ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Lovebuddy.se

De bästa vibratorerna – Vad de gör och hur de funkar

/

I samarbete med Lovebuddy.se.

Det finns ju numer en hel uppsjö av olika typer av vibratorer för oss tjejer. Inte bara att det är olika fabrikat utan även olika i funktion. Så det är ju ganska tacksamt om man kan få lite hjälp och guidning i denna djungel av vibratorer. Så i detta inlägg ska jag försöka reda ut begreppen och visa på vilka olika typer av vibratorer som finns och vad man ska välja. Och när man kommit fram till vilken typ av vibrator man är sugen på kan man få hjälp att hitta bästa vibratorköpet på Lovebuddy.se.

G-punktsvibrator

G-punktsorgasmer har jag ju på senare tid nästan blivit lite bortskämd med tack vare Loves ”magiska” fingrar.

Womanizer Duo Dubbel Stimulator
Men på egen hand har jag aldrig riktigt lyckats få till det. Och de g-punktsvibratorer jag har testat har inte heller lyckats. Men det har varit enklare och billigare modeller. Så det hade ju varit intressant att testa en g-punkts-vibrator som t ex testvinnaren Womanizer Duo som inte bara är en g-punktsvibrator utan även pulserande lufttrycksvibrator som stimulerar klitoris samtidigt.

Magic-wand-vibrator

Wand-vibratorer med stort vibrerande huvud har ju blivit en av mina favoritvibratorer som jag oftast använder när det är just en vibrator jag vill ha.

Magic Wand Vibrator
Det som är bra med en wand är ju att det stimulerar ett större område vilket kan vara väldigt skönt som omväxling till de mer punkt-inriktade vibratorerna. Även när det gäller wands så finns det ju en massa olika varianter. En del pluggar man in i eluttaget och då kan de ofta generera kraftigare vibrationer. Men i regel är det ju smidigare med batteridrivna och uppladdningsbara varianter. Bara man ser till att inte batteriet tar slut.

Vibratorägg

Vibratorägg har aldrig riktigt varit något jag fastnat för. Men jag har blivit väldigt sugen på att skaffa en Lovense Lush som är ett fjärrstyrt ägg.

Lovense Lush 2
Vi har ju en liten fantasi om att vi skulle gå på bröllop eller större tillställning där jag skulle ha en vibrerande trosa som Love skulle kunna styra med fjärrkontroll. Men sen jag fick upp ögonen för Lush-vibratorn har jag nog insett att det är en sån jag ska ha. Det är också den vibratorn som blivit testvinnare hos Lovebuddy i kategorin för vibratorägg.

Lufttrycksvibrator

Att en luftrycksvibrator är så gott som en orgasmgaranti har väl knappast gått någon förbi. För egen del så har ju min Satisfyer Pro 2 varit en favorit sen jag testade den för ett par år sedan.

Satisfyer Pro 2 Next Generation
Det är också den lufttrycksvibrator som blivit testvinnare bland lufttrycksvibratorer på Lovebuddy. Men även här så finns det ju en massa olika varianter. Och jag kan ju undra om det kan vara någon som faktiskt skulle kunna vara bättre än den lufttrycksvibrator jag redan har. Så skulle min Satisfyer nån gång gå sönder så skulle jag nog kanske testa någon annan variant med stor nyfikenhet.

Klitorisvibrator

Min första vibrator var en klitorisvibrator och det var också det enda som fick mig att komma när jag var yngre. Om jag ska bortse från vattenstrålen i duschen.

 Velve Chloe Lyxig Uppladdningsbar Klitorisvibrator
Den klitorisvibrator jag hade då var en ganska osexig variant utformad ungefär som ett läppstift. Men den funkade och jag körde hårt med den i många år. Till slut så tror jag att den gick sönder och jag har försökt att ersätta den men aldrig riktigt hittat någon klitorisvibrator som fungerat lika bra. Nu ser jag att den som blev testvinnare hos Lovebuddy vad gäller klitorisvibratorer var en ganska lyxig variant. Så kanske är det så att man får vad man betalar för även här. Får väl önska mig en sån i present nån gång.

Dildovibrator

Dildos har vi samlat på oss ett gäng under åren. Ibland med vibrator men kanske oftast utan. De som har haft vibrator har jag väl inte riktigt funnit tjusningen med.

Fun Factory Big Boss G5 Uppladdningsbar Dildovibrator
Det har väl varit lite skönt med vibrationerna men vad jag kan minnas är det inget som har gjort något succé. Något som inte gjort saken sämre heller i och för sig. Det känns som att det ofta är så att när man väl tagit fram dildovibratorn så har det varit ganska dåligt med kräm i batterierna också. Så kanske hade det varit bäst att skaffa en dildovibrator som är uppladdningsbar precis som testvinnaren hos Lovebuddy.

Rabbit-vibrator

Slutligen har vi kommit fram till Rabbit-vibratorn som är något som jag förstått varit en favorit hos många i många år. Och det låter ju genialt med några små vibrerande kaninöron som stimulerar klitoris kombinerat med en dildovibrator som simulerar hela underlivet inifrån.

Auto Rabbit
Jag har bara testat en variant men upplevde att den luktade väldigt mycket plast och var väl intensiv. Men jag har alltid kommit, även om jag fått ta bort stimulit när jag kommer. Samtidigt så måste jag nog erkänna att även vad gäller rabbit-vibratorer har jag varit snål och köpt billiga varianter. Så skulle jag på riktigt ge det en chans borde jag nog kosta på mig och köpa de rabbit-vibratorer som fått bäst betyg och omdömen.

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.14
11

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00