Min man och jag har sedan vi träffades haft en årlig hotellweekend för att fira årsdagen av den dag då vi träffades första gången. Dessa dagar är helt och hållet ägnade åt varandra. Vi bokar inte upp oss för några aktiviteter. Förutom sexuella sådana. Faktum är att den sexuella aktiviteten under en sådan helg oftast nära på motsvarar den sexuella aktiviteten under en hel normal månad. Det är med andra ord en riktig sexweekend.

Roadtrip måste det vara

Nu närmar sig årets tripp och jag blir pirrig bara jag tänker på det. Det är liksom en av årets stora höjdpunkter. Det är nästan i paritet med julhelgen för oss. Exakt vart vi åker spelar egentligen inte speciellt stor roll. Bara hotellet är bra. Sen ska det ju också vara på lagom avstånd. Inte närmare än en timme bort och helst inte mer än 4-5 timmar bort. Allt räknat i restid med bil. För just att vi reser med bil är en del av nöjet. Inte för att vi är speciellt bilintresserade men det är något speciellt med ”roadtrips”.

På lagom avstånd

Allt det goa börjar när vi lämnat barnen och sätter oss i bilen för att åka några timmar. Att bara få snacka utan att bli avbrutna är ovärderligt. Och just när man sitter i bil  och reser tillsammans under längre tid så kommer vi av någon anledning alltid in på väldigt intressanta samtalsämnen. Inte oväntat så handlar det ofta om sex eller relationer i olika avseenden.
Det finns därför en stor poäng i att färden till och från resmålet ska vara minst ett par timmar då detta samtal får oss att landa och hitta varandra på ett ”anti-vardags-vis”.

Invigning av hotellrum

Vi brukar alltid ”inviga rummet” i stort sett direkt när vi kommit fram och duschat av oss resdammet. Ofta har ju samtalen på vägen dit eggat upp oss lite samtidigt som vi också byggt upp en längtan efter just den här weekenden. Det är en så busig och härlig känsla i just denna sexakt. Nytt rum, nya förutsättningar och man vet att man har hela helgen framför sig. Att äta en god middag efter bra sex är ungefär som efter ett riktigt bra träningspass tycker jag. Varje cell i kroppen slappnar av och man är bara nöjd och glad och kan njuta för fullt av tillvaron och allt det goda som bjuds.

Älskar hotellfrukosten

Att vakna upp nakna tillsammans i en hotellsäng utan måsten och oberäkneliga störningsmoment är ju så gott som en garanti för härligt morgonsex. Men det som vi ser fram emot nästan mest på morgonen är nog ändå frukosten. Vi fullkomligen älskar hotellfrukost och sitter ofta länge och bara njuter. Självklart kan kvaliteten på hotellfrukostar variera men det är sällan man blir besviken.

Kul att studera folk

Dessutom brukar vi studera folk som en kul ”lek” under frukosten.  Det är alltid kul att studera folk, men just under hotellfrukostar är det speciellt intressant. Här gäller det att se vilka par bland hotellgästerna som fått till det på morgonen. Dvs se vilka som är nyknullade. Tro mig, det syns ganska tydligt. I alla fall på de som fått till det. De strålar ofta mot varandra och har ett påfallande nöjt ansiktsuttryck som de har svårt att dölja.

Vissa intressantare än andra

Ibland har vi skådat par som är tydligt irriterade på varandra, trots en ensam natt ihop. Då börjar jag fundera på hur deras liv är just nu, vad för svårigheter som bråkar med deras kärleksro. Det kan ju ibland också vara par där den ena ser så påfallande nöjd ut medan den andra går omkring och ser butter ut. Det kan ju ge upphov till lite mer annorlunda spekulationer.

Sexweekend med gästspel

Nu inför årets ”sexweekend”, som är spikad till helgen den 14-16 december, så har vi nog tänkt att låta Mr U gästspela en av kvällarna. Helst på lördagen eftersom vi gärna vill inviga hotellet själva. Vi har också fantiserat fram ett nytt spännande och hett upplägg för vår nästa träff med Mr U som han också verkar gå igång på. Jag återkommer till det i ett senare inlägg.

Dock har vi inte lyckats få klartecken från Mr U om han kan vara med eller inte. Det har varit lite fram och tillbaka med Mr U då han varit lite mer frånvarande på sista tiden. Oavsett om han kan vara med eller inte så är det en helg vi verkligen längtar efter.

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt. 1. Det var som att läsa våra egna tankar när vi läste ditt inlägg. Vi skrattade båda 2 och sa ”det är ju vi”. Förutom att vår gäst är gjord av plast och silikon 🙂
  Såg detta nu när vi postade vårt egna inlägg och det var igenkänningsfaktor som hette duga.
  Viktigt att vårda varandra.
  // Sexposed

  1. Liw skriver:

   Alltid kul med igenkänningsfaktor 😎
   Plast och silikon fungerar ju det också. Mindre prat och ingen risk för slakning där inte 😉

 2. Maken och jag har också åkt iväg varje år för att sova på hotell i samband med hans födelsedag och vår årsdag. Men tyvärr inte i år då vi fick prioritera ny bil 😋

  1. Liw skriver:

   Ibland är det ju så, allt kostar ju…men kul att ni har den traditionen! 😃

 3. Em skriver:

  Men så roligt!
  Vi försöker med komma iväg, men oftast rinner det ut i sanden då det är ett meck att få någon att passa alla te huliganer samtidigt, då där inte är så många som kan/jag vill ska passa. Haha!
  Bara en sån sak att gubben fick en hotellvistelse i julklapp, men han har fortfarande inte utnjyttjat den och nu är det snart jul igen 😉

  1. Liw skriver:

   Ja det är inte alltid lätt med barnvakt. En natt med 3 barn kan väl gå. Men 2 nätter då får vi dela upp dem på två ställen. Vad lyx att ni har en natt ni fått, får se till att nyttja den bara innan den går ut…😅

 4. Amanda skriver:

  Hotellfrukost är ju så gott älskar det och att sitta och titta på folk är roligt med. Tycker det är bra att man som par får ensamtid med varann tror det kan vara bra för att hålla kärleken vid liv 🙂

 5. Så härligt! Hoppas ni får det riktigt härligt! Och att mr U kan delta! Åker ni alltid till olika ställen? 🙂 Hur många år har ni varit tillsammans? 🙂

  1. Liw skriver:

   Ja vi åker alltid till olika ställen, det blir lite mer spännande då tycker vi. Vi har varit tillsammans i 15 år cirka. Vore eggande med ett gästspel av Mr U 😎

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..