Nu har jag äntligen hittat ett alternativ till Tumblr som kan ge mig sexuell inspiration och lusthöjande visuell stimulans. Ända sedan december förra året då Tumblr stoppade allt porrliknande material på deras sajt så har jag saknat något bra ställe att hämta och delge sexuell inspiration och lusthöjande visuell stimulans på.

Tumblr kändes oporrigt trots porren

Visst finns det massor av porrsidor på internet. Men lite av charmen och det som gjorde Tumblr så bra var att det inte kändes som en ren porrsajt, även om man kunde hitta allt man önskade sig i porrväg där också. Jag gillade också att man hade sitt egna flöde med bilder och filmer från de Tumblr-bloggar som man valt att följa. För att man gillade just det som de delade med sig av. Och att jag kunde dela med mig av vad jag gillar.

Passar inte med porr här på bloggen

min Tumblr-blogg kunde jag ju dela med mig av sånt som jag gillade och gick igång på. Och det är något som jag känner att jag saknar. Ett ställe där jag kan dela med mig av utvalda bilder och filmklipp som är mer sexuella och barnförbjudna. Här på Liws lust passar det sig inte med den typen av bilder och filmklipp. Det gör sig istället bäst som komplement på ett annat ställe som är gjort för delning av bilder och filmklipp. Och som jag sedan kan länka till.

Vill låta er se vad jag ser

För jag vill på något sätt att ni verkligen ska komma in i mitt huvud. Att jag fullt ut ska kunna nå ut med mina igångsättningar och tankar. Och om inte annat kanske inspirera och höja er lustnivå lite. Där är bilder ett bra komplement till skriften.

Sharesome är alternativet till Tumblr

Men som sagt så har jag nu hittat ett alternativ till Tumblr som jag tycker känns bra. Sharesome heter sajten och där har jag nu en liten hörna där jag bjuder på lite hetare inslag i form av bilder och filmklipp som jag går igång på. Exakt hur jag kommer att använda mig av detta vet jag kanske inte än. Men då jag känner att jag vill illustrera något mer visuellt än vad text tillåter så kommer jag att länka dit. Och ni kan ju välja att följa mig där i vilket fall om ni vill. Länken dit är:
https://sharesome.com/liwslust/
Men varning utfärdas för de som är känsliga. Det ni finner där kan vara ren och skär porr. 🙂

Slutat leta efter bättre alternativ

Sharesome har haft lite funktionsproblem vilket gjort att jag varit lite skeptisk inledningsvis. Men det verkar nu som att de lyckats lösa problemen. Vilket gjort att jag nu känner att jag kan börja använda sajten och sluta leta efter något bättre alternativ.

Gammalt och nytt innehåll

Stora delar av innehållet från min gamla Tumblr-blogg är importerad till Sharesome. Förutom det så har jag också valt ut några nya heta klipp eller bilder som ger mig det lilla extra. Så håll till godo kära ni! Om ni vågar. 😉

Nästa inlägg:
Hur ska vi prata med våra barn om sex?

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Oh, tack för det tipset om sharesome, super ju 🙂
  Tumblr fick vi överge och twitter ger oss inte det gensvar vi önskar. Kort och gott dela porr som inspirerar oss.
  Vår egen blogg vill vi hålla fri från hämtat material och bara ha eget, men sharesome verkar kunna vara det stället där vi kan dela sådant som inspirerar oss på ett lättsamt och spontant sätt.
  Du har en fantastiskt välskriven blogg och vi uppskattar verkligen sinnet du har som mynnar i det du skriver och gör 🙂
  Mvh
  Sexposed

  1. Liw skriver:

   Tack vad fint skrivet❣️Ja visst är det bra med en kompletterande sida. Få sväva ut lite mer bildligt ibland…och kunna dela med sig av det man gillar! 👍😊

 2. Hans skriver:

  Hej fantastiskt komplement till din suveräna blogg, det behövs lite porr i en sexblogg.
  Men håller med dej om att det inte passar här.
  Tack för många bra å roliga idéer som stämmer på pricken med vårat liv åxå👍

  1. Liw skriver:

   Tack!!
   Ja det behövs lite för ögat också. Även om sinnet och fantiserandet är nog så viktigt 😜😎👍

 3. Martin skriver:

  Väldigt läckra grejer du delar där, ligger helt i min (och min frus) smak

  Blev faktiskt lite förvånad över att det var så pass hård sex ändån, trodde inte det var din grej riktigt efter att ha följt din blogg ett tag.

  Men positivt överraskad som sagt!

  1. Liw skriver:

   Kul att ni gillade det!
   Jag vet inte vad du menar med hårdare sex men ngt smisktag och DP är läckert att se på. Även om jag inte praktiserat det än själv. Det jag ffa gillade med detta längre klipp var att de verkade så kåta på varandra vilket bekräftades med allt hångel. Och alla ansikten i bild. Sen var det väl lite väl snygga personer och lite opersonlig perfekt kanske. Det är som sagt inte helt lätt att hitta det optimala att gå igång på i porrens värld 😉

   1. Martin skriver:

    Det är iof helt sant att man kan gilla att se på saker man nödvändigtvis inte praktiserar själv.

    Men det är läckert när alla inblandade verkligen ser ut att njuta, och inte bara se närbilder på pumpande kön.

    1. Liw skriver:

     Ja att få se ansiktena till och från är sexigt. På kvinnorna är de ju oftare med, men att även männen visas är sexigt för oss kvinnor. 😜

 4. Björn skriver:

  En underbart sexig och erotisk sida. Jag kommer garanterat följa dig 👍

  1. Liw skriver:

   Tack Björn! Det är kul med denna kompletterande och heta sida 😉😎👍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..