ANNONS

Bästa sexbutik online – Topp 10

Sexbutiker - Topp 10

Här följer min topplista över de 10 bästa sexbutikerna online. Sexbutikerna listas helt utefter mitt eget subjektiva betyg. Till stor del baserat på tycke och smak, men också på en grundlig genomgång där jag bl a jämfört prisnivå och kundservice. Ingen sexbutik på denna topplista betalar för att vara med på listan. Utan denna lista är helt och hållet gjord på mitt eget initiativ. Dock så innehåller listan reklamlänkar.

Jag kommer successivt att uppdatera sidan för att hålla den aktuell. Sidan uppdaterades senast 14:e maj kl.16.20 och prisjämförelsen gjordes under januari-februari 2020. I prisjämförelsen jämfördes priserna i 19 olika sexbutiker.

Håll tillgodo!

Vänlig hälsning,
Liw


1. Joyland
https://www.joyland.se/
✪ ✪ ✪ ✪
Användarvänlig butik med bra priser

Joyland är en ganska enkel och tydlig sida med en hel del recensioner. De har även fått goda kundomdömen på bl a Trustpilot. I jämförelse med övriga butiker så är deras priser ca 8% lägre än snittet. Nyhetsbrev verkar dock saknas. Så vad gäller specialerbjudanden så kommuniceras det på hemsidan. Joyland driver även sexbutiken Intimera längre ner på listan.

Utbud

>>

Användarvänlig

>>

Bra priser

>>

Gott rykte

>>

+ Fri frakt över 700 kr

Bra kampanj hos Joyland just nu:
Vårens stora utförsäljning – Upp till 80% rabatt


2. Sinful.se
https://www.sinful.se/
✪ ✪ ✪ ✪
Snygg och proffsig

Sinful har en snygg och proffsig sida med mycket recensioner på sina produkter. Mycket goda kundomdömen. Prisnivån är ganska bra och de ligger drygt 10% under snittet. Nyhetsbrev skickas minst 2 gånger i veckan med specialerbjudanden på specifika produkter.

Utbud

>>

Användarvänlig

>>

Bra priser

>>

Gott rykte

>>

+ Fri frakt över 700 kr

Bra kampanj hos Sinful.se just nu:
Sinful Kinky Goodiebox – LIMITED EDITION


3. Lovebox.se
https://lovebox.se/
✪ ✪ ✪ ✪
Matchar priset med goda vitsord.

Lovebox är en sexbutik som överraskat mig positivt i den här jämförelsen. Deras främsta konkurrensfördel är prissättningen. I min jämförelse ligger de lägst av alla, drygt 20% under snittet. De går också ut med att de matchar priset om man hittar någon produkt billigare någon annanstans. Därtill så har ett väldigt bra kundbetyg hos Trustpilot på 4.9, om än baserat bara på knappt 150 omdömen och med en märklig lucka på ca 3-4 år. Sidan lämnar dock en hel del att önska. T ex är nyhetsbrevsfunktionen ur funktion. Vilket känns lite oproffsigt.

Utbud

>>

Användarvänlig

>>

Bra priser

>>

Gott rykte

>>

+ Fri frakt över 599 kr

Bra kampanj hos Lovebox.se just nu:
Se alla prissänkta varor – REA!


4. Mshop
https://www.mshop.se/
✪ ✪ ✪ ✪
Trygg aktör med gott rykte.

Mshop är den sexbutik på nätet som känns tryggast och seriösast av dom alla. Snygg sajt och så gott som högsta betyg på Trustpilot med tusentals kundomdömen. Däremot så ligger prisnivån lite högre här jämfört med de andra. Ca 3% över snittet. De kör dock ganska bra specialerbjudanden ibland som de pushar för i nyhetsbrevet.

Utbud

>>

Användarvänlig

>>

Bra priser

>>

Gott rykte

>>

+ Fri frakt över 999 kr

Bra kampanj hos Mshop just nu:
Vårrea hos Mshop! – Spara upp till 80%


5. Sexleksaker Outlet
https://www.sexleksakeroutlet.se/
✪ ✪ ✪
Lågprisbutik men inte lägst

Det här en ganska trevlig sexbutik med en hyfsat låg prisbild som är ca 18% under snittet. Nyhetsbrev skickas en gång i veckan och det händer att man där får en rabattkod som ger 10% rabatt. Det finns ganska få produktrecensioner på sajten och ännu färre kundomdömen om företaget att hitta.

Utbud

>>

Användarvänlig

>>

Bra priser

>>

Gott rykte

>>

+ Fri frakt

Bra kampanj hos Sexleksaker Outlet just nu:
Utförsäljning och REA!


6. PassionOfSweden
https://www.passionofsweden.se/
✪ ✪ ✪
Fullvuxen sexbutik

Här finns det förvånandsvärt gott om produktrecensioner och sajten har fått goda kundomdömen på Trustpilot. Prisnivån ligger drygt 10% över snittet. Men det har hänt att de haft kampanjer med så mycket som 30% på allt som de kommunicerat på Instagram.

Utbud

>>

Användarvänlig

>>

Bra priser

>>

Gott rykte

>>

+ Fraktkostnad 49 kr

Bra kampanj hos PassionOfSweden just nu:
Se våra superdeals just nu!


7. KINO Shop
https://www.kinoshopping.se/
✪ ✪ ✪
Gott rykte men sticker inte ut

Det här är en sexbutik som har väldigt goda kundomdömen på Trustpilot. Prisnivån ligger ca 12% över snittet. Nyhetsbrev skickas 2 gånger i veckan med diverse rabatter på produkter, men känns inte så speciellt. Har förhållandevis ganska få produktrecensioner.

Utbud

>>

Användarvänlig

>>

Bra priser

>>

Gott rykte

>>

+ Fri frakt över 800 kr

Bra kampanj hos KINO Shop just nu:
Fynda bland våra utgående varor!


8. Lustjakt
https://lustjakt.se/
✪ ✪ ✪
Ger mycket tips och köpråd

Lustjakt har ganska mycket information om sex med diverse sextips och köpråd. Prisnivån ligger dock drygt 20% över snittet. Nyhetsbreven är ganska trevliga med specifika produkterbjudanden och sextips. Finns inte jättemycket kundomdömen att hitta, men de som finns är väldigt bra.

Utbud

>>

Användarvänlig

>>

Bra priser

>>

Gott rykte

>>

+ Fraktkostnad från 49 kr

Bra kampanj hos Lustjakt just nu:
REA – Begränsat antal, upp till 70% rabatt


9. Vuxen.se
https://www.vuxen.se/
✪ ✪
Sexbutik med växtvärk?

Vuxen.se är en sexbutik som varit väldigt offensiva med marknadsföringen. Men frågan är om de inte vuxit lite för fort. För deras kundomdömen är väldigt dåliga jämförelsevis. Prisnivån ligger ca 2% under snittet. Nyhetsbrev skickas minst en gång i veckan och kan innehålla t ex 20% på allt under kort tid.

Utbud

>>

Användarvänlig

>>

Bra priser

>>

Gott rykte

>>

+ Fraktkostnad från 49 kr

Bra kampanj hos Vuxen.se just nu:
Vårrea!


10. Intimera
https://www.intimera.se/
✪ ✪
Anonym sexbutik som inte sticker ut

Ganska anonym sexbutik. Vet inte riktigt varför jag känner så. Kanske för att det finns en annan sexbutik med liknande namn eller enkelt för att den inte gör så mycket väsen av sig. Produktrecensionerna är få och kundomdömen saknas nästan helt. Inga nyhetsbrev. För övrigt så drivs denna sexbutik av samma bolag som driver Joyland. Prisnivån är drygt 10% under snittet.

Utbud

>>

Användarvänlig

>>

Bra priser

>>

Gott rykte

>>

+ Fri frakt över 800kr

Bra kampanj hos Intimera just nu:
Köp en testvinnare!Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00