Sex med ögonbindel

Fantasier finns runt omkring oss hela tiden och kan vara vad som helst, som tex sex med ögonbindel. Det gör det hela extra upphetsande, att alla har dem och visst är det ganska eggande att undra vad mannen eller kvinnan på bussen, i affären eller på jobbet har för fantasier just idag? Fantasier tar liksom aldrig slut och kan alltid förnyas med en liten annan nyans.

Dagens fantasi som ett nytt inslag på bloggen

Jag tänker från och med nu dela med mig av mina våta fantasier under kategorin ”Mina fantasier”. De kommer dyka upp på sidan när som helst lusten och tiden finns. Det kommer att vara lite kortare inlägg med någon eggande bild eller filmklipp.

Varning för min Tumblr-blogg

De bilder och filmklipp ni kommer att se här kommer att vara ganska rumsrena och mer åt det sensuella hållet. Jag känner dock att jag vill ha möjlighet att visa mina fantasier lite mer ingående. Så det kommer jag att göra på Tumblr. Om du vill bli mer visuellt inspirerad av dagens fantasi, så kan du alltså varje gång gå in och kolla på Liws lust på Tumblr.

Men VARNING utfärdas för de som är känsliga. På min Tumblr-blogg kommer jag att dela en del bilder och filmklipp som är ren porr och väldigt heta. Så klicka inte in dig där om du är pryd eller är oförberedd på vuxet material. 🙂

Häftigt med ögonbindel på

Denna första fantasi har jag haft länge och den kittlar rejält. Att få ha sex och hånglas upp med ögonbindel på. Känslan att man är i en annan persons makt och händer är häftig och gör mig väldigt kåt. Som bilden nedan visar är det känslan att den andre har kontroll och vet vad han gör. För min del vill jag dock inte att han ska vara för dominant eller hårdhänt. Följande är ett inbäddat inlägg hämtat från min Tumblr-blogg.

 

https://liwslust.tumblr.com/post/170228097844/sinister38-detta-är-hett

 

Det är nog fler än jag som går igång på den här fantasin. Eller? 🙂

 1. Det är extremt härligt att lämna ut sig till motparten och bara följa med. Vad händer härnäst. Man väntar med spänning och varenda sinne arbetar hårt för att kompensera synen. Jag gillar inte heller tanken på smärta, men en aning hårdare tag gör absolut ingenting.

  1. Ja precis så är det! Om man tar bort det starkaste sinnet så får ju de andra utvecklas desto mer 😃 Det är även så skönt att bara låta den andra ta beslut och att bara få vara mottagare och slappna av. Det är ju även väldigt spännande och sexigt 😉

  1. Precis. Lite ovant men befriande att inte ha samma koll på om barnen vaknar ☺️
   Man kan inte höra mer än det närmast med kyssar osv utan synens hjälp och får då släppa den kontrollen. Känseln blir definitivt också känsligare 😊

  1. Det kan jag hålla med om, upphetsningen i att inte veta vem som gör vad. Otroligt het fantasi! Det är en fantasi jag inte upplevt men som eggar mig helt klart 😉

 2. Jag går definitivt igång på samma fantasi 😊 Vanligaste scenariot är utan tvekan att min fru har ögonbindel och att vi efter en stunds lek får sällskap av en annan man som hjälper mig att ta hand om henne. Turvis och tillsammans. Blotta tanken på att få se hur henne slappna av och njuta utan att ha full koll på vad som ska hända näst och vem som tar henne är bara så triggande.

  1. Ja det är absolut en het fantasi för mig med, att ha ögonbindel tillsammans med två män. Att undra vems mun eller händer som gör vad och att då ännu mer förlora kontrollen av det som sker. Att ha en person man är helt trygg med tillsammans med det förbjudna inslaget av en mer okänds händer som testar sina ”favorittrix” 😋

 3. Precis så 😉 Förresten, riktigt spännande drag att knyta samman Dagens fantasi med din Tumblr-blogg. Forskning har ju klart visat att man lär sig bättre genom att komplettera text med bilder 😊

  1. Tack! Ja jag är nog ganska visuell av mig (män sägs ju vara det mer än kvinnor men på den punkten är jag väl mer manlig isf 😛)

 4. Bondage med perceptions berövande är helt fantastiskt! Att bli bunden av min älskling som jag litar på och vet att hon kommer att respektera vårt ”stopp-ord”, att sedan ligga hjälplös och utlämnad – med ögonmask – så att jag inte kan se och hörlurar i form av öronproppar med ljud i – så att jag inte kan höra – jag kan bara ligga där – utlämnad och förväntansfull och ge mig hän och njuta! Med känseln så förhöjd att jag känner minsta vinddrag mot min stenhårda kuk och resten av min nakna kropp!

  I början när jag provade bondage första gångerna med en ex – så drog vi sticka om vem som skulle binda vem och sen turades vi om!
  Jag har provat på och kan uppskatta ritualen och känslan av att binda med rep – Shibari/Kinbaku!

  MEN! Det är svårare och kräver en sinnesnärvaro som jag inte alltid har när jag är rejält kåt!
  Därför tycker jag själv om och rekommenderar ett bondagekit i nylon – med manschetter som stängs med kardborrband och ”nylon remmar” för att binda fast vid sängstolpar eller annat!

  Det är förhållandevis billigt, enkelt och avsett för syftet! Dessutom enkelt tvättbart i tvättmaskin!

  Jag har själv en fantasi om ett ”reverse Gangbang!” Jag och 3 – 7 kvinnor! Varav minst en är en av mina älsklingar – som lovat att hålla koll på saker och ting – så att det inte går ”över styr” – utan att mina gränser respekteras av alla deltagare!
  Så att allt är – ”Safe, Sane and Consensual”!

  Eftersom jag är bunden och helt hjälplös, så får tex någon annan byta kondomer!

  Att dessa kvinnor sedan nyttjar mig, som de vill – för sin egen njutning – utan att jag vet vem som gör vad och vad som kommer härnäst – är en spännande tanke!

  När jag själv ”binder” och gör någon hjälplös – så gillar jag att plåga med njutning!

  Tex genom att få den bundna, hjälplösa kvinnan så nära en orgasm som möjligt – sen slutar jag eller saktar ner, detta upprepar jag ett antal gånger – tills jag märker att frustrationen och plågan av att ha varit så nära en orgasm flera gånger – men sen inte få komma! När jag märker att den frustrationen är så stor att det håller på att bli för mycket – då ger jag henne en rejäl orgasm! Ofta är den uppbyggda frustrationen så stor att hon får en megaorgasm – så att hon håller på att svimma – eller om hon inte hade varit bunden, hade hon kanske trillat ur sängen eller skadat sig själv!

  Sen innan orgasmen ebbat ut – medan hon fortfarande är supeekänslig – så stimulerar jag henne hårt och skoningslöst – till ytterligare en orgasm – medan jag kommer in i henne!
  Ofta är kvinnan då så supeekänslig att stimulansen av att bli penetrerad nästan är övermäktig och sällan har hon upplevt en kuk så intensivt som då!

  Detta tyck jag är roligt!
  Så detta är något som det är sannolikt att jag själv kan bli utsatt för – när jag ligger där utsatt och hjälplös under dessa lystna kvinnors kontroll!

  Men – även om jag har haft både trekant och fyrkant med tre och två fantastiska kvinnor – så är ett – ”Reverse Gangbang” än så länge bara en dröm!

  Men jag vill varmt rekommendera er att prova på bondage med perceptionsberövande – ögonbindel/ögonmask och öronproppar/hörlurar!

  När du inte kan se eller höra – så blir känseln rejält förhöjd!
  Allt känns så mycket starkare och intensivare!

  MEN! KOM IHÅG! SAMTYCKE, SUNT och SÄKERT!
  Du som binder är ansvarig för att den som blir bunden mår bra och dennas säkerhet!

  Blockera Aldrig andningsvägar eller blodcirkulationen!

  Läs på, plugga innan eller gå en kurs – kommunicera tydligt – före, medan och efter!
  Om något inte känns bra – så säg till – den bundne kan skada sig illa och få men för livet!

  1. Jag förstår att det är en het fantasi att ligga och ta emot med flera tjejer runtomkring precis som det motsatta kan vara väldigt upphetsande för en tjej.
   Att ”ta bort” alla sinnen utom känseln kan jag tro är väldigt effektfullt..och med rätt musik i öronen kan det nog bli magiskt 🙂 Det blir och testa det en dag… 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..