Fotlänkar eller fotkedjor (vet inte riktigt vilket som är rätt) är något som jag alltid tyckt varit snyggt och ganska sexigt. Kanske mycket för att mina nakna fötter är lite av en erogen zon för mig. Att få smycka dom med en snygg fotlänk känns därför helt rätt.

Uppmuntrad av Love

Dock är det först på senare år som jag börjat bära fotlänk så gott som dagligen. Uppmuntrad av min Love som verkligen gillar det och har gett mig ett par stycken i present. Han tycker det är sexigt med snygga fötter. Men det var inte bara det som gjorde att han gick igång på det så mycket.

En hotwife bär fotlänk

För vad många inte vet, och inte jag heller, är att fotlänkar är en diskret symbol och markör för att visa att man är en hotwife. Dvs att om man är en kvinna och bär en fotlänk så signalerar det att man är en hotwife som har tillåtelse att ligga med andra män om hon vill. Detta hade jag ingen aning om förrän min Love berättade det i somras. Love däremot har väl känt till det ett tag och gottat sig lite i att det gett en extra krydda till hans fantasi om att se mig som sin hotwife.

Går igång på tanken

Att en flamingo står som symbol för swingers vet nog de flesta om. Men hur är det med fotlänkar? Jag tror det är väldigt få som tänker hotwife när de ser en fotlänk. Och de allra flesta som bär en fotlänk lär ju inte veta vad det står för. Men jag tycker det är lite sexigt med detta tysta budskap. Sen jag själv blev varse symboliken och hur en fotlänk kan tolkas av vissa så har även jag gått i gång på tanken.

Kittlande och busigt med fotlänk

Nu känns det lite kittlande och busigt att bära en fotlänk synligt. Även om jag aldrig skulle vara hotwife fullt ut eller ragga män på stan med fotlänken. För mig är det en tyst symbol att jag gillar hotwife-fantasin. Och inslag av detta med min man. Min man gillar att blinka med ögat och säga att jag är hans hotwife. Även om han vet att jag, som sagt, inte vill vara detta fullt ut. 

Kul att se andra med fotlänk

Det har ju också blivit lite roligare att se någon annan bära fotlänk och fundera över om hon är en hotwife. Eller kanske i alla fall lite likasinnad som jag. Troligtvis så är ju de flesta helt omedvetna om vad de signalerar. Men kedjan gör ju ändå dem lite mer spännande och sexiga än andra. I alla fall i mitt huvud.

Köplust av fotlänkar

Hur som helst så har vetskapen kickat igång en liten ”köplust” hos Love och mig. Vi har börjat shoppa loss fotlänkar tillsammans. Jag som inte varit någon smyckesfantast tycker nu det är roligt att matcha halsband, armband och fotlänk. Men även att bara få testa olika fotlänkar.

För mig det ultimata smycket

För mig som älskar behandling av mina fötter både i och utanför sängen är nog fotlänkar det ultimata smycket. Att det dessutom har en diskret symbolik som berör kryddar till det extra så att det passar mig som handen i handsken. Så ni ska nog inte bli förvånade om det dyker upp bilder på mig med lite olika fotlänkar framöver. 😉

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Sara skriver:

  Min man och jag har ytterligare en twist på fotlänkstemat. Jag har en som är fastlåst med ett litet hjärtformat hänglås som bara han har nyckeln till (hoppas jag;-). Den har suttit på nu i typ 4 år. En liten diskret symbol på typen av förhållande som vi har.
  Kram från en som är ringmärkt

  1. Liw skriver:

   Härlig liten extra touch 😉👍
   Det är läckert med små intima hemligheter i en relation. Det stärker mycket! Tack för att du delar med dig.

 2. Tänk det hade jag ingen aning om. Jag som älskar att ha fotlänk, jag får nog se upp, så jag inte blir attackerad på stan av en pilsk man 😉😂😂😂

  1. Liw skriver:

   Om det var så känt som en flamingo är som symbol hade man nog fått fler blickar på stan…😂

 3. Amanda skriver:

  Hade ingen aning om att fotlänkar symboliserades så. Coolt och även om jag inte heller är en smyckefantast så är det rätt sexigt 🙂

  1. Liw skriver:

   Ja visst är det! Är ju lite sexigare än ett halsband eller ett armband. Och det är härligt att få känna sig lite sexig ibland. Med eller utan symbol…

 4. Mina skriver:

  Intressant! Det hade jag ingen aning om, nu kommer jag tänka på det varje gång jag ser en fotlänk. Längesedan jag själv bar en fotlänk men det kanske jag ska ändra på.

  1. Liw skriver:

   Det tycker jag 😁😉

 5. What?! Hade ingen aning om detta! Vad spännande! Funderar genast på vilka i bekantskapskretsen som har fotlänk 🙂

  1. Liw skriver:

   De flesta säkert helt omedvetna. Men ändå kul att spana in…😜

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..