Här kommer nu en liten uppdatering av vårt sökande efter ett trevligt par att experimentera sex tillsammans med. Men det handlar inte bara om sex, utan snarare att vi söker ett umgänge som är lite mer socialt lössläppt. Det hade ju varit fantastiskt att hitta ett passande par att kunna umgås med på ett mer sexuellt sinnat plan, mentalt men även fysiskt. Sist jag berättade om hur det går med vårt försiktiga sökande hade vi skrivit med några som inte föll oss i smaken av olika anledningar.

Många vill gå snabbt fram

Generellt känns det som att de flesta vill gå ganska snabbt fram. I många fall vill man träffas direkt. Det ligger inte alls i linje med hur vi känner. Vi vill gå ganska försiktigt fram och gärna ha en ganska djup korrespondens innan vi går vidare IRL. Men jag antar att det främst är så att man inte vill ödsla tid i onödan.

Ett par som intresserar oss

Hur som helst så är det nu ett par som urskiljer sig från övriga på ett positivt sätt. De kontaktade oss redan kring nyår, men har nu senaste veckorna framstått som intressanta kandidater. När man känner sig för och längs vägen inser vad man inte söker, så blir ju bilden av vad man vill ha tydligare. Paret som vi kring nyår inte tyckte utmärkte sig så mycket har nu visat sig vara riktigt intressanta.

Är precis som vi

I början verkade även de vara sådana som bara är ute efter sexet och att gå snabbt fram utan krusiduller. Men ju mer vi haft kontakt med dem känns det som att de faktiskt skulle kunna vara precis det par som vi söker. De är i samma situation som oss med flera barn i skolålder. De är själva i vår ålder och har ”vanliga” jobb. De har heller aldrig testat det här tidigare och verkar ha en stabil relation. I mångt och mycket känns dom precis som vi. Vilket vi tycker känns bra.

Fått ett smakprov

Vi vill ju ha några som är nybörjare som vi och som attraherar oss hyfsat både fysiskt och mentalt. Detta ”nyårspar” hade inte några bilder på Bodycontact. Så vi hade ju ingen aning om hur de såg ut, bortsett från data som längd, vikt, ögonfärg och könsbehåring mm som de uppgivit i sin profil. Men de utgav sig i alla fall för att vara nybörjare. Så vi började skriva med dom och har så gjort i några veckor nu. Till slut blev vi ju såklart nyfikna på att se en bild, innan vi bygger upp alltför stort luftslott. Dom liksom vi är väldigt måna om att vara diskreta, så det gör ju att bilderna vi skickar till varandra är maskade. Det gör det ju svårt att avgöra utseendet helt. Men de såg väldigt normala ut och skulle kunna se riktigt bra ut utan masken. Framförallt så såg de trevliga ut. Så hittills så är de klart godkända. Och vad det verkar så är det ömsesidigt.

Kemiträff är bokad

Vi har nu en kemiträff inbokad. 😃 När vabruari är slut och vi är inne i mars så ska vi träffas. Spännande! Jag är mest nervös för min känsla inför kvinnan i paret. Även om jag inte har för avsikt att göra något fysiskt med henne så vill jag ju tycka om henne som person. Det vore ju härligt om vi kunde fungera bra ihop och ha lite tjejsnack. Jag vill inte att hon ska se ut som en fotomodell och vara alltför ytlig även om jag ser det som en fördel att hon är mån om sitt yttre. Bilden visade i alla fall en helt vanlig tjej, vilket känns bra. Det känns som att jag har mer ”krav” på henne konstigt nog. Men såklart är han viktig också. Jag måste ju känna någon sorts dragningskraft till honom, annars blir det svårt. Han var dock svårbedömd på bilden, men med lite god vilja så skulle han kunna se ut som en Gerard Butler. 😉

Gemensamt intresse

Så nu är det en knapp månads väntan på den stora dejten. Ser fram emot mer skrivande till varandra. Att dejta fyra känns faktiskt inte speciellt konstigt. På något sätt känns det lättare. Jag kan tänka mig att ett bottennapp inte är lika vanligt när man är fyra jämfört med att bara vara två som dejtar. Det borde ju alltid vara några som kan snacka på så att det inte blir helt knäpptyst. Oavsett så tror jag det kommer att bli ett trevligt möte. Onekligen så har vi ju ett gemensamt intresse. 😉

Hoppfull inför kemiträffen

Jag älskade ju vår förra kemiträff som var väldigt sexig. Eftersom den gick så bra är jag hoppfull även denna gång. Jag är tveksam huruvida det blir sexigt. Tror det mer blir trevligt, vilket skulle vara toppen det med. Om denna kemiträff fungerar lika bra som den förra återstår ju att se. Det hade ju varit sjukt häftigt om vi skulle klicka alla fyra.

Fortsättning följer såklart… 😉

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Maxarna skriver:

  Va spännande att ni tar nästa steg. Modigt av er. Vi får hoppas paret faller er i smaken.. Förstår att det är en pirrig väntan.

  1. Liw skriver:

   Jo så är det, lite konstigt men kul känns det, levande… 😉

 2. Timglas skriver:

  Ja du Liw du har flera dimensioner. Hoppas träffen blir lyckad. Ta med självförtroendet och lämna svartsjuketendenserna hemma.
  För en extraman fordras det bara – kan jag ha sex med denna? Ja, då kör vi. Raka puckar. Nu ska det fram en extrakvinna också till Love och då blir kraven fler och krångligare. Hon måste passa dig, inte för snygg och måste gå att ha tjejsnack med etc.
  Unna nu Love en Scarlettyp så du får se han njuta lika innerligt som du fått. Han blir säkert bara ännu kärare i dig efteråt isf.

  1. Liw skriver:

   Mycket kring dessa sexuella äventyr har varit/är en utmaning för mig, ja hela denna resa. Men det gör att jag utvecklas 🙂 Att vara totalt i centrum med två män var en utmaning för mig, att kunna slappna av var ju inte självklart för mig.
   Och nu en ev fyrkant. Jag försöker röra mig inom gränser jag är bekväm med för att allt ska bli så bra som möjligt. Att slänga in en Scarlett Johansson hade varit att gå väl snabbt fram för mig.

   Ja det är väldigt viktigt att kvinnan passar mig likväl som det var viktigt för min man att Mr U passade honom. Även om jag inte fysiskt tänkt att jag ska vara med henne så är igångsättningen med en fyrkant för mig till stor del att kunna snacka sex och relationer på fyra och även att bara jag och kvinnan kan snacka detta. Sexsnack med andra lockar och eggar mig, även med kvinnor. Jag vill inte att hon ska vara för ytlig av den anledningen.

   Jag kommer skriva om svartsjuka i ett inlägg så det får vi diskutera vidare då 😉

   1. Timglas skriver:

    Jag märker ju din oro/otrygghet mellan raderna i inlägget därför provocerar jag lite. Behandla/unna/tillåt andra som du själv vill bli behandlad/unnad/tillåten har varit min ledstjärna i det vuxna livet. Rättvisa – ömsesidig respekt.
    Leker man med elden får man räkna med att bränna sig ibland och den risken tar ni uppenbart. Skulle du klara av att se Love göra som du och Mr U, att han helt glömde dig för forcerat hångel och ett intensivt passionerat knullande med en annan?
    Jag har ju antytt att vi bränt oss i flera inlägg. Ska försöka kortfattat berätta om det och dess konsekvenser i ditt kommande inlägg så kommer du att förstå vad jag vill värna.

    1. Liw skriver:

     Jag kan tänka mig att om man har negativa upplevelser av tex svartsjuka eller otrohet kan man bli lite skrämd av vårt äventyr. Jag har inte upplevt något dramatiskt kring otrohet eller svartsjuka och ser därmed kanske lite annorlunda på detta.

     Men jag har stor respekt för att det finns en risk med att ta in en extra person eller extra personer sexuellt i ett förhållande. Men jag anser samtidigt att man minimerar denna risk enormt om man håller sig inom de ramar man mår bra av, och längs vägen är öppna mot varandra och tillsammans bygger upp ramarna om vad som är igångsättningarna samt känsligare delar i äventyret. Ja då kan man tom svetsas ihop mer är min upplevelse.

     Min mans och mina igångsättningar är lite olika och därför kan vi inte tänka helt att det jag vill ha är det han ska ha, för det skiljer sig lite. Han vill mer observera och jag mer agera 🙂

     1. Timglas skriver:

      Jag blir inte skrämd vi har flera gånger testat själva – hett när det funkar. Risken är ju en del av det hela som man väljer att ta. Även med ramar kan man inte förutse vad som kommer att ske i detalj och hur man reagerar under sexet ens som erfaren. Gjort blir gjort och det finns ju ingen raderaknapp.

      Min partner var som Love ang svartsjuka ändå blev det mkt smärtsamt under/efter en enda akt. Vi vill inte tillbaka i den leken priset blev för högt.
      Min tes är bara tänk noga igenom plus och minus och värsta tänkbara scenario.
      Ni ska absolut testa era gränser och ta riskerna ni kittlas av om priset är rätt.
      Du svarade inte på frågan och det räcker som svar.

      1. Liw skriver:

       Tråkigt för er att det hände och jag uppskattar din omtanke. Det kommer alltid finnas en risk, jag vet att den aldrig kommer vara 0%. Det finns alltid en baksida.

       Jag kände lite som du för 5 år sedan även utan neg. erfarenhet och hade då aldrig velat äventyra något. Vet inte varför jag ändrat mig. Det kommer iaf ett nytt inlägg imorgon där jag förklarar nu och då lite mer 👍

       1. Timglas skriver:

        Liw. Efter all vår kommunikation känner jag att du och Love är värd min omtanke. Kan tyckas vara förmätet men om vi inte tagit till oss av erfarenheter hade hjulet fortfarande varit fyrkantigt. Nu var mitt ledord VARFÖR i fokus igen ; ).

 3. Lasse skriver:

  Så fantastiskt spännande det låter. Jag vet, eller vi vet hur svårt det bara är med kemi på det erotiska planet då vi själva söker en extra man för sex på tre där hon ska vara i centrum för oss män. Men på de träffar vi haft har det vid några tillfällen bara stämt på det sociala planet och inte på det erotiska tyvärr medan det på andra träffar inte stämt alls… men det är en härligt, pirrig känsla innan varje ny träff😊

  Jag håller mina tummar för att ni fyra stämmer på alla plan och följer med spänning er fortsatt erotiska resa.

  1. Olivia skriver:

   Vad behövs egentligen för ”kemi på det erotiska planet”…vore intressant att veta…

  1. Liw skriver:

   Vad spännande Lasse att ni är ”på jakt” och går på dejter. Det är viktigt för oss att skriva en del först och känna att man klickar på det mentala planet. Där tycker jag man känner av en hel del. Men när det sedan gäller humor, samspel, kemi, ja det är mycket som visar sig först vid en träff.

   Intressant fundering Olivia. Jag tänker att kemi på det erotiska planet, för mig, handlar om blickkemi och såklart utseende med. Finns det något i luften så att säga. Är det ngn flirt/vibbar i luften eller är det bara en trevlig prick man har framför sig som man inte vill mer än på sin höjd ge en vänkram ☺️ Men det finns nog många olika definitioner på detta…

   1. Olivia skriver:

    Känner du/ni detta på en gång? Räcker det med en träff för att avgöra om det erotiska fanns?

    1. Liw skriver:

     Det är svårt att säga. Med Mr U kände jag det. Typ: kan jag ha sex med denna personen? Dras jag till honom? Eftersom man inte ska leva med personen i fråga är nog denna kemi lättare att känna av, bygger ju mer på det fysiska än när man letade partner att leva med…☺️ Men vad vet jag efter en gång 😉

     1. Olivia skriver:

      Förstår. Vad spännande. Och vad berikande att få utlopp för ett mer tillfälligt begär. Som Timglas skriver nedan, du blir förmodligen ännu mer kär i din man.

      Vet du vad? Nu blir jag sugen på fyrkant. En traditionell kvinna som aldrig gjort något utanför tvåsamhet. Vad du inspirerar!!

      1. Liw skriver:

       Tack!
       Haha jaså du blir lite sugen 😉
       Kan tro att det är som att umgås i en annan dimension om allt fungerar. Men desto jobbigare om det inte fungerar. Utopi eller? Vi får se…

       1. Olivia skriver:

        Oerhört speciellt att du beskriver dessa händelseförlopp med sårbarhet och lite tvivel som ingår i livet men som av många utelämnas pga vilja till perfektion.

        Ja, jag tycker att det låter lockande, just att få uppleva flera dimensioner i livet, gå in djupare och våga utvecklas mer, finna flera sidor hos sig själv – och hos andra.

   1. Lasse skriver:

    Som du säger Liw ”vibbar”. Att det finns något där, en spänning, ett tilldragande. Vibbar som du säger.
    Vi har nog träffat honom nu. En man som tilltalar oss bägge genom hans enkla men även säkra sätt, och denna man kommer vi att satsa på om han vill ha oss.
    Kemi på det erotiska planet Olivia handlar om känslor, likt som en kvinna och en man attraheras av varandra, en del skrattar man med, en del älskar man med. Och en del gifter man sig med, en del blir bara kompisar. Det är svårt definiera vem som är vem, men känner man attraktion, då vet man att kemin på erotiska planet finns där.

    1. Liw skriver:

     Kul att ni kanske hittat er utvalde 👍 Ja någon attraktion måste ju finnas. Sättet och personligheten höjer sex appeal väldigt för mig 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..