Musik har en förmåga att skapa olika stämningar och det är inte alltför ovanligt att det kan göra mig ”in-the-mood” för sex eller åtminstone lite hångel. Det är inte så att det pirrar till i bäret så fort jag hör en viss låt, men en del låtar gör mig varm och de känns som gjorda för att ha sex till. I vissa fall kanske det beror på att man har några härliga minnen till låten eller så är det bara att låten i sig är sexig.

Väcker minnen

När jag häromdagen satte mig i bilen för att köra till jobbet fick jag av en slump på ”Knock on Wood”. Det är en låt jag har massa minnen av ifrån 90-talet då coverbandet Gaston Bros hade den på repertoaren. Jag blev varm i hela kroppen på ett ungdomligt pirrigt sätt där i bilen. Jag älskar den känslan och känner mig då äventyrslysten, levande och småkär i livet. Man har ju en tendens att förtränga det jobbiga från olika tidsperioder i livet. Detta stämmer på mig som 17 åring. Livet sög ju väldigt ofta i denna ålder men jag minns ändå mest den något romantiserade pirrande känsla när man kom i närheten av motsatta könet. ☺️

Sällan sex till musik

Det är inte så vanligt att jag och min man har sex till musik. Vet inte riktigt varför egentligen. Det borde ju egentligen vara rätt härligt att älska till någon skön bakgrundsmusik som passar för tillfället. Numera så måste vi ju dock oftast ha öronen på helspänn ifall något barn skulle vara på ingång eller utgång. Vilket gör att musiken bara skulle öka risken att vi skulle bli påkomna. I och för sig har det väl hänt att vi låtit tv:n vara igång för att det ska verka som att vi gör något annat. Men nu när barnen blivit lite äldre så har vi blivit ännu lite mer försiktigare.

Sexigare ”gympapass” till musik

Inför vårt gympapass med Mr Utvald satte vi ihop en Spotify-lista för att fixa lite mysigare stämning med bakgrundsmusik. Att ha sex i en gympasal är ju häftigt, men det är väl kanske inte det sexigaste eller mysigaste stället att vara på. Så med lite ”feel-good-musik” kunde vi skapa mer känsla i en annars ekande hall. Och kanske var det extra chill för mig då det var jag som valt låtarna. Överhuvudtaget så har vi haft musik i bakgrunden på ett eller annat vis på våra tidigare äventyr med Mr Utvald. Det har liksom gjort det hela lite mer avslappnat.

Min sexiga spellista på Spotify

Så jag har nu fått ihop min egen spellista på Spotify med heta och sexiga låtar som känns härlig att ha sex till. Ni kan se den nedan eller följa länken ovan. En artist som jag starkt förknippar med känslan att känna sig sexig till är Seal. Framförallt albumet med låten Kiss from a rose. Den skivan lyssnade jag mycket på under min busiga upptäcktsresa i San Francisco med tjejkompisarna under singelåren. Och ni vet ju att den resan var mycket förknippat med sexuella upplevelser.

Tipsa mig gärna om heta låtar

Om ni vill får ni gärna tipsa om heta och sexiga låtar som ni tycker listan kan kompletteras med. För denna lista kommer säkerligen att användas igen. 😉 Har ni några speciella låtar som väcker lusten i er? Givetvis så beror det mycket på vilken musiksmak man har. Jag går nog inte igång sexuellt på några rap-låtar eller hårdrock, men man ska väl aldrig säga aldrig kanske. 🙂


Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Linnea skriver:

  Ett ”hett” tips är blackmill!!!alla låtar, eller senaste skivan med Mumford and sons, still gets me going

 2. Eva skriver:

  Jag tycker sexig musik kan påverka stämningen väldigt mycket faktiskt och gillar att ha det ibland 🙂

 3. Musik kan göra så mkt med en, så älskar jag att ha riktigt bra låtar till sexet haha

 4. Purple Rain med Prince (egentligen hela Purple Rain albumet är grymt sexigt), Tangled up with you med Bad Barber, Way down we go med Kaleo, Captain Nemo med Dive, Tje Door med End of Green, Butterfly med Crazy Town.

  Underbara låtar att sexa loss till.

 5. Hasse skriver:

  Vi har väl rätt ofta haft musik på, senast någon vecka sedan (så nära så att vi hörde tydligt), och då nästan jag började skratta när det kom en ny låt som gick i exakt samma tempo som jag just då pumpade i. 🙂 Så jag tycker nog generellt att det är bättre utan musik, får jag säga.

  1. Liw skriver:

   Haha ja att ha sex i takt kan ju bli lite komiskt kan jag tro. Under själva sexet går man ju mer eller mindre in i det man håller på med. Och då kan nog iaf jag helt ”sluta höra” eventuell bakgrundsmusik. Vid förspel är jag mer lyhörd när man mer pratar/kysser/smeker. Då kan musik höja min kåthet 😉

   1. Hasse skriver:

    Ja, jag håller med.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..