Efter att ha träffat Moa har jag insett hur skönt det är att träffa en likasinnad kvinna. En som också har “sex på ovanligt vis”, men som samtidigt lever ett helt vanligt familjeliv.

Moa är ju precis som jag

Det fascinerar mig att Moa faktiskt är precis som jag. Hon har ett vanligt jobb hon engagerar sig i, har tre barn och en man som också knegar på. Tiden är deras begränsning precis som den är för oss. Hon är en ytterst normal person med liknande ”konstiga” tankar blandat med vanliga funderingar om livets pussel som jag har. Hon har också en hel del spännande fantasier, som hon är beredd att uppleva. Hon har t o m, till skillnad från mig, varit öppen för att gå ett steg längre än jag i det avseendet att hon har antytt att hon är binyfiken.

Vill känna mig normal

Detta med Moa känns väldigt befriande, då jag mitt i allt detta med mina sexuella äventyr ibland känt mig som en udda fågel. Det jag berättar här på bloggen är ju få andra som berättar om och antagligen få som praktiserar. Hur man än vänder och vrider på saker och ting vill man gärna känna sig normal, vad det begreppet nu innebär. Samtidigt som jag gillar att inte vara som alla andra.

Kommit varandra nära

Att nu vara i en fyra-gemenskap med likasinnade trodde jag aldrig skulle vara så givande som jag nu känner att det är. Min man och jag har i princip känslan av att detta par, på bara några träffar, är ett av de tre kompispar vi just nu känner oss närmast. Och då har vi känt de andra paren i många många år. Så det är verkligen förenande att släppa in varandra så intimt som vi gjort och att dela en sån här hemlighet. Och just att vi är så likasinnade gör ju också att vi känner en större samhörighet.

Eggande med samhörighet

Ibland undrar jag hur mycket människor går igång på att känna samhörighet. Och av att få känna sig lite lagom ”freaky”, men inte konstig. Och hur viktigt är det att få dela sin livsstil med andra. Jag kan vara hur upphetsad som helst och tänka de mest härliga tankarna. Om jag sedan inte kan dela dem med någon, som min man t ex och i detta fall med två till, ja då hade upphetsningen sakta men säkert dött ut. Att ha personer runt omkring mig som ser och fullt accepterar hur jag lever mitt liv är ovärderligt och enormt befriande.

Bloggemenskapen som substitut

Jag har väl kanske också saknat någon att prata sex och intimitet med, på riktigt (IRL). Att skriva med er alla här är urhäftigt och något som jag aldrig skulle vilja vara utan. Jag får verkligen många intressanta kommentarer och jag älskar att höra era historier och vad ni tycker. Ni bidrar med era infallsvinklar som ofta ger en intressant diskussion, oavsett hur lika eller olika vi än tänker. Om alla alltid skulle tycka samma hade det inte varit lika utvecklande. Det är bra när man upptäcker andra sätt att tänka på och får tänka ett varv till. Så mitt bloggande under 1,5 år har gett mig otroligt mycket.

Skillnad i verkligheten

Men det är en annan sak att få dela tankar och fantasier med någon i verkligheten. Och nu har vi helt plötsligt funnit detta likasinnade par som vi på riktigt kan diskutera det mesta kring sex med, positivt och negativt. De lever som vi lever, med samma svårigheter kring hur man ska kombinera föräldrarollen med extraordinära sexaktiviteter. Jag har inte, än så länge, träffat någon annan kvinna ens via bloggen som verkar leva riktigt som jag. Det gör att jag ibland undrar om det jag gör ändå är väldigt ovanligt. Men jag tror egentligen inte det. Jag tror att det finns ganska många som Moa och jag, fast att vi kvinnor inte riktigt vågar ge sken av det. Även om det hade varit skitkul.

Moa är skön att ha

Så att Moa (och Henrik) nu finns är betydelsefullt för mig. Att förenas i att vi har våra snuskiga fantasier, och att det är helt okej, är enormt skönt. Och detta är något som jag inte visste att jag saknade förrän jag upptäckte det.

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Ronja skriver:

  När det gäller trekant/partnerbyte, skulle du säga att det blir en slags livsstil som man sen inte lämnar. Kan du/ni tänka er att aldrig mer göra detta eller är det från och med nu något som kommer vara ett stående inslag i ert sexliv?

  1. Liw skriver:

   Lite grann kanske, men livsstil känns lite för omfattande 😉
   Man kommer ju alltid ha den igångsättning mellan varandra. Men jag känner inte att vi är ”swingers” nu och för alltid. Bra men svår fråga att svara på…

 2. Ronja skriver:

  Har din man tidigare erfarenheter av trekanter/partnerbyte eller var ni nybörjare båda två? Hade det spelat någon roll tror du sett till trygghet och synsätt om han tidigare gjort liknande saker eller hade det tvärtom varit hämmande?

  1. Liw skriver:

   Min man var lika ny på detta som jag fast på olika sätt. Han har långt tidigare diskuterat det med ett ex men aldrig kommit i närheten på riktigt. Jag har ju faktiskt haft en trekant FFM men då var jag ju singel.

   För mig var det väldigt charmigt att vi gjorde det ihop som par för första gången båda. Men hade inte så varit fallet hade det ju ändå varit ok tror jag. Hade han varit en van swinger hade det avskräckt mig när vi träffades för massa år sedan ☺️

 3. Martin skriver:

  Tycker också det är väldigt befriande att kunna diskutera sitt sexliv helt öppet och avslappnat med andra människor.

  När vi provade att besöka en sexfest första gången så var vi lite fler än vad vi är van vid, och dessutom med nya personer vi inte träffat förut.

  Men det var en väldigt avslappnad stämning och man kunde lyfta sin tankar, funderingar och önskemål med vetskapen om att ingen tittar snett på en eller tycker man är skum.

  Senast så var vi 3 par, och vi alla hade träffats förut, så stämning var på topp direkt.
  Är en rätt häftig känsla att sitta flera personer nakna i soffan, diskutera sex, porr, erfarenheter mm samtidig som händer smeker lite här och där.

  Och det känns som det mest naturliga sak i världen…

  1. Liw skriver:

   Det låter häftigt! En fråga. Skriver din fru på forum och är nyfiken på att läsa om andra i liknande situation? Eller är det mer du som gör det? (antar att du gör det för att du skriver här…😉)

   1. Martin skriver:

    Nuförtiden är det bara jag, tidigare gjorde hon det lite grann, men hon har mindre intresse än mig att diskutera sex på nätet.

    1. Liw skriver:

     Är nog vanligare att män vill skriva med okända om sex. Sen kan man ju ändra sig. Jag diskuterade tex aldrig sex på nätet (eller väldigt väldigt sällan) innan jag startade denna blogg…

     Så det gäller ju att man hittar sitt sätt, med sin partner, IRL med likasinnade, eller på nätet. Eller som jag på alla tre sätt 😉

     Och vissa vill ju inte prata om sex alls men det tycker jag verkar lite tråkigt 🤭☺️

 4. J skriver:

  Jag undrar hur många som skulle välja att leva ut sina fantasier om det vore mer socialt accepterat? När man ser undersökningar om mäns och kvinnors sexfantasier ligger ju trekant och partnerbyte ofta högt på listan men för flertalet är nog sociala normer och rädslan för att öppna sig för sin partner starka hämningar. Det verkar finnas massor av män som går igång på tanken att se sin kvinna med en annan, man undrar hur många kvinnor som skulle ta steget ut om de verkligen visste det? För om fantasin finns tror jag ändå viljan finns någonstans därinne. Vi styrs ju väldigt mycket av konventioner och normer även om det som är ens helt privata sak. Jag avundas dig och Love som är så öppna med varandra om vad ni gillar. Själv är jag orolig för hur min fru skulle reagera om jag öppnade upp för henne vad jag skulle vilja sexuellt även om min önskan att se henne med en annan är minst lika för min egen njutning som hennes.

  1. Liw skriver:

   Jag tror det hade varit väldigt mycket mer vanligt om det varit mer socialt accepterat. Jag tror att många bara vill behålla det som en fantasi för att det blir för komplicerat att dra det steget vidare. För osäkert helt enkelt. För otryggt.

   Jag har behövt tillsätta en stor dos resonerande och trygghet för att känna för allt detta. I min värld var detta sätt vi nu gjort äventyren på inte görbart för ett antal år sedan.
   Men ju mer tiden gick och ju mer jag och min man pratade desto mer förstod jag att man skapar sina egna regler och igångsättningar. Bara vi som par är nöjda.

   Min man kände nog delvis som du tidigare, att han var osäker på hur jag skulle känna med ”hotwife” tänket. Men han smög fram det och först var jag skeptisk men sedan väntade han ett halvår och tog upp det igen. Då var jag helt plötsligt mogen för det på ett annat sätt. Jag hade förstått hur mkt han gick igång på det tror jag, och samtidigt känt att det eggade även mig…

   Så våga fråga och närma dig det hela och ge det lite tid 😉

   1. J skriver:

    Tack! Verkligen kul att kunna dela sina tankar med andra som är på samma våglängd. Jag jobbar försiktigt på det, just nu har vi börjat leka med naturtrogna dildos och jag har sagt hur sexigt jag tycker det är att se henne penetreras av en dildo så steget till att det ska vara en annan man känns inte helt avlägset. Små steg helt enkelt.

    1. Liw skriver:

     👍😃

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..