Gott rykte

>>

+ Fri frakt över 540 kr

Bra kampanj hos Lovehoney just nu:
SALE up to 70% off – Final Clearance


4. Lovebox.se
https://lovebox.se/

Matchar priset med goda vitsord.

Lovebox är en sexbutik som överraskat mig positivt i den här jämförelsen. Deras främsta konkurrensfördel är prissättningen. I min jämförelse ligger de lägst av alla, drygt 20% under snittet. De går också ut med att de matchar priset om man hittar någon produkt billigare någon annanstans. Därtill så har ett väldigt bra kundbetyg hos Trustpilot på 4.9, om än baserat bara på knappt 150 omdömen och med en märklig lucka på ca 3-4 år. Sidan lämnar dock lite att önska. T ex är nyhetsbrevsfunktionen ur funktion.

Utbud

>>

Användarvänlig

>>

Bra priser

>>

Gott rykte

>>

+ Fri frakt över 599 kr


5. Sexleksaker Outlet
https://www.sexleksakeroutlet.se/

Lågprisbutik men inte lägst

Det här en ganska trevlig sexbutik med en hyfsat låg prisbild som är nästan 15% under snittet. Nyhetsbrev skickas en gång i veckan och det händer att man där får en rabattkod som ger 10% rabatt. Det finns ganska få produktrecensioner på sajten och ännu färre kundomdömen om företaget att hitta.

Utbud

>>

Användarvänlig

>>

Bra priser

>>

Gott rykte

>>

+ Fri frakt


6. PassionOfSweden
https://www.passionofsweden.se/

Fullvuxen sexbutik

Här finns det förvånandsvärt gott om produktrecensioner och sajten har fått goda kundomdömen på Trustpilot. Prisnivån ligger drygt 10% över snittet. Men det har hänt att de haft kampanjer med så mycket som 30% på allt som de kommunicerat på Instagram.

Utbud

>>

Användarvänlig

>>

Bra priser

>>

Gott rykte

>>

+ Fraktkostnad 49 kr

Bra kampanj hos PassionOfSweden just nu:
Erotisk Adventskalender 2019


7. Mshop
https://www.mshop.se/

Trygg aktör med gott rykte.

Mshop är den sexbutik på nätet som känns tryggast och seriösast av dom alla. Snygg sajt och så gott som högsta betyg på Trustpilot med tusentals kundomdömen. Däremot så ligger prisnivån lite högre här jämfört med de andra. Drygt 20% över snittet. De kör dock ganska bra specialerbjudanden ibland som de pushar för i nyhetsbrevet.

Utbud

>>

Användarvänlig

>>

Bra priser

>>

Gott rykte

>>

+ Fri frakt över 999 kr


8. KINO Shop
https://www.kinoshopping.se/

Gott rykte men sticker inte ut

Det här är en sexbutik som har väldigt goda kundomdömen på Trustpilot. Prisnivån ligger nästan 15% över snittet. Nyhetsbrev skickas 2 gånger i veckan med diverse rabatter på produkter, men känns inte så speciellt. Har förhållandevis ganska få produktrecensioner.

Utbud

>>

Användarvänlig

>>

Bra priser

>>

Gott rykte

>>

+ Fri frakt över 800 kr


9. Lustjakt
https://lustjakt.se/

Ger mycket tips och köpråd

Lustjakt har ganska mycket information om sex med diverse sextips och köpråd. Prisnivån ligger dock nästan 20% över snittet. Nyhetsbreven är ganska trevliga med specifika produkterbjudanden och sextips. Finns inte jättemycket kundomdömen att hitta, men de som finns är väldigt bra.

Utbud

>>

Användarvänlig

>>

Bra priser

>>

Gott rykte

>>

+ Fraktkostnad från 49 kr


10. Apotek365
https://www.apotek365.se/

Sexleksaker i vanligt apotek

Nu har flera apotek börjat sälja sexleksaker och det kan ju kännas bra om man vill vara lite mer diskret. Apotek365 ligger ganska till i pris med nästan 20% under snittet i jämförelse. Däremot saknas kundomdömen på Trustpilot. Det är väldigt få recensioner på produkterna.

Utbud

>>

Användarvänlig

>>

Bra priser

>>

Gott rykte

>>

+ Frakt från 19 kr


11. Vuxen.se
https://www.vuxen.se/

Sexbutik med växtvärk?

Vuxen.se är en sexbutik som varit väldigt offensiva med marknadsföringen. Men frågan är om de inte vuxit lite för fort. För deras kundomdömen är väldigt dåliga jämförelsevis. Prisnivån ligger ca 5% under snittet. Nyhetsbrev skickas minst en gång i veckan och kan innehålla t ex 20% på allt under kort tid.

Utbud

>>

Användarvänlig

>>

Bra priser

>>

Gott rykte

>>

+ Fraktkostnad från 49 kr

Bra kampanj hos Vuxen.se just nu:
Höstrea – Spara upp till 80%


12. Intimera
https://www.intimera.se/

Anonym sexbutik som inte sticker ut

Ganska anonym sexbutik. Vet inte riktigt varför jag känner så. Kanske för att det finns en annan sexbutik med liknande namn eller enkelt för att den inte gör så mycket väsen av sig. Produktrecensionerna är få och kundomdömen saknas nästan helt. Inga nyhetsbrev. För övrigt så drivs denna sexbutik av samma bolag som driver Joyland.

Utbud

>>

Användarvänlig

>>

Bra priser

>>

Gott rykte

>>

+ Fri frakt över 800kr


13. Intima
https://www.intima.se/

Inget extra, men helt okej

Och en ganska anonym sajt som är helt okej men känns inte som nåt extra. Prisnivån är drygt 5% över snittet. Sägs ha nyhetsbrev, men jag har aldrig fått nåt förutom bekräftelse på att jag prenumerar på nyhetsbrevet.

Utbud

>>

Användarvänlig

>>

Bra priser

>>

Gott rykte

>>

+ Fri frakt över 800 kr

Bra kampanj hos Intima just nu:
Höstrea – Upp till 70% på sköna ting


14. Lastbryggan
https://www.lastbryggan.se/

Gammal och trogen

Lastbryggan är nog den äldsta sexbutiken av alla. Och det känns på något sätt. Men för att vara så gammal i gamet så är det påfallande få produktrecensioner och kundomdömen. Prisnivån ligger nästan 10% över snittet. De är flitiga med nyhetsbrev en gång i veckan, men sällan med några extraordinära erbjudanden.

Utbud

>>

Användarvänlig

>>

Bra priser

>>

Gott rykte

>>

+ Fraktkostnad 49 kr

Bra kampanj hos Lastbryggan just nu:
100 olika sexleksaker på REA!


15. Oliver & Eva
https://www.oliverocheva.se/

Ganska rörig och tam butik

Vi första anblick så känns sajten trevlig, men när man tittar närmare så upplever jag den som ganska rörig. Produktrecensionerna är ganska få och är svåra att hitta. Vad gäller kundomdömen så är de få, men okej. Prisnivån är drygt 10% över snittet.

Utbud

>>

Användarvänlig

>>

Bra priser

>>

Gott rykte

>>

+ Fri frakt över 500 krLäs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.