Som jag nämnde i förra inlägget så kommer vi för första gången någonsin att testa en fyrkant nästa helg. Vi har ju faktiskt lyckats hitta ett riktigt trevligt par, Moa och Henrik, som vill vara våra lekkamrater. Tanken är ju att vi ska kunna umgås på alla plan, både vänskapligt och sexuellt. De är ett lättsamt par i samma situation som oss med typ villa, vovve och Volvo och så barn i ungefär samma åldrar. Vi bor inte i samma stad, men inte heller speciellt långt ifrån varandra. I mångt och mycket så är det ganska perfekta förutsättningar. Kanske är det lite att jämföra med när man är kär, att man inte riktigt ser det som är mindre bra. I vilket fall så känns det väldigt bra.

Att ha en hemlighet med okända

Kemiträffen vi hade för några veckor sedan kändes verkligen jättebra. Vi vågade inte, där och då, flirta något med motsatta könet så att säga. Vi höll oss med alla möjliga tänkbara händer på täcket p g a situationen så klart. Men det var jättekul att uppleva kombinationen av ett möte mellan två till synes helt vanliga par blandat med de tillrufsade tankarna som fanns i allas våra huvuden. Vi fick ganska direkt använda viskningar/kodningar mellan varandra. Det skapade en skön stämning där det kändes som vi redan kände varandra. Att träffa några okända man delar en hemlighet med var oväntat speciellt och häftigt.

Vi med skriv-driv

Efter kemiträffen har vi haft fortsatt kontakt via mejl för att lära känna varandra ytterligare. Framförallt så gillar jag och Love den uppladdningen. Vi ser det lite som ett förspel som vi inte gärna är utan. Så det är vi som aktivt håller igång skrivandet och ställer de mest nyfikna och ingående frågorna. Moa och Henrik verkar inte vara lika kommunikativa i skrift, men hänger på med nyfikna och bollande svar ändå såklart. 😉

Behöver synka ihop oss

Det är ju också ganska mycket att tänka på när man ska ge sig ut på ett sånt här äventyr första gången. För det första behöver vi ju komma fram till vad vi vill och vad vi inte vill. Nu är Love och jag ganska samstämmiga i det mesta, men det är ändå vissa saker som vi behöver stöta och blöta lite. Så att vi inte blir ”tagna på sängen” när vi väl är där. Framförallt så behöver vi ju synka ihop oss lite med Moa och Henrik så att vi har samma förväntningar och vet lite mer vad vi alla gillar.

Gemensamma igångsättningar

Moa och Henrik har uttryckt sig vara ganska vanilj när det kommer till aktiviteter i sänghalmen. Men har valt att testa att träffa ett par för att förverkliga lite fantasier som de har. Något som de skulle vilja testa är trekanter i olika konstellationer, tjej-kille-tjej och kille-tjej-kille. Men de går kanske ändå mest igång på sex på fyra och partnerbyte i samma rum. Dessa saker går ju vi också igång på. Överhuvudtaget så känns det som att vi tycker ganska lika om det mesta. Något som jag var glad att höra var att Moa inte heller vill ha analsex. Det gör att det känns bättre för mig att hålla ställningarna mot det i det här sammanhanget. Min fantasi om en dp får förbli en fantasi, åtminstone tills vidare.

Den sociala biten lockar

Om jag ska vara ärlig så har vi kanske inte lika tydliga fantasier om de sexuella aktiviteterna inför den här fyrkant som vi hade inför vår trekant. Trekant med en extraman var ju en väldigt stor fantasi för både mig och Love. Men när vi nu ska träffa ett par så är det nog mest att ohämmat umgås med vänner med en intim touch som är en stor tjusning. Och kanske det som vi ser mest fram emot. Det gör att det sexuella är mer sekundärt, även om det såklart också är stort. Men det har gjort att vi inte funderat jättemycket kring exakt vad det är vi kommer att vilja göra. Vi är nog ganska flexibla och kommer låta sexet bli ganska mycket som det faller sig.

Vill ha en plan

Däremot så tycker vi om att ha en grövre plan för hela träffen. Det känns som det reducerar osäkerheten för alla. Så vårt upplägg är att vi kommer att bo på ett hotell på neutral ort med en liten allmän spaavdelning. Detta är ett inslag som jag går igång mycket på. Dvs att t ex bada bastu ihop eller bubbla ihop, i allmän miljö samtidigt som vi har lite dolda baktankar. Att få se varandra lättklädda i badkläder är också lite upphetsande. Att se men inte röra. Det lättar nog förhoppningsvis upp den erotiska stämningen.

Dejtandet får inte påskyndas

Jag gillar att ha en ganska lång uppladdningssträcka och att dejtandet får ta plats. Så tanken är att vi ska börja med en promenad och därefter äta en bit mat ihop. Där kan nog ett glas vin sitta fint. Ingen av oss verkar ha något emot att ta något eller några glas vin/öl. För min del är det viktigt att det bara blir ett glas vin innan någon ev aktivitet. Jag vill inte riskera att inte vara helt närvarande, samtidigt som ett glas faktiskt kan lätta upp min sinnesstämning.

Slut på planen

Efter promenaden och restaurangbesöket blir det nog lagom att göra ett spa-besök. Och när vi känner oss tillräckligt laddade för fortsättningen på kvällen så beger vi oss upp till antingen deras eller vårt rum. Och där slutar väl egentligen planen. Kanske hade det varit bra med någon plan för att komma igång på rummet. Kanske något sexigt spel? Någon kanske har nåt förslag? 🙂

Tjejsnack om skydd

Förutom mejlkonversationen så har Moa och jag hörts av på telefon vid ett tillfälle. Jag var ganska nervös inför samtalet, men det flöt på bra. Det vi pratade om var vad vi har för skydd och om hur vi tänker kring sjukdomsrisker. Vi har båda piller och har ju senaste 10-15 åren levt med samma partner så det känns ju ganska tryggt vad gäller könssjukdomar.

Öppenhjärtliga tjejer

Moa är väldigt öppen och vi vågar utan problem fråga varandra saker som vi undrar. Hon påpekade att hon inte har något emot om jag flirtar med Henrik, att hon går igång på det. Jag höll med åt motsatt håll och jag känner faktiskt ärligt att jag går igång på det i tanken, trots min tidigare lilla osäkerhet kring hur jag ska känna när jag ser Love med en annan tjej. Det känns på förhand sexigt att känna att den andra går igång på den andres man och samtidigt tryggt att veta att Moa inte verkar svartsjuk. Även om vi inte vill byta partner för hela kvällen så känns det som ett hett inslag och även ett naturligt sätt att hetta upp stämningen.

Hjärnspöken finns inför fyrkant också

De hjärnspöken som jag hade inför vår trekant kring om jag skulle kunna komma finns kvar, även om de är mindre denna gång. Sedan min man hittade knappen till orgasm via G-punkten så vet han ju numera hur han lättare får mig att komma jämfört med för ett år sedan. Vi har berättat för Moa och Henrik att vi inte kommer så lätt. Samtidigt som de i sin tur säger att de kommer ganska lätt. På ett sätt känns det ganska skönt att det är så, än att de också hade haft lite svårare.

Tankarna tar inte slut

Som ni förstår så är det mycket spänning i luften och tankarna går på högvarv. Och jag hade kunnat skriva hur mycket som helst om det här och vädra min tankar. Samtidigt blev detta inlägg kanske lite väl långt. Men förhoppningsvis så tråkar jag inte ut er. 🙂

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Jättekul att läsa om dina tankar inför er spännande träff. Ser fram emot fortsättningen. Men är inte risken att ni planerar och skapar så mycket förväntningar och kanske blir besvikna om det inte blir som ni har tänkt?

  1. Det finns ju olika typer av planering. Den typ av planerande som inte tilltalar mig, som för mig tar död på spänning och spontanitet, är den när man försöker planera sexet. Man kan, i min mening, aldrig planera kemi mellan människor, spontana inslag eller vad man sexuellt ska göra.
   MEN att planera de större ramarna är så jäkla kul och är nog bra för att få till en lyckad träff. Det passar oss iaf ☺️

  1. Kul att du tycker det. 😊
   Ibland andas jag djupt och tänker: Jaha då vet alla det också och blir blygsam. Men jag måste samtidigt erkänna att sexsnack och skrivande om sex är fantastiskt roligt 😉

 2. Era fantasier tycks inte bli mindre och mindre direkt, vad blir nästa steg sedan. Detta är så utanför mitt så att säga så för mig blir detta bara ”fel”. Men lycka till om detta är er vilda fantasi

  1. Jag har ingen aning om det blir något nästa. Nu lever jag och njuter med allt som pågår i detta.

   Jag förstår att detta känns främmande för en del/många. Inklusive mig själv för några år sedan.

   Man har olika sätt att leva, inget sätt gör att man älskar sin partner mindre. Bara man är samstämmiga med varandra. Där i ligger nyckeln 😉

 3. Jag älskar din uppriktighet om allt detta med 4- Kant och 3-kant väldigt intressant att läsa men samtidigt så har ja testat 3 -kant och det passade inte mig alls visst de va med 2 killar och jag men kändes fel för min del. Men jag hoppas eran 4-kant blir som ni vill ha den på alla plan verkligen intressant att läsa fortsättningen.

  1. Kul att höra, tack! Jag testade ju en trekant som 25 åring och det var inte min grej. Men senare i livet var det min grej. För mig var det mixen av trygghet och spänning som var skillnaden. Och kanske att två män och jag passade mig bättre än med två kvinnor och en man…😊

 4. Tycker att det är lika spännande varje gång att klicka in här och läsa dina inlägg. Själv skulle jag inte klara av att se min sambo med någon annan i sängen och jag skulle inte heller vilja ha någon annan. Men vilken tur att vi alla är olika.

 5. Så bra att ni har en sådan rak och öppen kommunikation. Det tror jag verkligen är superviktigt i ett sådant här sammanhang. Hoppas att ni får en riktigt härlig helg tillsammans.

  1. Det tror jag också mycket på. Eller för oss är det häftigt att få ha det så iaf. Men visst är det bra att behålla en viss mystik över mötet också. En fin balans…

 6. Ska bli spännande att höra hur nykär du blir när du sett Love hångla och älska passionerat och kommit i en annan kvinna.

  1. Kul om du nu verkligen tycker det. Det är ju en av poängerna med allt detta. Att min man ska ha sex med en annan kvinna i en fyrkant och att jag är nykär i min man längs vägen. Men då jag aldrig testat så vet jag ju inte…men det känns bra så här långt.

   1. Varför känns Timglas alltid så ifrågasättande gentemot dig? Kanske jag som övertolkar men det känns ofta som att han ska mästra dig till hur du bör (eller kommer känna) i olika situationer. Du är ju en vuxen kvinna som kan ta dina egna beslut. Tänker jag. Kanske är det just att du är ’kvinna’ som tycks provocera honom så mycket eller så förväntar han sig att ni kommer få samma utfall som han själv erfarit. Ja, jag vet inte.

    1. Jag kan i viss mån förstå att man kan ifrågasätta mina val och beslut, då man alltid utgår ifrån sina egna känslor och erfarenheter och de kanske inte överensstämmer med det som jag beskriver. Det man själv varit med om eller känner ser man ju lätt som en sanning som gäller alla, men så är det sällan eller aldrig. 🙂
     Oftast kan det ju ändå bli lite intressant med olika åsikter om man bara kan acceptera att man kan tänka olika. Det är en styrka att kunna det.

     1. Jovisst, det håller jag med om. Är väl mer någon slags syrlig underton jag reagerar på. Huvudsaken är dock att du inte reagerar på det 🙂

 7. Jag förstår verkligen att ni inte vill planera sex i detalj och att det måste utveckla sig utifrån situation och känsla, men jag reagerar på att den enda gång du nämner något om vad ni vill göra rent sexuellt utgår du ifrån vad Moa och Henrik går i gång på, och då skriver du ”dessa saker går vi också i gång på”.
  Du skriver ju så mycket om tankar, funderingar och känslor här i bloggen, men när det kommer till vad du längtar efter, vad gäller fyrkanten, känns det nästan som du undviker just de sexuella aktiviteterna. Jag kan inte låta bli att notera det, samtidigt har jag förståelse för att det känns så pass nytt att du inte vet, men jag tror att det kan vara bra att förbereda sig lite på vad man faktiskt vill ska hända. Det har du säkert gjort, bara att du inte delar det här på bloggen som du brukar.

  1. Det är nog en blandning av att jag/vi inte riktigt vet vad vi i detalj vill ha i en fyrkant och att jag tappar lite eggning om jag går in i detalj på vad jag vill ha. Det spelar mig ärligt talat inte så stor roll exakt vad vi gör sexuellt, umgänget och energin är det viktigaste. Jag skulle nog bygga upp förväntningar om jag tänkte för mycket i detalj. Här är man nog olika. ☺️

   Jag gillar mer att tänka igångsättningsområden och känna om/att båda paren går igång på liknande saker. Så att de tex inte har analsex som givet vid ett umgänge. Eller att de vill ha sex i olika rum. Eller att kyssar är förbjudet område…

   1. Okej.
    Jag reagerar på att du i flera andra bloggonlägg (i andra ämnen) beskrivit mycket mer om vad du tänder på, vad du fantiserar om, och vad du längtar efter.

    1. Så kanske det har varit. Kanske beror det på att min största igångsättning med detta är gemenskapen och att få prata om sex och lust två par emellan lite mer ohämmat än vanligt. Även om det sexuella kan bli jättehäftigt är det inte i lika stort fokus nu som vid trekanten. Eller är det inte på förhand iaf, vet ju inte hur det blir där och då. Vi kanske struntar i umgänget och bara går pang på. 😉

 8. Förstår att det är många tankar och funderingar så här innan er träff. Men jag tror säkert att allt kommer flyta på när ni väl ses igen. Lycka till

 9. När jag läser bloggen får jag en känsla av att du innerst inne inte vill genomföra fyrkanten. Det behöver inte vara så, men det är den känslan jag får. Jag vill bara meddela att du är aldrig ”skyldig” din man att ha en fyrkant för att ni haft en trekant. Minns att i blogginlägg efter trekanten skrev du om irritation mellan dig och din man. Din man gick med på en trekant som du beskrivit blev fantastiskt för dig. Efteråt skrev du att du blev mer kär i din man, samtidigt skrev du i annat inlägg om irritation mellan er. Känns inte i din text ”mellan raderna” som att du vill genomföra fyrkanten. Även om din man har kommit med idén till denna ”krydda” så har du fortfarande möjlighet att säga nej om du känner nej, du är inte skyldig din man att ”ge tillbaka att vara med någon annan”. Om du väljer att delta i, från början, din mans ide, hoppas jag att det blir fantastiskt för dig och att det fortsätter att vara som du skriver, att du inte känner samma nej till detta som för flera år sedan utan att det känns helt bra och fantastiskt!

  1. Ska jag vara ärlig så är inte fyrkant min mans idé utan det har växt fram i oss som en igångsättare längs vägen. Min man hade kunnat fortsätta med trekanter med MMF då det är hans stora igångsättare. Men han är nyfiken på detta också precis som jag.
   Jag skulle aldrig ha en fyrkant om jag inte gick igång på det i tanken. Sen hur utfallet blir vet ju ingen. Trekanten har fått mig att kunna sätta mig in i att njuta av sex med en annan person utan att det uppstår kärlekskänslor. Det har medfört att jag öppnat upp mig för en fyrkant.

   Så om någon vill ha en fyrkant med sin fru så är en lyckad trekant en ingång 😉

   1. Önskar er en fin nästa helg! Du verkar så bra på att vara så ärlig med allt, både gentemot dig själv och din man, så kommer säkert bli njutbart!

 10. Det är kul att läsa om era bravader. Jag ser fram mot nästa helg när du sammanfattar er helg.
  Hur tänker ni kring kyssar, att Henrik kommer i dig eller att din man kommer i den andra kvinnan? Har ni regler för hur långt ni får gå och vad ni får och inte får göra? Oralsex på den andre, är det okej? Eller har ni inga restriktioner kring vad ni får/inte får eller bör göra? Kul att höra hur ni tänkt kring detta.
  Lycka till på er träff.

  Angående något spel eller så för att bryta isen på hotellrummet så tror jag inte det behövs, ni är där av en anledning och jag tror det kommer lösa sig självt. 😉

  1. Tack!
   Ja när det gäller spel behövs det kanske inte för att komma igång med sexandet. 😊

   Kyssar är ok för alla. Oralsex likaså. Vi har sagt att vi ska ha kondom men vi skulle nog framöver kunna tänka oss utan. Isf blir det skjuta utanför som gäller…Jag vet ju hur jag tar mina piller och sköter tider osv. En annan person blir jag osäkrare på.

   1. Tycker ni har bra tankar om detta. Klokt att ni kör skyddat inledningsvis. Men förklara hur du tänker. Om du litar på paret för oskyddad sex framöver varför ska de då inte få komma i er? Trodde att ni gillade det båda två. Tror du inte Moa kan använda sina piller eller vill du inte att Love ska få komma i någon annan kvinna? Du bangar ju inte för en utlösning i dig från en extra man ens vid första sexet eller ångrar du det nu?

    1. Det handlar nog helt enkelt om att trekant och fyrkant är som äpplen och päron med helt olika igångsättningar. Trekant är häftigt på sitt sätt och fyrkant på ett helt annat sätt. Så det vi ville ha ut med en trekant är inte samma sak som vi vill ha ut med en fyrkant.

     1. ?? Jag är nog korkad, du politiker eller så vill du inte fatta vad jag frågade om. Du börjar lägga ut rökridåer eller. När du skriver saker otydligt vill man ju veta hur du menar.

      1. När vi hade trekant så var det något som vi gick igång extra på att han kom i mig, för det var en fantasi vi hade. När vi nu ska ha fyrkant så är det inte av samma betydelse/igångsättning för oss. Så därför känns det som en onödig risk att ta även om det kanske är en liten risk för nån graviditet hos någon av oss.

 11. Hoppas nästa helg blir riktigt härlig och njutbart för er alla.
  Undrar vad ni har för gränser?
  Hur skulle du känna om din man gav Moa oralsex så hon riktigt njuter och får orgasmer? Hur skulle du känna om din man kommer i Moa?
  Lycka till

  1. Svarade lite på detta i kommentaren ovan. Jag har ju aldrig varit med om detta innan så jag vet inte exakt hur jag kommer reagera på att se min man ge och ta emot njutning tillsammans med en annan kvinna. Men i tanken har jag gått från osäker till att det hetsar upp mig. Som en del i en fyrkant. Att jag bara skulle sitta och se på min man och Moa ha sex ger mig inte samma igångsättning som min man fick/får av tanken på mig och en annan man. Där är vi lite olika. Men ändå lika laddade inför nästa helg 😊

 12. Håller mina tummar för er jag med. Att ni får upplevelser är jag övertygad om. Likväl att ni kommer att lära er saker. Om er själva och er relation.
  Hoppas att nykterheten håller i sig eller ökar.

  Sen undrar jag som tror mer på att ta bort bromsar än att öka på gasen…ifall ni skulle ta med det i ert samtal också. Både mellan dig och din make och kanske med de andra?
  En gemensam spellista med låtar kanske är ett tips?
  Så att det inte kommer på en låt som är värsta bromspedalen för en av er så att allt bara stöper där?

  Eller så är jag helt ute och cyklar 😉
  Här skrev jag ju om att ta bort sina sexlust-bromsar i sovrummet:
  http://www.theresemabon.se/har-du-sexlust-bromsar-i-sovrummet/

  Än en gång – håller tummarna för er!

  1. Tack för tipset och dina tummar❣️

   Vi har kvar vår spellista från trekanten men med fler låtar. För mig är det viktigt med feel good låtar, det får mig på humör. 😉

   Det är intressant det där med bromsar som är lika viktigt att diskutera som det man vill gasa kring. Avtändande saker eller det som stör ens kåthet/lust. Bra inlägg! 👍

 13. Jag hoppas ni kommer få en fantastisk träff, kanske något så enkelt som snurra flaskan kan vara spännande i början?!
  Inte tråkar du ut oss inte, älskar dina inlägg ❤

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..