Nu kanske en del satte i halsen när jag tog upp champagnesex. Det brukar ju tydligen kunna vara en omskrivning för urinsex. Men det är inte alls min grej och inget som jag har någon lust att testa. Så det här inlägget handlar faktiskt om champagnesex på riktigt. Bokstavligt talat. Hur man kan få användning av en gammal flaska champagne på bästa sätt, även om man egentligen inte gillar champagne så mycket.

Inte förtjust i champagne

Jag har nog aldrig varit riktigt förtjust i champagne. Kanske har jag inte gett det någon riktig chans. I princip dricker jag det enbart kring tolvslaget på nyårsafton och då brukar man ju stå där med stelfrusna fingrar och vara lite lagom smålullig redan innan. Eller ja så var det förr i alla fall. Senaste åren har våra nyårsaftnarna varit betydligt lugnare tillställningar med tanke på barnen. I vissa fall kan de nog inte ens kallas för tillställningar.

Champagne på lager

Så champagnekonsumtionen har varit väldigt sparsam. Samtidigt så har vi fått några champagneflaskor genom åren. Framförallt så hade vi en fin champagne som vi fick på vårt bröllop för nästan 10 år sedan. Den fick vi syn på häromkvällen och bestämde oss för att damma av.

Bör nog drickas snarast

Nu vet jag inte så mycket om champagne. Men vi har ju inte lagrat den i någon källare utan den har legat i ett vinställ i bokhyllan i alla år och sett fin ut. Efter lite googlande så insåg vi att den kanske redan är för gammal eller åtminstone bör vi snarast öppna den. Det var i och för sig lite delade åsikter om hur länge man kan ha en champagne liggande. Men en sak var i alla fall säker och det var att den inte blir bättre av att lagras.

Inte vår ”cup of tea”

Så vi ställde in den i kylen för att några timmar senare öppna den. Nu är ju inte Love heller speciellt förtjust i champagne egentligen. Och ärligt talat så kände vi efter bara nån mun att vinet antingen blivit för gammalt eller att champagne helt enkelt inte är vår ”cup of tea”.

Champagnesex kanske?

Men nu hade vi ju kvällen för oss själva med något barn sovandes hos en kompis och några sovandes sött i sina egna sängar. Då kommer Love med idén att vi kanske skulle ta och lyxa till det lite och ha champagnesex? Jag hade aldrig hört talas om champagnesex. Men det kändes ju lite lyxigt ändå, en vardagskväll mitt i veckan. Vardagslyx kan man kanske säga. Så varför inte tänkte jag.

Nu smakade det bättre

Med iver hoppade vi in i duschen och tog med oss champagnen. Och nu smakade champagnen helt plötsligt lite bättre. Jag tog först drycken i min mun och lät den sedan rinna över i Loves mun. Sedan fick hans kön känna på den kalla bubblande drycken. Det låg en spänning i luften, en busig ungdomlig känsla. Sedan var det Loves tur och jag satte mig ner i duschen. Det var mer det kalla som gav rysningar i mun och över mina intima delar än bubblet. Det kändes väldigt exotiskt.

Vaska champagne på bästa sätt

Vi var till en början sparsamma med drycken. Men mer och mer började vi hälla den över oss och formligen duschade i champagnen. Det kändes lyxigt snuskigt. En del kanske tycker att vi slösade denna fina champagne men jag tycker vi inte kunnat tillvarata den på ett bättre sätt. Om man nu ska ta och vaska champagne så kan jag inte tänka mig något bättre sätt.

Några höjdpunkter

Sen vet jag inte om det är något som vi kommer att göra om. I och för sig har vi väl nån champagneflaska kvar så vem vet. Det var ju ändå ganska härligt att smaka på varandras kroppar med en smak av champagne. Det bästa var kanske när Love sög på en av mina bröstvårtor samtidigt som han hade munnen full av champagne. Love verkade uppskattade när jag gjorde detsamma med honom fast lite längre ner.

Med guldkant i vardagen

Sammantaget så var det ändå något som var kul att testa och härligt för stunden. Kanske extra speciellt eftersom det var ett lite busigt infall med guldkant i vardagen. Det blev ju onekligen en kväll att minnas. En annars helt vanlig sommarmåndag.

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Marie skriver:

  Hehe jag skulle kunna tänka mig använda annan dryck, gillar ej champoange =D

  1. Liw skriver:

   Mousserande vin hade nog fungerat lika bra…😉😎

 2. fnulan skriver:

  AAh vilket kreativt sätt att använda världens bästa dryck (enligt mig) på. För min del är det något som sker när jag dricker bubblor… Det bubblar överallt =)

  1. Liw skriver:

   Härlig om man gillar det!!🥂🍾

 3. Så härliga ni är ❤ jag gillar inte heller champagne, men man kanske skulle testa på erat sätt 😉

  1. Liw skriver:

   Ja det var betydligt mer kittlande och godare på kroppen än att dricka det direkt om du frågar mig 😜😎😉

 4. Tyvärr låter du mer som en sämre porrskådis än en småbarnsmamma…

  1. Liw skriver:

   Ja någon bra porrskådis skulle jag nog inte vara. 🙂
   Men jag känner mig som en ganska bra mamma iaf 😉

   1. Björn skriver:

    Har lite svårt att förstå Charlottas inlägg o jag vet inte vad hon grundar det på.

    För mig är du en väldigt bra bloggerska och sannolikt en väldigt omtänksam och bra småbarnsmamma.

    1. Liw skriver:

     Tack Björn❣️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..