Idag är det BLACK FRIDAY vilket knappast någon kommer att kunna missa. Det är ju MEGASTORA skyltar med orden BLACK FRIDAY i var och varannan butik. Inte minst på nätet. Och vad som då är lite extra intressant för min del i år är vad för spännande och bra ”BLACK FRIDAY-erbjudanden” man kan hitta i alla sexbutiker som finns på nätet.

Detta är ett reklaminlägg, men ett bra sådant

Detta har jag spanat in och jagtänkte att jag kunde ge lite tips om vilka sexbutiker online som har extra bra erbjudanden idag. Det kommer följaktligen att bli lite reklam i det här inlägget. Men det är ingen som betalat mig för att tipsa om dom. Däremot så kan jag få lite betalt om ni skulle klicka på någon länk här och sedan köpa lite sexleksaker. Men det hoppas jag att ni kan bjuda på. 🙂

Sexbutikernas BLACK FRIDAY-reor testas

Det är framförallt 9 sexbutiker som jag har spanat in som har speciella BLACK FRIDAY-erbjudanden dagen till ära. Det är följande sexbutiker:

Sinful
Spara upp till 80% slås man av när man kommer in på hemsidan. Sinful har en snygg hemsida och det känns som att de har en hel del riktigt fina erbjudanden på kvalitetsprodukter som t ex Womanizer Pro. Jag lite tveksam till om de fullpris som uppges verkligen är så höga egentligen. Men absolut värt ett besök. Dessutom så kan man få 50 kr om man signar upp sig för deras nyhetsbrev.
Betyg: 4

Lustjakt
Fynda upp till 70% är slagordet på hemsidan. Det känns dock som en ganska begränsad rea. Förvisso med en del väldigt låga priser. Men de produkter som är sänkta med 70% är ganska billiga saker. Så det känns inte riktigt som någon superrea.
Betyg: 2

Vuxen
Här hittar ni en riktigt bra BLACK FRIDAY-rea med några riktiga supererbjudanden. Det som sticker ut mest är Satisfyer Pro 2 Next Generation för endast 199 kr. Det var ju den vibratorn som jag skrev en recension om i början på året och verkligen kan rekommendera.
Betyg: 4

Mshop
Rea upp till 80% säger man på sin förstasida. Och känslan man får när man går in på rean är att här är det verkligen rea. Även här kan man köpa Satisfyer Pro 2 Next Generation för endast 199 kr. Egentligen kanske det inte är så mycket mer rea än på Vuxen och Sinful. Men layouten ger intrycket av det. Hur som helst klart värt ett besök.
Betyg: 4

Lovebox
Fantastiska priser. Begränsat antal. Så låter det när man går in på Lovebox. Deras BLACK FRIDAY-rea är ganska stor sett till antalet produkter. Det är mycket märkesprodukter som Lelo och Womanizer mm. Däremot är känslan att det inte är några supererbjudanden. Men bra priser överlag.
Betyg: 3

Kinoshopping
Har 12 supererbjudanden och 10% på alla varor. Supererbjudanden är bra t ex en Wand och Fleshlight, men utbudet på erbjudanden är ju mycket begränsat. En annan sak som man dock ska lägga märke till är att man får15% rabatt om man signar upp sig för deras nyhetsbrev.
Betyg: 3

Joyland
Upp till 99% rabatt säger BLACK FRIDAY-reklamen hos Joyland. Har också en hel del bra erbjudanden. Men når väl inte riktigt höjderna som finns på de andra sajterna. Bl a så erbjuds Satisfyer Pro 2 för 249 kr. Vilket såklart också är ett väldigt bra pris. En annan speciell sak är att man får ett glidmedel gratis om man ”beställer nu”.
Betyg: 3

Intima
Upp till 70% på en massa sköna produkter. Även här en helt okej rea, men utan att riktigt sticka ut. Kändes inte som att det var så välfylld rea heller.
Betyg: 2

Lastbryggan 
100 sexleksaker, från 1 kr. Det är parollen hos Lastbryggan.  Det som kostar 1 kr är batterier och rengöring för sexleksaker. Tyvärr kändes det väl inte som någon superintressant BLACK FRIDAY hos Lastbryggan.  Men det fanns ändå lite smått och gott att hitta där.
Betyg: 2

Skynda fynda hos testvinnarna!

Sammantaget så finns det hel del att fynda hos sexbutikerna på nätet denna BLACK FRIDAY. Testvinnarna i mitt lilla BLACK FRIDAY-test är helt klart SinfulVuxen och Mshop. Så gör gärna ett besök där och fynda lite. Men även de andra butikerna har sina guldkorn och smaken är ju som baken. Men just idag så det ju lite extra fokus på priserna. Så då kan det ju hända att man råkar köpa något som man egentligen inte hade haft en tanke på innan.

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Peter skriver:

  Oj vilka bra tips de ger här. En bra vägledning om man vill få lite tips från olika sexbutiker. Jag o sambon har beställt lite från vuxen.se och ibland blir det en fullträff och ibland hittar vi saker som kanske inte blev så bra dom vi trodde. Men kul att testa sig fram.

  Efter att ha läst ditt inlägg och länken till ditt test av Satisfyer pro 2 så beställde jag en sådan som jag ska överraska sambon med. Det tror jag blir en fullträff🙂

  1. Liw skriver:

   Vad roligt! Den är jättebra! Hoppas hon ska bli nöjd. 😃

 2. Amanda skriver:

  Detta var ju lite annorlunda än vad man har sett och hört från andra butiker angående black friday och det gillar vi. Blir ju så trött på denna hysteri. Men dock har jag inte hört om dessa butiker förr, intressant 🙂

  1. Liw skriver:

   Kul att du tycker det 😃

 3. Ida skriver:

  Vilken bra inlägg, alltså vilken bra information du gav ut!
  Superbra tips, hoppas de har rea under helgen!

  1. Liw skriver:

   Det tror jag allt de har 😃

 4. Em skriver:

  Vilka bra tips! Nu läste jag detta inlägget när vi passerat in på lördagen men tänker ändå ta mig en titt och se om där är någon av hemsidorna som fortsätter rean även i helgen. Vissa har ju det hela helgen. 🙈

  1. Liw skriver:

   Det kan nog gå hela helgen…👍

 5. Oh, intressant 🙂 Har faktiskt inte haft en enda tanke på sexbutiker under Black Friday av någon anledning.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..