Nu är hösten verkligen här och ingen njuter mer än jag. Eller jo det är kanske många som gör. Men jag är i alla fall en av dem som njuter till fullo av hösten. För mig är hösten och förvintern en riktigt sexig tid. Mer än våren och sommaren är för mig. Alla årstider har väl i och för sig sin charm på sitt sätt.

Vår årliga höstliga weekend på tu man hand

Att hösten/förvintern blir lite extra sexig för mig kanske beror ganska mycket på att vi då brukar ha vår årliga hotellweekend på tu man hand. Som i praktiken innebär att vi flyttar in på ett hotell och har sex hela helgen. Helt utan att behöva tänka på något annat än oss själva och att njuta av sex. En riktig sexweekend med andra ord.

När avklätt är mer ”förbjudet”

Det som kanske också bidrar till min förtjusning är det mer ”förbjudna” med att vara avklädd som hösten och vintern innebär. Man börjar ju pulsa på sig massa ytterkläder igen. Eller så myser jag helt enkelt mer på hösten när lugnet lägger sig. När man är mer avslappnad är i alla fall jag mer mottaglig för min kåthet.

Dags för nya sexnoveller

Nu vet jag inte om det blivit så speciellt lugnt i och för sig. För nu i början av oktober fick jag åter en förfrågan om att skriva ett par sexnoveller. Denna gång två fristående sexnoveller för Amelias julnummer. Min hjärna började snurra på högvarv. Vad har jag mer för storys i huvudet? Helst ska det ju kanske vara något sexigt med jul-/vintertema.

Förra gången gick det ju lätt

Förra gången kunde jag skriva sexnovellerna nästan direkt hämtat från mina egna fantasier kring det här med att bjuda in en extraman och ha trekant. Och det blev ju faktiskt riktigt sexiga noveller som jag verkligen gick igång på att läsa (och skriva) själv. Men vad ska jag skriva om nu? Jodå det finns fler sexiga historier att berätta. Fantasier har jag gott om.  Så jag har antagit utmaningen.

Första sexnovellen är klar

Och nu är första sexnovellen färdigskriven och ivägskickad. Den blev jag faktiskt riktigt nöjd med. En lite udda historia med en liten touch av Fifty shades of Grey. Inte på något sätt vulgär. Tror knappt jag använde några grövre könsord alls. Jag har ju lite svårt för att ta könsord i min mun, som ni vet. Men ändå så prövar den lite gränser. Jag hoppas den kommer att uppskattas.

Vad ska nästa handla om?

Nu var det ju det att jag ska få ihop en het historia till. Jag är inte helt klar på vilket scenario jag ska köra på. Men tanken är att det ska vara en vinterlik historia. Har ni några heta vinterlika scenarios som ni skulle vilja läsa om i en sexnovell? Då har ni chansen att influera mig nu. 😉

Nästa inlägg:
Sexställningar som blivit mina favoriter

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Lasse skriver:

  Du kanske redan har ett uppslag om en ny novell men ville bara tipsa om detta, något som jag vaknade ut ur för en stund sedan, en dröm. Att du vaknar upp ur en enormt erotisk dröm där allt precis ‘allt’ var som det skulle i en trekant med dig, din man och en man till, för just i drömmar kan allt hända och vara hur underbart som helst. Så var det iallafall i min som jag vaknade upp ur nyss, inget som kommer till att ske i verkligheten men helt otroligt erotiskt laddad.

  1. Liw skriver:

   Tack för tipset! Det som är spännande med det är ju att man kan sväva iväg det lilla extra, som man kan i drömmarnas värld, och skriva om saker som är lite surrealistiska. 😉

 2. Anna skriver:

  Det var en liten passus i din förra Amelianovell som lyfte den till en helt annan nivå av sexighet för mig- en liten reva mellan fantasin och verkligheten. Du skrev nåt om att de rensat bilens baksäte från bilbarnstolar. Just den lilla detaljen gjorde att jag kunde identifiera mig med kvinnan i novellen. Hon är ingen Superwoman som lever ett superspännande liv i lyx i någon världsmetropol. Hon är en vanlig småbarnsförälder som ser till att få in lite spänning och erotik i sitt liv. En känsla av att det skulle vara möjligt för mig med- om jag vågade ta steget.
  Jag önskar mig mer av de små glimtar av verklighet, vardagsträning, disk som ska plockas bort eller namnet på hotellet i Skövde de tar in på eller liknande.
  Jag tycker att det skulle vara kittlade att läsa om hur två gamla vänninor tex kommer hem till den ena helt genomförusna och blöta av regnet efter julshopping, eller efter julfesten på jobbet eller nåt annat. Den ena hämtar handdukar, de hjälper varandra av med de våta kläderna och en vardaglig situation blir plötsligt laddad och de utforskar varandra för första gången.
  Vad de än kommer handla om så är jag säker på att de kommer att bli mycket läsvärda 🙂

  1. Liw skriver:

   Kloka tankar! Jag gillar också det där med små påminnelser om att man tex är mamma också, eller att man lever ett vanligt svenssonliv också. Kan absolut va lite mer inslag av detta. Igenkänning är viktigt för att få full feeling. Tack 👍😃

 3. Mika skriver:

  Ett par på julweekend på hotell där de råkar träffa ett annat par på träningspasset/i spat? Eller en kille? Och kanske vågar killarna testa lite gränser med varandra också?

  En sen jobbkväll på kontoret, nåt som måste bli klart innan ledigheten. Och två kollegor blir fast på kontoret, när snöstormen lamslår staden och de inte kan ta sig hem…

  1. Liw skriver:

   Spännande förslag! Tack för dina tips. Gillar det där med snöstormen. Får en riktig vinterkänsla och upphetsad känsla av ett sådant ”instängt” scenario. 😊

 4. R skriver:

  Skriv om en kvinna som möter en kille vid en julmarknad. Ögonen möts och stark attraktion uppstår. De tar en öl ihop innan de bestämmer sig för att gå hem till den ena och älska passionerat (typ sliter av varandra kläderna etc) Som en tvist på slutet visa sig att de egentligen redan känner varandra och är ett par…

  1. Liw skriver:

   Tack för tipset! Fick till en tvist i första novellen men det kan ju upprepas 😉

 5. Er senaste stughelg på fyra är ju som en novell, skriv om den till vintertid och lägg till lite mera snö och vintermys med bastu och brasa. Eller kanske Du inte vill ”förvanska” detta fina minne genom att tillägga vintriga fantasier. Härlig blogg du har och trevlig att läsa för en gammal man.

  1. Liw skriver:

   Tack!
   Jag vill väl skilja lite på verklighet och novell ☺️
   Jag skriver lite olika när det kommer till det ena eller det andra.
   Men superkul att du gillade den läsningen 😃

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..