Första gången man gör något som man aldrig tidigare gjort är alltid lite extra speciellt. Det blir väl också ofta ihågkommet oavsett om det var bra eller dåligt eller varken eller. Ett första-gången-tillfälle som nog de flesta av oss kommer ihåg är då vi förlorade oskulden och hade sex på riktigt för första gången. Den första gången jag hade sex blev jag ganska förvånad över själva sexakten. Det var inte alls vad jag läst mig till eller fantiserat om, även om det var en häftig upplevelse.

Första kyssen med fel kille

Om vi backar bandet till första kyssen sådär 3 år tidigare. Första killen man kysser minns man ju även om det inte var ett ess i mitt fall, om än rar och gullig. Jag var med en kompis hemma hos två killar ute på landet. Vi blev skjutsade dit på varsin moped. Allt var romantiskt upplagt. Ett drömställe med ett sommarboende ca 50 meter från huvudhuset. Min väninna hade tidigt siktat in sig på den sötaste killen, som jag i smyg också spanat på. Han var kompis till han som bodde i huset. Min väninna var bättre på att markera revir än jag och jag fick ta den andre vars jättemysiga sommarhus vid en sjö var fantastiskt inbjudande. Det kunde nästan inte vara mer romantiskt, men också helskevt då den jag ville kyssa var tingad av min vän.

Inte alls som jag förväntat mig

Killen som var min lott sätter på Bangles-låten Eternal flame och hintar till de andra två att gå ut. Jag bestämde mig för att bara hänga med i ”lyxigheterna” och svara ja på tryckarinviten med denna tonårskille jag inte drogs nämnvärt till. Han blev där och då mitt första hångel och jag kommer ihåg att jag tänkte: “Är det så här dåligt det ska vara att kyssa någon?”. Det var inte alls upphetsande. Jag var inte intresserad och tungan vispades runt på ett mycket avtändande sätt. Det pirrade inte i bäret någonstans. Och mitt i allt hör jag Bangles sjunga om att sluta sina ögon och höra hjärtslag. Jag kan ärligt än idag inte höra denna låt, utan att tänka på denna stund av nyfiken besvikelse. Han kär och kåt och jag bara besviken på känslan.

Så kär när oskulden försvann

När jag 3 år senare förlorade oskulden måste jag påpeka att det nog inte var helt övertygande om huruvida oskulden försvann eller inte. Jag var 16 år och dejtade en kille jag var tokkär i. Han var inte oskuld, men det var så där fint att han visste att jag var det och ville få äran att ta min oskuld. Vi hade dejtat i någon månad. När det väl var dags var vi på hans killrum och låten Rough boy med ZZ Top spelades på repeat. Jag var så kär.

Eller vad det nu var som hände

När vi väl skulle få till det kom snoppen lite fumligt in en gång och sen gick det inte mer. Den bara slaknade. Jag trodde i stunden att den kanske hade gått sönder. Något jag kan skratta åt idag men inte gjorde då. Hade jag gjort något fel? Han var dock duktig på att berätta att han så gärna ville, men att det gick inte. Och han är väl inte den förste kille som råkat ut för det. Men för mig var han ju den förste så jag hade ju inte så mycket att jämföra med.

Blev bättre senare

Vi testade sex tillsammans 3-4 gånger till och samma sak hände varje gång, in men inte mer. Jag fick uppfattningen att mäns snoppar fungerar så här. När jag träffade nästa kille över ett år senare trodde jag såklart historien skulle upprepa sig. Jag laddade för speciella repliker och försökte att inte ha några förväntningar. Denna kille var dock raka motsatsen, han slaknade aldrig och var nästan lite väl hård för mitt då nästan oskuldsfulla jag. Jag minns att jag var lite förvirrad där en tid över dessa två kontraster. Men att ta någons oskuld ger nog lite press. Vem vet han som var min första kanske var oskuld han också, även om han inte låtsades om det.

Premiären för analsex

En annan första gång som blivit ihågkommen är första gången jag hade analsex. Det är en lite beklämmande historia. Jag hade för några månader sedan brutit upp efter ett längre förhållande och ville busa till det lite. Jag kände inte så många på orten jag bodde i, men jag hade börjat umgås med en tjej som var ganska olik mig. Lite intetsägande men samtidigt lite bufflig och egentligen inte min kompissmak. Men vi hade några utekvällar ihop. Hon hade spanat in en kille för kvällen som inte alls var min typ. Hon var i alla fall så jäkla kåt på denne man och när han visade sig flirta med mig uppmuntrade hon detta. Jag blev nästan betagen av honom bara via hennes ögon. Jättemärkligt var det.

Var oplanerat och ogenomtänkt

Hur det än var så hamnade vi i säng till slut och i hans värld var nog analsex lika vanligt som vanlig sex eftersom vi bara hade analsex och inte vanligt sex. Helkonstigt. Jag har tidigare berättat att jag bara har haft ett renodlat one night stand, men detta kan ju nästan också klassas som ett, även om vi träffades ett par gånger efter denna träff också. Det var i alla fall min anala premiär. Inte den klassiska varianten med lång uppvärmning med någon man känner och med mycket glidmedel. Nej här passar vi på under ett one night stand (!).

Blev ett riktigt bakslag

Min präktiga sida som nyligen varit i ett förhållande mötte verkligen min tokiga sida den kvällen. Bara för att en annan tjej, som jag knappt kände, var kåt på en kille…och jag lyckades få honom. Hur tänkte jag egentligen? Det är nog en av mina tokigare bottennapp. Det var ingen sexuell höjdare. Jag minns att jag blev förvånad när han bara direkt ville ha analsex, men såg väl min chans att testa detta. Han var ganska opersonlig och inte så kärleksfull. Och jag var en 25-årig förvirrad kärlekssökande brutta ute på lite hal is.

Första gången jag kom med Love

Som jag berättat tidigare så har jag ju haft väldigt svårt att komma tillsammans med en partner. Därför är det väldigt speciellt för mig första gången jag kom tillsammans med min Love. Jag och Love hade träffats i över ett halvår, när jag började slappna av och njuta i stunden tillräckligt mycket för att kunna komma. Som ofta annars hade vi sex i en soffa i vardagsrummet. Nu med mig på mage och han bakom mig. Jag kunde då ta på mig själv, utan att hans stötande störde min hand. För det var nog delar av mitt problem innan. Jag kommer ihåg att när jag började närma mig blev jag nästan tårögd där med huvudet i soffan. Det var såklart fantastiskt.

Inte lätt att minnas allt

Även om det är så att första gången är lite extra speciellt så märker jag att det inte är allt jag kommer ihåg. T ex minns jag inte första gången jag hade oralsex första gången. Varken min första avsugning eller första gången jag blev slickad. Det kan man ju kanske tycka är lite förvånande. Samtidigt så är det väl bättre att minnas de bästa gångerna än de första gångerna. Det är väl mer minnesvärt egentligen. Minns du dina första-gångs-upplevelser?

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Jag minns dom flesta av mins ”första gången”. 18 år gammal miste jag oskulden när jag var full som en alika.
  Mellan 18-22 års ålder hade jag sex med 7 tjejer varav två var bra sex de andra fem var inte bra alls. Första gången med min nuvarande fru var fantastiskt. Så rätt från början till slut.
  Första gången jag gav oralsex var en uppenbarelse, jag var fast direkt. Bara älskar att mumsa fiffi.
  Första kyssen var taffligt trevande.

  1. Liw skriver:

   Kul att du berättar!!
   Vad härligt att det kändes så bra med din fru så direkt och att det bara fortsatt. 😃 För oss tog det lite längre tid då jag behövde lära mig att slappna av. Kul att du hittat en favoritaktivitet 😉

 2. Timglas skriver:

  Kul att du bjuder på dina premiärer och ännu roligare att tänka tillbaka på sina egna. Det jag starkast kom ihåg var de första passionerade kyssandet och första sexet. Så här var det för mig:

  Första kyssen. En tjejkompis lärde mig kyssas passionerat på rasterna mellan lektioner i sjuan-åttan (slutet på 60-talet). Det var dock mycket pinsamt att gå in på lektionen stenhård med grejen i de snäva brallorna – en härlig tid.

  Första sexet. Var på disko precis fyllda 15 då en lite äldre tjej som jag knappt kände tog min hand och vi började hångla i en dunkel vrå. Efter ett tag frågade hon – vill du knulla. Gissa mitt svar. Vi gick ut och förbi en kondomautomat och sen till cykelrummet i en fastighet i närheten. Glömmer aldrig när jag tog av henne de rosa virkade?? trosorna och fick se hennes öppna våta kön. Tror hjärtat stannade. Hon trädde vant på gummit och efter jag trängt in var njutningen total. Sexet var väl inte det bästa jag upplevt men häftigt att ha gjort Det och beroendet var ett faktum. Vi träffades igen hos gemensamma bekanta efter kanske 20+ år med våra respektive och vi log lite när våra blickar möttes.

  1. Liw skriver:

   Tack för att du bjuder på dina ”första upplevelser”. Kunde verkligen känna stämning när jag läste dina historier. Oj virkade trosor, en liga för sig det 😉😎

 3. Oj vilken blogg fastnade och läste bra länge..

  1. Liw skriver:

   Kul att den uppskattas 😊

 4. Olivia skriver:

  Njuter av din text bara Liw, man känner sån livsglädje och blir så inspirerad av temat…love it. Puss 🙂

  1. Liw skriver:

   Tack Olivia❣️

 5. Bea skriver:

  Kul att du bjuder på dina förstagångsupplevelser 👍 Det är intressant att läsa. Att det ska bli riktigt bra första gången är ju inte så troligt. Min första sexupplevelser var präglade av både sjukdom och nerver. Han fick dock upp den 😉 Inte min mest eggande upplevelse på långa vägar.

  Analsexupplevelsen lät ju märklig. Jag hade nog inte vågat ge mig på det med en okänd och utan glidmedel 🤭 Intressant läsning var det iaf 👍

  1. Liw skriver:

   Det lät ju jobbigt att vara sjuk första gången man ska få till det, var det du eller han? Nerverna minns jag var lite halvt utanpå även hos mig.

   Glidmedel visste jag knappt vad det var på den tiden, men ja det var helkonstigt att bara ha analsex och hoppa det vanliga…

   1. Bea skriver:

    Ja det var lite märkligt. Det var jag själv som var sjuk i feber, dock ”bara” med 38 grader. På något sätt var man ändå mindre sjuk när man var sjuk som tonåring än som 45 åring 😉 Idag hade det inte varit aktuellt att ha sex med feber.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..