Att ha umgänge och sex på fyra är något vi gjort nu i nästan ett år. Det har skett oväntat friktionsfritt. Vi har byggt upp en jättehäftig kontakt med detta par (Moa och Henrik), där vi outtalat blivit exklusiva med varandra. Att både den sociala och den sexuella kemin stämt så pass bra har gjort att Moa och Henrik i princip är det par vi står närmast av alla våra vänner. Jag vet att det låter jättekonstigt, men det är i praktiken sant. Sex förenar otroligt mycket. I alla fall på det sättet vi valt att göra detta, nämligen att vi velat lära känna våra lekkamrater. Och att vi gått in för att den sociala delen ska utgöra lika stor del som den sexuella delen vid våra möten.

Är vi ”ihop”?

Att släppa in någon eller några innanför underkläderna, på det sätt vi nu valt att göra det, innebär att vi blottat oss ganska mycket. Och just att vi känner oss exklusiva med varandra gör också att det känns lite som att vi har en relation där någon förr eller senare kan komma att behöva ”göra slut”. Jag resonerade kring just den här känslan av att vara ihop redan i våras/somras efter vår andra heta träff ihop. Att ha den här häftiga speciella exklusiva fyrgemenskapen har ju både sina för och nackdelar. Det är ju otroligt läckert men man blir ju också samtidigt bunden och om banden bryts så kan det bli känslomässigt. Och inte minst så är det lätt att bli nojig när saker och ting i ”förhållandet” förändras.

Förändrat beteende

En del av mig känner igen känslorna från singellivet och den perioden jag försökte träffa den rätta. Det där ni vet kring hur man noterade alla förändringar i beteende hos den man dejtade. Ofta kanske man övertolkade beteenden, men ingen rök utan eld som man brukar säga. Ett ändrat beteende betyder ju i regel nånting. Nu är ju detta en helt annan sak, då vi nu ”bara” varit ute efter lekkamrater vi tycker är trevliga och vill hänga med sådär varannan eller var tredje månad. Men jag får ändå lite flashbacks av de sköra känslor jag kunde ha som sökande singel.

Kontakten har ändrats

Vi kände i början av november att kontakten med Moa och Henrik förändrades. På något sätt kändes det som att de fjärmade sig lite och från att ha varit mer drivande och initiativtagande i kontakten har det känts som att de blivit mer avvaktande. Det kanske i sig inte är konstigt att man som par kan bli mer passiva till och från i livet. Men vi har noterat en markant skillnad. Att Moa och Henrik ställde in träffen är i sig inte så konstigt. Men det är svårt att komma ifrån att vissa frågetecken dyker upp.

Inte som vi förväntade oss

Det som framförallt fick oss att reagera var vår kontakt under förra helgens hotellövernattning. Vi skickade iväg ett meddelande till Moa och Henrik som en del i den kåta uppbyggnad vi ville ha inför vår övernattning. Och vi förväntade oss då en bra flirtig respons. De fanns ju liksom naturligt med i våra tankar. Detta blev dock ingen givande kommunikation utan det blev två korta svar från var och en av dem, helt osynkade med varandra. Vi vet inte vad de pysslade med denna kväll men vi kunde konstatera att skrivandet inte gav oss någon extra kåthet. Istället blev det ytterligare ett tecken på förändrat beteende.

Kanske inte är något konstigt

Detta kanske inte alls är något att oroa sig över. Och det är kanske helt naturligt att man inte är riktigt med på noterna när man går hemma i vardagen, och kanske är långt ifrån sexuella tankar. Vi kommer väl nu avvakta lite och låta dom ta nästa steg. Just nu har vi ingen ny träff inplanerad med dom.

Blir nog bra oavsett

Och skulle det vara så att det tar slut här så är det väl kanske ganska lägligt ändå. Då känns det som att vi i alla fall fick avsluta på topp. Och får istället låta fantasierna gå vidare. Det finns ju helt klart en del andra fantasier att lyfta till ytan igen. 😉

Men vi hoppas såklart på en fortsättning för vi gillar dessa två personer väldigt mycket. Vi tokgillar gemenskapen och att få ha detta likasinnade par att sväva ut med.

Nästa inlägg:
Vad vill du ha?

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Erik skriver:

  Kan det inte vara så att de har stött på egna problem i relationen anslutning till detta? Om de har upptäckt din blogg borde de väl ha frågat om det?
  Efter att ha ägnat oss åt detta i 4-5 år känner vi igen mycket av det ni upplever. Efter de första häftiga mötena, där allt bara är härligt, kan det med tiden visa sig att man har lite olika känslor och tankar kring att träffa andra. Det är ju inte helt okomplicerat och kan nog lätt skapa konflikter när man upptäcker att man vill lite olika saker än sin partner.
  Kanske enklast är att fråga dem rent ut om hur de känner.

  1. Liw skriver:

   Jo det kan det absolut vara, kanske är det det mest troliga. Tror ärligt talat att Moa och Henrik hade tagit det ganska bra med bloggen och faktiskt mer eggats av det än tvärtom 😊

   1. Erik skriver:

    Det hade de säkert gjort. Vi hade i alla fall gjort det 😊
    Vi brukar beskriva våra träffar i vår profil på BC och det uppskattas både av de inblandade och andra som läser.

    Att det därför finns ett stort intresse av att läsa om era äventyr, med alla detaljer, är inte så förvånande. Sexnoveller i all ära, men inget är så eggande som en verklighetsskildring 😉

    1. Liw skriver:

     Jo det är ju samma med filmer som är baserade på verkligheten. Sen kittlar det nog lite extra att höra andra testa gränser som man själv kanske bara fantiserat om. 😊

     Kul att ni skriver om era äventyr och låter era ”dater” läsa det 😉

     1. Erik skriver:

      Ja, verkligheten slår oftast dikten och särskilt när det gäller sex.
      Som extra krydda försöker vi även fota/filma under våra träffar så gott det går (svårt att kombinera att vara fotograf och modell samtidigt ☺️.
      Kul att ta fram vårt vuxenalbum då och då som en igångsättning och uppladdning inför nya möten.

 2. Malin skriver:

  Känner de till din blogg?

  1. Liw skriver:

   Nej det gör de inte. Jag vill ju helst inte vara Liw i dessa sammanhang ☺️ Det skulle ta bort lite av charmen för mig…

   1. Är det inte ganska sannolikt att de känner till din blogg och läser den? Och kanske känner igen sig?

    1. Liw skriver:

     Jo det är väl inte helt osannolikt att de har stött på bloggen. Och om de har läst om våra äventyr så lär de ju ha känt igen sig även om jag använt fingerade namn. Samtidigt så har de inte verkat vara de som läser bloggar vanligtvis, men det kan ju numera vara ganska lätt att man slinker in här ändå. Faktum är att vi troligtvis hade tänkt att berätta för dom om bloggen under träffen vi hade planerat att ha nu i december. Men nu blev det ju inget med den. Och jag kan ju inte förneka att tanken har slagit mig att deras ändrade beteende kanske skulle vara orsakat av att de hittat bloggen och backat av den anledningen. Men jag har å andra sidan svårt att tro att de skulle reagera negativt på det.

     1. Om de vet så verkar det ju rimligt att de skulle ta upp det med er. Antingen av nyfikenhet eller mer frågande kring varför ni inte berättat.

      Hoppas hur som helst att ni får en förklaring till deras ändrade beteende.

      Och tack för en intressant och inspirerande blogg!

      1. Liw skriver:

       Jo det tycker man ju. ☺️Tack och kul att du finner min blogg intressant 😉🥰

 3. T skriver:

  Det har varit så häftigt att följa er resa så jag håller tummarna och hoppas att det bara är en tillfällig fnurra på tråden. Jag tycker det är så fascinerande att ni har lyckats komma varandra så nära på så många plan. Jag har alltid levt i tron att det är ungefär som att få sällskap av en extraman, men det verkar det ju inte riktigt vara. Åtminstone inte i ert fall.

  Jag förstår ju att det är lite känslostorm just nu, men blir det ingen fortsättning så har ni ju ändå en helt fantastisk upplevelse i bagaget och igen helt obegränsade möjligheter att utforska sånt som fått läggas till sidan under det senaste året, som t.ex. en trekant med en extraman eller nåt 😗😀

  1. Liw skriver:

   Tack T. 😊 Ja vi hoppas verkligen på att det är en tillfällig dip. Och det finns ju annars fler fantasier att ta av om man säger så. Men jag skulle sannerligen tycka det var jättetråkigt.
   Konstigt men fascinerande vad befriande och spännande det kan vara att kunna diskutera och ”praktiskt umgås” kring sex på flera.

   Tiden får utvisa. Det finns ju för- och nackdelar vilket håll det än går åt 😆 En fördel kan vara att få landa i varandra som par, fullt ut.

   1. T skriver:

    Ja ifall det skulle bli så kan jag verkligen förstå att det skulle kännas skönt och kanske vara rätt hälsosamt att ta en paus från allt vad sex med andra heter och bara fokusera på varandra ett tag. Ni resonerar med sån eftertanke mitt i alla era häftiga äventyr så det kan inte annat än bli bra 👏

    1. Liw skriver:

     😊

 4. Björn skriver:

  Spännande fundering det där….känner ni liksom att ni är ihop med Moa o Henrik, skulle ni bli svartsjuka om ni fick höra att de hittat ett annat par, skulle ni känna er ”otrogna” om ni i eran tur träffade ett annat likasinnande par?

  Och frågan är, om det inte blir någon fortsättning med Moa o Henrik, skulle ni då söka efter annat par att mysa med?

  Ha d gott

  1. Liw skriver:

   Ja lite så, konstigt nog. Det har ju iaf utvecklats som så att vi beter oss exklusivt mot varandra även om det inte är uttalat. Vi skulle inte bli svartsjuka om de ville vara med några andra om de var öppna med det.

   Vi kan ha ett trekantssug som pockar på lite i periferin men vi vill inte köra på flera spår och har tänkt på det mindre och mindre ju längre in i denna resa vi kommit.

   Om det inte skulle bli mer med M och H skulle vi inte gå rakt in i något annat utan skulle vilja landa i varandra först vilket jag egentligen tror skulle vara bra för oss. Att efter allt som varit få känna glöden bara vi två tillsammans. Precis som vi gjorde efter vår tid med Mr U 😊

   1. Björn skriver:

    Kloka ord Liw 🙂. Det ska bli spännande att följa fortsättningen här på din läsvärda blogg.

    1. Liw skriver:

     Tack Björn! 😊

 5. JEMA skriver:

  Hej
  Vi har följt era äventyr ända sen du började blogga för Amelia. Och nu har vi blivit inspirerade att prova ett eget äventyr. Vi har blivit medlemmar i en swingersklubb, och första besöket ska ske någon gång efter årsskiftet. Tanken är att vi ska inspireras av andra, men bara ägna oss åt varandra.
  Bara tanken gör oss pirriga.

  Mvh JEMA

  1. Liw skriver:

   Så spännande! Kul att ni blivit inspirerade. Ni får berätta hur det blev. Så ni ska titta på andra och bli betraktade på klubben, men bara vara med varandra? Att skapa era egna ramar och göra det som passar er låter som ett lyckat recept. 😉👍

   1. JEMA skriver:

    Vi tror att det passar oss. Vi är inte sugna på att vara med andra. Men är nyfikna på att vara i en sådan erotisk miljö, som vi tror att en swingerklubb är.

    JEMA

    1. Liw skriver:

     👍😎

    1. Peter skriver:

     Det kommer att gå bra.

     Vi var också osäkra hur vi skulle göra första gången.

     Det blev ett bra bemötande och rundvandring först, efter det så var det fritt fram.

     Då vi också sagt att vi bara skulle vara med varandra för att känna av stämningen så kan man säga att det blev tvärtom.

     För med den stämning som det blir i lokalen så blev det tvärtom vad vi skulle göra 🙂

     Och det som är så skönt på den club vi går till är att alla är snälla, hela, och rena samt att det accepteras att ett nej är ett nej och ett ja är ett ja.

     Och vill man vara ifred så finns det kedja att hänga för så man får vara ensamma i några rum.

     Lycka till med era äventyr.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..